Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Super lørdag

  • 09.09.2017, 20:17

Denne lørdagen har vært helt super. Den fineste lørdagen på veldig lenge faktisk. Jeg og jentene fikk besøk av Martine, min bestevenn gjennom alle år. Hun kom til oss rundt klokken elleve. Othilie skulle prøve å sove litt før vi skulle se hva vi fant på. Mens Othilie sov, eller lå i sengen og sang i et par timer. Så koste vi andre oss litt med kjeks, druer og ipaden. Og ikke minst skravlet og koste oss skikkelig. 
Så bestemte vi oss for å ta en tur til byen, og siden Martine egentlig hadde en avtale med lillesøstern sin senere på dagen fant vi heller ut at vi tok med oss hun ned til byen også. Så vi tok bussen til byen sammen alle sammen. Tittet litt på senteret før vi kjøpte oss litt mat, og tok det med oss opp på lekeplassen og satt der og spiste. Mie fant så godt tonen med Josefine som er lillesøstern til Martine. Josefine er ca seks år eldre enn Mie så Mie synes det var veldig stas når hun hadde lyst til å leke med hun. Etter å ha lekt litt fant vi ut at vi skulle kjøpe oss en is og kose oss litt mer før vi dro hjem. 

Selvom jeg og Martine ikke sees så veldig ofte lenger, og selvom vi ikke snakker hver dag. Så er hun et av de desidert aller beste menenskene jeg vet om. Jeg er så glad for å ha hun i livet mitt. Hun er så fantastisk. Og når vi møtes er det som om vi har vært sammen hver eneste dag den siste tiden. Praten går alltid så naturlig, Lattern sitter alltid løst, vi tuller og spøker og er så naturlige sammen. I tillegg er hun så god med Mie og Othilie, som en skikkelig kul tante for de og jentene digger Martine. 

Nå skal jentene i seng begge to, så skal jeg og Joakim kose oss med en film og noe godteri. Joakim har vært på jobb i dag, men skal heldigvis ikke på jobb før i morgenkveld igjen. Før enda en ny uke begynner igjen, men skole og jobb og alt. 
Håper dere alle får en fin lørdagskveld. 

Baby besøk

  • 28.12.2013, 21:38

Hallo.

Helgen før jul hadde vi kjempekoselig besøk av Mia og Dennis,. Jeg synes det er utrolig koselig at jeg og Mia begynner å få opp igjen kontakten. Moren til Mia var min dagmamma da jeg var yngre og jeg og Mia var veldig gode venner. Mia flyttet ut av byen da vi var en del yngre så kontakten ble naturligvis ganske dårlig fordi det før mobilens tid osv.
Nå etter at Mia har fått en liten gutt har vi heldigvis funnet igjen kontakten. Jeg har jo tidligere skrevet om at jeg ikke har så veldig mange venninner og jeg synes det også er veldig koselig med en venninne som har barn. Det gjør jo at vi har en del til felles og en del og snakke om som ikke alle andre venninner synes er like moro og snakke om.

Det er alltid koselig når vi møtes Mia og Dennis, så jeg håper ikke det er så veldig lenge til nestegang vi møtes. Mie synes også det er veldig koselig med baby besøk og vil veldig gjerne leke med alle babylekene igjen. Hun synes også det er veldig spennende med den lille dukka som faktisk lever hehe. Hun er veldig forsiktig men kan bli litt ivrig. Også er jo Dennis så nydelig da.  Den lille dukka mi blir så veldig stor siden av denne babyen.

Har du fått igjen kontakten med barndomsvenner i det siste? 

OSLO I MORGEN

  • 19.04.2012, 00:28

God kveld!

Har hatt en utrolig fin dag sammen med Marianne og Leah. Vi var så spreke at vi bestemte oss for å gå helt hjem til moren min fra sentrum. Det er ganske mye oppoverbakker og nedoverbakker og med tunge vogner og tunge unger og i drittvær så var det ganske tungt. Så vi var veldig fornøyde med dagens treningsøkt. Når vi kom hjem til Mamma hadde hun bakt masse godsaker så der hadde vi skukkelig flaks!
Etter noen timer her dro de hjem og da var det tid for dusj og sove for Mie. Også kom Joakim ut på kvelden.

I Morgen skal vi til Oslo, siden Joakim skal på Ullevål sykehus, og siden det skjer ganske mye i Oslo om dagen så får vi sette av god tid til å komme oss frem inne i Oslo. Men nå skal vi sove, er nok ikke så alt for mange timene til Mie kommer til å ville opp.

 


Fiiiningene våre:)  Leah baki der og Mie frempå her!

Har dere hatt en fin dag?
Hva synes dere om bildene? 

 

FLASKEPOST

  • 18.03.2012, 12:58

Det er virkelig ikke ofte jeg har flaks, men i går hadde jeg en super dag og en god dose med flaks også.
Dagen startet med at jeg og Mie trillet oss en tur, mens Joakim lå igjen og sov i senga, siden han ikke var helt i form.
Var ikke akkurat så deilig ute i går siden det blåste alle veier. Men Mie fikk seg ihvertfall en lur i vogna og det tror jeg hun hadde godt av.Da jeg kom tilbake gjorde vi oss klare og dro for å bade, og det var utrolig deilig. Mie var som en fisk i vannet denne gangen også, og storkoste seg. Og det gjorde vel både jeg og Joakim også.

Etter vi hadde badet skulle vi dra og hente Martine, bestevenninna mi, som vi skulle tilbringe kvelden med, og da vi var inne på H&M hvor hun jobber så så jeg en flaske som stod gjemt i noen hyller, på flaska stod det " flaskeposten" men jeg turte ikke åpen flaska så jeg spurt om Joakim kunne gjøre det. Og da kom det enn dame og sa " så dere fant flaskeposten derer da?" og inni flaska lå det et gavekort på 500 kroner!
Utrolig morsomt! Jeg har aldri sånn flaks egentlig, men denne gangen hadde jeg tydeligvis det!


MORSDAG

  • 12.02.2012, 20:56

En fin dag i dag. Enkelte dager er ting bare ekstra vanskelig, og hode fylles med vonde tanker, skuffelser og dumme ting. Men er litt bedre i dag. Heldigvis har jeg gode venner og god familie som stiller opp når det er noe, og med den blide lille bolla mi er det umulig å være synlig sur ihvertfall. Men fremdeles ikke helt bra. Men bedre og det går riktig vei ihvertfall.

Men over til noe litt mer koselig, i dag har nemmelig jeg og Mie fått koselig besøk av Marianne og Leah som hadde med seg morsdagkake, eller morkake som vi kaldte det. Hehe.
Og siden været var så utrolig fint så utnyttet vi det med å gå en lang og deilig tur. Vi gikk i litt over en time og solen skinte, den varmet til og med litt i dag og det var veldig deilig ute. Og ikke minst veldig deilig å være tilbake her hvor jeg har trillemuligheter uten å risikrere livet. Så var veldig koselig å vi fikk snakket masse.

Etter det gikk vi inn og jentene våre lekte litt på gulvet og prata litt sammen. Vi voksne satt å koste oss med kaka Marianne hadde med som hun hadde fått av kjæresten sin i gave. Og siden det er morsdag og jeg ikke fikk noe så var det lov å spise litt kake. Vi hadde det ihvertfall utrolig koselig med besøk.Og jeg trodde Mie hadde mye hår, Leah har enda mer! Gode jentene dette. Håper ikke det er så lenge til neste gang vi ser Marianne og Leah igjen. For vi ahr det alltid så veldig koselig sammen.

Ellers så skal vi kose oss med litt mat akkurat nå. Før jeg bare skal slappe av resten av kvelden. Kjenner jeg er sliten i dag så skal prøve å komme meg i seng litt tidlig. 
I morgen skal jeg koste på meg en klipp som morsgave til meg selv, siden jeg ikke fikk noe fint i dag. Eller, jeg hadde jo fint besøk og fikk jo kake! Så morsdagen var ganske fint.

Hvordan var din morsdag?
Har du vært på playdate med dine barn?


 

BESØK I DAG OG SPONSING

  • 10.02.2012, 21:08

Enda en veldig koselig dag i dag. To koselige dager på rad. Og ikke bare det, men jeg tror dagen i morgen også blir veldig koselig! Så dette kommer til å bli en veldig vellykket tur til Moss tror jeg.
Men tilbake til hvordan dagen i dag har vært og hvorfor den har vært veldig koselig.

Vi har ihvertfall hatt besøk. Først kom Line og victor også kom Evelyn. Var så herlig å se igjen alle sammen. Er veldig lenge siden jeg så Victor sist. Jeg var veldig mye sammen Victor en stund da han var mindre og jeg satt mye barnevakt. Men siden sist har han sluttet med bleier og blitt skikkelig stor gutt.


Fikk låne brillene til Victor

Evelyn er det ikke så lenge siden jeg har sett men veldig kosleig å se hun igjen også. Vi fikk snakket litt om det siste som har skjedd og snakket litt jentesnakk. Snakk om snill fadder som stiller opp selv på "månedes bursdagen" til Mie. 
Evelyn sposnset meg også med maaaasssse blomster som jeg skal ta med meg hjem, og noen som mamma fikk.
Jeg elsker blomster så jeg gleder meg skikkelig til å komme hjem å pynte med de!

Og siden Evelyn kom med det så må jeg jo være så snill at jeg reklamerer litt for hun også da. Så om du trenger blomster så får du de besteblomstene fra Rosnes gartneri . Som ligger i Rygge i Østfold!! De har masse utvalg, som julestjerner, stemor,  mais, roser osv... masse fint! hihih!  

Hvordan har din dag vært?
Liker du blomster? 

SUPER DAG

  • 10.02.2012, 00:03

Har blitt en stund siden sist jeg blogget nå. Har skjedd litt i det siste, men ingenting negativt bare masse positivt. 
Jeg og Mie tok toget til Moss på Onsdag morgen og da dro vi ned til tanten min å spiste lunsj der. Veldig koselig.  
Senere på kvelden kom Maya også spiste vi litt mat og snakket masse. Veldig koselig. Mie var også veldig snill til å sove i en seng hun ikke sover ofte i, sovnet av seg selv med en gang.

I dag har jeg hatt den koseligste dagen på utrolig lenge og etter i dag gleder jeg meg bare enda mer til vi flytter nedover til mot sommern. Da blir livet så bra!
Jeg og Mie har nemmelig vært sammen med Marianne og hennes datter Leah som er tre uker yngre enn Mie. Jeg har ikke truffet Marianne før men vi ble kjent gjennom nettet. Og det var så utrolig koselig. En super herlig jente med en baby til å spise opp. Vi trillet rundt og tittet og shoppet litt, før vi gikk på kaffe og spiste deilig lusj.
Der vi var og spiste var det også plass til at Mie og Leah kunne ligge på gulvet og se på hverandre og de nærmest hylte til hverandre,  og prata som bare det.

Etter nesten seks timer i byen og super flinke babyer som ikke klaget en eneste en gang, så ble Marianne hentet av kjæresten sin som var litt forsinket kan man si. Haha. Men veldig veldig koselig har jeg hatt det, og ser veldig frem til å møte hun snart igjen. Og ikke minst til å flytte slik at vi kan se hverandre mye oftere.

Ellers så stortrives jeg i Moss. Er så utrolig deilig å være så sentralt igjen. Helt mimmelskt. Gleder meg så enormt til dette er hverdagen vår igjen. Det eneste som er negativt med å være her er at jeg savner Joakim veldig. Veldig rart å sove i en seng alene på kvelden. Så jeg gleder meg veldig til å se han igjen når jeg kommer hjem.

Men alt i alt, en super duper dag!


Glemte å ta noen bilder da, så dere får et bilde av blidjenta mi.

Hvordan har dagen deres vært?
 


 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no