Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

TIPS: Til skolestart

  • 18.08.2017, 20:49

Hverdagener i gang for mange, og for mange nærmer det seg nok også skolestart. Her har allerede Mie begynt på Sfo, og så langt ser det ut som hun trives veldig godt det, overgangen har gått mye bedre enn jeg noengang hadde trodd. Mie er heldigvis en jente som er ekstremt flink til å finne seg til rette i nye situasjoner, hun er også veldig flink til å bli kjent med nye folk, både voksne og barn. Og hun har allerede fått seg masse venner sier hun. 

Ihvertfall, for noen uker siden bestilte jeg hjem noen utrolig fine blyanter som Mie skal få ha i penalet sitt, synes det var utrolig praktisk at disse har gravert inn navnet til barnet. Da er det det ikke like lett å miste alle fargene sine. Jeg bestilte disse fine blyantene på barnaspersonligeverden. Dette er altså ikke sponset eller noe. Jeg har betalt de helt selv. Men tenker kanskje noen andre der ute med skolebarn synes det er like praktisk som meg. 

 

Islykter

  • 13.12.2013, 14:55

Hallo.

Tenkte bare jeg skulle tipse dere om noe veldig fint man kan lage ut nå om dagen som det er så kaldt. Dette rakk jeg aldri å gjøre i fjor. Og alle de gangene jeg har prøvd i år så har det aldri blitt kaldt nok så dette tok utrolig lang tid. Men til slutt fikk jeg et halveis resultat av hva jeg så for meg. Skal nok prøve igjen litt senere, men nå om dagen er det faktisk plussgrader så det er ikke mulig å lage slike nå. Jeg kan prøve å forklare hva jeg har gjort del for del, har ikke noen bilder av det men kan sikkert gjøre det en gang.

1. Jeg fylte en stor ballong med vann, så blåste jeg litt luft i ballongen etter det var vann i den for at man skal få en rett linje på toppen av iskulen.
2. Satte den ut i kulda og ventet noen dager (tiden kommer ann på kulden)
3. Klipte av toppen på ballongen og tok den vekk.
4. Kakker ett hull/heller varmtvann på toppen av lykten (der det er flatt) Så man får helt ut vannet som er igjen inni.
5. Satte den på trappa og hadde tlys i.

Synes islykten min var veldig fin den ene kvelden den varte. Må kjøpe fler ballonger, så lager jeg nok fler varianter bare det blir litt kaldere. 


Slik lyste den på trappa.

Hva synes du?
Har du laget slike før?
 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no