Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

TANNLEGE TUR NR.2

  • 22.07.2013, 23:16

Har vært på tur i helgen og der er det ganske dårlig nett så jeg ga rett og slett opp hele bloggingen i helgen. Så da kommer jeg med det nå i steden for. Har mange fine ting å blogge om til dere. Men tenkte jeg skulle begynne med å skrive litt om hvordan det gikk når vi var hos tannlegen andre gangen. Det gikk nemmelig slik vi håpet det skulle gå førstegang. Endelig ble vi tatt på alvor av en tannlege. Vi fikk forklart problemet og de ble enige om at de bare måtte klare å ta et bilde inne i munnen hennes. Joakim tviholdt mens tannlegen holdt den "skiva" inne i munnen hennes mens tannpleieren trykket på knappen for å ta bilder. Tannlegen ble ikke sikker på om det ble noen bilder siden han beskrev det som å ta bilder av en bil i høyfart. Men de fikk bilder av de fire øverste tennene hennes. Og de er kommet gjennom tannbeinet og de er rett under slimhuden eller hva tannlegen kalte det. Det er derfor ikke noe poeng med snitting i av tannkjøttet da tennene ligger så tett under huden. Så jeg håper de kommer ut straks. Gleder meg veldig til hun får litt mer tenner, håper det hjelper litt på spisingen hennes. Kanksje hun feirer 2 års dagen sin med litt fler tenner enn hun feiret forrige bursdag?

 Nå skal jeg sove. I morgen har Joakim fri igjen og vi skal kose oss sammen før han skal jobbe resten av uken. Håper været blir like fint i morgen også. 
Så kommer det fler innlegg i morgen om hva vi har gjort i helgen. Har mange fine innlegg på tur til dere. Så skal komme fortløpenede med de. Er så mye mer moro å blogge når jeg har bilder og hendelser og blogge om. Så bare å glde seg for dere lesere. 


Mie og pappa leser donaldblad mens de venter på å komme inn til tannlegen.


Stakar lille, vet ikke hva som venter hun her desverre.


Mie og pappa tester ut tingene på tannlege kontoret mens vi venter på tannlegen.


Måtte få ha sutten sin da hun synes det var veldig trist og kjedlig å vente. Begynte å bli veldig trøtt.

Når fikk ditt barn tenner?


Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no