Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Bilder

  • 12.05.2014, 13:29

Hallo:)

Tenkte bare jeg skulle vise dere noen av de siste instragram bildene mine :) Håper dere liker de :)


 

 

 

  

 

 

Sykdom, Sykehustur og blodprøver

  • 07.03.2014, 15:52

Sykdom. 
I halve januar og februar lå vi rett ut og var syke alle tre. Det var noen utrolig slitsome uker og vi kjente virkelig hva det vil si at være syke når man er småbarnsforeldre og syke. Man må varte opp selvom man ikke vet hvordan man skal klare å stable seg opp på bena en gang. Vi var nok relatitvt dårlige i neste fire uker tror jeg.  Mie er jo fått nye nattlamper, disse gir et utrolig dust og fint lys i rommet hennes og er jo i tilegg utrolig fine.
Jeg og Mie har fått oss en "rutine" at de lørdagene jeg har fri og Joakim jobber drar vi på jentetur med bussen til byen og spiser frokost/lusnj på kafè. Dette er utrolig stas.
Mie har fått litt mødler til dukkehuset sitt og koser seg kjempemasse når hun leker med dette huset.
Jeg fikk en "mamma" kopp til morsdagen så nå kan jeg og joakim kose oss med drikke i hver vår mamam og pappa kopp. 


Joakim hadde en plan om å be meg med ut på valentinsdagen, Men han fant det ut for sent så han fikk ikke noen til å være barnevakt, så da dro vi på date alle sammen. Jeg, Mie og Joakim, vet var så absolutt like koselig.

 

En fredag vi hentet Mie i barnehagen fikk vi beskjed om at hun haded falt en del fordi det venstre benet hennes "sviktet" når hun gikk. Hun hadde også haltet en del så de hadde fulgt godt med. Vi fulgte det godt opp gjennom helgen og det ble egentlig ikke noe bedre. Det endte med en par skrubbsår på knærne og en Mie som ville krabbe eller bæres. Mandag morgen bestilte vi legetime.
Legen ville at vi skulle ta en rtg av det men så ville hun ha en crp. Dette var fint så vi fikk beskjed om å ha en kontroll time noen dager etterpå. Torsdagen var det kontroll time og vi ble da videresendt til Fredrikstad hvor de skulle undersøke litt av hvert. De tok flere utvidede blodprøver osv. VI hadde med oss mamma siden Joakim skulle jobbe, og vi var på sykehuset fra litt før 12 til litt over 5. Utrolig kjedlig og de glemte oss når de skulle ta blodprøver.

Fredagen dro vi inn igjen og da ville de ha en ultralyd av hoftene hennes.Mie var hele tiden kjempeflink og de fant forsåvidt ikke noe galt med hun annet. De konstanterte med at det kunne være en betennelse i hofteleddene, noe som barn ofte kunne få etter at de hadde hatt luftveisinfeksjon. Nå er det gått et par uker og hun er mye bedre allerede så det lover veldig godt. Heldigvis var det ikke noe alvodlig men man blir jo veldig bekymret som froldre.

Litt bilder fra dette 
1. Jeg, joakim og Mie venter på legen første gangen vi var der.
2. Blodprøve taking på fredrikstad.
3. Fikk is som belønning etter at hun var så flink. Så vil jeg bare legge ved noen skryte bilder av Mie fra de siste ukene. Er så uendelig glad i denne prinsessa våres som er så fin. 
Hva synes dere om oppdateringen?

#mamma #ungmor


 

 

Lungebetennelse og elendighet

  • 30.01.2014, 00:38

Jeg blir faktisk ganske overasket over meg selv hvis jeg klarer og fullføre dette innlegget. Energien er nemmelig på null.
Kan vel begynne fra begynnelsen. Mandag den 13.januar begynte jeg i ny lærlingplass i hjemmesykepleien, en utrolig fin arbeidsplass. Desverre har jeg bare vært der 6 ganger. Tirsdag den 21. Måtte jeg desverre ringe meg syk  før en kveldsvarkt. Halsen var helt tett, nesa helt tett, vondt i ørene og høy feber. Fikk meg en legetime og joda, dobbeltsidig ørebetennelse, luftveisinfeksjon og halsbetennelse, så jeg startet på appoccilin. Lørdag kveld følte jeg meg bedre og søndag formidag kjente jeg at jeg var klar for jobb igjen på mandag. Denne søndagen var vi på middag hos mamma og Joakim begynte nå og bli dårlig. Da jeg kom hjem og vi fikk lagt oss kjente jeg at kroppen verket og at feberen kom igjen. Mandag morgen var det derfor ikke noe alternativ og dra på jobb.

Vi sendte Mie i barnehagen som forresten akkurat hadde begynt på en salve for øyenbetennelse som vi hadde fått på legevakten lørdag kveld. Etter en time ringer barnehagen og sier at Mie har feber, er lei seg, vil bare ligge på gulvet og gråter. Joakim får på seg klærne og henter hun. En slapp liten frøken. 
Senere får vi en leketime til alletre. Lungebetennelse på meg og Joakim og Mie har en vokspropp i øret, men legen tror det er ørebetennelse. Vi skal bare gi hun nesespray for å lindre det. Greit nok.


"bilde lånt fra google"

Nå er det torsdag, fremdeles ligger vi tre stykker rett ut med feber. Jeg og Joakim hoster og kaster opp om hverandre, og i skrivende øyeblikk sitter jeg med halsbrann fordi jeg nylig har vrengt ut av meg litt magesyre. Utrolig deilig. Min nærmestenabo er derofr en bøtte.
Jeg tror ikke jeg skal tørre og regne på hva vi har brukt denne måneden på medisiner og legetimer for det er ganske mye penger allerede. Mie har gått på to kurer broncyl, og en antibiotika kur, enda hoster hun likeille og hun har enda like mye feber.
Jeg har gått på en pencillin kur og nå går jeg og Joakim på hver vår antibiotikakur itillegg. samt har vi også fått hostesaft og annet slimopløsende. Tror aldri jeg har vært så mange ganger på legekontoret på en månede noen gang. Jeg har vært der hele 6 ganger alt. Utrolig.

Nå skal jeg prøve å spise en banan så jeg får temmet den brølende magen. For å si det sånn så viser vekta ganske mange kilo i minus etter snart 14 dager sykdom. Men det er ingen slankekur jeg anbefaler. Veldig slitsomt for kroppen.

Håper dere andre er mer heldige enn oss her hjemme.

Peac out.

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no