Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Søskenbilder

  • 03.07.2017, 23:32

Endelig! Her om dagen lå de endelig i postkassa vår. Minnebrikken med alle de fine barnehagebildene av jentene våre på. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av bildene som kom. Jeg tenkte jeg skulle henge opp et av de i stua, men jeg aner ikke hvem av de det blir enda. Så der må jeg tenke litt til. Står egentlig mellom det første og det andre av bildene nedenfor her. Kanskje noen av dere vil hjelpe meg? Hvilket bilde av disse tre synes du jeg skal ha i ramme på stua?

Jeg er utrolig fornøyd med bildene til tross for at de ser veldig alvorlige ut begge to, vi hadde ikke så veldig høye forventinger med tanke på at Othilie hadde vært dårlig noen dager i forveien så var jeg egentlig ganske usikker på om de kom til å få til å ta bilder av hun i det heletatt. Men det gjorde de og på to av portrettene sine smilte hun også faktisk. Så det gikk vel egentlig over all forventing. Men fra mitt innhabile ståsted, så må jeg bare si at det kunne vil ikke blitt noe annet enn fint når det er snakk om bilder av verdens vakreste barn. 

Vel, her er bildene, og skriv gjerne en kommentar under her på hvilket bilde du mener jeg burde henge opp i stua! 

 

Søskenbilder

  • 29.08.2015, 15:07

Hallo. 

For snart 3 uker siden var jeg og Joakim hos ei som heter Thea og tok noen søskenbilder av Mie og Othilie. Jeg tror bildene ble veldig veldig fine,  så jeg gleder meg veldig veldig til hun er ferdig med å redigere på de så vi kan få en liten smakebit av hvordan fotograferingen gikk. Jeg tror nemmelig det kommer til å bli veldig bra.
Thea har tatt endel bilder av Mie da hun var baby også og de bildene ble alltid kjempefine. 

Tenkte kanskje jeg skulle prøve å bruke et av bildene av de som header bilder, kan jo ikke bare ha bilde av Mie lenger, nå som det er kommet et barn til. 

Legger ut noen bilder jeg og Joakim tok av de under fotograferingen. Gleder meg til å vise dere bilder når de er ferdige :)

 

Lillesøster er kommet til verden

  • 01.06.2015, 21:26

..... og hun er straks en hel månede gammel <3

Jeg hadde vel egentlig bestemt meg for at jeg ikke orket å blogge denne gangen. Men siden jeg får høre det nesten daglig at det er dårlig at jeg enda ikke har oppdatert at lillesøster er født. Så da tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder av vår andre øyensten. Lillesøster som har fått navnet Othilie, ble født ved planlagt keisersnitt den 4.mai 2015. Kan skrive litt om det litt senere. Men tenkte jeg først skulle vise dere noen bilder av hun.

<3

 

Hvordan er man mamma for 2?

  • 08.01.2015, 13:44


 Nå som jeg er kommet over halvveis i svangerskapet slår det meg fler ganger at jeg snart skal bli mamma igjen. Forskjellen denne gangen og forrige gang jeg ble mamma er at nå er jeg alt mamma til ei lita jenta på bare 3 år. 
Da jeg skulle bli mamma for førstegang visste jeg at all min tid skulle gå til denne ene babyen. Det var bare babyen i fokus. Denne gangen blir det jo ikke slik. Denne gangen skal jeg ha like mye fokus på babyen, som kommer til verden. Babyen vi skal bli kjent med og lære oss rutiner til. Samtidig skal jeg ha like mye fokus på den lille jenta mi som pluttselig må dele på både mamma og pappaen sin, mormoren sin, onkelen sin, og alle andre hun har i omgangskretsen sin.

Tanken av redsel slår meg nesten litt innimellom, jeg er så redd for at jeg skal skjevfordele fokuset. Redd for at Mie skal føle seg tilsidesatt, redd for at hun skal føle seg glemt eller byttet ut. Samtidig er jeg redd for at babyen ikke skal få nok oppmerksomhet, at jeg ikke husker å ta vare på de små stundene.

Jeg plages rett og slett av dårlig samvittighet noen dager. Vi har det jo så fint med Mie, den friske fine jenta vår som lyser opp dagen. Hvorfor trenger vi egentlig et barn til? Hvordan kunne vi ønske oss en barn til vi som har hun?
Samtidig så er jo ønsket der, Othilie i magen er jo virkelig ønsket. Vi har jo søsken både jeg og Joakim og ønsket jo derfor å gi Mie et søsken også. 

Vi, eller jeg da som tenker så mye på det vil nok helt sikert fikse dette kjempebra. Mie rekker jo å bli 3,7 år før hun faktisk blir storesøster, Hun forstår jo alt veldig mye av det, og gleder seg veldig til lillesøster kommer ut av magen. Vi må bare være flinke til å la hun delta i bleieskift, trilleturer, mating osv. Så tror jeg nok det går veldig bra. 


Tenk at vi skal utvide denne gjengen med en til liten jente.

hvordan synes du det gikk å bli tobarns mor?
Hadde du noen tanker rundt det i forveien?

 

Til to søstre

  • 06.01.2015, 18:50

God dag.

Siden Mie og Othilie blir i såppas "stor" aldersforskjel er det ikke akkuratt mye likeklær jeg kan kle de i. Og det kan jo også hende de vil synes at det er greit. Men siden jeg først blir mamma to jenter så er det jo moro og finne noe som passer litt sammen da.
Og da jeg og Joakim var ute på handling en dag kom vi over noen newbie klær hos kappahl som gikk helt fra størrelse 44 til 110 og da måtte vi jo kjøpe et sett med noe i 56 og et sett i 104.
Jeg har veldig lyst til å ta søskenfotografering av dem, og da tror jeg det kan være veldig moro om de på noen av bildene kan ha på seg like klær.

Til Mie ble det en kjole med tights til og til Othilie ble det en boddy med tights til. Men mønsteret er det samme. Tror de kommer til å bli skikkelig fine!:)

I  morgen har jeg gått gravid i hele 22 uker og begynner på min uke nr 23. 
 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no