Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Sommerferien 2014

  • 07.08.2014, 22:36

Hallo.

Nå er det igjen en liten stund siden jeg har blogget her inne. Men sånn går det. I dag fikk jeg en utrolig fin motivasjonsrik telefon som jeg skal fortelle dere om senere. Men nå først tenket jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra sommeren i år. Har jo som sagt ikke blogget på veldig lenge så det er på tiden og oppdatere alle lesere både oldeforeldre, besteforeldre og alle andre som liker og følge med på livet vårt.
Mie har gjort veldig store fremskritt i sommer som jeg også skal skrive litt om i et senere innlegg, men jeg kan jo bare viske helt forsiktig at Mie har sluttet helt med bleie.

Vi har ikke gjort noe spesielt i sommer, det har jo vært helt knall sommer vær her hjemme så vi har kost oss masse på stranda og ellers her hjemme. Vi startet ferien med å dra til mine besteforeldre i noen dager hvor vi koste oss masse. Før vi avsluttet med å dra innom en del av familien Joakim før vi dro hjem. 
Ellers har vi bare vært på noen småturer rundt. Vi hadde egentlig lyst til å dra til dyreparken i sommer men ikke kommet oss dit enda. Men sommern er jo ikke over helt enda. Her kommer ihvertfall noen bilder fra sommern.

Litt diverse fra sommeren.

Hva har dere gjort i sommer?

#mammablogg #ungmor #mamma #sommer14 #sommer #ferie #varmt 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no