Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

NYTT DESIGN + SURE UTGIFTER

  • 04.08.2013, 00:10

Hallo.

Først vil jeg begynne med å si at jeg er så heldig å ha fått nytt deign her. Hva synes dere om det? Er søte Andrea som har laget det til meg. Jeg har ansatt hun som personlig deigner på bloggen. hehe. Var kanskje på tide å bytte ut vinterdesignet og ha sommer deign, snart blir jo høst igjen også, så kanskje jeg skal henge en stund etter med alle? Utrolig fornøyd ihvertfall med det nye bordet.

Så over til noe utrolig irriterendes. Her om dagen når vi kjørte hjem fra Sverige så begynte det å regne. Joakim skulle ta sette på vindusviskerne og det gikk veldig trått, så datt den ene ned og den andre ble stående fast på ruta, etter det ville de ikke rikke seg av flekken. Vi måtte så komme oss av e6 og inn på nærmeste parkering et eller annet sted, og vente til det værste regnet ga seg. Fikk så ringt min pappa og spurt om vi kunne komme opp på jobben hans så han fikk sett på det.
Men han fant ikke noen feil. Dagen etter fikk vi kommet oss til en bilverksted som skulle hjelpe oss morgningen etterpå. Og for å bytte det som var ødelagt ble vi hele 5500kr fattigere. UTROLIG sure penger og så teit. Men det er jo veldig veldig viktig å ha vindusviskere, men en så liten del da og så dyrt. æsj. Ikke moro. Men da er det ihvertfall ikke det som ryker nestegang... er så kjipt med biler altså og alt som følger med.

I dag har vi vært i Halden og heiet min pappa inn i mål på grenserittet. Han var ganske sliten når han kom i mål kan du si. Han hadde også vært uheldig å blitt påkjørt av en annen syklist og fikk problemer med gira sine allerede tidlig i løpet. Så det hemmet nok stemningen litt. Men neste år er vi der igjen og heier vi. For du deltar vel da også pappa?;)


Her er deignet. Hva synes dere?

Hva har dere gjort i dag?
hatt problemer med bilen?


 

HYTTETUR I SVERIGE

  • 31.07.2013, 20:09

Siden mandag har vi vært på hyttetut i sverige og det har vært utrolig koselig. Tror det er en av de fineste hyttene jeg vet om. Det en en utrolig koselig liten plass i Sverige som heter Skalhavn. Vi har ihvertfall kost oss skikkelig, vi kom ned dit på mandag ettermiddag og pakket ut av bilen og instalerte oss der vi skulle sove. Jeg, Joakim og Mie skulle sove i Anekset til hytta siden det står en barneseng der, men når vi kom så fant vi ikke nøkkelen der den skulle være, naboen hadde lånt anekset men ikke lagt tilbake nøkkelen og da vi gikk bort dit var de ikke der, men heldigvis kom de etter en stund og vi fikk instalert oss vi også.
Så fyrte vi opp grillen og koste oss med grillmat utover kvelden før Mie skulle sove og vi satt og slappet av i stua før vi tok tidlig kvelden alle sammen. Men Mie hadde ikke helt tenkt til å sove hele natten som hun ellers alltid gjør, hun var våken utrolig mange ganger og synes det var rart at hun sov sammen med mamma og pappa.
Heldigvis sover hun godt om dagen og vi kunne da også legge oss nedpå litt. Før vi dro og handlet litt og grillet igjen.

Denne kvelden ville ikke Mie sove og hun hadde skjønt at hun lå igjen alene mens vi gikk over i den andre hytta når hun skulle sove( Vi hadde vinduer og dører åpne så vi hørte hun godt ca 5-10 m mellom husene) Men hun nektet og sove og ga utrykk for at hun var redd.
Så hun ble lagt i vogna og sovnet raskt der, så stod vogna i gangen mens vi satt å spilte litt. Hun våknet da vi gikk og la oss og hun ble flyttet over i sengen sin der. Men hun sovnet heldigvis raskt igjen, sov greit den natten heldigvis. Dagen i dag har gått med til å rydde og vaske ut av hytta før vi dro hjemover. Vi har hatt en utrolig fin tur og Mie har kost seg på sin første utenlandstur.

På vei hjem så begynte det å regne og da vi skulle starte vindusviskerene så virket de ikke, eller de startet men stoppet ganske raskt igjen og ville sa ikke rikke seg av flekken, med vår flaks begynte det selvsagt å regne veldig så vi måtte bare svinge av veien og vente på at det værste skulle gi seg, Fikk kjørt opp på jobben til pappaen min men han kunne ikke helt se hva som var galt med den, så vi må oppsøke et bilverksted i morgen og håpe det ikke regner frem til vi har fått fikset det. Hater virkelig biler og alle feil de alltid har. Det er virkelig alltid noe med bilen. haff.


Mie og Elise koser seg på gulvet i anekset. Mie synes det var moro med Elise.


Mie og Elise lekser med duplo toget til Mie.


Artig med tog.


Et bilde for å vise hvor lagt det er under taket der, huset er mellom 250 og 300 år gammelt.


Bader i dusjkabinettet.


Her inne sov vi. Er ikke dette et koselig aneks?


Her ser dere hytta men anekset i venstre hjørnet


Joakim og Mie, sitter å ser på duplo i sofaen.


Mie og mormor vasker vinduer på hytta som " takk for låne"


begynner å bli klar for å dra hjemover.

Hva har du gjort så langt denne uken?

 

FERIE OG SPREKE

  • 28.07.2013, 14:23

De siste dagene har jeg tatt en liten pause fra bloggen. Egentlig fordi jeg ikke har hatt så veldig mye å blogge om. Men nå tenkte jeg at jeg skulle komme med en lite oppdatering. Det er ikke så veldig mye kommentarer her inne lenger heller og det er litt trist. Men det er i hovesak ikke det som får meg til å blogge heller men koselig om dere legger igjen en liten hilsen da. Det er jo fremdeles mellom 150 og 500 som daglig er innom og ser her så koselig om noen av dere legger inn en kommentar. Da øker lysten min for blogging enda mer.

Ihvertfall i går begynte vi på et dritkjedlig rydde prosjekt. På Rommet til Mie er det et stort kleskap og det er en krok som det har samlet seg mye rot i. De to stedene har vi nå ryddet. Og det var litt av et mas. Det ble hele to sekker med klær fra meg og Joakim som vi ikke skal ha lenger som vi nå ha bestemt oss for å donere bort til noen som trenger det. Så da har vi kvittet oss med det. Har også sortert ut masse klær som er Mie sitt og som er for lite. Så håper på å bli kvitt det også.
Ellers så er det ikke mye spennende som har hendt i det siste.

Joakim begynner ferien sin når i morgen og den kommende uka skal vi finne på mye gøy. Så da kan det hende det blir dårlig med blogging. Men kommer en opdatering når vi er tilbake igjen da.  
Må bare skryte litt av meg og Joakim for i går var jeg og Mie på sykkeltur til Moren min, masse oppoverbakker dit og jeg var så sliten herregud, jeg skylder kondis altså. Men utrolig godt når vi kom frem, og da kunne jeg har litt god samvittighet. Det var godt. Og i dag har Joakim vært veldig flink og syklet til Jobb. Så det er en vi i riktig retning når det gjelder og blir spreke.

Slenger med noen bilder av Mie fra vi var i Åsmakra:

Hva gjør du om dagen? 

STRAND LØVER

  • 23.07.2013, 22:52

Herregud som vi koser oss om dagen. Det er jo så deilig sommer ute og vi prøver så godt vi kan å bare nyte det til det fulle. I dag hadde Joakim fri fra jobben så vi pakket sammen og dro på stranda. Og der har vi kost oss så masse. Det er jo så varmt og godt og Mie sov så utrolig godt i vogna si på stranda. 
Vi var det i nesten 6 timer og vi ble så overasket når vi kom hjem. Siden jeg er utrolig lite fornøyd med kroppen min satt jeg for det meste under en parasoll med singlet på. Så ble ikke mye brunfarge på meg i dag. Men joakim og Mie har fått litt mer farge enn meg. Mie var heldigvis gansje flink til å både drikke og spise mens vi var på stranda og det er jo veldig viktig. Men hun er ikke spsielt glad i vannet. Hun fikk litt skrekken her for noen uker sidne da det var veldig kaldt så hun vil helst ikke bade. Men vi prøver å vende hun litt til det. For Det er jo vitig med avkjøling.
Heldigvis var vi så lure at vi tok med et lite basseng til hun som vi fylte med vann så det ble varmt. Da fikk hun avkjølt seg litt der.

Etter vi hadde vært på stranda dro vi hjem, dusjet og spsite litt før vi dro på besøk til min pappa. Er en stund siden vi var der sist så vi tenkte vi skulle opp og se på det han hadde pusset opp hos seg og for å besøke han selvsagt. Var veldig koselig. Mie synes morfaen hadde en skikkelig stor og fin terasse hvor hun kunne løoe rundt. Også har han jo to kattepuser som hun synes var veldig morsome.


Mie synes det var så godt å se igjen mormor etter nesten en uke uten. Så hun var veldig mormordalt. Her ligger hun å koser sammen med mormor.


Her ligger hun og koser pappaen sin litt. Er så godt når pappa stryker hun på ryggen.


Sover godt i vogna.


Har du vært på stranda i dag? 

KVELDSBAD UTE

  • 23.07.2013, 18:00

I helgen når vi var på besøk hos foreldrene til Joakim så var det utrolig varmt. Og før jeg og Joakim fikk kjøpt et basseng til Mie så tok hun kveldsbadet ute i hagen den ene dagen. Det var utrolig deilig for hun tror jeg. For det var veldig varmt den dagen og da fikk hun avkjølt seg litt og vært ute enda lenger enn hvis hun skulle ha tatt badet inne. Tror nok Mie synes det var veldig deilig. Selvom det var litt kaldt når sola ble borte og hun var over vann, da grøssa hun veldig og satt seg raskt ned igjen i vannet. 
Tenkte egentlig jeg bare skulle vise dere en del bilder fra hun bdet ute for det ble utrolig mange fine bilder når hun var ute.
Liker ditt barn å bade ute?
 

LILLEPUTTHAMMER

  • 23.07.2013, 10:37

I helgen var jeg, Joakim og Mie en liten tur på Lilleputthammer. Siden svigerfamilien min bor en liten kjøretur unna der fant vi ut at vi skulle ta oss en tur mens vi var i traktene der, og siden det er beregnet mer på de små barna. Det var nok moro for Mie men hadde nok vært enda morsomere for hun om hun hadde ett år til på seg. Hun synes sandkassene og trampolinene var det som var morsomt. Så det var ikke helt verdt pengene kan man si. Men jeg og Joakim synes det var veldig stas da. Jeg husker jeg elsket det stedet da jeg var liten og vi var der omtrent hver eneste sommer i mange år. Og jeg digget det. Det som var litt slitsomt var at det var utrolig varmt der så vi svettet nesten ihjel. Vi fant ut at det nesten hadde vært bedre å være der en dag det var litt overskyet. Men vi koste oss jo da. Mie synes det var veldig spennende å kjøre tog blandtannet og ble ganske sur da vi måtte gå av toget fordi turen var over. Men blir nok en tur dit nesteår også regner jeg med. Mie var ihvertfall sliten etter noen timer i parken og sovnet ganske kjapt i bilen på vei hjem. 

 

Har du vært i Lilleputthammer før?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no