Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

EN TUR PÅ STRANDA

  • 16.07.2012, 20:50

Starter dagen med kjempe fint vær i dag og en god frokost. Etter å ha ryddet litt og stelt oss dro vi en tur til moren min, men hun var ikke hjemme. Hehe. Men kom raskt hjem da. Så spiste vi litt der før vi dro ned på stranda for Jenny ville veldig gjerne bade litt i havet siden hun er fra innlandet. Jeg hadde egentlig lovet å bade sammen med hun, men jeg glemte igjen bikinitrusa mi hjemme og jeg synes vannet var forferdelig kalt. Men Jenny var super tøff og badet hun. Hadde hele kroppen under vann. Men Mie var også tøff, for hun var med tanta si ut i vannet, men tror også Mie synes vannet var veldig kaldt, for det tok ikke lang tid før hun hylte til uti vannet. Men da har hun fått sitt aller første bad i havet. Egentlig en skam med tanke på hvor langt ut i sommeren vi er og vi har enda ikke hatt enda en dag på stranda. Det er helt sykt hvor dårlig dette været har vært. Etter vi hadde vært på stranda i en times tid så gikk vi opp til min tante og koste oss litt på verandaen der, utrolig koselig. Tante var også så snill at hun kjørte oss hjem på kvelden. Nå er Mie i seng og jeg kjenner at jeg straks skal spise litt mat. Om en times tid kommer Joakim hjem fra jobb og da er det nok tid for litt Prison Break.


Jenny på vei ut i vannet.


Tante Jenny og Mie


Som dere ser var det ikke så populært å bade synes Mie.

Hvordan har deres dag vært?
Har du vært på stranda i år? 

STRANDATUR OG MARERITT

  • 22.06.2012, 12:56

For at kvelden ikke skulle bli så veldig lang i går så tok jeg og mamma med oss Mie ned på stranda  for å drøye tiden. Kan vel ikke si noe annet enn at hun elsket det. Hun tok masse på sanda, fikk kjenne på vannet og sselvsagt måtte hun smake litt også, og siden hun er bitt så stor, så lot jeg hun få smake på litt sand. Etter en liten stund var det på tide å trille opp på butikken en tur før det var tid for en dusj og grøt før hun sovnet kjempe godt. Da satt jeg og mamma oss for å spise litt og etter en stund kom Maya, en venninne av mamma. Vi satt ute på verandaen og snakket og koste oss da broren min kom og sa at Mie gråt. 
Jeg gikk inn til hun og det lå hun og stri gråt. Og hun var helt utrøstelig. Jeg har faktisk aldri opplevd hun som så lei seg noen gang. Jeg følte meg helt hjelpesløs, og hver gang jeg gikk inn på rommet hennes så gråt hun. Så da måtte jeg ta hun med ut på verandaen til de andre, det tok nesten en hel time før hun endelig sovnet igjen inne på rommet sitt.
Det er ikke bare bare å være liten og ha vinde mareritt. Men heldigvis gikk det veldig bra og Mie sov helt til halv ti på morgningen i dag.

Hittil i dag har vi vært ute å trillet en liten tur og lekt litt. Senere i dag skal vi i bursdag til pappaen min som ble hele 49 år på Onsdag. Så da blir det litt kaker på oss. Så blir nok ikke noe blogging før etter det vil jeg tro, Håper alle koser seg i dag!

Har dere vært på stranda i år?
Hva skal dere gjøre i dag?
Og hva synes dere om bildene? 

SOMMERDAG

  • 21.06.2012, 15:00

Sov så forferdelig dårlig i natt at det skulle ikke vært lov.. Heldigvis er jeg så heldig å ha verdens beste samboer og kjæreste at han stod opp med Mie og jeg fikk sove litt lenger. det var deilig det. Etter at jeg hadde våknet spiste vi litt frokost før vi dro opp på Ryggeheimen der jeg skal være lærling. Jeg begynte å få ganske panikk sidne jeg aldri hørte noe fra de, men det viste seg heldigvs å bare være streiken og at jeg snart ville få brev i posten. Og det er jo veldig fint å høre. Så nå får jeg bare vente på dette brevet da. 
Ellers er det bare 2 dager til vi skal kjøre flyttelass, og før vi skal opp igjen til Åsmarka og ta farvel med Om. Det blir nok veldig trist og rart egentlig, men vi håper hun en dag kommer tilbake igjne til Norge eller at vi får besøke hun i Thailand.

Nå er Joakim på jobb, og Mie har akkurat sovet en litne lur ute i vogna si. Selv sitter jeg og ser på om Breivik blir dømt som tilregnlig eller ikke. Etter det er ferdig tenkte jeg å kanskje ta med meg Mie ut på en liten trilletur eller noe. Endelig ser det ut som om sommerværet er kommet. Så nå får vi bare håpe det holder seg og at vi fortsetter å ha sommer noen uker. For det kjenner jeg at vi trenger.


Hvordan er været hos dere i dag?
Hva har dere gjort i dag?  

PÅ BESØK

  • 16.06.2012, 21:47

I dag har vi som sagt vært på besøk hos tanta og søskenbarna til Joakim. Det var super koselig. Vi koste oss med taco til middag og is og kaker til dessert. Og snille som de var hadde de funnet frem spisestol til Mie så hun fikk sitte rundt bordet med oss, og de hadde funnet frem lekematte og leker så Mie hadde det helt supert der. Stortsett blid og fornøyd hele ettermiddagen, sov litt i vogna si og var full fart igjen. Mie fikk også sververt middag hun aldri har smakt før, og det likte hun. Så jeg tror den kresne middagsperioden er over nå. Heldigvis. Ikke at det har vært et enormt problem for oss, men det er ikke alle butikker som har den hun likte best hele tiden. Etter noen koselige timer, begynte Mie å bli veldig ukoselig så da var det bare til å pakke sakene og sette nesen hjemover, Mie sovnet sånn ca fem minutter etter hun havnet i senga si stakkars, så hun var nok veldig trøtt tror jeg. 

Nå skal jeg rive meg og Joakim opp av sofaen og prøve å lage et så godt system som mulig i dette flytterotet vårt, så det blir litt mer oversikt her over hva som er ferdig pakket og ikke. Tror vi trenger det for å si det sånn. Så skal jeg hoppe i dusjen og sove snart. Er egentlig helt utslitt kjenner jeg. Så skal prøve å komme meg i seng litt tidlig i dag.


Mie og Karen, ser på telefonen til Karen


Var heldig å fikk låne mobildekselet til Andrea.


Fine middagsjenta som var på middagsbesøk!


Også hadde de en såååå fin katt da.


Mie ønsker seg veldig katt altså. Blir nok stor stas når hun kan komme så ofte hun vil til Mormor og kose på katten hennes!

Hvordan har dagen deres vært?
Nar ga den "kresen" perioden til banet ditt seg? 

 

INGEN SOMMER UTE, SÅ DA.......

  • 06.06.2012, 20:40

....LAGER VI SOMMER INNE!!!

SIden vært bare viser seg fra dårlige sider om dagen så må vi nesten lage sommeren inne. Mens vi var en tur på Obs og hamstret brus så kjøpte vi med oss en søtt lite hallokitty basseng til Mie. Er greit å ha om det skulle bli sommer en gang i år. Selvom det ser veldig dårlig ut enda. Gradene holder seg på rundt 10+ og det er jo ikke akkurat sommer varme vil jeg si. Her har det også bare regnet de siste dagene. Uten om akkurat nå da, nå er det sol og nesten helt blå himmel. Så vi får håpe det holder seg til i morgen og at gradene stiger litt. Men sommern er enda ung da heldigvis, Fin været kan egentlig komme i Juli, for da har vi flyttet til Moss, og kan nyte late strand dager.
Siden sommern ikke kommer så bestemte vi oss for å lage litt sommer for Mie inne i steden for. Hun hadde en badedrakt liggende hun ikke hadde brukt enda, og hun hadde jo fått nytt basseng, selvsagt måtte hun prøve ut det. Så da fylte vi det opp inne i dusjen og prøvde ut både badedrakta og badebassenget inne i dusjen.  Mie synes det var veldig spennede med såååå stor badebalje da. Litt større plass i bassenget enn i badebalja hennes.


Joakim ville også være med å bade. hihi!

Er det sommer hos dere enda?
Klare for sommer? 


 

MGP KVELD

  • 26.05.2012, 22:29

Nok en sommerdag er over og vi har kost oss så godt vi kan i dag også. Joakim fikk ikke jobbet i dag, da han uheldigvis rakk å få med seg omgangssyken som har herjet her i huset i noen dager nå. Så han hang over doskåla hele natta. Vi andre sov ikke akkurat så godt vi heller. Mie har sovet så kjempe urolig og hun virker litt plaget av varmen stakkars. Våknet fler ganger og var tørst, og små sulten. Hun har veldig nedsatt matlyst også på dagtid stakkars. Ikke sover hun stort på dagen heller. Men hun stråler i kapp med sola hele dagen likevel! Tålmodige lille jenta vår det. 
Ellers i dag hadde vi besøk av Evelyn, en veldig god venninne og den ene fadderen til Mie, veldig veldig koselig. Vi tok oss en tur på Mossporten mens Joakim lå hjemme og sov ut litt etter en slitsom natt. Heldigvis er han bedre i dag og formen virker som normalt.

Akkurat nå sitter vi å ser på mgp. Kan ikke si det er så inponerende mye bra der i år for å si det sånn. Men håper vel at Sverige vinner, hvis ikke så er Norge en god nummer to. Ikke så veldig inn i mgp. Men man må liksom få det med seg likevel da.


Hvordan har deres dag vært?
Fler som har hatt omgangssyken i det siste?
Ser du på mpg i kveld? - Hvem heier du på?  

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no