Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

JUSTIN TIMBERLAKE KONSERT

  • 01.11.2013, 23:43

Hei.

Har helt glemt å fortelle dere at jeg skal på Justin Timberlake konsert i mai. Jeg er ikke så veldig fan av han men var det da jeg var yngre. Jeg skal dit sammen med Martine. Min aller aller bestevenninne og jeg gleder meg skikkelig. Jeg har heldigvis fri fra jobben dagen etter konserten så da skal jeg mest sansynelig sove over hos Martine etter konserten. Det er jo enda en god stund til. Men jeg gleder meg til å finne på noe med Martine sånn.
Vi var veldig store fan og var vel litt "forelsket" i justin Timberlake for 10 år siden kanskje, og sa da til hverandre at en gang i livet måtte vi på en konsert med han, så nå skal vi det. Veldig moro. Blir nok en opplevelse det også. Litt moro at i fjor i april var jeg på en Justin konsert da også, men den gangen var det Bieber. I år bare et par uker senere er det en Justin konsert bare Timberlake denne gangen. Vi skal stå i golden Circle så blir veldig moro. 
Det jeg gleder meg mest til er nok det å finne på noe med Martine for siden vi jobber mye begge to og hun bor i Oslo er det ikke så ofte vi ser hverandre lenger.


Skal du på Justin Timberlake konsert i mai?

#konsert #bestevenn #gledermeg #moro #8.mai

MIN NYE HOBBY

  • 14.04.2013, 11:18

Jeg skrev jo for en stund siden at jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle begyne å hekle eller strikke, jeg prøvde en stund å strikke, men det ble det ikke mye greier ut av, så jeg kjøpte inn til å begynne å hekle og søkte meg frem på youtube til fine videoer som blandt annet skulle vise hvordan man hekler bestemoruter, for jeg ville lære meg å hekle bestemorrute tepper, og det var masse fine filmer ute på nettet som viste det, jeg hadde jo selvsagt kjøpt meg alt for tynt garn og alt for tykk heklenål så det ble ikke så veldig pent det jeg hekle.
Men i går var vi i sverige og da fikk jeg kjøpt meg noen skikkelig fine heklenåler på søstreen grene og jeg fikk kjøpt meg tykkere garn på nille, så nå blir rutene mine mer som de skal og det er så moro. Det eneste jeg ikke kan enda er å feste tråder, men det lærer jeg vel det også renger jeg med.
Men jeg føler meg så revet med, spesielt siden nesten alle på jobben min hekler for tiden. Så nå er jeg skikkelig gira og har hekle omtrent i hele dag.


Dette er fargene det går i.

Driver du med noen hobby?
Hekler du? 

 

FØLER MEG OFTE ALENE..

  • 31.01.2013, 22:37

For litt over to år siden tok jeg en graviditetstest da mensen var godt over en uke senere enn normalt. Og den viste positivt. Noe som kom som et sjokk. Vi skulle bli foreldre.  Det jeg bekymret meg for var penger, utstyr, utdanning, forholdet vårt osv. Hva hadde vi å tilby dette barnet? Vi gikk begge på videregående og vi bodde hjemme begge to, vi hadde bare to små stillinger jeg i en butikk og Joakim på et sykehjem. Etter at familien fikk vite om graviditeten og alle var kommet over sjokket var vi heldige og fikk mye god hjelp. Jeg hadde også mange gode venner som støttet meg veldig godt og som lovet å være der for meg. Det var også mange tidligere venninner som jeg hadde mistet litt kontakt med som tok opp kontakten igjen. Og det var jo selvsagt for å få litt info og bare av nyskjerrighet, ikke for å støtte meg. Men jeg trodde det der og da. 
Etterhvert som graviditeten ble mer og mer realitet forsvant venninnene mine litt etter litt, og det var utrolig skuffende. Mot slutten av graviditetn flyttet jeg og Joakim sammen ca tre timer unna Moss, der jeg alltid har bodd og der alle vennene mine bodde. Men jeg var ofte hjemme på besøk i Moss, men tydeligvis trodde de fleste vennene mine at jeg ikke kunne finne på noe som helst etter at jeg fikk barn. De tok aldri kontakt noe mer, selvom jeg prøvde å kontakte dem ,kunne de aldri treffe meg osv. Noe som skuffet meg utrolig mye. Det var veldig tøft å bo i en liten bygd hvor de egentlig ikke er så veldig glad i innflyttere og jeg følte det var veldig vanskelig å bli kjent med nye mennesker der. 

I sommer flyttet vi ned igjen til Moss og håpet mitt da var at jeg igjen skulle få opp igjen kontakt med en god del venner. Men da tok jeg feil. Jeg har prøvd så mange ganger å få kontakt og få de til å ville finne på noe. Prøvd å fortelle at jeg fremdeles kan finne på ting selvom jeg er blitt mamma. Men det går liksom ikke helt inn hos de. Mange har også flyttet rundt til andre byer og noen andre land. Jeg er heller ikke så veldig utadvent og kanksje litt sjenert så jeg er ikke den som er flinkest til å få kontakt med nye mennesker. 
Men det jeg vil fremtil er nok at alt det jeg bekymret meg for når jeg visste jeg skulle bli mor har vært mine minste bekymringer i ettertid. Det jeg synes er vanskeligst med å være ung mor er nok det at jeg har veldig få venner igjen. Og jeg føler meg veldig ofte alene. Jeg savner innimellom ei venninne og kunne gå ut med og finne på noe gøy med. Men det er veldig sjeldent det skjer for jeg som trodde jeg hadde en stor og trygg vennegjeng og et godt nettverk hadde vist ikke venner igjen da jeg ble mamma i ung alder. Noe som er veldig vondt. Men forhåpentligvis vil jeg kanskje få noen gode venner som har tid til meg og som bryr seg og ser Ronja bak mammarollen.  Jeg fyller jo i mai 20 år, men har ikke tenkt til å feire det på noen stor måte da jeg ikke aner hvem jeg skal be. Så det blir nok ingen feiring da tenker jeg. 

Heldigvis har jeg fremdeles Martine og Evelyn som stadig stiller opp for meg! Og jeg håper akkurat de to vet hvor utrolig mye de betyr for meg!:)


Meg en god stund før jeg ble mamma. 

 

Hva synes du var værst med å bli ung mor?
Mistet du mye venner?
 

HURRA FOR MEG!

  • 18.05.2012, 11:27

I dag har jeg bursdag! Hele 19 år er jeg i dag! Litt rart å tenke på hva andre på min alder har oppnådd, og hvor mye mer jeg har oppnådd enn de fleste andre jeg kjenner som er 19. Jeg har fått meg en samboer og vi har nesten bodd sammen i et helt år allerede, jeg har også gått igjennom et helt svangerskap og jeg har fått en nydelig liten datter. Jeg har opplevd å flytte hele tre timer hjemmefra og starte et eget liv der, med samboern min og dattern min. Jeg har sammen med Joakim reist et helt hjem, som vi har klart å få til å gå rundt i som sagt snart et helt år. 
I dag skal jeg bruke bursdagen min på å dra på jobbintervju, så får jo håpe det gir meg en fordel at jeg har bursdag. hehe. Så skal jeg nok overtale Joakim til å dra å kjøpe et nyt minnekort til kamera. Så får jeg håpe noen kan hjelpe meg med å fikse de to andre en gang.

Håper dere andre får en fin dag :D
 

SYKEMELDT

  • 05.03.2012, 22:24

Japp, jeg sykemelder meg fra bloggen noen dager. Jeg er fremdeles ikke helt i form så det kan godt hende det blir en tur til legen i løpet av uka for meg, for jeg hater å gå rundt på halvt batteri heletiden. Jeg føler jeg aldri får hvilt ut og det er rett og slett bare slitsomt å ligge i senga fordi jeg hoster sånn når jeg ligger. Og cosylanen jeg slet i meg en uka og tømte hele flaska av.... den hjalp ingenting, og det er ingen bedring på hosten. Det hjalp det og da, men så er det like ille igjen litt etterpå. Ganske ugøy egentlig.

Men siden jeg hele tiden er så sliten så går dagene i å ligge i senga og kose med Mie, skifte litt bleier, mate, leke og kose. Og jeg sitter ikke akkurat så mye på pcen da kan man si.
I dag tidlig hadde jeg egentlig tenkt til å skrive dette innlegget, men da jeg våknet var det ikke noe strøm å finne noe sted her, og null strøm er null internett.

Håper formen snart er bedre så jeg kommer fort tilbake igjen og får blogget. Ikke gøy å måtte legge blogen til side, men det jeg må nesten prioritere å bruke krefetene mine riktig å bli fort bra igjen. Ikke at det er noe alvorlig og Mie er ikke noe problem eller slitsom å ha med å gjøre, hun er snill og rolig og sier ikke neitakk til å kose med mammaen sin noen timer i senga så det går veldig bra.
Men jeg har ikke så mye til overs for å si det sånn. Men snart tilbake håper jeg!

 

Husk å meldere dere på konkuransen lenger ned her mens jeg er borte da!  

VONDT...

  • 12.02.2012, 01:31

En vond kveld i kveld... Ting skal ikke alltid være enkelt. Jeg får komme sterkere tilbake i morgen.. akkurat nå orker jeg ikke tenke på så mye.

 

 

FØLER MEG NY

  • 04.02.2012, 21:58

Åh, det var så utrolig deilig å være på hudpleie hos verdens flinkeste Sissel i dag. Jeg koste meg skikkelig. Det var så avslappende og behagelig. Jeg følte meg helt ny etterpå og huden min ble så fantastisk myk, og ikke minst ren, følte meg som i en helt annen verden. Jeg fikk også vokset og vikset på brynene mine mens jeg var der, og herlig ansiktmassasje.  Nå føler jeg meg som ny. Jeg fikk også masse gode tips til hvordan jeg bør behandle huden min, pluss at jeg fikk med meg noen prøvepakker jeg skal vurdere når jeg har prøvd dem ut litt. Jeg skal begynne med dem i morgen. Da kommer jeg til å ta et før-bilde, prøve det en ukes tid,  og deretter ta et etter-bilde. Til slutt skal jeg si min mening om produktene jeg fikk med.

Hvis du bor i nærheten av Flisa/Elverum/Våler i Solør, eller vil komme litt langveisfra, så burde du ta deg en tur innom Sissels studio . Hun er superflink. Studioet er fint, helt nyoppusset! Så det er  virkelig verdt en tur  innom om du bor i nærheten og om du skulle trenge massasje,fotpleie,hudpleie, sminke osv. De har masse bra å tilby.


Sissel analyserer huden min
Sissel, meg og Mie.

Mie var forresten verdens mest tålmodige lille baby som ventet på meg i hele 2 timer. Joakim var jo selvsagt med og passet på Mie, men hun var ikke sur en eneste en gang. Hun bare survet litt,  men da sovnet hun med en gang. Ellers var hun kjempe blid. Flinke lille jenta til mammaen sin. Nå ligger Mie og sover i sengen sin etter en giga posjon med grøt, pluss en hel flaske. Da håper jeg hun sover godt i natt. 

Her i stua ser de på MGP, mens jeg sitter på pcen og titter. Jeg tror vi snart skal spille noen runder med yatzi, før det er tid for senga for oss alle. 

Har du tatt hudpleie før?
Spent på hvilke produkter jeg skal teste ut?

                                                      Om du vil følge bloggen min på facebook gjør du det HER


Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no