Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Første ferien alene

 • 20.06.2017, 18:48

Vi er kom inn døra her for litt siden etter å ha kjørt Mie og tante Johanne på toget. Mie har en ekstremt stor kjærlighet til tanta si, så i dag når hun innså at det nærmet seg tid for at Tante skulle hjem så ble Mie ekstremt lei seg. Hun får nærmest en kjærlighetssorg når Tante drar. 
Vi begynte derfor egentlig bare å snakke om at en gang kan Mie få være med tante når hun skal hjem, og da fant vi ut at siden Johanne faktisk er sykemeldt en stund fremover så passet det egentlig veldig bra for Mie å være med nå i dag. Ting gikk da litt raskt og vi fikk pakket en koffert til Mie. Og dere kan tro hun gledet seg enormt.  Tenk at hun skulle ta tog da helt uten mamma og pappa. Reise på tur helt uten mamma og pappa. 
Selvom hun ble litt usikker akkuratt i det vi skulle si hade på toget, så tror jeg det blir veldig fint for hun. Og så vet hun at hun kan angre seg og komme hjem før om hun vil det også.  

Regner med at det er ei som kommer til å kose seg kjempe masse jeg. Tante hadde masse planer, og Mie har også fått med seg telefon klokken sin, slik at hun kan ringe oss akkurat når hun vil. Og det synes hun var en veldig fin trygghet tror jeg. Hun sier jo ofte at tante er bestevennen hennes, så jeg tror nok ikke det blir noe problemer jeg. Blir nok værst for mamma, pappaen og kanskje lillesøstern. Se på disse to da, det kaller jeg bestevenner det! Til og med i like klær! <3

Når reiste ditt barn alene?
Har ditt barn en super tante eller onkel?


 

HUNDERFOSSENFAMILIEPARK

 • 05.06.2012, 22:17

På søndag var jeg og Mie med svigerfamilien min på tur til Hunderfossen. Siden Joakim jobber så kunne ikke han bli med, og det var veldig fint for meg og Mie å ha noe å gjøre så dagen gikk. Vært var vel ikke helt med oss kan man si. Når vi dro herifra var det ikke mer enn tre varmegrader, så Mie måtte ha på seg ulldress, og tykk god lue. Var så kaldt at jeg nesten burderte å finne frem igjen voksiposen. Det er jo helt sykt med tanke på at vi er kommet til juni og vi fremdeles må kle oss i ull. 
Når vi kom frem så regnet det veldig, men heldigvis ble det opphold i løpet av dagen. Siden været var imot oss når vi kom dit tok vi alle " inne tingene" til å begynne med. Mie fikk være med rundt i Eventyrslottet i sånn vogn,tittet med store øyne på alle eventyr figurene. Hun fikk også være med å kjøre traktor på traktorbanen. Men uten om det måtte hun stå med bestemoren sin og se på oss andre, hun sov heldigvis en del i vogna si da. Flinke jenta vår. Ellers grillet vi pølser og koste oss veldig. Blir morsomere neste år når Mie får være med litt mer tenker jeg.Har du vært i Hunderfossen familiepark før?

HYTTETUR

 • 01.04.2012, 18:22

Har slitt litt med å komme meg inn på blogg.no. Har kommet inn på andre blogger, men jeg kom ikke inn på min egen slik at jeg fikk skrevet innlegg her. Men nå kom jeg meg endelig inn.  
Har egentlig ikke så mye annet å si enn at vi er på hyttetur og jeg har ikke hatt pcen min her før nå. Ellers er Mie blitt i dårlig form, så vi skal nok hjem i morgen, for hun sover ikke spesielt godt her. Sikkert veldig uvant med en annen seng enn hun er vandt til.  Så i natt var vi oppe hver time om ikke ofterer og det var ingen som sov spesielt godt! 
Joakim og Mie satt og spilte yatzy  fra 3 til 4 i natt.... Og Mie vant overlegent over Pappaen sin. 
Mie badet den første dagen på hytta,da hun var litt uheldig å gulvet utover hele seg..


Finingene min! Dette er i går da Mie var oppe klokken 5... blid Mie... trøtt pappa..


 Vi har kost oss på trilletur og Mie har testet akebrettet sitt!

Hva gjør dere i påsken?
Hva synes dere om bildene? 

HARRYHANDEL

 • 02.03.2012, 23:36

Huff, synes denne hosten begynner å bli veldig irriterende, men jeg kan vel egentlig bare skylde på meg selv for jeg er virkelig ikke flink til å ta medisinene mine, jeg helt ærlig, de smaker så forferdelig at jeg blir rett og slett superduper,mega kvalm av det. Det er jo så ekkelt, og smaker så forferdelig. Men det hjelper så jeg får vel bare være flink og fortsette skikkelig nå de neste dagene. Og håpe at det gir seg da. For det er nok så slitsomt å hoste hver gang man legger seg ned for ikke å glemme surklingen i brystet... nei, må bli flink!

Men over til noe litt mer positivt, i dag har vi tatt med oss Om, utvekslingsstudenten hos familien til Joakim en tur til Oslo. Hun er fra Thailand og har aldri vært noe annet sted enn i Thailand før hun kom til Norge, men nå har hun også vært i sverige. Og det er jo litt morsomt å kunne fortelle til de hjemme i Thailand. Vi fikk ihvetfall vist hun hva skikkelig grense harryhandel er og det så ut som hun koste seg i godteributikken!

I morgen skal vi ta oss en tur til Oslo og se på litt atraksjoner der, så vi håper på supert vær! Men hadde nok vært typpisk med skikkelig drittvær nå som det har vært så fint alle de andre dagene. Så Mie får mer enn nok til til å kose seg i vogna si i morgen kan man si! Så blir nok ganske mye frisk luft på oss i morgen, Men det er jo bare deilig. Til søndag skl vi hjem igjen, og da er det tilbake igjen til hverdagen og det vandlige. Blir litt deilig det også kjenner jeg, men også litt kjedlig. Men har mer enn nok å gjøre hjemme så dagene går nok tenker jeg.

Har ingen bilder fra dagen, men har noen fine bilder fra vi gikk tur her om dagen, så slenger med de jeg. 
Litt bilder av meg for en gang skyld også.

MINNER OM AT DET ER KONKURANSE PÅ BLOGGEN HER

HAR DU LYST TIL Å FØLGE BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK GJØR DU DET HER 

 Hva synes du om bildene?

SISTE DAG I VOLDA

 • 26.02.2012, 23:23

Nå sitter vi her, den siste kvelden i Volda. Om en døgn er vi nok enten akkurat kommet hjem eller ganske snart hjemme. Og allerede på tirsdag går turen nedover til Moss igjen. Denne gangen skal jeg og Joakim også ha med oss Om, utvekslingstudentet hos familien til Joakim på tur. VI skal ta hun med på en harrytur til sverige tror jeg og vise hun litt fasiliteter i Oslo. Så håper hun synes det blir morsomt. Også får Joakim også se ting i Oslo han ikke har sett før.
Planen er å være i Moss frem til søndag tror jeg. Og når vi kommer hjem da, så tror jeg ikke vi skal ut på tur på en laang laang stund. Da får nok de som vil se oss heller komme til oss tror jeg. Da har vært hjemme under en uke sammenlagt på nesten 4 uker. 

Men som sagt, i kveld er siste kvelden her, eller natta har jo begynt nå da. Og jeg er på vei til senga snart jeg også. Og kjenner det skal bli godt. Vi har jo nesten hele dagen i morgen også da for flyet går ikke før ganske sendt på kvelden. Så vi er jo ikke hjemme før langt på natt. Håper bare det går greit med Mie. Men regner med det! Hun sover nok uansett vil jeg tro!
Vi ahr ihvertfall hatt en kjempefin uke her i Volda og gleder oss masse til de kommer nedover å besøker oss en gang også!!  Men nå er det senga! 

Har dere hatt en fin uke? 

*ingen bilder da opplasteren bare tuller med meg og jeg e rfor trøtt til å prøve mer*

SLUTTER Å PUSTE

 • 24.02.2012, 23:43

Ligger i senga, og har gjort det en god stund. Kjenner jeg har såå lyst til å sove men får det bare ikke helt til. Svir i øynene når jeg lukker dem og halsen og nesa er ikke så flinke til å hjelpe meg til å puste. Så håper det bedrer seg så jeg snart kan sove. For jeg har veldig vondt i hode og er ganske så sliten i kroppen kan man si. Men det er vel ganske vandelig etter en hel dag inne på et kjøpesenter. Med masse folk.
Jentene våre var veldig flinke mens vi var der helt til bilturen hjem, det er den værste bilturen noen gang tror jeg. De to i baksete skrek omhverandre i over 40 minutter før vi tilslutt måtte stoppe bilen langs veien og ta de frem til oss og roe de helt ned.

Mie stakkars skrek så grusomt og så voldsomt at hun spydde opp allmaten hun hadde spist noen timer tidligere. Og da satt hun i baksete og sluttet nesten å puste. Det var ekkelt det. Så man kan si det var to slitne mammaer og to slitne babyer som var veldig glade for å komme hjem igjen og få bada og lagt de to små.  
Mie er helt ekstrem på å gråte seg helt vekk å nærmest slutte å puste mens hun holder på, noe som er utrolig ekkelt. Så i natt sover hun i mammas armkrok, så mamma får følgt med på det lille kreket. Hun virker veldig utrolig og sover ikke spesielt tung heller, så er nok noe som plager hun.

I morgen skal vi sove så lenge som mulig og bare slappe helt av hele dagen tror jeg. Ingen planer og ihvertfall ikke noe ut i bil. Håper formen min er litt bedre så vi kan trille en tur. men den blir nok bra med litt søvn tenker jeg!


random bilde fra en biltur:)


Noen andre som har opplevd at barna skriker seg helt til de nesten ikke puster? 

ÅLESUND

 • 23.02.2012, 22:33

Er en stund siden jeg har blogget nå ser jeg. Men koser meg på besøk i Volda og her legger vi oss når barna sover. Og hver dag har vi gjort noe koselig. Så er ikke mye tid til blogging mens jeg er her. Men får vel prøve å slenge med et innlegg likevel da, om hvordan vi har det her.

Mie er ganske flink til å sove i reiseseng denne gangen også, men hun må bæres i seng hver  kveld og det merkes veldig påryggen og skuldrene mine for det er ikke bare bare å bære og bysse på den lille bolla. Så Joakim har litt av en maseringsjobb når jeg kommer hjem. For jeg er helt stiv i nakken av dette. Men hun er flink hun sover jo hele natta nesten hver natt. De to siste nettene har hun våknet rundt ti tiden på kvelden bare for å være våken en time for så å sovne igjen.

I morgen går turen til Ålesund for litt shopping. Men for at vi skal rekke å være tilbake igjen til lege tid må vi komme oss av gårde ganske så tidlig i morgen for å rekke alt.  Så jeg skal straks krype under dyna mi og sove kjenner jeg. Sliten etter en dag på farta. I dag har vi nemmelig besøk svigerforeldrene til Lina og da måtte vi kjøre gjennom verdens dypeste undersjøiske tunnel er Eiksundtunnelen. Den er 287 meter under havet. Litt moro å ha gjort det også! Vi var hjemme ganske sent så Mie sovnet for under en time siden, så kan bli tøft for hun å våkne i morgen tidlig. Men de får sove i bilen på vei til Ålesund.


Googlebilde.
 

Har du kjørt i Eiksundtunellen?
Har du vært i Ålesund? 


VI KLARTE DET

 • 20.02.2012, 23:21

Begynte på et innlegg i går også, men orket aldri å fullføre det da, så da tar jeg det nå i stede for jeg. 
Flyturen i går gikk kjempe fint og Mie merket ikke en gang at vi var ute å føy. Hun sovnet allerde ved gaten og sov seg gjennom hele flyturen og våknet ikke før vi hadde landet og skulle gå ut av flyet. Så det gikk veldig fint. Så gruer meg ikke til reisen hjem igjen nå. Og det var jo ikke noe å grue seg til i det hele tatt. Da vi landet på Volda møtte Lina og Unni-Sofie oss ved inngangen og vi fikk bagasjen med en gang. Ikke så rart når det var en så liten og søt flyplass.
Det eneste jeg greuer meg til nå ved hjemreisen er at da må jeg få med meg allbagasjen selv fra bagasjebåndet og til vi møter Joakim. Samtidig som jeg skal klare å bære Mie på magen. Men går nok bra.

Må også si jeg er veldig glad for at Joakim vill kjøre oss til gardermoen og for at han hjalp meg med det meste før vi gikk til gate. Med min flaks da så var min gate lengst unna og nede i kjelleren. Men jeg fant frem, og det uten å bli stressa for at jeg ikke skulle finne frem. Og vi kom frem uten noen problemer.


Mie i babybjørnen på flyplassen


Jenta mi<3


Lå på jakka mi på gulvet før vi skulle gå ombord på flyet.

Vi har bare kost oss httil, og tror vi kommer til å gjøre det de neste dagene også. Mie og Unni-Sofie finner interessen av hverandre innimellom og noen ganger så krangler de litt også. Som i stad da jeg gikk bort til dem fordi Mie skrek og der lå Unni-Sofie og smilte fra øre til øre og Mie skrek, og det var fordi Unni-Sofie lugget Mie. Dro hun i håret. Stakkars Mie. Ellers så spiser de på hverandres leker og har det egentlig ganske fint sammen. Unni-Sofie er flink til å dele på leken sine.

Ellers i dag har vi gått en lag tur på nesten to og en halv time. Og Mie fikk litt nye klær samt en veldig søt lue som hun kan bruke veldig lenge og som er veldig god. Hun fikk også andre ullklær så nå kan hun holde seg varm og god resten av den tiden vi treneger ull.  Ellers så har vi andre koselige planer for uka. Så tror det blir en veldig fin uke her i Volda.


Koser seg i leke grina og holder hender:)


Like fine begge to:)


Mie lever alltid opp til smekkene sine <3 Solstråla vår detta som var oppe over en time lenger enn hun pleier <3

Hva synes du om bildene ?


 Vil du følge bloggen min på facebook så trykk HER

AVREISE

 • 19.02.2012, 13:29

Blir du mobilinnlegg ette da :-) vi sitter nå ved gate klare til å fly til volda. Alt har gått bra så langt. Mie sov litt i stad mens hun hang babybjørnen mister våken og blid nå. Heldigvis hadde jeg med meg Joakim som hjalp meg med all bagasje og hvor jeg skulle levere det. Så nå håper vi bare at vi finner igjen all bagasjen vår også :-)

Her er lille som er klar for tur :-) nå gjenstår det bare å se hvordan hun er inne på flyet og hvordan det går opp og ned ;-) håper jo på at det vil gå veldig bra :-)

VELDIG KLARE

 • 18.02.2012, 21:04

Da sover Mie, jeg har spist litt og skal gjøre siste finishen på pakkingen før vi er klare for tur i morgen. 
I dag har vi øvd litt på å gå med babybjørnen og Mie synes det er veldig moro å sitte i den så håper hun synes det i morgen også, og at hun holder seg blid helt til vi er fremme. Hadde ikke gjort noe om hun sov på flyturen heller for å si det sånn. Da hadde hun vært litt opplangt og blid når vi kom frem også. 

Etter mange forsøk og litt googling fikk jeg til å pakke sammen vogna inn i prampacken også, så nå er vogna trygg på flyreisen også, Hadde vært så kjedlig om den hadde blitt ødelagt. Men nå er den jo ganske sikker kan man si. 
Nei, nå må jeg komme meg opp a sofaen og pakke ferdig, Ikke lenge til Joakim er hjemme igjen og vil helst være ferdig med pakking og rydding til da, slik at vi kan slappe av litt og kose oss litt før jeg skal reise bort en hel uke.

Vi drar forresten i 8 tiden herifra i morgen tidlig så blir nok kanskje et mobilinnlegg eller noe utpå dagen håper jeg! :)

Ønsk oss god tur da!:)
 

BABY PÅ FLY

 • 15.02.2012, 23:06

Fikk ikke blogget noe i går siden vi reisete store deler av dagen og fordi jeg ikke fikk logget inn på blogg.no på kvelden da det kom opp at de lå nede. Så der kom dagens unnskyldning. For det.
Ellers så er vi hjemme igjen og koser oss hjemme noen dager før vi drar videre til Volda for å besøke noen der. Gleder meg litt til å ut å fly, men gruer meg til å finne frem alene på gardermoen. Men går nok bra tenker jeg. Da er jeg en erfaring rikere når vi har vært ute å flydd også. Lurer litt på hvordan Mie er på fly, men håper det går greit!

Det eneste er nok at Mie ikke er så flink til å slappe av uten om når hun får ligge i vogna si. Og den må vi levere fra oss sammen med bagasjen. Så får bære hun i bæresele. Og håpe at det går bra! Selve flyturen er jeg ikke redd for i det hele tatt.  Det som er veldig godt er at Joakim skal kjøre meg til flyplassen og hjelpe meg med bagasjen. Og følge meg til sikkerhetskontrollen. Kjenner jeg får litt angst av dette, men prøver hele tiden å berolige meg med at det går bra!

Hvis det er noen som har noen erfaringe rmed babyer på fly, så må dere gjerne dele det. For jeg er helt grønn på det feltet og har aldri reist med en barn. Del dine erfaringer med reising med barn og bar på fly. Får de dotter i ørene?
Hvordan gjør man det med MME? osv osv.


Google bilde i dag.
 

HUDPLEIE

 • 04.02.2012, 13:20

Hallo!

Gjett hvem som sov gjennom hele natten?
Joda, det var verdens flinkeste lille Mie det. Vi var litt lure da vi gikk å la oss, så vi ga henne en flaske mens hun sov. Vanligvis så våkner hun rundt halv-ett - ett tiden hver natt for og få mat, og siden vi la oss rundt tolv var, det greit å bare gi henne en flaske,  så vi slapp å våkne en halv time senere igjen. Mie spiste og sov videre.
Når klokken ble seks synes hun det var på tide å våkne. Noe ikke mamma og pappa helt likte kan man si. Prøvde utallige ganger å få henne til å sove bare litt lenger, men var ikke mulig, så da ble hun sendt ned til oldeforeldrene sine som hadde vært oppe en stund allerede.  Da kunne jeg og Joakim sove videre igjen. Rundt åtte kom Mie opp igjen til oss og da lå hun i armkroken til mamma, og da sov vi til klokka nesten var halv elleve. Deilig.

Nå ligger Mie og sover igjen etter en dusj og morgenstell.
Senere i dag skal vi bort til tanta mi som skal gi meg hudpleie. Noe jeg gleder meg veldig til.  Jeg tror huden min også gleder seg veldig, for den er helt elendig, så den har veldig godt av litt pleie. Det er godt å ha familie som driver med dette. 


Mie i natt da hun fikk mat.

Våkner ditt barn for mat på natten?
Hvordan sover ditt barn i ukjent seng? 

 

FLINKE JENTA

 • 03.02.2012, 22:54

God kveld. 
Kom oss frem til Våler etter en fin tur. Mie sov hele bilturen og var strålende fornøyd når vi kom frem. Koste seg litt på gulvet med leker og masse oppmerksom. Blid og førnøyd hele kvelden. Satt sammen med oss rundt bordet når vi spiste middag. Sjarmerte oldeforeldrene sine helt i senk.

Så var det tid for kveldsstell og siden vi måtte stelle på gulvet så var det litt av en utfordring å få stelt den lille krabaten, Siden hun bare skal snu seg rundt hele tiden. Men blid var hun og etter litt snuing tilbake til å legge hun på ryggen en del ganger så fikk vi tilslutt vasket hun og stelt hun for kvelden. 
Etter å ha vært nede å sagt natta gikk vi opp og hun virket så klar for natta, men det ble litt trist med en gang å legge seng i en ukjent seng. Så måtte bysses i søvn i kveld. Det har jeg ikke gjort på hun siden hun ble født tror jeg. Men når hun først sovnet halv åtte så har hun ikke våknet etter på, så håper hun sover godt gjennom natten.

I morgen er det ingen planer enda, men blir nok en fin dag tenker jeg. 


Også var vi på magen igjen..Det nye er å lage "brrrrrrrrr" lyder mens man blåser bobler..

Hvordan har din dag vært?


BILLETTER BESTILT OG FOTOGRAFERING

 • 28.01.2012, 21:04

I morgen skal vi til flinke Thea og ta litt bilder av Mie igjen. Det blir tredje gangen vi fotograferer henne hos Thea.  Det blir igjen utrolig morsomt.  Vi skal for det meste ta dåpsbilder, men det blir sikkert litt andre bilder også, tenker jeg. Jeg vet alltid at bildene blir veldig fine når Thea tar bilder. Thea er ganske ung og hun mener selv hun trenger mer erfaring med nyfødt forografering, så hvis du bor i nærheten av Lillehammer og har en nyfødt baby eller venter en liten en, så burde du kontakte Thea her. Hun er superflink og jeg er alltid fornøyd med bildene hun tar. Kontakte henne om du bor i nærheten og kjenner til noen som skal få baby eller om du selv skal ha. Da vet jeg Thea blir glad.


Noen bilder fra forrige shoot.

I kveld har vi bestilt billetter, så nå blir det tur på meg og Mie til Volda fra den 19 til 27 februar. Da skal vi møte Lina og Unni - Sofie!  Nå som billettene er bestilt føles det så veldig virkelig nå skal vi snart reise! Blir utrolig koselig og jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg må ha med meg. Jeg kan si at jeg gleder meg utrolig mye. 

Ønsk meg lykke til på flyreisen med Mie! 

Har du vært hos fotograf med dine barn?

 

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

 • 28.01.2012, 12:27

I februar skal jeg og Mie ut og farte en del. Det kjenner at at vil bli utrolig godt.  Det vil bli deilig å gjøre noe annet enn å bare sitte hjemme hver dag.  Vi kommer til å være noe borte fra vår elskede Joakim, og vil savne ham masse. Det positive blir da at det kommer til å bli godt å se ham igjen når vi kommer tilbake. Den aller første turen vi skal på tidlig i februar, allerede neste helg, er faktisk sammen med Joakim. 


I begynnelsen av februar skal vi på besøk hos farmoren min hele helgen, og det blir nok veldig koselig. Vi skal være der fra fredag til søndag. Det blir første gang Mie sover i gjesteseng. Jeg regner med at det kommer til å gå veldig bra, så lenge hun har sutten og kosekluten sin, så sover hun nok stort sett over alt. Det vil uansett blir veldig koselig. Vi gleder oss alle tre. 

Etter noen dager hjemme drar  jeg og Mie en tur til Moss. Mest sannsynlig får  vi også en tur til Ski hvor vi skal møte ei venninne som også fikk ei datter i oktober. Alltid koselig å møte andre unge mødre som er i samme situasjon. Det gleder jeg meg veldig til. Vi gleder oss også til å møte mamma/mormor i Moss og andre venner. Det er alltid godt å komme tilbake til Moss og endelig føle meg litt selvstendig igjen og kunne komme meg rundt litt på egenhånd. Det ser jeg frem til. 

Når vi nærmer oss slutten av  februar skal jeg og Mie ut å fly helt alene. Mie's aller første flytur. Jeg "grugleder" meg litt til akkurat det. Typisk meg å få alle beskymringer med en gang, fordi jeg regner med at det vil gå veldig bra. Det jeg er mest redd for er egentlig å ikke finne frem på flyplassen, men herregud, de snakker jo norsk,  så jeg kan jo bare spørre meg frem. Jeg får bare se det positive i det, og bli en erfaring rikere. 
Da skal jeg og Mie dra til Volda og besøke ei venninne der. Hun har også en datter er bare fem dager yngre enn Mie. Det blir morsomt å treffe dem også. Da skal vi være der en uke. Det skal bli godt med en hel uke med bare babysnakk og selvførgelig å se Mie sammen med ei lita ei på helt lik alder. Ikke minst  en mor på lik alder med meg.

I februar skal jeg altså møte to unge mødre med barn født i oktober 2011. Så gøy det kommer til å bli! Joakim kommer vi til å savne utrolig mye, men vi får ringe hverandre ofte, skype, sende brev. Kanskje ikke det siste, men poenget er at vi vil holde kontakten. Vi er ikke borte fra ham altfor lenge av gangen, rundt en uke i Volda. Jeg tror februar-måned blir en koselig måned. Jeg gleder meg. 

Noen bilder av Mie på tur i bilen.  


Kjenner du mange med barn på lik alder som ditt barn som også er på ganske lik alder som deg selv?
Er du mye ute å reiser?
Har du reist med sammen med din baby? 

Ja takk!

 • 09.09.2011, 00:13

Day 4:
- Hvor kunne du tenke deg å være akkurat nå


 SYDEN!

 

hvor kunne du tenke deg å vært?


Man skal se og høre mye rart..

 • 22.06.2011, 21:57

Det er helt utrolig hva man kan se på Oslo S om man bare sitter og ser på alle som går forbi. Som oftest må jeg sitte mellom en time og førti minutter og vente på togbytte og på de minuttene kan man se veldig mye rart.
Noe er veldig morsomt, mens annet kan være veldig sjokkerende. Som i stad da jeg så ei som gikk med barnevogn og muskk i ørene. Det hun ikke hørte var at den lille i vogna hylte av full hals, rett før jeg hadde tenkt til å reise meg og siifra til hun var det en annen dame som kom meg i forkjøpet. Det værste var at damen med barnevogn ble sur.

Ellers kan man se alt fra eldre damer som diskuterer og stemorsblomstene deres er spist opp av et innsekt under jorda eller rådyr, de svitchet frem og tilbake om hva det egentlig var som var hendt med disse blomstene i nesten tretti minutter. Men jeg tror de ble enige om at det sikkert var rådyr.
Jeg så også en svensk mor med tre barn på slep, hun hadde tatt feil tog og havnet på feil stasjon. Og det eneste hun hadde å si var at det var de dumme nordmennene som ikke hadde forstått hva hun sa på toget! Haha!:)

En ting er ihvertfall sikkert, det finnes uendelig mange type mennesker og alle er forskjellige. Og hvis du skal sitte lenge og vente et sted, så annbefaler jeg deg å sette deg ned og se på alle rundt deg. Det får virkelig tiden til å gå!:)


//google.no

Syns du det er artig og se på mennesker?

LOVE ROOOOMA!

 • 18.09.2010, 00:04

God kveld alle blogg lesere.
Akkuratt for øyeblikket sitter jeg inne på rommt til miguel og Line og ser etter  Victor som sover søtt i sengen sin mens de andre sitter ute og noen er å tar fotbad og diverse. Jeg  kan også legge ved at jeg kanskje skriver litt rart og med noen skrive feil men det er fordi jeg har fått på meg negler og det er litt uvant, i tilegg er det blitt ganske sent og i morgen skal jeg opp til Fredrik og Partischia(?) og få håret prdnet og sminke klart før brylluppet. Vi blir hentet klokka ni på morgningen.  Jeg har dessverre ikke blogget før fordi det ikke er noe nett på hotelet her så vi måtte kjøpe oss tid på internett også skal jeg klare å fordele 3 timer internett på 7 dager og da må jeg heller blogge store lange innlegg og ikke mange små. Det har jeg ikke tid til. Men tenkte det var på tide med en oppdatering nå.

 

REISEN TIL ROMA:
Vel vi tok da alltså båten over til Horten halv åtte på onsdagns morgen og ble hentet av Line, Miguel og Victor når vi kom i land også kjørte vi til torp. Hvor vi shoppet litt i taxfree?n før flyet gikk. Vi var veldig heldige og fikk masse plass og flyturen gikk kjempe fint. Og veldig fort.


Victor på flyplassen i Norge


Meg på flyet


Denne søte karen " Duttene Jonna" ( eller gutten til Ronja) satt noen rader forran oss på flyet


Over og under skyene på en gang (:

En som sov godt på flyet

Haha, pugg dette ti du skal fly nestegang (:

Skyer

DA VI KOM FREM:
Da vi kom frem til Roma hadde Annemette fikset en stor bil til oss hvor vi bare betalte noen små penger hver også kjørte han oss til hotellet vårt. Vel fremme på hortelet fikk vi skjekket inn og det var kjempe fine rom, kjempe fint hotel også, men fine uteplasser, fin veranda og alt er veldig fint her. Mannen i resepsjonen sier også at han vil jeg skal komme tilbake når jeg er atten så han kan gifte seg med meg. Haha.  Han er veldi snill og hjelper oss med alt vi trenger. Så vi trvels veldig her.
Etter vi hadde kommet inn på rommene så så vi jo at Annemette hadde satt opp blomster, hvitvin, og små godt, til og med M&M med navnene dere på og noen med datoen de skal gifte seg på. Kjempe søtt og romantisk!  Etter en stund kom også resten av folket og vi var samlet nesten alle sammen. Også kom jo Annemette, Lara og Vanessa en tur og det var veldig koselig. Før jeg og mamma tittet litt rundt og gjrode oss kjent med mat butikken og sånn, og på kvelden så samlet vi oss alle sammen og spiste, Var veldig mange å hilse på. Også er  det ganske vanskelig å kommunisere med italienere fordi nesten ingen av de kan noe engeslk.DAG 2 TORSDAGS MARKEDET:
På torsdag var vi alltså tidlig oppe fordi vi skulle på det lokale torsdagsmarkede hvor du kan få tak i masse fint til markedspris, og jeg fikk tak i sko til bryllupet og veske, støvletter og masse lignende. Ble veldig fornøyd. Etter markedet skulle de andre på shoppingsenteret og vi Eller jeg og mamma da dro hjem til annemette og passet de tre barna, det gikk veldig greit. Og jeg ble helt fra meg da vi kom hjem dit. Det var helt sykt fint der hjemme. Annemette hadde virkelig en gjennomført fin stil. Jeg og mamma var litt ute med ungene og lekte i parken, fikk ogsp gått på en isbar i nærheten og slist ordentlig italient is. Og ingenting er vel bedre enn det?
Var også veldig moro å se hvordan de lokale barna lekte der, og se hvordan foreldrene behandla ungene sine som babayer, selv om de var både 5 og 6 år gammle. Men vi er for forskjellige alle sammen. Veldig morsomt å få oppleve lokalbefolkningen og ikke bare turstattraksjonene  også.DAG 3 FREDAG OG AVSLAPPNING:
I dag var bare en avslappningsdag for alle sammen egentlig. Jeg og mamma var så heldige at Line kom på morgninegn i dag og la nye negler på oss. Så det er helt klart til den store dagen i morgn. Føler vi er vært en så stor del av planleggingen at jeg nesten har en følelse av at jeg også skal gifte meg.  Før vi la negler fikk vi også fikset så Victor fikk klippet seg på en frisørsalong i nærheten. Og han ble faktisk veldig fin. Mens mamma fikk neglene sine lagt gikk jeg og Victor og fant en lekebutikk hvor vi fikk kjøpt noen fine leker til han. Etter det kom det nda flere mennesker og det ble en del prating og hilsing ogsånn. Før jeg og Stian gikk på den lokle butikken og kjøpte noe brus og snacks for å ha på hotell rommet. Senere endte det med at jeg og mamma ble med to andre på kjøpesnteret og da vi kom oss tilbake etter noen timer hvor ca en time hadde gått til taxi tull så gikk vi ut for å spise alle sammen. Veldig koselig. Og nå etter at vi er kommet tilbake så sitter noen ute og jeg sitter her og venter på Miguel så jeg kan gå å legge meg. Skal opp å fikses i morgen halv syv. Så trenger snart till søvn kjenner jeg.  Forresten rundt tretti grader på dag tid her og rundt nitten på kvelden. Veldig deilig. Har ikke blitt noe brun da, men det er ikke så viktig heller. VI vet ikke helt hva søndag, mandag og tirsdag skal brukes til. Men dere får en oppdatering.


Vicor hos frisør

Stian

Meg og mamma

Har også fått sendt noen meldinger med min kjære Evelyn og hun sier heldighvis at jeg ikke har gått glipp av noe viktig på skolen. Og det er veldig bra. Ganske lettelse egentlig.Men tror jeg runder av er. Ble en ganske gei oppdatering dette føler jeg. Så håper jeg at jeg får kommet med en til i morgen tter brylluppet. Tenkte jeg skulle lage et egent innlegg når jeg kommer hjem om alt jeg kjøper gjennom hele turen.

CHHIIAAAOOO!! BEESSOO;**

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no