Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

GÒ JENTA

  • 08.04.2012, 21:57

Er det rart jeg er stolt av den lille finingen min?

Vi stor koser oss på besøk i Moss, masse trilleturer og soialisering. I natt hadde vi besøk av "tante Martine". Mie synes det var veldig morsomt. 
I kved har vi hatt besøk av en venninne av mamma og barnebarnet hennes på tre og et halvt år som var veldig opptatt av bæsj, tiss og promp. 
I morgen skal vi til Ski og besøke ei venninne der og babyen hennes som er likegammel som Mie. Det gleder jeg meg veldig til. 


Koser dere dere i påsken?
Hva synes du om bildene?

 

 

FØRSTE PÅSKEEGGET

  • 06.04.2012, 11:57

I går annkom jeg og Mie Moss med toget. Utrolig deilig å være bladt sivilisasjonen igjen kan man si. Vi skal være her i over en uke. Trist å være borte fra Joakim, men han kommer heldigvis etter oss nestehelg og skal være her sammen med oss over helgen. Så det blir veldig koselig.
Mie var så heldig da vi kom i går og fikk påskeegg av mormoren sin. Hun skal visst få enda ett på lørdag, den helige lille jenta mi. Mie synes innholdet i påskegget var helt greit, men selve påskegget var veldig fint å leke med. Mammaen hennes synes innholdet i egget var veldig fint. Og gleder meg veldig til jeg får påskegg i morgen og til Mie får sitt andre påskeegg.

Ellers så synes jeg at det nye oppsettet på blogg.no var litt rotete.. likte det ikke såv eldig godt egentlig. Men blir vel vandt til det også. Jeg er ikke en person som liker så godt forandinger på nettsider, alltid hatet nye ting på facebook også. Men på ett eller annet vis så blir man jo vandt til det også med tiden.


Så fornøyd da hun fikk egget.


Se på meg da mamma, se hva jeg fikk!


Dette fikk hun i egget sitt. En superfin boddy og to smoothies:)

Har dere fått påskegg?
Har du gitt påskegg til barna dine?- Eller har de fått av noen andre?
Hva synes dere om det nye oppsettet på blogg.no? Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no