Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

MIE'S BURSDAGS OUTFIT

  • 06.12.2011, 22:49

Ble ikke noe blogging på søndag eller i går, fordi jeg rett og slett ikke rakk det. Men skal oppsumere kort hva vi har gjort de to siste dagene. 
På søndag var vi hjemme hele formiddagen også dro vi til Brumunddal for å feire Andrea som er søskenbarnet til Joakim. Der koste vi oss med kaker og brus. Ble ikke så lenge vi var der siden vi måtte hjem så Mie kom seg i seng i normal tid.

 Dette var Mie's bursdags outfit. Et nydelig sett hun fikk av Evelyn.

Mie har forrsten pakket bort alle klærne sine i 50. Litt sent å skrive det nå kanskje men det er ganske mange uker siden vi pakket det bort faktisk. Og nå er alle klærne i 62 vasket og de er klare for bruk.. Jeg tror hun må over til større strømepbukser og enkelte boddyer i 56 må legges vekk.. Er jo morro at hun vokser og blir større.. men også litt trist at hun blir så fort stor. Tenk at hun var hele 8 uker i går. Snart 2 måneder allerede. Hvor blir egentlig tiden av?

Hva synes du om outfiten hennes?
Når begynte ditt barn med klær i 62? 

Rapsgubbene

  • 09.09.2010, 10:50

Da var jeg kommet hjem etter muntlighøring, og tro det eller ei, jeg har ikke tenkt til å legge meg og sove frem til jeg skal på jobb i ettermiddag, jeg har allerede planene klare for resten av dagen. Tro det eller ei. og det er ikke planer som å gå på kiwi, kjøpe en pizza og ligge rett ut på sofaen og sløve frem til halvfire hvis noen av dere trodde det.  tvert imot. Jeg skal straks fylle bøtta med grønnsåpe vann og starte med å vaske badet. før rommet, stua og kjøkkenet følger etter. Men aller først må jeg få en orden på magesekken. den trenger jo faktisk mat. og det skal den snart få.
Været i dag er faktisk ikke så allervært, er dritt kaldt da. Men sola skinner og det regner ihvertfall ikke:)


h
Litt bedre outfit bilder enn de fra i stad, Bukse fra Cubus, belte fra GinaTricot og topp fra Bikbok!
Nå skal jeg kose meg med frokost og en god bok.

Rapsgubbene, om du ikke ha rlest den. Les den og potesgiverne. du vil garantert le og kose deg :)
Hva syns du om outfitet?
Har du lest noen av bøkene?


 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no