Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

INGEN UNNSKYLDNINGER IGJEN

  • 03.11.2013, 17:09

Jeg er som dere sikkert hr skjønt ikke veldig glad i å trene. Men jeg må trene og trenger å trene. 
De siste ukene har jeg hatt den utrolig fine unnskyldningen at jeg ikke har hatt noen treningssko. Jeg ryddet nemmelig i skoene mine og da kastet jeg så mange at jeg begynte å bruke treningsskoene mine som hverdassko og kom da på at jeg ikke har noen sko når jeg skal på treningen. Jeg har altså brukt det som en unskyldning en stund. Men for noen dager siden så fikk Joakim nok at unnskyldningene mine så vi dro og kjøpte et par med treningssko. Samt en ny trenings thorte både til meg og han. 
Så nå har jeg egentlig bare tiden å skylde på, men jeg kan vel egentlig ikke det heller for hver mandag og tisdag jobber jeg kveld og da kan jeg jo trene før jeg drar på jobb. Jeg må nok rett og slett bare skjerpe meg og motivere meg selv til at det er veldig bra for meg.
Om en liten stund kommer det også en pakke til meg i posten håper jeg som motivere meg enda mer. Gleder meg til det. Da skal jeg selvsagt oppdatere dere. Det er noe som mest sannsynelig hjelper meg litt ned i vekt. Jeg og Joakim har derfor en avtale om at i morgen etter vi har vært på foreldresamtale med barnehagen så skal vi dra på trening. Og jeg gruer meg allerede.

Trener du?
Har du unnskyldninger?

#trene #nedivekt #unnskyldning #mammablogg #trenigssenter #sko #nye


 

DÅRLIG SAMVITTIGHET

  • 15.02.2013, 23:12

Åh, de siste dagene har jeg hatt utrolig dårlig samvittighet, dette har vært en utrolig travel uke og jeg synes akkurat det var mandag og nå er det fredag allerede. Jeg har nemmelig ikke funnet tid til å trene de to siste ukene og det gnager veldig på samvittigheten, jeg har lett flere dager etter en mulighet med det har vært så mye å skulle ordne og jeg har rett og slett ikke hatt tid bare. Og det er surt. Jeg vil jo så gjerne komme skikkelig i form så jeg må bare komme med ned for å trene en dag. 
Til uka har jeg tenkt til å få trent. Det som er så kjekt er at det er gå mulighet fra oss og ned til treningsenteret, noe som er kjekt for meg som ikke har lappen på bil.
Jeg hadde egentlig tenkt til å trene litt nå i helgen, men det må i såfall bli trening her hjemme for Joakim jobber omvent av meg i helgen og barnepassen er ikke åpen de tidene jeg kan trene, så jeg får heller gå meg noen turer eller bare løpe rundt ute med Mie.

I kveld har jeg vært på jobb, var utrolig deilig at jeg hadde kort vakt i dag og sluttet klokken 21. Det gjør jeg så skjeldent så det var godt. I morgen er det jobb igjen og det samme på søndag. Etter jobb på søndag drar jeg inn til Martine(min bestevenn) som bor der, og der skal jeg overnatte før det blir GodmorgenNorge på mandag. Er litt surealistisk tror ikke det har gått helt opp for meg at jeg faktisk skal på landsdekkende tv.


Den gangen jeg var tynn:)


Hvordan har din kveld vært? 
Får du dårlig samvittighet om du ikke får trent på en stund? 

MED GOD SAMVITTIGET

  • 31.01.2012, 22:14

Jeg tror snart jeg gir opp hele bildeopplasteren her på bloggen min jeg. Jeg tror vel egentlig at det er nettet her det er noe med og ikke bilde opplasteren egentlig. Men utrolig kjedlig når jeg har så lyst til å vise dere noen bilder, også kommer det ikke opp noen ting, kommer bare opp feilmelinger hele tiden. Er så irriterende! 

Ellers så skjer det ikke så mye om dagen. I morgen skal jeg være med Moren til Joakim og søstrene hans på "jentekveld"  der de bor. Så sa skal Joakim være hjemme med Mie alene for første gang, og jeg er helt sikker på at han klarer det veldig fint. Skal bli litt godt samtidig som jeg gruer meg til å være borte fra den lille skatten min. Men er bare for noen timer da.

Ellers i dag har vi vært på en skikkelig gåtur, og jeg trodde vi skulle fryseihjel halvveis, Men det gikk fint! Og vi kom frem. Etter nesten en mil gåing eller rettelse 9,6 km og  1 og en halv time. Så kom vi frem. Og ble kjørt hjem igjen. Så i kveld legger vi oss med veldig god samvittighet for å si det sånn!

Håper det blir bedre blogging med bilder i morgen !

Hvordan har din dag vært?:) 

 

SUNNE SA DU?

  • 13.01.2012, 22:50

Ble ikke mye til blogging i dag nei, men snart, da kommer blogg til å være en super fornøyelse for snart da blir det bedre pc tider! og det blir så godt, ofte så har jeg masse blogg ideer når jeg ligger i senga på kvelden, men det er ikke ofte jeg orker å stå opp igjen for å blogge, så da blir det til at jeg glemmer det dagen etter på. Men snart er det ny pc og da kan jeg blogge mens jeg ligger i senga!Så da kan det hende det kommer noen lange inlegg fra meg etter hvert om alle meninger og tanker og den slags! 

Men over til noe annet, i dag har vi vært vært på butikken og en tur i lillehammer før vi dro på middag til bestteforeldrene til Joakim. Utrolig koselig. Mie var ikke akkurat i humør i dag da, også er hun begynt å bli veldig skeptsk til veldig mange personer så det er bare mamma og pappa som er trygge om dagen, så gruer meg litt til dåpen når jeg tenker på det. Men det går vel greit tenker jeg. Jeg får være der og passe på hun når det trengs.

Og det går veldig bra med vår sunnhets atvtale, siden stipendet vårt nå er i orden tenkte vi å snart melde oss inn på trengissenter så vi får trent litt også, og godt vi får bedre råd for å kjøpe frukt og grønnsaker er jammen ikke billig skal jeg si deg! Huff. Kjøpte nesten bare frukt og grønsaker på butikken i dag og tror du ikke det kom på godt over 600 kroner? for to poser... ikke rart man blir feit når man har dårlig råd!


Dette koste vi oss med i kveld, baban, druer, annanas, kiwi, honning melom og tropisk smoothie! Sunne sa du? 
Og det værste er at i dag på butikken gikk vi forbi alt godteriet og jeg hadde ikke en gang lyst på!

Her kan dere se hva vi koste oss med i kveld, sunne vi vel? Ble igjen en del frukt så da blir det frukt i morgen kveld også. I morgen skal vi også på jorekstad å bade med Mie. Vi skal ha med oss moren til Joakim siden hun har vært med på babysvømming før. Jeg ville egentlig være med på babysvømming kurs, men siden jeg ikke har bil eller lappen og bor langt unna buss og den slags så kan jeg ikke det !

Har du hatt en fin dag?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no