Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Mie outfit 15.12.13

  • 15.12.2013, 13:25

Hallo.

Nå ligger jeg rett ut på sofaen, egentlig burde jeg gjort alt annet. Gått i dusjen og fikset litt her før Mie våkner igjen fra luren sin. I dag skal vi bake pepperkaker her og det blir veldig koselig tror jeg. Gleder meg eveldig til det. Da får jeg alltid veldig julestemning. Men først må jeg ligge litt her så får jeg heller jobe veldig effektvivt før det kommer noen hit. er litt sånn noen dager.
Ellers må jeg bare skryte masse av det utrolig flinke lille prinsessa vår som var så flink og tok medisin i går kveld, hun bare gapte mens hun satt på fanget til mormoren sin. I dag morres så satt hun seg opp på stolen sin og sa "Mie klar" når jeg fortalte at vi måtte ta litt medisin. hun var veldig flink og gapa høyt og svelget det hun fikk i munnen. Veldig stolt etterpå også når hun fikk masse skryt. 

Tenkte jeg skulle vise dere hva Mie har på seg i dag, siden vi skal drive med en juleaktivitet synes jeg det var koselig å kle hun i en litt julekoselig outfit også. Mie skal helst ikke bli tatt bilde av om dagen så det går gå med de vi har her:) 
Hva skal dere i dag?
Hva synes du om det Mie har på seg?

#mammablogg #ungmor #mamma #outfit #pepperkaker

MIE OUTFIT 16.11.13

  • 16.11.2013, 10:52

God morgen.

Her i huset har vi akkuratt spist litt frokost og fått kledd på oss. Joakim er dratt på trening mens jeg og Mie ser på tv. Tenkte jeg skulle vise dere hva Mie har på seg i dag. Kom på at det er en stund siden sist vi hadde slik "outfit" av hun på bloggen så den kan jo være litt moro. Jeg synes det er ekstra moro og kle hun litt finere i helgene siden ikke alt er like praktisk i barnehagen er det noen ting som bare kan brukes i helgene på en måte.


Mie er ikke så lett å ta bilde av om dagen, så hun ser på tv, derfor hun ser litt fjern ut. Hehe. 


Slik er håreti dag. Min lille gullhår.


Hva synes du om Outfiten til Mie i dag?
Hva skal dere i dag?

#outfit #barn #mammablogg #ungmor 

MIE OUTFIT 17.08.13

  • 18.08.2013, 21:44

I dag har vi vært i bursdag til Onkelen min og Fettern min som hadde bursdag for litt siden. Det var veldig koselig, og Mie synes det var kjempe moro siden hun fikk leke med tremeningen sin som er 1,5 år eldre enn hun, de lekte så fint sammen og det er egentlig første gang, for som regel så krangler de om de samme lekene osv, men nå var de veldig flinke og de danset og herjet sammen og Mie lo kjempe masse. Det er veldig koselig. Hun blir jo Mies nærmeste slekning på samme alder. 
Vi hadde det ihvertfall veldig koselig.
I morgen skal Mie ha sin første ordentlige dag i barnehagen alene, da skal vi bare lever hun og dra igjen. Vi skal også prøve å fylle opp plassen hennes med det som må være der, som skift og uteklær, innesko osv. Må gå gjennom garderoben hennes og finne ut hva hun trenger med av osv så kommer det en liste her som hint til mormorer, oldeforeldre, og andre som tenker å kjøpe bursdaggave osv til Mie.

Slenger med outfit bilder av Mie fra i går. Fikk ikke lagt de ut da så legger de ut nå.
Ponchoen er kjøpt brukt
Genser er fra Cubus
Shorts fra h&m
Strømpebukse fra cubus
Sko fra Convese Hva har du gjort denne søndagen?

MIES OUTFIT 12.07.13

  • 12.07.2013, 13:20

Tenke jeg skulle komme med en liten outfit til dere fra Mie i dag. Hun er ikke så veldig dreven på slike outfit bilder, og hun er ikke så å få til å stå rolig heller, så det ble så som så bilder kan man si. Men dere kan nå ihvertfall se hva hun har på.


Forfra og bakfra.Topp- NameIt
Shorts - H&M
Sokker - H&M
Sko - Ponny
Hårdbånd- Elinas Englebånd


 

Hva synes du? 
 

MIES BUNAD 2013

  • 27.03.2013, 21:28

I år skal vi mestsannsynelig bruke bunad 4 ganger for Mie sin del, ihvertfall 3 men kanskje 4. Og derfor er det ekstra moro at Mie har en hjemmestrikket bunad fra Oldemoren sin. Den er utrolig fin.  Nå har vi fått kjøpt alt vi trenger siden av, jeg har kjøpt bunadsko og hvitstrømpebukse. Moren til Joakim har kjøpt skjorta og oldeforeldrene til Mie har kjøpt sølje og strikket jakke til. Kysa hun skal ha på seg til har hun arvet etter mammaen sin, altså meg. Så jeg gleder meg veldig til å prøve alt på hun en dag. Tror nok ikke jeg klarer å vente helt til 17.mai men får håpe det.  I år er jeg også så heldig å ha fri på 17.mai. Noe jeg er utrolig glad for. Jobber heller i morgen så jeg får fri den 17.mai. Kan jo si at det er en mye viktigerer dag enn skjærtorsdag.


Her er bunaden med sjorta inni. Er den ikke utrolig fin?


Detaljer øerst på sjorta på bunaden.


Detaljer på ermen.


Bunaden med jakka til. Den har oldemoren til Mie lagt av egen fantasi:)


Kysa hun skal ha på, denne hadde hun også på i fjor.


Sølja hun skal ha til bunaden, som hun har fått av oldeforeldrene sine.


Bunadskoene, merket er ponny. De har jeg kjøpt.


Hva synes du?
Er den ikke utrolig fin?


 

MIE ER KLAR FOR JULEN

  • 26.11.2012, 19:38

Mie har fått seg et juleantrekk, det er ikke dette hun skal bruke på selve julaften, da skal hun bruke en kjole jeg brukte da jeg var liten, den skal dere få se senere. Men denne kjolen skal hun bruke på andre ting vi skal i julen, som bursdager, familie sammenkomster osv. Jeg synes den er utrolig fin og kler Mie utrolig godt. Synes hun er vedig fin i rødt. Så dette syner jeg passer helt supert. 


Synes dette bilder er så morsomt! Lille trollungen <3 

 

Hva synes du om bildene?
Hva synes du om andrekket? 
 

LILLE MONSTER

  • 08.10.2012, 09:23


Tunikan er fra Lindex

Hva synes du om mitt lille monster?


 

MIE OUTFIT 19.08.12

  • 19.08.2012, 11:30

God dag.
For øyeblikket ligger Mie i vogna si på veranaen og sover, og siden det er sånn passe ryddig her, så bestemte jeg meg for å heller blogge litt til dere. I dag er altså den siste dagen min hjemme før jeg skal begynne å jobbe, nå skal jeg sikkert ikke jobbe så veldig mye i morgen. Men kjenner meg ikke helt klar likevel. Men det er sånn hverdagen er og jeg må nesten bare vende meg til det.
Men nok om det. Joakim er på jobb og det er søndag, så jeg vet helt ærlig ikke helt hva jeg og Mie skal finne på ferm til han kommer hjem. Mest sansynelig kommer vi nok bare til å være her hjemme og slappe av tenker jeg. Tenkte jeg skulle prøve å ut å trille en tur etterpå.

Her er prinsessa´s outfit: Kjolen har hun arvet
Pannebåndet er fra H&M
Boddy har hun fått i gave
 
Strømpebukse H&M

Hva synes dere om outfiten til Mie i dag? 

MIE OUTFIT

  • 16.07.2012, 12:10Hva synes dere om Mies Outfit i dag?

MIE OUTFIT

  • 16.02.2012, 10:39

I dag våknet vi samtidig som Joakim dro på skolen. Så jeg må vel egentlig bare venne meg til at det e rmorgningen rundt syv/åtte på morgningen. For det er da Mie vil opp. Så i dag var vi ute av senga frm over åtte. Huff, ikke lett for mammaen å komme seg opp så tidlig. Men veldig deilig nå som jeg faktisk er oppe. Føler jeg får litt mer ut av dagen når jeg kommer meg ut av senga.

Men nå skal jeg svinge meg rundt litt mens lillemor sover en liten blund. Var så flink i dag å spiste en stor posjon med banangrøt til frokost i dag!  Så nå er hun mett og god i magen sin tenker jeg. Er så godt at hun har fått tilbake matlysten. 

Men over til det som var meningen med innlegget, tenkte jeg skulle vise dere outfiten til den lille prinsessa mi i dag.
Synes hun blir så fort stor, shortsen hun har på seg er i størrelse 74... huff. Men den er strammet inn til den inneste haket da for å passe, men likevel så stor hun er blitt!


Fine jenta mi detta!

Shortsen er fra H&M
Boddyen er fra Kappahl
Og strøpebuksa er fra NameIt

Hva synes du om antrekket?
 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no