Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Hva har jeg oppnådd?

  • 20.08.2017, 21:06

Noen ganger tenker jeg at jeg egentlig ikke kommer noen vei med bloggen min. Det er jo veldig lite kommentarer som kommer inn. Leser tallene er heller ikke de høyeste. Jeg blogger jo egentlig bare for nære venner og familie. Jeg blogger jo heller ikke så veldig spennende, eller så veldig ofte. Noen ganger så lurer jeg på om det gir meg noe eller gir andre noe i det hele tatt.

Men så kom jeg til å bruke litt tid på å tenke på hva jeg egentlig har oppnådd med bloggen min, hva har den gitt meg. Hva har jeg utrettet eller fått til med denne bloggen? Det var da det slo meg hvor mange ganger jeg egentlig er blitt kontaktet fordi noen har lest bloggen min.
Jeg har vært på en nettavis, jeg har vært i lokalavisen, jeg har vært på? God morgen Norge? og jeg har blitt intervjuet på radio, alle gangene har de som har kontaktet meg fortalt at de har funnet meg gjennom bloggen min. Og det betyr jo at noe har jeg jo nådd frem med. 

Så jeg må jo si det da, at selv om jeg ikke får så veldig mange kommentarer, selv om jeg ikke har så veldig høye lesertall og selv om jeg ikke tjener noen penger på denne bloggen, så er den god nok til at den vekker interesse hos flere. For hvis ikke så hadde de nok ikke kontaktet meg fordi de har funnet bloggen min vil jeg tro. 

Link til "intervjuet" på klikk.no HER
Link til "intervjuet" i lokalavisa HER
Har desverre ikke link til innslaget fra God morgen Norge, men datoen jeg var der var 23.02.2013, så kanskje man kan finne det på Sumo. 
også ligger link til radiointervjuet i forrige innlegg. 


Fra den dagen jeg var på tv.

Det er selvsagt veldig mange som kommer mye mer frem med bloggen sin enn meg, og mange som oppnår mye mye mer enn hva jeg noengang kommer til å oppnå. Men jeg er jo likevel litt imponert over hva jeg allikevel har oppnådd med min lille blogg. 

Link til Radiointervju

  • 15.08.2017, 19:34

Så var det ute da, har fått masse kommentarer og meldinger på de som har hørt innslaget på radio, men selv har jeg ikke hørt det. Jeg hater nemlig å høre min egen stemme på video og opptak, så jeg kommer nok ikke til å høre på det med det første heller. Kanskje en dag tørr jeg å høre på det.
Men utifra tilbakemeldingene jeg har fått så har det ikke vært så ille da tydeligvis. 

Men jeg tenkte kanskje noen av dere ikke fikk det med dere da det gikk på radio i dag mellom ni og elleve en gang. Så jeg tenkte jeg skulle dele link med dere her på intervjuet. Så får de som tørr høre på det. Jeg tør nok ikke. Har så vidt begynt opptaket med måtte bare skru det av, for jeg ble så skremt. Får litt angst av min egen stemme. 
Faktisk så skjønner jeg ikke at noen orker å snakke med meg engang. At noen orker å høre på min stemme er for meg uforståelig. Men jeg tror også det er ganske normalt å føle det slik da.  

LINK HERDenne søte jenta er også med på intervjuet. 

Hva synes du om intervjuet?

Radiointervju

  • 08.08.2017, 15:16

Har dere hatt en fin sommer alle sammen? Her har sommeren gått i ett føler jeg, og vi har gjort veldig mye og tiden har gått fra oss. Så bloggingen har det blitt litt lite av. Men skal prøve å være litt flink igjen nå tenkte jeg. 
I dag har jeg vært på skolen igjen, en dag med litt repetisjon før vi har matteeksamen på fredag, jeg er så enormt usikker på om jeg får til den. Kjenner jeg har så liten tro på meg selv når det gjelder fredagen. Men jeg får bare sette av alle ledige timer de neste dagene til å øve litt, også får jeg gjøre det beste jeg kan. Og skulle jeg virkelig ikke få det til, så har jeg heldigvis en sjanse til igjen i begynnelsen av september. Så løpet er ikke helt kjørt av den grunn. Men jeg håper jo å kunne klare det på første forsøk.


Eller så fikk jeg en sms her en dag av ei dame fra radioprogrammet "Ekko" på nrk P2, de ville gjerne intervjue meg i forhold til skolen. Siden dette er første året og er et såkalt pilotprosjekt, så er det naturlig nok mange som er interessert i å høre om det. Så i dag møtte hun meg på skolen når jeg var ferdig, også hadde jeg med meg ei fra klassen som også var med på intervjuet. Hun ville også gjøre et litt dypere intervju hjemme hos meg på torsdag. 
Innslaget kommer på radio tirsdag den 15.august mellom 9 og 11 en gang. Så da får dere bare følge med. 

Nå skal jeg komme meg hjem, hente Mie på sfo, Othilie i barnehagen og så skal Mie i bursdag. Når jentene er i seng så regner jeg med at det blir øving frem til jeg skal legge meg. I morgen står også bare øving og pugging på planen. Men selvom jeg nå synes det er veldig hardt så tenker jeg at jeg tross alt er heldig som har denne muligheten og at det vil være så verdet den dagen jeg er ferdig. 

 

SOMMERTID

  • 10.07.2013, 22:54

God kveld.

Ble litt dramatisk her i kveld da Mie ramlet ut av senga si med hode først ned i gulvet. Lille hjertet mitt gråt så hun kastet opp. Hun har begynt å sove i "stor jente seng" og skulle nok bare lene seg over kanten og hente opp Bamsen og sutten som hadde detti ut. Og dermed så datt hun nok over sengekanten og i gulvet. Hun får nok den kulen i panna tenker jeg.
Så det bøe en sen kveld på hun i kveld. Noe som er litt dumt iogmed at vi skal avgårde tidlig i morgen. Mie har nemmelig time til tannlegen allerede kollen 08.00 og det er litt i tidligstelaget for denne frøkna som liker og sove til ihvertfall over 09. Så blir spennende å se hvordan humør hun er i imorgen.
Rett etter hun har vært hos tannlegen skal vi til legen min for å se på armen min. Så Mie får nok sove en tidlig lur i morgen tenker jeg.

I dag har vi nok en gang kost oss masse på stranda på ettermiddagen. Jeg har også fått plantet litt fler blomster ute så nå kjenner jeg at jeg er helt nummen i armen, den dunker skikkelig som om jeg har kuttet meg i fingeren, sånn som det dunker da dunker det i hele armen min. Ikke noe godt.  Men fint ble det ute ihvertfall.
Nå skal jeg straks finne senga så jeg også kommer meg opp i morgen.


Mie fant en fin kongle.


Tattoo med sand og vann.

Hva har du gjort i dag?
Hvordan er været hos deg?
 

 

PÅ TV!

  • 23.02.2013, 19:43

Jeg har desverre hatt et lite ufrivillig bloggfravær! Jeg har nemmelig ikke funnet laderen min etter forrige helg. Så derfor et lite bloggfravær. Noe som var litt dumt siden jeg har hatt så mye å blogge om denne uka. Men nå har jeg funnet den igjen, er klar for å blgge litt.
På mandag som var så var jeg jo i oslo storsett hele dagen for da var jeg med som gjest i GodMorgenNorge. Utrolig morsom oplevelse, å få være med på. Har heldigvis fått veldig mange fine tilbakemeldinger etterpå om at jeg var flink. Og det er jo koselig:)
Jeg selv føler kanskje ikke jeg fikk sagt alt jeg ville si, fordi vi bare hadde en visstid på oss når vi snakket og det stresset meg litt egentlig. Men synes lievel det var en fin opplevelse og som sagt veldig koselig at folk synes jeg var flink. Om ikke minst var det utrolig moro at de ville ha med meg fordi de hadde funnet bloggen min og synes jeg virket veldig reflektert til å være 19 år og mamma. Og det gjør meg jo litt stolt.


Bilde 1, der sitter jeg i sminken. BIlde 2, der hadde jeg nettop fått på mikrofonen og satt bare å ventet.ALLE FOTOENE ER TATT AV MARTINE CASPERSEN DINGUM.

Så du meg på tv?
Hva synes du om det jeg sa?
 

 

BARNEFRI OG NAKEN

  • 17.02.2013, 22:10

For øyeblikket er jeg i Oslo hos min aller bestevenn Martine. Jeg skal sove her sidne jeg skal møte på tv2 ganske tidlig i morgen, så da fant jeg ut at det var veldig koselig å sove over her så jeg og Martine fikk litt " venninne tid" bare vi to og jeg hadde kortere vei i morgen. 
VI har kost oss med et lite glass vin hver og vi koser oss for øyeblikket med siste episode av halvbroren og godteri. Jeg har jo lovet meg selv at fra uken av skal jeg bli sunnere og skjerpe inn igjen. Så da får jeg kose meg masse i dag.
Mange har spurt meg om jeg er veldig nervøs for i morgen og helt ærlig så er jeg ikke det altså, jeg har liksom ikke helt fått det inn i hode at jeg skal på riksdekendetv i morgen, men det skal jeg altså. Nervene kommer nok i morgen tenker jeg. hehe.

I stad når jeg satt på toget alene følte jeg meg så naken, uten barnevogn og uten en unge på armen som var urolig og ikke synes stog var spesielt kult. Jeg satt der faktisk men musikk i begge ørene, bare en bagg på fanet og med bena høyt  og tittet ut vinduet, og pluttselig følte jeg meg veldig ungdom igjen. Litt god følelse det egentlig, siden jeg er vedig lite ute på slike ting alene. Men jeg må helt ærlig innnrømme at jeg savner Mie hjertet mitt veldig mye. Skal bli veldig godt å se hun i morgen.  Men nå skal vi kose oss videre før vi sikkert finner senga en eller annen gang, så skal vi opp tidlig i morgen. Da er det tv tid!

Klar for å se meg på tv i morgen?
Føler du deg naken uten barna på slep?


 

SKAL PÅ TV!

  • 13.02.2013, 17:49

Nå kjenner jeg at jeg har hatt en litt sånn "ut av deg sjæl opplevelse" i dag! I går kveld sjekket jeg mailen, noe  jeg alltid gjør, og da så jeg at jeg hadde fått en mail som var noe annet enn reklame, gikk inn og så mail fra en journalist som lurte på om jeg ville stille opp på tv.
Så på mandag allerede skal jeg være med på GOD MORGEN NORGE! Det er skikkelig uventet og jeg trodde aldri jeg skulle på tv noen gang! Men nå skal jeg på tv, landsdekkende tv! Det er noe annet enn det intervjuet jeg hadde på TvØstfold da jeg gikk i 9 klasse.  
Det er utrolig kult at jeg skal delta på dette. Det vi skal snakke om er hvordan jeg synes det er å være ung mor og fordeler og ulemper ved det, også skal det komme ei dame som skal snakke om hvordan det er å være " godt voksen mamma". Kjenner jeg er litt nervøs, men det kommer nok til å gå veldig bra, tenker jeg. Jeg kommer tilbake igjen med klokkelslett når jeg vet det.
Har du vært på tv?
Skal du prøve å få med deg at jeg er på? 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no