Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -
 • Mat
 • MIDDAGSTIPS: LAKSEPAKKER

  • 09.06.2012, 21:24

  Nå blogger ikke jeg så veldig mye om matda, siden vi ikke spiser så veldig mye anderledes eller spennende mat. Men i dag har vi hatt middagsgjster og da må man jo lage litt mer spennende mat synes jeg. Så jeg laget noe jeg kaller Fiskepakker/Laksepakker. Det er moren min som har lært meg å lage det, og det smaker virkelig himmelsk godt. Vi pleier å severe poteter til, men det går sikkert ann å servere ris også. Det har jeg aldri prøvd selv. Men vil tro det også er veldig godt. Denne er veldig lett og lage og veldig godt. 

  Det du trenger er :
  - Laksefilet (jeg kjøper de som er uten noe ekstra)
  - Sitronpepper
  - Gulerøtter
  - Hakkede hermetiske tomater
  - Vårløk
  - Sølvfolie
  - Poteter
  - Margarin

  Jeg pleier alltid å begynne med å halvkoke gulerøttene, fordi de ofte tar veeeldig lang tid inne i ovnen. Så er det greit å koke de litt. Mens de koker pleier jeg å skrelle poteter og gjøre klar de til koking. Så hakker jeg opp våkløk i små biter og jeg tar alltid av skinnet på laksen. Når gullerøttene er kokt litt så de begynner å bli myke så skjører du de i skiver og så kan du begynne montering av pakkene. 


   Jeg legger ofte gullerøtter nedest, så vårløk, Så de hakkende tomatene før jeg legger på laksen, kryddrer den og tar en klatt med smør på toppen.


  Her er alle pakkene ferdig Pakken og klare for ovnen. Jeg pleier å sette de inn i ovnen på 225 grader satidig som jeg setter på potetene, de er veldig ofte ferdig helt likt. Men Sånn ca 30-40 minutter i ovnen.


  Slik ser det ut når det er ferdig. Jeg glemt eå ta bilde første gang jeg tok på til meg. Men tok bilde andre gangen jeg tok på til meg. Derfor er tallerken litt "skitten"

  Har du spist noe lignende?
  Synes du det så godt ut?
  Kommer du til å prøve dette?

   

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no