Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

GODT NYTT ÅR

 • 31.12.2011, 16:44

Hallo :-)
Håper alle får en fin kveld og at dere har hatt en fin dag den siste dagen i året. For min del har dette startet fantastisk år og det beste noensinne. Jeg har i løpet av året gått ett helt svangerskap jeg har fått verdens fineste og beste samboer og en kjempe fin leilighet. Sammen har jeg og joakim fått verdens fineste lille jente. Dette året har vært en stor opplevelse og et år som har slikt seg helt ut. Men også et fantastisk år. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om mine drømmer for 2012:-)

Nå skal vi dra å hente Martine som skal feire her sammen med oss. Blir bare en stille kveld for oss. Men koselig skal det bli.


GODT NYTT ÅR!

MAMMA SIN GOD JENTE

 • 29.12.2011, 22:49

Kose jenta mi før hun sovnet for kvelden <3

VI LEVER

 • 28.12.2011, 22:31

Også var det gått enda noen dager uten at jeg har blogget. Så skal ikke en gang love at jeg skal bli flinkere, men jeg gir ikke opp. Har et håp om at det snart er bedre pc tider. Og snart nytt design på bloggen. Og da er det mye mer motiverende å blogge også. Har egentlig ganske mye jeg vil blogge om og ofte har jeg ideer men som jeg har sagt tidligere så er det så utrolig surt at hver gang jeg har skrevet et inlegg og pcen dør.. da finner jeg ikke helt lysten til å skru den på og skrive det en gang til. Så jeg blogger egentlig ganske ofte, bare at det er bare jeg som får lest innlegget.
Hadde ikke gjort noe med en ny data eller en ny lader da kan det hende noen andre også hadde fått lest innleggene mine.

Men vi har det bra, og vi lever alle mann. I dag har vi reist ned til Moss for å feire nyttår her. Før et nytt år begynner og tilbake til den gamle hverdagen. Blir litt godt det også, selvom vi da ikke er sammen med Joakim hver dag.
Men tilbake til at vi dro til Moss i dag, da vi reiste var det utrolig glatt ute, og først så kjørte vi en vei, men der var det så glatt at vi bare snudde igjen, men da møtte vi en stille stående kø og hørte på radio at det var fire biler foran oss som hadde kjørt av veien, så da snudde vi igjen og kjørte den veien vi først skulle kjøre, og hold oss til første gir, og vi møtte daktisk på kø der også og mange biler som stod fast i bakker og som hadde kjørt av, så før v kom oss ut på e6 så hadde vi brukt nesten en time.. vandligvis hadde vi brukt under en halv time. Men vi kom frem til slutt.

Ellers ikke så mye nytt, har tenkt til å prøve å komme med noen innlegg nå. Men synes det er utrolig koselig at det fortsatt er ovr 250 som er innom bloggen min hver dag, selvom det er veldig lite blogging på meg. Men skal prøve å bli flinkere altså. Håper snart på ny pc så blogging blir veldig gøy igjen!Håper det er bra med alle dere lesre.

Har du hatt det fint i romjula?

JULAFTEN

 • 25.12.2011, 16:20

Martin var også der, men han vil ikke være med på bilder...

Vi hadde det veldig fint, og vi fikk kjempemasse! 

Hadde dere det fint i går?:) 

GOD JUL

 • 24.12.2011, 12:41

Ønsker alle leserne mine en GOD JUL! Håper alle får en fin kveld. Og jeg gleder meg til å lese alle blogg innleggene deres om hva dere fikk og hvor fint dere hadde det :-) kos dere masse i kveld ! Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder etterpå av hva Mie's jule,antrekk er :-)


GOD JUL!<3

God jul fra min lille familie :-)

JULETRE

 • 22.12.2011, 18:21

Hallo :-)

I dag har vi pyntet juletreet. Vi har ikke noe stjerne enda da, men mamma kommer med en i morgen. Egentlig så har jeg som tradisjon å pynte treet lillejulaften, men siden vi hadde alt fremme så pyntet vi det slik at vi fikk ryddet bort noen esker.

Treet har bestefaren til Joakim hugget selv. Så det er litt moro :-)

Har du pyntet juletre?
Når har du tradisjon å pynte tre?

FOTOGRAFEN

 • 20.12.2011, 19:38

Hallo alle sammen.

Kan vel si det sånn at jeg er tidenes dårligste blogger om dagen. Men pc'n min demotivere meg veldig til å blogge når jeg vet at den bare tuller sånn. Men jeg prøver likevell.
Var inne på tanken og bare legge hele bloggen på hylla for en liten stund men endret mening og jeg vil prøve å få blogget likevell.  
Dagene går og vi har ende ikke fått noen penger av lånekassa så vi merker at det tærer litt på oss, men vi prøver å tenke positivt likevell, til helgen er det jul og vi får bare prøve å kose oss så godt vi kan. Gleder oss ihvertfall til besøk.

I dag skulle jeg egentlig til tannlegen og moren til Joakim kom å hentet meg og Mie, jeg måtte til og med ta opp Mie første gang hun våknet i dag og stelle hun. Noe hun ikke likte helt, hun så nok for seg at hun skulle få mat også sove litt igjen.
Ihvertfall, så kom vi oss av gårde da, og da vi var nesten kommet frem så ringte de fra tannlegen og sa at hun som skulle se på meg var syk. Så da måtte vi snu da, og ny time er lillejulaften. Så da har jeg fine tenner på julaften ihvertfall.

Når Joakim kom hjem fra skolen i dag dro vi til Thea og tok bilder. Det er hun som også tok bilder av Mie når hun var tre uker, hun skal også ta bilder av Mie i dåpen. Så dette blir veldig morro. Thea er kjempeflink og selvom Mie ikke var i spesiellt humør i dag så ble det superfine bilder!


Dette er Thea som tok bildene, sammen med Mie.


et av bildene som ble tatt. Mi og Joakim sin hånd.Har du hatt en fin dag? 

Hva synes du om bildene?

NATTESØVNEN...

 • 19.12.2011, 02:38

Jeg har skikkelig lite motivasjon om dagen til å blogge. Orker ikke den dumme dataene som bare skru seg av hele tiden. Huff. Men skal prøve å bli flinkere.

Akkurat nå ligger jeg bare senga. Mie sover og har gjort det i mange timer. Joakim sover og han han også gjort det en stund.. Bare jeg som ikke får sove. Enda jeg er oppe tidlig. Og sover jo ikke noe på dagen. Men så fort jeg kommer i senga så er jeg lys våken. Og da begynner jeg å se på telefonen. Også legger jeg den fra meg også ser jeg litt igjen... Huff. Ligger bare å vrir meg og synes det er kaldt og varmt om hverandre. Finner ikke roen... Trodde vel egentlig at dette skulle gi seg etter graviditeten, men nei da. Var en liten stund hvor jeg sov godt hele natta... Men så ga det seg vist. Det er utrolig vanskelig å våkne på morgningen. Men også er det greit. Så er ikke sliten og trøtt på dagen heldigvis. Men likevel kjedelig å ligge våken hele natta.

Ei som sover godt i hvertfall <3

Fler som sliter med søvnen?

Isåfall noen tips til å få sove?

TANKER...

 • 17.12.2011, 00:40

Hallo.
Det jeg sa om at det blir mye mer blogging var visst bare tull. Hehe. Neida.
Tiden bare flyr og før jeg vet ordet av det ligger jeg i sega og skal sove. Ikke bare bare. Mie er fremdeles veldig flink om kvelde og sover som regel mellom 21.30  22.00 og da vil jeg ha litt kjæreste tid med Joakim.
Jeg vet ikke om det er så mye å skrive om. Føler egentlig jeg har masse negative tanker om dagen bare, ting som gjør litt vondt å tenke på og som ikke alltids er så fint å dele på bloggen. Men kanskje jeg får lyst til å skrive om det. Hvem vet. Er bare mye taker og meninger som gnager i hjernen som jeg gjerne skulle vært for uten.. Men men.

Nei, æsj, hvorfor ikke bare dele det, få skrevet det ned og få lettet litt på tankene mine. Da blir jeg kanskje litt mer positv fremover også.
Det er mye som plager meg fortide, vi venter og venter på stipendet vårt som aldri kommer. Og det er ikke moro å komme til jul og måtte vri og vende på hver eneste krone og sitte med dårligsamvittighet fordi vi kjøper en ekstra boddy til Mie. Men hun trenger det og hun kommer først så da må vi bare ofre litt helge godt og heller kjøpe inn ting til hun, det er helt lart viktigst. Men det er så utrolig irriterende å vite at man har rett på og skal få også tar det så uendelig lang tid før man får noe. Hadde ikke Joakim jobbet siden av skole så hadde vi heller ikke klart oss, da måtte vi flyttet fra hverandre for lengst. Det er en utrolig vond følelse å legge seg hver kveld å lure på hvordan man skal ha råd til å betale alle regneinger og ha råd til mat. Når vi vet at vi skulle hatt 14 9744 kroner mer enn det vi har.
Det å ikke kunne unne seg noen ting er virkelig ikke gøy. I år ender jeg faktisk opp med å måtte gå i tights og en geser på julaften fordi jeg ikke passer inn i noen kjoler fra før svangerskapet og fordi vi ikke kan ta oss råd til en ny en. Og det er litt surt.

Lånekassa lovet oss at vi skulle få det etter max 8 uker og nå er de to uker over den max grensen. Hvordan er det mulig å bruke så lang tid på å behandle det egentlig? skjønner at det er mange som søker, men det finnes da grenser. Og vi virkelig trenger disse pengene.
Det er bare så inderligsurt, men det er sånn verden er.

Ellers så savner jeg venner, og det sosiale. Jeg er heldig og har verdens beste svigerfamilie som alltid ber meg med på besøk eller kommer på beøsk de kveldene jeg er hjemme alene og Joakim er på jobb. Men jeg savner å være med de på min alder. Det er ikke lett å sitt langt oppe på fjellet med bussen bare forbi noen få ganger om dagen og ingen jeg kjenner spesiellet godt her i nærheten. Det at jeg ikke har billappen er bare min skyld, og ingen andre sin. Jeg har ikke orket tanken på det før, men nå merker jeg det veldig godt at jeg må ha den snart for dette orker jeg ikke så lenge.
Jeg sitter her som regel hver dag og føler meg enkelte dager litt fanget i eget hjem.
Jeg er nok ikke noe menneske som er skapt for å bo slik som dette, er nok en by jente fra innerst til ytterst, men det er dette vi hadde råd til i år.
Jeg har ingen steder jeg kan trille tur til, og å trille her vi bor er LIVSFARLIG. en svingete riksvei hvor det kjøres i høy fart og hvor det kjører mye store kjøretøy, så det er ikke trygt og ikke noe jeg satser på. Så da må jeg trille frem om tilbake på gårdsplassen her ute..

Eller så savner jeg Mammaen min. Hun er helt klart den som står meg aller nærmest etter Joakim og Mie, og hun er verdens beste å snakke med når det er noe. Så jeg savner hun utrolig mye, jeg savner å kunne se hun oftrere og å kunne snakke med hun ikke bare i telefon.
Jeg savner også Martine, den beste vennen man kan tenke seg i hele verden. Hun er en av svært få som under hele svangerskapet har holdt kontakten, som har snakket med meg, som har støttet meg og som fremdeles kaller meg for betevennen sin. Og som ikke er sur eller skuffet fordi jeg ikke ser hun så ofte.

Livet går litt opp og ned egenlig.. Noen dager føler jeg meg kjempe bra og andre er litt som denne, hvor det er mye tanker og bekymringer.
Jeg elsker egentlig livet mitt, ihvertfall de jeg deler det med. Jeg har verdens flinkeste og beste samboer og verdens snilleste og mest tålmodige datter og jeg skal ikke klage, jeg sover hele natta og jeg har et fint og trygt hjem. Mie har alt hun trenger og hun er fornøyd. Neste år blir forhåpentligvis mye bedre og vi får litt bedre økonomi.

Orker ikke finne noen bilder akkurat nå.. skal prøve å sove tenker jeg... selvom jeg ofte blir liggende meg mange tanker. snart nytt år og ye muligheter. Selvom dette har vært det beste året i hele mitt liv, og jeg har fått verdens fineste gave. Nemmelig Mie<3

 
Dette smilet møter meg hver morgen når jeg ser ned i senga hennes... og det gjør alltid dagen mye bedre og livet helt perfekt <3

Trening

 • 14.12.2011, 16:12

Hallo. Nå er det lege siden jeg har bloggen gitt. Utrolig dårlig av meg... Men nå er jeg tilbake her og skal prøve å bli flinkere. Jeg har bare dy utrolig dårlig pc så jeg gir opp innimellom. Enn skru seg helt plutselig av og det skjer nesten alltid når jeg blogger. Og da blir jeg så sur at jeg lar være å begynne på nytt.
Jeg har forøvrig ikke sitte på pc siden lørdag heller så derfor har jeg ikke blogget noe derifra. Men lover å bli flinkere. Får håpe vi snart har råd til en ny pc til meg. For jeg liker best å blogge fra pc.

De siste dagene har egentlig vært ganske travle. Vi har levert ut dåpsinvitasjoner og vi har ryddet og vasket her. Også har vi vært en del hos svigers. På mandag var vi så gjøvik og handlet jule gaver. Så nå er vi nesten helt ferdige. Deilig.
I dag har vi trent litt her hjemme. Joakim har trillet en tur med Mie og måkt her ute mens jeg har bart ved. Herre så tungt. Men nå har vi her inne en stund.

Det er en rad til innafor den dere ser.

Ellers så har Mie det bra. Hun har begynt med noe nytt ved leggetid. Hun er blitt helt avhengig av koseklut og smokk. Og om kvelden så er det bare til å gi hun flaske og pupp også legge hun i senga med kosen og sutten nisje sover hun.
Ellers så har hun sluttet å gulpe omtrent. Før var hun helt ekstremt. Men nå er det nesten ingenting. Deilig. Vi har også lagt bort alle klær 50 og 56. Og hun bruker mest 62 og litt 68. Hun blir så stor.

Slik er hun når hun koser seg. Egentlig veldig deilig med noe som er trøst for hun. For når hun er trøtt går øya igjen med en gang hun får kosen og sutten.

Hvordan går det med dere da?

Savnet meg?

MIE - 2 MÅNEDER

 • 11.12.2011, 10:48Så var det det 10 ende igjen da og Mie fyller nok en månede. I dag er det 2 måneder siden Mie kom til verden og vi har vært foreldre i hele to måneder. Egentlig føles det ut som om Mie har vært her hele livet og ihvertfall mer enn bare to måneder, men samtidig synes jeg det ikke er så lenge side jeg lå på sykehuset og ventet på at hun skulle komme. 

Mie forandrer seg hver eneste dag og hun vokser som bare det. Hun er nå vokst ut av alle klærne sine i 50 og nesten alle i 56. Hun bruker mest klær i 62, og noe i 68. Synes egentlig det er utrolig morsomt fordi det er  de størrelsene vi har de fineste klærne og der vi har mest. 
Ellers så holder hun fortsatt ved rutinene sine og sover fra kvelden til morgnigen og ofte sover hun i mellom 8 og ti timer i strekk. Noe mamamen og pappaen henes synes er utrolig deilig. Siden Hun sover hele natta så har vi begynt med 3'er bleier på natta siden hun har de på så lenge og før så tissa hun se helt igjennom. Vi bade hun også annen hver dag siden hun har såppas mye hår og fordi hu gulper veldig mye. Så hun får fort fett hår/gulp i håret og hun luter fort gulp side hun gulper mye. Mie er også en veldig sulten liten baby og spiser ofte og veldig mye. Men hun har omternt aldri vondt i magen, tror faktisk jeg bare har opplevd det en gang etter at hun ble født at hun har grått uten at det var av kjedsomhet, sult eller at hun var trøtt.

Vi sover også bare to ganger i løpet av dagen, da sover hun ute i vogna si for det er der hun sover lengst. sover hun inne så sover hun ikke mer enn et kvarter om gangen. Og hun liker seg godt i vogna.
Mie har også begynt å få interessen av leker, og hun elsker å se på tv. Mie smiler også masse og noen ganger så ler hun. Hun "prater" også en del ved å bruke gurglelyder og andre små lyder. Hun er også veldig sterk og vil helst stå eller sitte på fanget, men hun får bare lov litt av gangen fordi det ikke er bra for hun. 
Ellers så har hun ikke mistet noe hår, hun har bare blitt litt tynn i håret bak.

Jeg vet heller ikke hva hun sånn ca vier, men vil tippe på et sted mellom 5100 -5500... aner ikke hvor mye hun legger på seg i uka. Men hun spiser mye ihvertfall. Hun er en veldig sulten baby så jeg har ikke nok melk til hun, så derfor får hun MME. Men jeg gir ikke opp amminga fordi jeg har nok til det første måltide som er rundt 6-7 på morgningen og det er veldig deilig å slippe å måtte stå opp å lage e flaske så tidlig på morgingen.Og da rekker hun heller ikke å våkne helt. Så hun sovner fort igjen.

 

 

 Et barn på 2 mnd skal kunne:

 Holde hodet rett - Ja.

Gurgle for å kommunisere - Ja.

Kjenne igjen foreldrenes stemme - Ja.

Bevege beina i sirkelbevegelse - Ja

 Barnet begynner å få mer kontroll over det tunge hodet. Men er fortsatt for svak i nakkemusklene til å holde det oppe selv. Det klarer å løfte hodet litt høyere når det ligger på magen. Hendene er fortsatt knyttet, men begynner å åpne seg litt. De aller fleste barna vil smile av glede og følge deg med blikket. - Alt stemmer her. 

 
EDIT : skrev dette innlegget i går, men ble i dårlig form så fikk ikke lagt det inn. 

Hvor gammetl er ditt barn?

Hva synes du om innlegget? 

 

 

 

 

PROBLEMER

 • 08.12.2011, 14:26

Sovnetg stad å blogge fra data. Men jeg slet lenge med å komme inn ha bloggen min. Og da jeg først var kommet inn så var det ikke mulig å poste innlegget jeg hadde skrevet da. Utrolig kjipt. Får heller mobil blogge litt i dag da. Også håper jeg det går å poste innlegg etterpå.

Men dagen i dag har vært fin så langt. Joakim jobber senvekt i dag og vi har derfor hatt hele formiddagen sammen og det er koselig. Vi lå lenge i senga alle sammen på morgningen i dag :-)

Nå skal joakim snart på jobb og jeg og Mie skal bort til svigers en tur.
I morgen skal vi til moss og være der i helgen. Og det gleder vi oss veldig til.

Har du problemer med bloggen i dag ?

SVAR DEL 4

 • 07.12.2011, 11:46

Kan du ha en spørsmålsrunde der vi spørr Joakim og han svarer?

- Det må jeg nesten spørre Joakim om.

Hvem savner du mest i Moss?

- Mammaen min, Broren min, Martine, Evelyn, Theodor og familien generelt.

Har du et godt forhold til mammaen din?

- Ja, og det er jeg veldig glad for.


meg og mamma

Opplever du at mennesker ser ned på deg der du er bosatt?

- Kjenner ikke så mange her, men har følt at mange har fordommer mot meg ja.. fordi jeg er " bymenneske" 

Liker du å bo på bygda?

- Nei

Hva er det aller beste med å ha sitt eget hus?

- At man også har sine egne regler

Gleder du deg til å lage din egen jul?

- Ja, veldig!

Hvordan er det å bo så langt unna vennene dine?

- Grusomt!!


Martine <3

Hvordan synes du det er å være mamma?

- Fantastiks! Det kan ikke beskrives med ord tror jeg. Det må oppleves. Og jeg er sikker på at dere andre mødre vet hva jeg mener med det.

Var fødselen jævlig?

- Ja, den var jævlig. Men jeg har ikke fått skrekk for å måtte gjennom det en gang til. Men det sitter fortsatt  veldig friskt i minnet så det blir nok mange år til nestemann.

Hva synes du om rosabloggere?

- Leser ikke noen rosablogger, fordi jeg ikke liker det. Men har ikke noe imot dem heller.

Hva er dine meninger om ungdom og alkohol?

- Har egentlig ikke så veldig mange meinger om akkurat det. Selv er jeg nok ikke av de som er hardest på flaska vil jeg si.

Har du noen gang drukket alkohol, røyket eller snuset?

- Har dukket alkohol, men aldri røyket eller snuset.

hvorfor stiller du spørsmål til deg selv?

- Var ikke jeg som stile de. Så det var ei som hadde stilt de i et annet innlegg, så jeg koperte de fra det innlegget og la de inn i innlegget til spørsmålsrunden.

Hvor ville du dratt hvis du kunne reise hvor som helst? Hvorfor?

- Akkurat nå tror jeg ikke det hadde spilt noen rolle hvor jeg hadde dratt, bare det hadde vært varmt. Rett og slett fordi jeg savner sol og varme.

Hvilke interesser håper du Mie får?

- Noe hun liker. Jeg vil hun skal begynne med dans eller turn egentlig. Men hun må jo velge selv.

Liker du å bake?

- Ja, men ikke ofte jeg gjør det egentlig. Burde nok bli flinkere til det egentlig men..

Har du drevet med idrett?

- Alt for mye egentlig... det eneste jeg fortsatt holder på med/vil holde på meg er nok snowboard. Også angrer jeg på at jeg ikke fortsatte med dans og kor.

Har du mange venner du ser regelmessig, eller føler du det bli mest familie nå som Mie er født?

- Er ikke så mange venner jeg ser regelmessi lenger, er nok mest fordi de bor i Moss, men ser de som regel alltid når jeg er der da. Men blir mye familie nå som jeg har MIe

Hva slags skole går Joakim?

- Helsefagarbeider på videregående

Skal du prøve å få deg jobb, eller skal du ta mer utdanning?

 - Skal fortsette utdanningen neste år.

Hvordan føles det å ha barn? skulle du ønsket å ventet med å få barn senere eller var det på tiden :9

-  Det føles herlig. Med tanke på skole burde vi nok vente, hvis jeg hadde fått akkurat den samme jenta. Men angrer heller ikke akkurat, elsker livet mitt slik det er nå. 

Hva mat og drikke er det Mie reagerer på, så du ikke kan spise?

 - Har ikke lagt merke til noe enda, hun har veldig lite vondt i magen. Så kan ikke si hun reagere på noe enda nei.
VINTERBILDER

 • 05.12.2011, 00:36

Hva synes du om bildene? 

Har du snø? 

FAMILIE BESØK

 • 04.12.2011, 14:48

Ble ikke noe blogging i går kveld når vi kom hjem gitt, men får ta det igjen nå. 
Vi stod opp i ni tiden i går og det var nok værre for det minste familiemedlemmet her i huset. Hun synes ikke noe om å måtte vekkes så tidlig på morgningen nei, Men det gikk greit til slutt da.
Vi var fremme hos farmoren min når klokka var rundt tolv og Mie var så blid når vi kom frem, herlige ungen vår.
Vi koste oss ihvertfall veldig mye og Mie var snill som alltid. Timene bare suste unna og pluttserlig var klokka seks og det var på tide å tenke på å reise hjem. Vi fant også ut at det er teit av oss å ikke besøke de oftere da vi fant ut at det tar oss 1 og en halv time bare dit, så blir nok mer besøk fremover tenker jeg.

Vi ble også enige om at vi skulle komme og bli en hel helg etter jul, da vi skulle hjelpe til med å male kjøkkenet. Så det gleder vi oss til.Mens vi var der kom også Sissel som er tanta mi, eller hun er gift med onkelen min så da er hun jo tante. Og hun koste masse med Mie. Koselig at hun også kom for å hilse på oss.Ei som var trøtt på bilde her.


Hva gjorde du i går? 

DÅPSFORBEREDELSER

 • 03.12.2011, 00:40

Dagene går unna og pluttserlig er det helg igjen. Synes tide går helt utrolig fort, til Mandag er Mie allerede åtte uker gammel og hun utvikler seg fra dag til dag og det er utrolig morro å følge med på. 
De siste dagene har Mie begynt å bli litt små forkjøla og det er nok værre for meg enn for hun tror jeg, ser på hun sikkert hundre ganger på natta bare for å se at hun fremdeles puster og lever. Synes egentlig det er værst å være hjemme alene, så i går når Joakim var på jobb hadde jeg besøk av Johanne og det er alltid godt å være fler, er så redd det skal skje noe og jeg får helt panikk og er alene. Men det gikk greit i går og har gått bra i dag.


Koser seg hos Tante Johanne
I dag har vi forresten levert ut nesten alle julekortene og vært på besøk hos besteforeldrene til Joakim, alltså Mies oldeforeldre. Og i kveld har vi hatt besøk av Irene (Joakims tremening) hun le bedt fordi vi skulle spørre om hun ville være fadder i dåpen. Og det ville hun, så da har vi alle fadderen på plass og til mandag får vi den endelige datoen for dåpen og da kan vi begynne å lage inbydelser og sende de ut. Slik vil Mie helst stå hele tiden, men siden hun ikke er så sterk i ryggen så får hun lov bare innmellom og litt om gangen.

Nå skal vi rydde og pakke før vi må finne senga. For i morgen skal vi komme oss opp litt tidlig også skal vi kjøre Hedmark på tvers og besøke Farmoren min i Våler. Det blir veldig koselig, skal prøve å få blogget litt fra mobilen i løpet av dagen også komme med et skikkelig innlegg hvis vi kommer hjem i grei tid og ikke er alt for slitne.

På søndag er det bursdag til et av Joakims søskenbarn. Så dette er litt av en helg med full timeplan. For så å gå inn i en uke hvor det ikke står noen planer på menyen enda uten om å få fikset inbydelser til dåp og planlegge litt. Blir jo mest sansynlighvis i januar alt så er ikke så alt for lenge til.Slik ligger Mie på senga vår og sover nå, hun våknet også la jeg hun på senga samme med meg og da sovnet hun når jeg koste litt på hun. Hun får ligge der til vi legger oss, og da legger jeg hun over i hennes seng.

Har du mange planer i helgen?
Har du, eller skal du døpe barnet ditt? 

 

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no