Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Blir tobarnsmor

  • 20.11.2014, 22:22

Hallo.

Ser at det faktisk nesten tre måneder siden jeg har blogget. Det kommer det en god forklaring på nå. Det har seg nemmelig sånn at verdens fineste Mie skal bli storesøster og jeg og Joakim skal igjen bli foreldre. VI venter en liten skatt i midten av mai. Grunnen til at jeg har blogget så lite er rett og slett fordi jeg har slitt og sliter med ekstrem svangerskapskvalme. Jeg har faktisk gått ned litt over fjorten kilo så langt og jeg er bare 15+2 uker på vei. Så det har vært noen innmari slitsomme uker. Det meste av dagen blir tilbragt i senga, hvor jeg samler energi til Mie kommer hjem fra barnehagen så jeg har litt energi til å være sammen med hun.  
Det føles ganske stort og bare være 21 år og skulle bli mamma for andre gang. Vi gleder oss veldig mye, og tror dette kan bli veldig spennende. 

Det er ikke sikkert jeg får begynt med så mye blogging riktig enda, siden formen enda ikke er så super god. Men jeg håper jeg kan klare å komme med et innlegg nå og da. 
Vi gleder oss veldig til midten av desemer, da skal vi på ordinær ultralyd og håper vi da får vite om det er en liten gutt eller jente i magen. 
 
#gravid #termin2015 #mai2015 #mammablogg

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no