Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

MIES ADVENTSKALDER

 • 30.11.2013, 20:16

I morgen er det allerede 1.desmber og jeg har jo hatt klar avdenstkalenderen til Mie en ganske god stund. Det er faktisk så lenge siden jeg kjøpte mange av gavene at jeg ikke husker hva de inneholder. Det er veldig moro egentlig. Jeg har tenkt og tenkt på hva det kan være men jeg kommer ikke på hva det er. Så det blir jo bare ekstra spennende å se hva det er i enkelte av gavene. Hehe. 
I går kveld fikk jeg også pyntet skikkelig til jul her. Det ble så koselig med litt jul her. Skikkelig koselig. Jeg har gledet meg til å pynte i så mange dager nå og endelig er det pyntet her.
Tentke jeg skulle prøve å vise dere for to og to eller tre og tre dager av gangen hva mie får i kalenderen sin. HVa tror dere om det? Får fitt barn pakkekalnder?
Hvor gammelt er det?

#advent #kalender #snartjul #jul #høytid #mammablogg #ungmor 

PANGSTART

 • 24.11.2013, 13:23

Hallo.

Da var det søndag og helgen er snart ferdig. Dagen i dag fikk en ganske så "pang"start. Mie hadde nemmelig ordnet med bleieinnholdet sitt så det ble rett i dusjen og grundig vask av sengen. Nå er ihvertfall rommet hennes og ungen vasket veldig grundig kan man si. Huff. Pysjen bakrem heretter tenker jeg. hehe.
Joakim jobber dobbelt i dag så senere i dag skal vi nok møte mammaen min og finne på noe med hun. Men før det skal jeg rydde og vaske litt her hjemme tenekr jeg. Jeg glder meg veldig til denne tiden om en uke for da kan jeg endelig begynne å finne frem litt julepynt. Det blir veldig bra. Gleder meg skikkelig til det.

Jeg hadde tenkt til å lage et innlegg om islykter til dere som jeg har prøvd meg på å lage, men de har ikke fryst iløpet av natten så det får vi nok vente med tenker jeg. Hehe. Gleder meg til å vise dere ihvertfall.

Så må jeg også bare si at jeg får mye foresørsler om når jeg skal blogge om hvordan jeg laget de lyskulene. Det skal jeg gjøre nestehelg tenke jeg. Greia er at min kjære Joakim kastet det lime jeg brukte fordi han ikke visste hva det var. Så jeg må bare få somlet meg til å kjøpe nytt lim og en anne type tråd så skal jeg få blogget om hvordan jeg laget de lyktene. Har fått en del spørsmål om det.


Fineste Mie min.

Hva gjør dere i dag?

#ekkelt #mammablogg #ungmor #søndag
 

JULEKORTBILDER

 • 23.11.2013, 20:18

God kveld.

Har jo alt fortalt litt om hvordan dagen har vært. Etter at Joakim kom hjem fra Jobb dro vi rett og tok bilder på en slik "åpengård" her i nærheten. Jeg synes det er veldig koselig med bilder som er veldig jul. Jeg har aldti vært spesielt fan av julebilder som er tatt inne i et studio fordi jeg synes det er litt for vandlig. Men jeg synes jo det er veldig fint når andre har gjort det da. Men jeg vil ikke gjøre det.
Ihvertfall, det var litt av en "kamp" å få til det å ta bilder av Mie. Hun vil jo helst bare løpe rundt og være skøyer. Hun skulle ihvertfall ikke gjør som vi sa og hun skulle ikke site rolig og hun ville bare hive seg rundt. Heldigvis fikk vi tatt noen brukbare bilder da og de ble jo helt supre. Var en god stund det så helt mørkt ut for noe som helst bilder.

Også må jeg bare si at Mie er utrolig heldig som har så utrolig mye fine klær. Mie fikk denne utrolig fine genseren og luen av min farmor (mies oldemor) til bursdagen sin. Det er så utrolig nydelig og kommer til å bi brukt veldig mye fremover det er ihvertfall helt sikkert. Ullbuksa har hun fått av Joakim sin mormor(også en oldemor) Halsen og vottene og sokkene har hun fått av min mamma(mies mormor). Vi ryddet i kleskomoden til Mie her for noen dager siden og da fikk vi orden i alle de fine genserne, buksene osv. Mie er virkelig heldig. 


Her er de bildene som ble best synes jeg ihvertfall.

Har dere tatt julekort bilder?
Har dere mye hjemmestrikket tøy?

#strikket #julekort #bilder #ungmor #mammablogg #helidg

FULLT AV GAVER

 • 22.11.2013, 23:24

Hallo.

Nå er det bare 32 dager igjen til jul, eller 31 om du vil om en time da. Jeg og Joakim er nesten helt ferdig med alle julegavene, mangler bare gaver til søsknene våre. Jeg er ikke helt sikker enda på hva det blir til de. Men det finner vi ut. Utrolig deilig å være så langt. Jeg har så enormt med julefølese i år. Jeg gleder meg så enormt fordi jeg vet Mie får utrolig mye fint i år. Og det er utrolig moro. Jeg vet at hun kommer til å bli veldig fornøyd med gavene hun får. Jeg gleder meg også til å gi bort gaver i år fordi jeg tror de som får noe av meg blir veldig glad. Jeg gleder meg også generelt veldig til alt det koselige som skjer i desember. Julegate åpningen, nissefest i barnehagen, lucia, baking av julekaker. Pynting til jul osv. Det er så koselig med desmber og alt det koselige det bringer meg seg. Det gir et utrolig koselig avbrekk i den mørke kalde årstiden vi er på vei inn i. 

Eller så har jeg fullført den første uken min i den nye lærlingplassen min og jeg er utrolig fornøyd så langt. Jeg er veldig glad jeg kom dit jeg er nå. Jeg har utrolig koselige kollegaer og brukerne der er helt utrolige. Går alltid hjem og vet jeg har hatt en fin dag og gleder meg til å dra på jobb dagen etter. Det er veldig moro og en utrolig god følelse og kjenne på. Men det er også utrolig godt at det nå er helg og jeg skal kose meg masse med Mie lille.  

Vil bare vise dere hvordan det ser ut på rommet vårt for øyeblikket. Det er fylt opp med 3 store gaver. og den aller største er til meg! De to andre er til Mie. Alle gavene i den siste posen er kaldergavene til Mie som skal henges opp nestehelg. Gleder meg til det. Har du kommet langt med gavene i år?
Gleder du deg til jul?

#jul #advent #mamamblogg #ungmor #snartjul #gaver #pakker #gldermeg

 

FØRSTE DAG I NY JOBB

 • 18.11.2013, 21:41

Hallo.

I dag var jeg veldig spent når jeg skulle stå opp. Jeg skulle nemmelig ha min første dag på ny jobb i dag.
Jeg har byttet lærlingplass fordi det var fler ting ved den forrige lærlingplassen som ikke gikk helt. Det var blandt annet at det var et godt stykke unna her, og det var veldig vanskelig å få til avstanden og turnusen når jeg ikke har billappen og Joakim også jobber turnus. Det var ikke akkurat gode bussforbindelser dit og i helgene gikk det ikke buss. Og om kvelden var det også veldig vanskelig. Heldigvis var Opplærlingskontoret veldig behjelplige og fikset meg en plass som lærling på et dagsenter for psykiskutviklingshemmede. Det er et godt stykke nærmere der og det går mye mer buss der. Det er jeg veldig glad for. Jeg skal da bare jobbe på dagtid og har fri alle helger. Det vil gjøre det mye lettere for oss og Joakim trenger ikke å måtte tenke på hvilke vakter han kan ta og ikke. Det er veldig godt. Jeg synes den første dagen har virket utrolig fin, var veldig koselige kollegaer der også. Gleder meg til å bli mer kjent der.

Og dere, tusen tusen takk for at dere er så mange som leser bloggen min. I dag ligger jeg på plass nr 97!!!! 97!! på topplisten! Så herlig, veldig moro. Takk alle søte lesere.


Slenger med et gammelt bilde av meg selv og håper jeg våknr opp så slank som dette i morgen.

Ha en fin kveld.


Hva har du gjort i dag?#mammablogg #ungmor #slank #nyjobb#topplista
 

NYE BLOMSTER

 • 17.11.2013, 18:59

Hallo.

Hatt en effektiv søndag her i huset i dag. Joakim var på jobb og Mie stod opp ganske tidlig så vi lå nesten to timer i senga, Mie så på litt barnetv på Ipaden mens jeg fikk halvsovet litt til siden av hun. Veldig deilig. Når vi omsider kom oss ut av sengen var Mie veldig klar for frokost. Så begynte vi å rydde her før vi vasket alle gulv, støvsugde, vasket klær, vannet blomster, brettetklær og jeg malte første strøk på skapdørene på garderoben vår. Vi festet på slike walstikkers da vi flyttet inn og da vi byttet rom med Mie og vi tok de ned dro de med seg ganske mye av malingen så vi må male over det igjen. Heldigvis ikke så mye jobb. Mens jeg malte sov Mie en god lang lur. 

Men jeg tenke jeg skulle vise dere de nye blomstene mine. Jeg synes det kommer utrolig mange fine blomster til jul. Så jeg har allerede begynt å kjøpe noen fordi jeg synes det er så dekorativt. Bare spennende å se om jeg kommer til å klare holde de i live ut julen.

Hva synes dere?
Har dere kjøpt noen blomster som er typisk "jul"?

#mammablogg #ungmor #jul #advent #snartjul #kos #koselig

FAMILIE FILMKVELD

 • 16.11.2013, 20:37

Hallo.

I ettermiddag sov vi alle tre en ganske lang lur. Mie sov i sengen sin mens jeg og Joakim lå på hver vår enda av sofaen. Var utrolig godt og vi var alle opplagte etterpå.
I kveld har vi kost oss med deililig baktpotet til middag. Etter det leide vi oss en film på getboksen mens vi koste oss med litt snop. Var veldig koselig og Mie synes det var veldig stas. Vi må´nok bli flinkerer til å gjøre litt slike ting sammen for det var utrolig koselig.
Og gud så godt med litt sjokolade og brus. Det er nesten tre uker siden sist vi spiste godteri så det var godt. Vi skal bare kose oss i kveld før det blir tilbake igjen på trening og nokadiett til Uka. Det blir litt godt det også. Men om jeg skal holde ut så må jeg kose meg litt. Knaksje ikke hver uke, men en lørdag innimellom.
Er der flinke til å kose dere sammen i helgene?
Hva har dere gjort i dag?

#mammablogg #ungmor #familietid #kos

 

ADVENT 2013

 • 15.11.2013, 20:34

Hallo.

I dag har jeg hatt fri. Og det har vært utrolig deilig. Jeg sov veldig lenge før jeg kledde meg og gikk til byen for å trene litt. Etter det gikk jeg en liten runde på senteret her før jeg tok bussen hjem igjen. Når jeg kom hjem hadde Joakim kommet hjem, og vi ryddet litt før vi dro og kjøte to julegaver også hentet vi Mie og dro og handlet etter det. Nå har vi spist og Mie er langt og vi ligger egentlig bare her på sofaen og koser oss. Vi har fri i morgen begge to, det blir veldig koselig.

Men jeg tenkte jeg skulle vise dere adventsoppsatsen min. Jeg er veldig tidlig ute med det meste til jul i år fordi jeg har bestemt meg for at i år skal jeg bare kose meg med koselig aktivitetrer i julen. Jeg har derfor gjort ferdig avdentslysene mine sånn ca 99%. Jeg skal bare ha en liten detalj til. Som vil gjøre den enda mer jul. Men det får dere se litt senere. Jeg ble ihvertfall veldig fornøyd. Jeg synes det er moro og variere fra år til år hvordan jeg lager adventsoppsatsen min. Jeg ble ivertfall veldig fornøyd og det tror jeg Joakim også ble. Siden jeg har lys i den allerede så´er den jo allerede veldig dekorativ. ´´´´ 

´
Bilde er tatt uten blits


Bilde med blits. 


Hva synes du?
Har du ordnet lysene til advent?


#advent #jul2013 #mammablogg #ungmor #snartjul #interiør

TOPPBLOGGER?

 • 13.11.2013, 22:02

God Kvled.

Natt til i dag sov jeg så utrolig dårlig. Og det merket jeg utorlig godt på morgningen i dag kan man si. Så i dag har jeg vært utrolig trøtt. Heldigvis trodde jeg fikk jeg gå en time før hjem i dag. Og tenkte at det hørtes jo utrolig deilig ut. Helt til jeg kom opp til bussen og så på bussplakaten at det gikk en buss en time før jeg kom og det var en helt time til nestebuss. Yes. Ringte mamma og hun kunne heldigvis hente meg. Så jeg gikk hun i møte. Når jeg kom hjem kom Mie og Joakim rett etter oss og i dag stod faktisk JEG for middagen. Det er nesten alltid Joakim som lager middag så i dag slo jeg virkelig til.
Litt senere dro vi en tur på senteret for å slå ihjel litt tid fordi Mie var like trøtt som både jeg og Joakim var. Etter å ha løpt litt rundt der kom vi oss etterhvert hjem og Mie kom seg i seng. Da sovnet jeg selvsagt jeg også så nå skal jeg se litt tv før jeg skal prøve å legge meg igjen.

Eller så fortalte mamma meg noe som jeg synes er utrolig morsomt og det er at jeg ligger på topp200 lista på blogg.no og jeg ligger faktisk på 150 plass. Det er utrolig morsomt og jeg ble faktisk veldig overasket. Har aldri jobbet spesielt mye for å komme på noen toppliste. Men det er jo utrolig moro da. Så tusen takk for at dere besøker bloggen min. 

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av lysfatet mitt, jeg har kjøpt meg en utrolig fin søvhjort.  Hvordan har dagen din vært?
Ligger du på top 200?
Hva synes du om lysfatet mitt? 

INNBRUDD MARERITT

 • 12.11.2013, 21:23

God kveld.

I går kveld ble jeg pluttselig svimmer og fikk skikkelig vondt i hode. Jeg måtte legge meg litt mens Joakim og Mie var på trening. I dag våknet jeg med den samme hodepinen og etter at Mie og Joakim hadde dratt ut dørene til jobb og barnehagen, sovnet jeg heldigvis igjen. Så våknet jeg fler ganger men sovnet igjen så kjente jeg at jeg hadde feber, kald og varm om hverandre. Da jeg sovnet etter det drømte jeg noe utrolig ekkelt. Et type febermareritt vil jeg nok si. Det er ikke ofte jeg har det men det var ekkelt. Marerittet handlet om at jeg våknet men klarte ikke komme meg opp av sengen og jeg klarte ikke å se klart og åpneøynene skkikkelig. Samtidig var det noen som drev å brøt seg inn hos meg. Jeg var så fortvilet, Jeg hadde innbrudd og jeg klarte ikke å håndtere telefonen min så´jeg fikk ringt noen. Det var så´ekkelt. Heldigvis våknet jeg og innså at alt bare var et mareritt.

Nå i ettermiddag er formen blitt litt bedre heldigvis. Og det er godt. Så i morgen er det tilbake på jobb igjen.
 Har du noengang mareritt når du har feber?
Hva er ditt værste mareritt?

#mareritt #innbrudd #mammablogg #ungmor #feber  

NYTT PÅ BARNEROMMET

 • 12.11.2013, 14:41

Hallo.

Vi var på Ikea for en liten stund siden, vi var bare innom og handlet nesten ikke noen ting. Men jeg tenkte jeg skulle vise dere noe av det lille vi handlet. Jeg kjøpte nemmelig en pakke med slike "papirballer" egentlig julepynt, men jeg synes de var veldig fine. Tror jeg betalte ti kroner for syv slike små papirballer. Jeg har hengt de opp i taket over sengen til Mie og synes det ble veldig koselig. Mie er nemmelig i den alderen at alt skal rives ned eller ødelagges så jeg har ikke kunnet ha noe over sengen hennes. Men jeg synes disse ble veldig fine og de henger så høyt at hun ikke når de. De frisket opp kroken over sengen hennes som har irritert meg fordi det var så tomt. Men nå ble jeg veldig fornøyd. Også så billig.
Jeg synes ihvertfall det ble veldig kreativt.

Hva synes du?

#DIY #barnerommet #mammablogg #ungmor #rosa 

JULEKJOLER

 • 12.11.2013, 11:48

Hallo.

Sitter å´googler rundt. Jeg GLEDER meg virkelig til jul. Jeg klarer nesten ikke vente med å skulle henge opp kalderpakker til Mie. Jeg synes selv jeg har kjøpt så´mye fint så jeg gleder meg veldig til at hun skal åpne en pakke hver dag. Vi er nesten helt i mål med alle julegavene også og det er veldig moro.
Det jeg sitter og lurer på nå er egentlig hva Mie skal ha på seg på julaften. Julekjolen er jo veldig viktig. jeg har en helt klar favoritt og tror nok kanskje jeg bestiller den. Men tenkte likevell å vise dere hvilke kjoler jeg synes er veldig fine. Og hvem som er min klare favoritt får dere vite senere evetuelt. Om jeg bestemmer meg for å bestille den.
Er jo så´utrolig mye fint så egentlig kunne jeg tenkt meg alle disse kjolene men men får jo bare brukt de en gang hver og det er jo desverre litt lite synes jeg. 
Men blir nok to kjoler, en til julafen og en til nyttår, og evetuelt så´kan de brukes om vi drar på´juletrefest osv.  HVa synes du om kjolene?
Hvilken er din favoritt? 

MIE STORESØSTER?

 • 11.11.2013, 16:37

Hallo.

Jeg valget å holde Mie hjemme fra barnehagen i dag fordi jeg har jobbet veldig mye den uka som gikk, men i dag hadde jeg fri siden jeg har jobbet helgen. Så jeg bestemte meg for å ga en kosedag med Mie. Mest for min egendel fordi Mie elsker jo å være i barnehagen. Men det er alltid koselig å få en dag sammen med hun synes jeg etter mange dager hvor vi bare ser hverandre noen få timer.

I dag har jeg vært på besøk hos ei jeg var veldig mye sammen med som mye, ei barndomsvenninne. Moren hennes var min dagmamma som liten og vi har vært naboer. Så vi var veldig mye sammen som små. Men de siste årene har vi ikke hverken sett eller snakket spesielt mye sammen. Hun ble mamma for et par måneder siden så det var veldig koselig å få opp igjen litt kontakt siden vi nå begge er blitt mødre og ikke har så veldig mange venninner lenger. Er jo også veldig koselig å ha noen venner med barn når vi mammaene er på samme alder. 

Det var ihvertfall veldig koselig å se hun igjen. Mie fikk også holde babyen og mammaen hennes fikk kose litt på baby. Mie ble så entormt stor siden av den lille babyen og det var litt rart. Hun ble også veldig veldig sjalu da jeg holdt babyen da. Og sa " mammaen min, kose mammaen min" mens hun skulle sitte på fanget mitt. Så blir nok ikke til at Mie blir storesøster enda vil jeg tro. hehe. Håper det ikke er så lenge til nestegang vi treffes da. 


Lille Dennis og Mie.


Fine barna våre.

Hva hr du gjort i dag?
Tar du noenganger barnet ditt fri fra barnehagen for å kose dere?

#barnehagen #baby #babybesøk #sjalu #mammablogg #ungmor #koselig

 

DÅRLIG SELVBILDE

 • 08.11.2013, 13:52

Så langt tilbake i tid har jeg nok alltid hatt et veldig dårlig selvbilde, og jeg har det enda. Jeg har aldri troen på meg selv og er veldig redd for å bli sett på.
Jeg har hele skoletiden min blitt kaldt "underyter" av lærerne. Jeg kunne så mye mer enn jeg viste, men jeg viste det ikke fordi jeg ikke trodde det var bra nok uansett.
jeg har alltid synes at jeg er for feit og jeg har alltid funnet feil ved utseende mitt. Nå er nok selvbilde mitt dårligere enn noen gang. Jeg gikk opp veldig mye det året jeg valgte å ha p-stav. Og det er veldig vondt. Jeg er nesten ikke med på et eneste bilde sammen med Mie fordi jeg synes jeg ser helt grusom ut. Det er også fler her inne som har lurt på om jeg ikke kan legge ut fler bilder av meg selv. Men det er ikke spesielt mange bilder å finne av meg, fordi jeg rett og slett skyr kamera. Jeg vil nok si at jeg veier nesten førti kilo mer enn jeg kunne tenke meg. Men jeg går veldig skjeldent på treningsenter fordi jeg synes det er ekkelt, jeg føler at folk glor på meg og at folk ser ned på meg. At de tenker stygge tanker om meg osv. Derfor er jeg lite aktiv på slike steder. 


Når jeg ser tilbake på´bilder av meg selv nå, så ser jeg jo at jeg var langt i fra så feit som jeg trodde..

Jeg har hatt en veldig fin oppvekst, fått høre av alle rundt meg både at jeg er pen, vakker, søt osv og at jeg er flink. Så det er ikke mangel på det å høre fine ting som har ødelagt meg. Jeg vet bare ikke hva det er. Jeg føler bare alltid at jeg gjør noe feil eller ikke mestrer ting.
Som da jeg skulle bli mamma, jeg husker at min størte bekymring var at jeg som ikke får til noenting skulle klare å være mamma. Skulle jeg klare og oppdra et barn på riktig måte skulle jeg klare å bo uten foreldrene mine sammen med et barn. Fler ganger lent jeg meg på det at jeg ihvertfall har Joakim til å hjelpe meg. Nå i dag ser jeg jo at det å være mamma er noe jeg faktisk klarer og er stolt over det. Jeg føler jeg har gjort en perfekt jobb med å skape noe så fint som Mie.


Helt fersk mamma.

Da jeg var yngre synes jeg alltid at alle vennene mine var både penere og tynnere. Jeg synes de fleste var flinkere meg i alle fag. Jeg synes egentlig at alle andre var mer vellykket enn meg selv. Selvom det var en periode jeg tok utrolig mange bilder av meg selv kunne jeg ta oppmot hundre bilder før jeg plukket ut et jeg var greit fornøyd med. 
Jeg husker jeg tenkte fler ganger da jeg var yngre at jeg sikkert aldri kom til å få meg kjæreste, at jeg aldri kom til å finne noen å delelivet med, fordi sikkert ingen ville dele det med meg. Jeg tenkte at jeg kommer nok aldri til å få barn.
Men da jeg ble kjent med Joakim bygget selvtilliten min seg veldig en periode. Han sa masse pene ting til meg, skrøt av meg og sa han var forelsket i meg. Jeg trodde nesten ikke det var sant. At en gutt virkelig kunne mene dette.

Nå som jeg er blitt mamma er selvbilde mitt både blitt veldig bra på noen områder. Mens på andre er det fremdeles veldig dårlig. Jeg har som nevnt over her lagt på meg veldig mye først etter at Mie ble født og jeg virkelig skjems over kroppen min, jeg føler alltid at folk hiver blikk etter meg og jeg synes det er grusomt å møte igjen tidligere venner fordi jeg synes det er flaut. Jeg blir uvel av å prøve klær fordi det aldri er noe som sitter fint. Men jeg har ingen tro på at jeg skal klare å endre det fordi selvbilde er så drålig. Heldigvis har jeg klart å overbevise meg selv om at jeg må gjøre noe for å trives med meg selv.
Det er heller ikke så veldig godt for forbildet at jeg faktisk bare har to venninner igjen etter jeg ble mamma, de jobber jo fullt begge to så det er ikke så ofte jeg ser de desverre. Innimellom ønsker jeg meg alene tid med venninner, men har ikke så mange av de. 


Min beste venn gjennom hele livet. Martine!


Evelyn, min andre veldig gode venninne.

Jeg er også veldig usikker på jobben og jeg er alltid redd for å gjøre noe feil og at kollegaer skal bli sinte på meg. Jeg spør alltid hundre ganger før jeg gjør noe. Og når jeg skal jobbe selvstendig blir jeg så nervøs, er redd de skal himle med øynene over hva jeg gjør osv. Det er en grusom følelse og jeg skulle så gjerne vært mye tøffere når det gjelder det. Heldigvis sier jeg ifra når jeg synes noen av mine nærmeste blir behandlet urettferdig eller meg selv. 

Når det dårlige selvbilde tar helt overhånd må jeg se på Mie eller bilder av hun og gjenta for meg selv fler ganger at JEG har vært en stor del av å skape det perfekte vesne, JEG har klart å være frem og føde et barn, som er friskt og lykkelig, hun er høffelig og hun er snill. Jeg må også tenke at JEG har fått verdens fineste samboer som hver eneste dag forteller meg at han elsker meg, og som hver eneste kveld legger seg inntil meg i senga.


Joakim.
 

Jeg håper virkelig ikke Mie arver mitt ekstremt dårlige selvbilde. Det unner jeg virkelig ingen.

Hvordan er ditt selvbilde?

#mammablogg #rettfrahjertet #selvbilde 

FACEBOOK - Giveaway?

 • 08.11.2013, 12:21

Hallo.

Jeg har nå 187 likes på min facebook side på bloggen og det hadde vært veldig moro for meg om jeg kunne nådd 200 følgere. Jeg lurer på om jeg kanskje skal prøve å lage en liten giveaway når jeg når 200 følgere. Vet ikke helt hva jeg skal gi bort evetuelt. Men om dere har noen gode forslag om hva dere kunne tenke var en fin ting. Så kom gjerne med det. Jeg håper dere vil like siden min, ville som sagt vært veldig moro om jeg nådde 200 følgere på facebook.

Du kommer til side ved å trykke HER

 

Har du likt min facebook side?
Hva kunne du tenke deg i en giveawy?

#giveaway #mammablogg #facebook #likes #ungemødre #ungmor

 

AVSLUTTNING PÅ DANSEN

 • 07.11.2013, 09:51

Hallo.

Må begynne med at det er veldig koselig å legge mer tid i bloggen om dagen fordi både anntal kommentarer og anntall lesere stiger. Det er veldig moro.
I går var vi på siste dansetime før jul på dansen til Mie. Hun har nå gått på et dansekurs over 10 uker og bare en gang har hun ikke kommet fordi hun ikke var helt i form. Mie synes det er veldig moro og hun er overaskende flink til å følge trinnene og bevegelsene hun har lært.
Men i går var det altsåavsluttning og de fikk utdelt diplom og det er alltid stas. Skal henge opp diplomen over sengen til Mie tenkte jeg. Mie er veldig glad i å danse men om vi er med for mange så blir hun litt distrahert. Neste kurs begynner i slutten av januar og vi tenker nok at vi melder hun på der.

Nå er Joakim og leverer Mie i barnehagen men jeg har akkurat startet på fridagen min før helgen. Har statet dagen med en Nokashake. Etterpå skal vi nok en tur på treningssenteret tenker jeg. Selvom jeg gruer meg så tror jeg det blir veldig bra. Må jo begynne om man skal bli kvitt det man har ekstra. Oppdaterer derer senere i dag om hva jeg har spist og hvordan jeg synes første dag på diett var.  Går ditt barn på noen aktivitet? 
Hvor gammelt er det evetuelt?

#mammablogg #ungemødre #ungmor #dans #Mie #diplom #diett #nedivekt 

MIN ØNSKELISTE DEL 2

 • 06.11.2013, 00:11

Haha, ja jeg kom på at den forrige ønskelisten faktisk ikke inneholdt alle ønskene mine. Det er nemmelig noe mer jeg ønsker meg. Som jeg glemte å nevne. Jeg er veldig glad i å lese, men det er en god stund siden jeg har unnet meg en god bok. Jeg liker allebest å lese bøker fra virkeligheten. Sannehistorier skrevet ned i en bok synes jeg er både lærerikt og spennende. Jeg føler da at jeg kan sette meg mer inn i boken. Jeg har kommet på bare noen av de bøkene jeg ønsker meg til jul. Og håper jeg har en god bunke med bøker jeg kan glede meg til etter jul. Jeg sliter innimellom med å finne roen på kvelden og ender ofte opp med å se på telefonen min og da kan det fort bli sent. Men med en bok så blir jeg veldig ofte trøtt etter en stund.  Her har dere altså et godt utvalg av bøker jeg ønsker meg. 

Liker du å lese?
Har du noen godebøker jeg ikke har nevnt å anbefale?

#bøker #lese #ungemødre #mammablogg #ønskeliste #vilha 

IKKE TIPP TOPP

 • 05.11.2013, 20:57

Hallo.

I dag fikk jeg sovet ganske lenge og det var veldig deilig. Ingen var hjemme så da fikk jeg tatt en god dusj.
Etterhvert hentet jeg en litt pjuskfrøken i barnehagen som ikke hadde sovet. Da vi kom hjem fikk hun litt mat før hun sovnet på sofaen. Det er vedlig ulikt Mie og sovne sånn. Så det var nok ikke helt geit med hun. Da jeg hentet hun i barnehagen ble hun så glad for å se meg. Og hun ble med hjem med en gang. Det er heller ikke helt likt hun. Ofte vil hun aldri være med hjem. Nå er hun i seng etter en dusj og litt kos på sofaen. Så håper vi formen er god igjen i morgen. Hun har heldigvis ikke hatt noe feber. Men det er ikke tipp topp. 

Ut på kvelden var pappaen min innom med firepar med sko til Mie. Han hadde vært på et lagersalg et sted og kjøpt med sko som er litt store akkurat nå mens som helt sikkert passer til våret og et var vintersko som sikkert passer nestevinter. Så det var veldig deilig. Alltid fint å få noe nytt. Så da har Mie et par større gummistøvler.

I dag har jeg også fått to sporingnr og følge med på så jeg håper begge pakkene vil komme iløpet av uka. Gleder meg til å vise dere på bloggen hva jeg venter på. 

Hvordan er deres dag vært?

#mammablogg #jente #Mie #barn #sko  

FØRSTE FORELDRESAMTALE

 • 04.11.2013, 23:54

Hei. 

I kveld har jeg vært på jobb. Jeg har i hele dag trodd at det var tirsdag så det er egentlig veldig skuffende at det "bare" er mandag. Denne uken blir veldig lang siden jeg har arbeidshelg også. Men når denne uka er over har jeg fri både mandagen og fredagen +helgen. Det ser jeg frem til. 

Ellers i dag har vi vært på vår aller første foreldresamtale i barnehagen. Det er jo alltid spennende å høre hvordan barnet ditt er i barnehagen for der ser du jo ikke barnet ditt annet enn ved henting og levering. Det var jo selvsagt ikke noe negativt om Mie, og det er jo veldig godt å høre. De hadde merket veldig fremgang i språket og det merker vi jo hjemme også. De har også merket at hun leker mye mer med de andre barna, samt at hun viser mer interesse for de andre barna i barnehagen.
Hun spiser også mye bedre der og er flinkere til å si hva hun vil ha. De var også veldig fornøyde med klesvalget hennes og hun var alltid fint og praktisk kledd. Samt at hun alltid var fint ordnet på håret så det ikke plaget hun. Mie har også fått seg to små flørter i barnehagen, to yngre gutter hun både leier, kysser og koser med. Hun er ikke vert vandt med andre barn siden det bor veldig lite barn i nærheten og vi ikke kjenner så mange med småbarn, derfor har de satt et ektra fokus på at Mie skal lære et godt samspill med andre barn. Og det funker visst veldig bra. Hun leker mye i dukkekroken med noen av de andre jentene og er opptatt av babydukkene og lekekjøkkenet de har i barnehagen. 
Vi merker jo veldig godt at hun trives veldig godt vi også, for hver morgen så er hun klart for enten å dra i barnehagen eller dra til mormor. Og det synes barnehagen var veldig godt å høre at hun trives. De har nok også sett det iogmed at hun aldri vil være med hjem når vi skal hente hun. Det er også veldig godt for oss foreldre og vite at hun trives så godt.


fineste jenta vår <3

Hvordan var det førstegang dere var på foreldresamtale?

#foreldre #stolte #mammablogg #flink #jente 

FAMILIE LØRDAG

 • 03.11.2013, 13:34

Hei.

Jeg fikk ikke tid til å blogge noe i går. Hadde egentlig tenkte men får ta det igjen i dag.
I går var vi på skiexpo messa på lillestrøm. Mie synes det var veldig stas, det var mye konkuranser og småting for barn som de kunne delta i og få små premier. Vi kjøpte ikke noe der da. Men var mange gode tilbud om man trengte ski osv.
Etter vi hadde vært der dro vi en tur på Ikea og spiste middag, vi trengte å drøye tiden i en totimers tid fordi vi hadde sagt vi kunne ta med oss Martine hjem til Moss, hun skulle hit i helgen og da tok vi hun med oss så hun slapp å betale for toget. På Ikea spiste vi som sagt før vi tittet litt. Kjøpte faktisk bare noen lys og julegavepapir der. Så ikke store handelen. Lurer på om jeg skal spørre om min mor vil være med en tur på Ikea etter nestelønning. Er alltid så koselig på Ikea rett før jul.

Det var veldig koeselig å hente Martine, er en god stund siden vi så hverandre sist siden vi begge jobber og bor i hver vår by. Så var veldig koselig å få snakke litt med hun. Mest sannsynelig kommer hun en tur om ikke så alt for lenge og det blir koselig.
Mie var veldig sliten da vi kom hjem i går kveld og etter en dusj og litt mat sovnet hun rimelig kjapt.

Har ikke noen bilder fra i går, men jeg slenger med noen bilder fra i gårkveld.Det er så koselig med levende lys i høstmørket.

Hva skal du i helgen eller hva gjør du?

#messe #lys #bestevenn #koselig #lørdag #mammablogg  


 

JUSTIN TIMBERLAKE KONSERT

 • 01.11.2013, 23:43

Hei.

Har helt glemt å fortelle dere at jeg skal på Justin Timberlake konsert i mai. Jeg er ikke så veldig fan av han men var det da jeg var yngre. Jeg skal dit sammen med Martine. Min aller aller bestevenninne og jeg gleder meg skikkelig. Jeg har heldigvis fri fra jobben dagen etter konserten så da skal jeg mest sansynelig sove over hos Martine etter konserten. Det er jo enda en god stund til. Men jeg gleder meg til å finne på noe med Martine sånn.
Vi var veldig store fan og var vel litt "forelsket" i justin Timberlake for 10 år siden kanskje, og sa da til hverandre at en gang i livet måtte vi på en konsert med han, så nå skal vi det. Veldig moro. Blir nok en opplevelse det også. Litt moro at i fjor i april var jeg på en Justin konsert da også, men den gangen var det Bieber. I år bare et par uker senere er det en Justin konsert bare Timberlake denne gangen. Vi skal stå i golden Circle så blir veldig moro. 
Det jeg gleder meg mest til er nok det å finne på noe med Martine for siden vi jobber mye begge to og hun bor i Oslo er det ikke så ofte vi ser hverandre lenger.


Skal du på Justin Timberlake konsert i mai?

#konsert #bestevenn #gledermeg #moro #8.mai

NYE SOFAPUTER

 • 01.11.2013, 15:56

Jeg har i langtid ønsket meg nye puter til sofaen fordi de vi hadde var veldig sommerlige. Jeg har lenge sett for meg hvilke puter jeg skulle ha, men ikke funnet de jeg ønsket meg. I går var jeg en tur på senteret her og kjøpte noen nye trekk til noen puter og noen puter ektra. Kan aldri få for mange puter i sofaen. 
Jeg har ønsket meg en pute med fels på men synes de er alt for dyre, derfor ble jeg så glad da jeg fant en på kremmerhuset i går som ikkevar så veldig dyr. Velig moro.
Desverre fant jeg ikke noe trekk til den største puta jeg har i sofaen så da tenkte jeg at jeg skal ta en pledd jeg har og sy et eget trekk(evetuelt få mamma til å hjelpe meg)

Forresten så blir jeg så "julesyk" av å gå i butikkene om dagen, er så mye lekker julepynt å få tak i, så gleder meg ekstremt til å pynte til jul kjenner jeg. Det blir veldig moro. Kunne egentlig ønske vi var kommet til 1.desember i dag og ikke november for da kunne man begynt så smått. 


De hvite trekket er nytt, det var mintgrønne jeg hadde på før. 


Den fremste puten er fra Kremmerhuset og den bak er fra Princess.


Her ser dere helheten.

Hva synes du?

#interiør #mammablogg #puter #sofa #høst 

MIN ØNSKELISTE JULEN 2013

 • 01.11.2013, 11:25

Synes dette bare blir vanskligere og vanskligere hvert år jo eldre jeg blir, og jeg skjønner nå hva foreldre mener med at de ikke vet hva de ønsker seg. For det er virkelig sånn når man bor for seg selv. Men jeg har vridd hjernen min og funnet ut ting jeg ønker meg eller trenger som ikke er alt for dyrt. For jeg ønsker meg jo billappen, jeg ønsker meg mest i hele verden et boliglån, men jeg regner med at ikke det er noe jeg får til jul uansett, så da får jeg heller finne litt realistiske ønsker.

 1. Penger, det kommer alltid god med uansett.

2. Høytalere til iphone 5/5s og mac

3. Lykter, men de må være store, gjerne i sett som kan stå på gulvet, derfor høye lykter. 

4. Falske planter, men de må se skikkelig ekte ut. bare grønne planter.

5. Eplekasser, eller trekasser.

6. Boots med litt hel, ikke mer enn på bilde. Gjerne i svart.

7. Pelspledd i Brunt eller offwhite.

8. Øreplugger for musikk.

9. Gvakort, på senter, på kino, på massasje, støpenegler, vippeextentions eller ligende.

10. Happylights, gjerne med jordfarger. 35baller.

11. Bruka serien, alle typer skåler da vi ikke har noen.

 

Det ble fler ønsker enn jeg trodde. Det er litt moro.

#ønskeliste #jul2013 #jul13 #mammablogg #ønsker

 

Hva ønsker DU deg til jul?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no