Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

# Winter by Ronja

  • 23.11.2010, 21:59

Jeg har lekt meg litt med noen bilder. Syns det er veldig gøy å leke litt med redigeringsprogrammer og kamera. Disse bildene tok jeg helgen som var. men har redigert de ganske mye. Kommer kanskje noen litt senere også, har lekt meg litt med lukketiden på kamera i dag. Men her er bildene jeg har redigert til nå:

 

 

 

 

Hva syns du om bildene?

You and Me

  • 09.11.2010, 20:32


Jeg elsker deg gutten min <3

Hvor ble den av?

  • 07.11.2010, 20:43

Så var dessverre søndagen kommet igjen, nok en gang gikk helgen så alt for fort rekker nesten ikke registrere at den begynner en gang. Men jeg registrerte at helgen var veldig fin. Noe den alltid er når jeg har besøk av den alt alt alt for søte kjæresten min som gjør dagene fantastisk bra. Men så kommer jo søndagen og da må vi skilles og klase oss uten hverandre frem til fredag. Hvor vi sees ganske tidlig på dagen fordi jeg er så heldig at jeg har fri! 
Uka kommer nok uansett til å gå veldig fort fordi jeg skal jobbe kveldsvakt i morgen og også fri på fredag så det blir bra.

Det blir ikke alltid så mye tid til blogging som jeg ofte håper at jeg skal få tid til, det er nesten så jeg har lyst til å slutte med hele greia, men redd jeg skal angre om jeg sletter den, for enkelte ganger så frister det jo virkelig å skrive om noe og jeg syns jo egentlig det er ganske gøy også. Men nå som det er så mye utplassering og skole så er det ikke alltid jeg får tid til å gjøre så mye annet enn akkurat det, eller så er jeg så sliten at jeg nesten blir kvalm av tanken på pc.

Som på torsdag hvor jeg ble kjempe dårlig på jobb, trodde jeg skulle dø ihvertfall besvime, jeg stod og slo inn varer da en kunde lurte på om jeg frøs siden jeg var blå på leppene, men gjorde ikke det. Tre minutter etter på så hakket jeg tenner, frøs, var kvalm, fikk så vondt i hode at jeg så uklart, og smerter i bena. Så da jeg kom meg hjem krabbet jeg inn i senga og sov under to dyner, tre tepper og med både genser og bukse på. Etter en time var formen bedre. Utrolig rart, aldri vært borti sånn form før : S

Slik ser uke dagene ut...

Og helgene... ser slik ut :

Har du hatt en fin helg?
Har du en travel hverdag?

 

Jul med min kjære

  • 03.11.2010, 23:58

Jeg har helt ærlig vært en utrolig dårlig blogger den siste tiden. Ikke bare har jeg oppdatert dere sjeldent men jeg har også skrevet så dårlig at man aldri skulle tro jeg hadde trykket på et tastatur før.
Men jeg prøver så godt jeg kan å oppdatere dere med et innlegg når jeg får tid til det. Men helt ærlig det er faktisk ikke så lett som det kan høres ut som. For det er ganske mye som skjer i livet mitt om dagen. Nei ikke noe negativt. Bare skole, lekser, logger, praksis, jobb og reising frem og tilbake Åsmarka. Så skal jeg ha presse inn vennen mine, familien min og litt blogg. Derfor må jeg nesten sette bloggen sist for den er jo faktisk det minst viktige.

Jeg skrev jo faktisk ønskeliste her om dagen, og der kan jeg altså stryke vekk et ønske som jeg kjøpte i dag. Jeg kjøpte meg ny dyne i dag. Så jeg gleder meg veldig til å legge meg ny dusjet i kveld. Skal bare gjøre siste rest på loggene mine og rydde litt til på rommet så kan jeg si meg veldig fornøyd. 

Jeg er faktisk ganske overasket, jeg er ferdig med å kjøpe en julegave, også vet jeg hva jeg skal kjøpe til ganske mange andre, og det er en ganske deilig følelse faktisk. har alltid vært imot å starte så tidlig med juleforberedelser, men tenker det er geit å begynne litt nå i november så jeg ikke sitter der i desember blakk og fortsatt mangler noen gaver, eller blakk og må vente evig lenge på å få penger igjen fordi alt gikk med i julegaver.

Jeg gleder meg også veldig til jul, Skal faktisk feire jul med Joakim min og familien hans. Og regner med at det blir veldig koselig, gleder meg veldig! Men før jeg kan tenke på jul er det en del prøver som skal gjøres og en del fremføringer, tentamen og skole. Før jeg kan legge meg ned og nyte ferien.

Tenkte dere kunne få noen bilder fra den siste uka:)


Verdens beste kjæreste <3 Joakim min!


Jeg elsker deg!


Landskap


Du er verdens peneste <3


Fin utsikt:)


MARSMELLOWS :D


Happy times


Odin og Harry:)

Neei, nå er det snart to timer side jeg begynte på dette innlegget så nå må jeg snart komme meg i seng, kommer meg jo aldri så langt :(

Har du forberedt deg til jul?
Gleder du deg til jul?
Hva syns du om bildene?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no