Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

MIES ØNSKELISTE TIL JUL

 • 31.10.2013, 22:02

Siden vi er forbi bursdagen til Mie, så tenkte jeg at jeg skulle skrive ned en ønskeliste over hva Mie ønsker seg til jul. Kan jo være greit for de som skal kjøpe noe til hun å ha en viss peil over hva hun trenger og hva vi tror hun synes kan være morsomt. 
Håper dere finner noen inspirasjon i dette:)´´ 1. Ulltøy alt er av interesse da man aldri får nok av ulltøy. Størrelse 98 og oppover.

2. Akebrett, det hun har nå er litt lite. Spesielt et med ratt på.

3. Smallstuff dukkeseng med dyne og pute til.

4. Store pærler. Gjerne med tilhørende former og "oppskrifter"

5. Dukkehusmøbler fra Småland Lundeby

6. Hunterstøvler i størrelse 26

7. Alpinski/slalomski

8. Penger, til sparing eller andre nødvendige ting som dukker opp.

9. Ting vi ikke trenger som dere finner på.

 

Hva ønsker ditt barn seg?
Fant du noen inspirasjon?

#jul #ønskeliste #snartjul #mammablogg #jente 

 • DIY
 • DIY - LYSKULE

  • 25.10.2013, 21:24

  Hei.

  Jeg er medlem i en interiøsgruppe på facebook og der får jeg utrolig masse fine tips hele tiden. Men en ting som har vært veldig populært der har vært å lag egene lyskuler. De kan minne litt om de som kommer fra "perfect home". 
  De ser mye enklere ut å lage enn det de var. Jeg og Joakim lagde en for en stund siden, og til at det er den første vi lagde er vi veldig fornøyde. jeg glemte selvsagt å ta bilder undervei om hvordan jeg gjorde det, men jeg tenkte jeg skulle lage to nye senere, men jeg trenger med lim for å lage fler.
  Det du trenger for å lage slike kuler er egentlig ikke så veldig mye, men du bør lage det et sted det kan vaskes godt etterpå, for det er litt grisete arbeid.

  Du trenger:
  - Tapetlim eller utvannet trelim(50/50)

  - Hyssing/garn

  - Lyslenke

  - Ballonger

  - matolje

  Jeg har brukt gigantballonger fra Europris fordi de at blir helt runde. Du blåser de bare opp i ønsket størrelse. Blir veldig fine. Som sagt skal jeg komme med bilder ´punkt for punkt når jeg skal lage andre.  Men det du gjør er :

  * Blåser opp ballongen i ønsket størrelse

  * Smører den inn med olje (dette for at limet ikke skal feste seg i selve ballongen)

  * Ta lim på tråden og surr den rundt ballongen i ønsket mengde

  * Heng ballongen til tørk. Viktig at den blir helt tørr så den ikke detter sammen)

  * Sprekk ballongen når den er helt tørr

  * Fest lyslenken inniballongen. Jeg knøt den fast langs kanten inni kula. Derfor viktig å lage et hull i bunn av ballongen.


  Slik ble min lyskule ferdig.

  Hva synes du?
   

  GULLKORN

  • 22.10.2013, 14:31

  Vi har en utrolig fin bok jeg vil tipse dere om. Nå som Mie begynner å snakke en del så kommer det utrolig mye morsomt ut av munnen hennes. Hun sier utrolig masse og gjør utrolig masse, og jeg synes det er viktig å prøve å skrive ned det man husker fordi det kan være moro å dra frem senere. 
  Vi kjøpte en bok på en butikk som heter "Dorothea" boksen koster ca 150,- men den er verdet det. Man kan sikkert lage en billig utgave selv også, men denne synes vi var så fin. Boksen har bare linjerte sider med god plass til å skrive på. Jeg har allerede skrevet inn et gullkorn og har et til å skrive inn. Veldig moro å ta vare på da man ofte glemmer de så lett.

  Skriver du ned gullkorn?

  #gullkorn #tavarepå #minner #morsomt 


   

  MIES VINTERSKO

  • 21.10.2013, 23:12

  Til bursdag fikk Mie litt penger i gaver som vi bestemte oss for å bruke på vintersko til hun. Det er virkelig en av de dyreste utgiftene man har for foreldre tror jeg det med å kjøpe nye sko. Spesielt vintersko. Det koster utrolig mye. Samtidig er det for meg veldig viktig å velge noe som er varmt, vanntett, godt å gå med og som tåler litt. Det er virktig med god støtte i anklene også. Jeg har spurt litt rundt om erfaringer fra andre og hva andre anbefaler og valget falt på viking vintersko i år. 
  Så langt er vi veldig fornøyde med skoene så håper de holder mål gjennom vinteren. Har som sagt bare hørt positivt om viking.


  Hvilke vintersko skal ditt barn ha?
  Har du prøvd disse?

  #viking #vintersko #vinter2013 #kaldt #mammablogg #barneutstyr 

  BURSDAGSKAKENE 2ÅRSDAGEN

  • 19.10.2013, 19:51

  Her kommer det noen bilder av bursdagskakene vi hadde i Mies bursdag i år. Er ikke alle kakene det er bilde av. Mie pappa laget nemmelig sin kjente og kjære skumkake. Men den nå jeg det ikke var tatt noen bilde av desvrre. Ellers så bakte min mor sjokoladekake, Joakim bakte regnbuemufins og jeg bakte satte sammen en marsipankake om man kan kalle det. Det ble ihvertfall igjen en del kaker med nå er det tomt. 
  Her kommer det ihvertfall litt bilder av kakene jeg har bilder av. Jeg må bare si jeg var veldig fornøyd med kaken jeg laget og trodde ikke det skulle bli så bra. Jeg er nemmelig skikkelig amatør på kjøkkenet men noe klarer jeg heldigvis.


  Kvikklusj kaken mamma laget.


  Regnbuemuffinsene Joakim laget. De ble veldig fine inni.


  mesterverket mitt da. 

  Hva synes du?

  #kaker #bursdag #sjokoladekake #maripankake #mammablogg  

  MIES BURSDAGSFEIRING

  • 16.10.2013, 21:49

  På lørdagen hadde vi bursdag for Mie. Hun valgte selvsagt å ikke sove noe natt til bursdagen samt valgte hun å ikke sove noen lur på selve bursdagen. Utrolig lurt av hun. Heldigvis holdt hun ut hele kvelden men var veldig sliten da hun la seg om kvelde.
  Vi hadde veldig masse koselig besøk og Mie ble veldig glad for å å se at "onemo" og "onefa" kom også.
  Mie fikk utrolig masse fine gaver og koste seg skikkelig, hun syens ikke det var så veldig ineresant med pakkene da gjestene var her men dagen etter var det veldig moro med alle pakkene synes hun og hun har lekt masse med de.
  Hun fikk masse deilig hjemmestrikkede klær, samt masse duplo, og andre klær, høystol til dukka si fikk hun også. Så hun var veldig fornøyd. Iogmed at hun fikk så mye fint så blir det vanskelig å finne ut hva hun skal ønske seg til jul.hehe.
  Temaet for bursdagen var jo selvsagt hellokitty og jeg og Joakim slo til med å´bestille en skikkelig stor hellokitty på Ebay og fylte den med Helium. Den står enda og er fremdeles like stas. Jeg tenkte jeg skulle komme med litt bilder av bursdagen nå, også kommer jeg med bilder av noen av kakene senere.


  Her er litt av pakkene hun fikk. Meg, Mie og min kjære Farmor på denne bilde.


  Pakken hun fikk av mormor. Veldig stas.


  Noen av pakkene hun fikk. Veldig fornøyd.


  Vi hadde også´et stooor 2tall med Helium som dere ser. Her er noen av gjestene.


  Krona og bursdagskortet Mie fikk av barnehagen.


  Fine fornøyde bursdagsbarnet.


  Morfar og Mie, Mie drev å hoppet i sofaen.


  Mie og Onkel. Onkel er helten.


  Her ser dere gigant hellokittyen:)

  Hva synes dere om bildene?´  #2år #bursdag #toår #jente #ungmor #mammablogger #selskap #hellokitty #rosa #pakker #koselig

   

  NYTT DESIGN

  • 06.10.2013, 19:50

  Jeg har bestemt meg for å ville endre hele bloggdesignet mitt på bloggen. Om ikke så veldig lenge skal vi til Fotograf om ikke så veldig lenge og tenkte da og bruke bilder derifra til å lage et helt nytt deign. Da vil jeg ha et helt nytt opp sett osv. 
  Men jeg vet ikke hvem jeg vil velge til å designe bloggen min denne gangen. Jeg har et SiljeLien deign nå men hun er blitt så innmari dyr så jeg vil gjerne høre fra dere om noen andre som er veldig flinke. Sendt gjerne med linker til blogger dere vet denne deigneren også har designet.
  Føler alltid blogglysten stiger litt ekstra når man får et nytt deign og et nytt utseende på bloggen, det er alltid moro. Så bare kom med personer dere vet som er flinke.


   Dette bilde hadde jeg på desigent mitt fra Siljelien.

  Hvem blogg deigner vil du anbefale?   

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no