Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Ønskeliste Mie 4 år

 • 29.08.2015, 20:32

Hallo.

Nå er det bare litt over en månede igjen til Mie blir hele 4 år. Det er helt utrolig at den lille jenta vår allerede er 4 år. Hun ble jo nettopp født og jeg fant jo nettopp ut at hun lå i magen? Men jammen er hun ikke snart 4 år. Storesøster er hun blitt. Hun går på storavdeling i barnehagen og hun snakker som en foss, spør om sikkert 1000 spørsmål om dagen. 

Men over til innlegget om ønskeliste igjen. Nå som Mie er blitt så stor har jeg nemmelig spurt hun hva hun faktisk ønsker seg til bursdagen sin og derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder og linker til noe av et hun ønsker seg. Hun blir jo selvsagt veldig glad for alt hun får, men om man lurer på hva hun ønsker seg så kommer det en pekepinn her. 

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL HVOR MAN KAN KJØPE TINGENE (BARE EKSEMPLER PÅ HVOR) IKKE ALLE BILDENE HAR LINK. 

Søskenbilder

 • 29.08.2015, 15:07

Hallo. 

For snart 3 uker siden var jeg og Joakim hos ei som heter Thea og tok noen søskenbilder av Mie og Othilie. Jeg tror bildene ble veldig veldig fine,  så jeg gleder meg veldig veldig til hun er ferdig med å redigere på de så vi kan få en liten smakebit av hvordan fotograferingen gikk. Jeg tror nemmelig det kommer til å bli veldig bra.
Thea har tatt endel bilder av Mie da hun var baby også og de bildene ble alltid kjempefine. 

Tenkte kanskje jeg skulle prøve å bruke et av bildene av de som header bilder, kan jo ikke bare ha bilde av Mie lenger, nå som det er kommet et barn til. 

Legger ut noen bilder jeg og Joakim tok av de under fotograferingen. Gleder meg til å vise dere bilder når de er ferdige :)

 

 • Mie
 • Mie på ballett

  • 27.08.2015, 22:01

  God kveld.

  Mie har i nesten 2 år danset ballett rundt i stuen her og trippet rundt på tå med hendene over hode. Men det finnes ikke noe tilbud med ballett for barn under 3,5 år. I fjor gikk hun jo på en annen danseskole hvor det var barnedans, veldig enkle trinn og veldig kjente barnesanger. Mie var kjempeflink der og det likte hun veldig godt å få være med på. men de lærte jo ikke akkuratt ballett så hun synes det var litt skuffende at de aldri trippet på tå eller hadde hendene over hode. 

  Så i høst nesten 4 år gammel var hun endelig gammel nok til å begynne på ballettskole. Og mandag den 17.august var hun på sin aller første ballett time. Og hun var så flink. Mandagen etter, altså nå på mandag fikk ikke foredrene være med og det tror jeg er veldig sundt, at de skal lære seg å være litt fra mammaen og pappaen sin og da tror jeg også de konsentrere seg bedre. For første timen når jeg, othilie og Moren min var med å så på var hun i perioder mer opptatt av å vinke til oss enn hun var i å se på danselæreren. 

  Jeg tror dette er noe hun kommer til å trives med lenge, så jeg gleder meg til å følge hun ned på balletten hver enete mandag.   Går ditt barn på noen aktivitet?
   

  Risa Rosa vognpose

  • 27.08.2015, 12:57

  Hallo. 

  Da jeg gikk gravid med Mie husket jeg at jeg virkelig drømte om en risarosa vognpose. Jeg husker at den stod helt øverst på ønskelisten min, men den gangen var økonomien vår veldig dårlig rett og slett. Og vi kjøpte bare ting som var helt nødvendig og helst på salg. Og det gikk jo bra det. Vi var jo fornøyde med voksiposen vår. Men helt ærlig så tror jeg ikke det finnes noen vognpose som er så pen som denne. 

  Derfor er det så utrolig deilig dennegangen og ha litt bedre økonomi og kunne faktisk kjøpe seg det man ønsker seg. Nå er jo riktignok dette litt av pengene som Othilie fikk til dåpen da. Men uansett, denne vognposen er så fin at jeg nesten kan si at jeg gleder meg veldig til vinteren. Jeg sendte sikkert 10 mail da før jeg endelig fikk bestemt meg hvor hvilken farge og mønster kombinasjon jeg ønsket meg. Men den jeg valgte er jeg veeldig fornøyd med. Og jeg tror Othilie kommer til å sove godt i denne i vinter. 

  Hvilken vognpose har du til barnet ditt?:)

  Othilie sin dåp

  • 26.08.2015, 12:37

  Hallo. 

  Nå er det faktisk en hel månede siden Othilie ble døpt i dag. Tiden med baby i hus går så enormt fort. Blir helt svett av det faktisk. 
  Men uansett, skal ikke snakke meg bort her nå. Tenkte heller jeg skulle fortelle dere litt om dåpen til Othilie og vise dere noen av bildene som ble tatt. Jeg tror ikke jeg tok i kamera en eneste gang den dagen. Men jeg håper kanskje pappaen min tok litt fler bilder. 

  Uansett, dåpen var altså den 26.juli. En veldig fin dag selvom det regnet endel. Othilie er døpt i samme kjolen som jeg er døpt i og i samme kirken som jeg er døpt i. Og Mie er jo døpt i kjolen Joakim døpte seg i og kirken han er døpt i. Så det er litt moro. 
  Uansett vi stod for maten selv, med kjempegod hjelp av mamma stekte vi 10kg kylling og serverte balikylling-gryte med ris, salat og brød sidenav. Tror det slo an for de fleste skrøt veldig av maten ihvertfall. Så var det et flott kakebord med noe for en hver smak. Med masse deilige kaker. 

  Othilie fikk også masse fine pakker og penger. Så nå har vi kjøpt litt til hun og senere skal vi kjøpe seng til hun også. Men den er ikke helt nødvendig enda, men tenker at i oktober november så er nok leandervugga forliten. Så da må hun nok over i større seng.
  Mies faddere er 4 fantastiske jenter/damer som jeg er sikker på vil støtte hun opp i livet. Til Mie valgte vi Joakim sin eldste lillesøster Johanne som gudmor, og denne gangen var det Jenny, Joakim sin yngste lillesøster som fikk æren av å være gudmor. Nå vet jeg riktignok at det ikke lenger er noe som heter gudmor og gudfar men bare faddere. Men jeg vil kalle de gudmødre. 

  Så kan dere kose dere med bilder av dagen: 

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no