Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Hvordan går det med Ronja?

 • 24.08.2014, 22:47

Hallo.

Det er sikkert mange som lurer på hva jeg gjør om dagen og hvordan det går. Jeg har som sagt fullført lærlingtiden og venter nå egneltig bare på gyldig anisinitet. Jeg har fått to tilkallingsvikarjobber, og venter egentlig veldig spent på svar fra et sykehjem som blir privat om en stund. Det er det som er den absolutte drømme arbeidspalassen. Fordi det er så veldig nærme her vi bor og det er redd siden av barnehagen til Mie. Men jeg får vente og se. Jeg er veldig fornøyd på de to stedene jeg har fått jobb også. Det ene stedet har jeg mine første vakter til onsdag. Gleder meg veldig til det.

Jeg synes det var veldig deilig å være ferdig som lærling, men gud og rart det er. Jeg sitter egentlig bare å venter på at jeg skal på jobb igjen. For Der jeg var sist var liksom jobben min nå også skal jeg ikke tilbake det føles rart. Savner veldig mange av de jeg har jobbet sammen med også. Jeg får bare få meg den lappen og komme meg tilbake igjen tenker jeg. 

Ellers går det bra. Jeg er faktisk veldig stolt av meg selv som har klart et fagbrev til tross for avbrytelsen med å få et barn. Men jeg er super fornøyd. Jeg har det veldig bra om dagen egentlig. Og jeg kjenner at jeg begynner og få motivasjonen tilbake til å få trent og gå ned i vekt igjen. Hvordan går det med dere lesere da?

#mammablogg #ungmor #meg 


 

 • Mie
 • Lille Kanin

  • 24.08.2014, 13:02

  God dag.

  Akkuratt nå ligger Joakim og sover etter nattevakt og Mie ligger og sover fordi hun var i et utrolig surt humør så hun fikk seg en liten blund. Egentlig har vi sluttet med soving på dagen i helgene ihvertfall. Men hun var våknet utrolig mange ganger i natt fordi hun hoster en del, så hun trengte nok denne luren. Så får jeg bare håpe hun er i et litt bedre humør når hun våkner igjen. For det hadde vært veldig fint. Vi får besøk etterpå av en venninne og sønnen hennes. Det blir veldig koselig og da hadde det også vært veldig koselig om Mie hadde vært blid.

  Ellers så tenkte jeg at jeg skulle vise dere bilder av den Lille kaninen min. Mie heter den. Mie fikk seg kosedress i går når vi var i byen og den falt veldig i smak kan man si. Veldig fornøyd med den. Også har den et helt fantastisk mykt og godt stoff. Perfekt plagg og kose seg i etter hun har dusjet på kvelden før leggetid.   Var i drakta søt?

  #kanin #mammablogg #mamma 

  Mies ønskeliste til 3års dagen.

  • 16.08.2014, 22:59

  God dag.

  Da er det snart tid igjen for at Mie skal ha bursdag. Det er jo enda noen uker til men det kan jo være at noen der ute lurer på hva hun ønsker seg til bursdagen sin.
  Vi har for førstegang tenkt til å feire barnebursdag for hun i år også. Vi hadde vel egentlig tenkt til å venete til nesteår, men Mie er så ekstremt opptatt av bursdag så da skal hun få feire med noen av vennene sine i år.

  Men tilbake til bursdagsønsker. Mie blir selvførgelig veldig glad for alt hun får, så dette er rett og slett bare noen tips om hva som kan falle i smak om noen lurer.


   

   1. Termos, drikkeflaske og matboks som matcher fra blafre.

  2. Rapunzel dukke med utkledningskjole til.

  3. Under etasjen på lundbyhuse sitt, hage til huset og møbler.

  4. Hverdagklær.

  5. Neglelakk, lippglosser osv.

  6. Lekeverktøy

  7. Tilbehør til dukkene sine(babyborn)

  8. Hårpynt

  9. Hvit boblevest

  10. Kid sleep klokke.

  11. Penger

  12. Ekpedit hylle med 4 rom (hvit)og 4 tilhørendebokser (lys farge)

  13. Gul sekk fra blafre


  #mammablogg #ønskeliste #snart3 #3år #bursdag
   

  Mammaer àla 2014

  • 16.08.2014, 00:37

  Jeg skal ikke legge skjul på at jeg til tider synes det er litt vanskelig å være mamma i 2014. Jeg føler ofte at det stilles mye forventinger til meg, eller så er det veldig sosialenettverk som gjør at jeg ofte føler det slik. Dages perfekte mamma fremstilles ganske ofte som en mamma som kom raskt inn igjen i de buksene hun brukte før graviditeten, en mamma som disker opp med matpakker formet som dyr og former i masse farger, sunnere enn sunnest. Hun skal gjerne sy mesteparten av klærne selv, hun skal strikke og hekle de flotteste ting. Hun skal også trene en god del, lage middager som matcher matpakkene, være kreativ, alltid ha en presentabelt, rent og stilrent hjem tatt rett ut fra et magasin. Samtidig skal hun være helt oppdatert på de nyeste vognene, bilsetene og stelleproduktene. Gjerne skal hun også drive med en eller annen form for homeparty og jobbe fullt. Hun skal også ha god tid til å være med på jentekvelder og dra på weekend turere med kjæresten. 
  Jeg selv var så "heldig" at jeg gikk opp veldig mye etter graviditeten pga prevansjonen jeg gikk på. Jeg er absolutt ingen kokk, jeg er faktisk ganske elendig på kjøkkenet.
  Jeg har det oftere rotete enn ryddig og jeg er rett og slett drit sliten etter 8 timer på jobb +levering og henting i barnehagen og en trassig unge med meg hjem. Jeg har fler ganger følt meg som en misslykket 2014mamma. Jeg kan heldigvis spare meg for matpakkene da barnehagen stiller med alle måltider. Jeg tror heller ikke jeg er alene om å kunne føle det litt slik noen ganger. 
  Jeg mener absolutt ikke noe vondt om NOEN mammaer som faktisk får til alt dette. Vil bare informere andre mammaer som er mer som meg at de ikke er dårlige mammaer selvom de ikke klarer alt dette. Jeg vet hvordan det føles og kunne ønske man fikk til alt.
  Jeg tror dette handler mer om hva vi mammaer forventer av hverandre enn hva personer utenom denne mammatittelen forventer.

  Også har vi alle disse mammagruppene på facebook spesielt. Jeg er med i fler av de og har også utrolig mye flott og si om de. Jeg har lært veldig mye i fler av gruppene og jeg fått mange gode venner gjennom disse gruppene.
  Men det jeg har funnet ut er at det er enkelte ting man ikke må finne på og fortelle, legge ut bilde av, eller spørre om. Det er også veldig mange meninger man gjør lurt av og holde for seg selv. Jeg tror ikke de som ble mammaer for bare 20 år siden følte det slik som vi mammer kan føle det i dag. Jeg husker jeg leste meg til mye grusomheter i svangerskapet på forumer på nettet og gud som jeg angret noen ganger. 

  Men igjen til alle mammaer som får til alt det jeg nevnte dere er super flinke og ikke noe vondt mendt til dere!
  Og til dere som er litt mer som meg, dere er faktisk superflinke mammaer dere også.  


  Jeg er ganske sikker på meg selv og vet at Mie har en super oppvekst og barndom til tross for at vi til tider har det rotete at foreldrene hennes desverre ikke er super trente (vi prøver å gjøre noe med saken) og at hun ikke får super fancy middager. Så tror jeg hun har det fint.

  Føler du mange ganger at det stilles mye krav i sosiale medier til dagens mammaer?

  #mamma2014 #ungmor #mammablogg

  Gult er kult- nytt regntøy

  • 10.08.2014, 20:16

  Hallo.

  I morgen er ferien slutt for Mie og hun skal tilbake igjen til barnehagen etter noen uker hjemme. Jeg tror hun er veldig klar for barnehagen igjen. For helt ærlig kan det bli ganske fort kjedelig for hun og bare være hjemme med oss. Vi har ikke vært på noens speiell ferie i år og siden jeg enda ikke har klart og ta denna billappen så får jeg heller ikke gjort så veldig mye spennend med hun. Men vi har vært på noen småturer og vi har også kjørt båt med hun. Regner med at ferien neste år blir litt mer spennende, da vil vi nok ha ferie begge to og da drar vi sikkert på tur et eller annet sted.

  Men tilbake igjen til barnehagestart igjen. Mie har fått nytt regntøy til barnehagestart og det er helt gult allt sammen. Men har lenge ønsket meg helt gult regntøy til Mie, fordi jeg synes det er utrolig kult. Så når hun skal til barnehagen så er hun helt gul, fra topp til tå. Så i kveld skal jeg merke tøyet hennes og legge det klart til Joakim skal levere hun i morgen.
  Jeg er veldig spent på hvordan det skal gå med barnehage start ettersom hun har sluttet bleie i ferien så blir det spennende og se hvordan det går de neste ukene og om det blir mye uhell eller ikke.

  Gul sydvest og gule regnvotter fra Didrikson kjøpt på xxl

  Gul regnjakke og gul regnbukse fra H&M

  Gule støvler fra kavat kjøpt på brandos.no 


  Hva synes du om regntøyet?
  Hvordan gikk det da ditt barn sluttet med bleie og begynte i barnehagen?

  #mammablogg #ungmor #mamma #regntøy #gult #kult 
   

  Sommerferien 2014

  • 07.08.2014, 22:36

  Hallo.

  Nå er det igjen en liten stund siden jeg har blogget her inne. Men sånn går det. I dag fikk jeg en utrolig fin motivasjonsrik telefon som jeg skal fortelle dere om senere. Men nå først tenket jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra sommeren i år. Har jo som sagt ikke blogget på veldig lenge så det er på tiden og oppdatere alle lesere både oldeforeldre, besteforeldre og alle andre som liker og følge med på livet vårt.
  Mie har gjort veldig store fremskritt i sommer som jeg også skal skrive litt om i et senere innlegg, men jeg kan jo bare viske helt forsiktig at Mie har sluttet helt med bleie.

  Vi har ikke gjort noe spesielt i sommer, det har jo vært helt knall sommer vær her hjemme så vi har kost oss masse på stranda og ellers her hjemme. Vi startet ferien med å dra til mine besteforeldre i noen dager hvor vi koste oss masse. Før vi avsluttet med å dra innom en del av familien Joakim før vi dro hjem. 
  Ellers har vi bare vært på noen småturer rundt. Vi hadde egentlig lyst til å dra til dyreparken i sommer men ikke kommet oss dit enda. Men sommern er jo ikke over helt enda. Her kommer ihvertfall noen bilder fra sommern.

  Litt diverse fra sommeren.

  Hva har dere gjort i sommer?

  #mammablogg #ungmor #mamma #sommer14 #sommer #ferie #varmt 

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no