Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Hvordan går det med Ronja?

  • 24.08.2014, 22:47

Hallo.

Det er sikkert mange som lurer på hva jeg gjør om dagen og hvordan det går. Jeg har som sagt fullført lærlingtiden og venter nå egneltig bare på gyldig anisinitet. Jeg har fått to tilkallingsvikarjobber, og venter egentlig veldig spent på svar fra et sykehjem som blir privat om en stund. Det er det som er den absolutte drømme arbeidspalassen. Fordi det er så veldig nærme her vi bor og det er redd siden av barnehagen til Mie. Men jeg får vente og se. Jeg er veldig fornøyd på de to stedene jeg har fått jobb også. Det ene stedet har jeg mine første vakter til onsdag. Gleder meg veldig til det.

Jeg synes det var veldig deilig å være ferdig som lærling, men gud og rart det er. Jeg sitter egentlig bare å venter på at jeg skal på jobb igjen. For Der jeg var sist var liksom jobben min nå også skal jeg ikke tilbake det føles rart. Savner veldig mange av de jeg har jobbet sammen med også. Jeg får bare få meg den lappen og komme meg tilbake igjen tenker jeg. 

Ellers går det bra. Jeg er faktisk veldig stolt av meg selv som har klart et fagbrev til tross for avbrytelsen med å få et barn. Men jeg er super fornøyd. Jeg har det veldig bra om dagen egentlig. Og jeg kjenner at jeg begynner og få motivasjonen tilbake til å få trent og gå ned i vekt igjen. Hvordan går det med dere lesere da?

#mammablogg #ungmor #meg 


 

Mies ønskeliste til 3års dagen.

  • 16.08.2014, 22:59

God dag.

Da er det snart tid igjen for at Mie skal ha bursdag. Det er jo enda noen uker til men det kan jo være at noen der ute lurer på hva hun ønsker seg til bursdagen sin.
Vi har for førstegang tenkt til å feire barnebursdag for hun i år også. Vi hadde vel egentlig tenkt til å venete til nesteår, men Mie er så ekstremt opptatt av bursdag så da skal hun få feire med noen av vennene sine i år.

Men tilbake til bursdagsønsker. Mie blir selvførgelig veldig glad for alt hun får, så dette er rett og slett bare noen tips om hva som kan falle i smak om noen lurer.


 

 1. Termos, drikkeflaske og matboks som matcher fra blafre.

2. Rapunzel dukke med utkledningskjole til.

3. Under etasjen på lundbyhuse sitt, hage til huset og møbler.

4. Hverdagklær.

5. Neglelakk, lippglosser osv.

6. Lekeverktøy

7. Tilbehør til dukkene sine(babyborn)

8. Hårpynt

9. Hvit boblevest

10. Kid sleep klokke.

11. Penger

12. Ekpedit hylle med 4 rom (hvit)og 4 tilhørendebokser (lys farge)

13. Gul sekk fra blafre


#mammablogg #ønskeliste #snart3 #3år #bursdag
 

Gult er kult- nytt regntøy

  • 10.08.2014, 20:16

Hallo.

I morgen er ferien slutt for Mie og hun skal tilbake igjen til barnehagen etter noen uker hjemme. Jeg tror hun er veldig klar for barnehagen igjen. For helt ærlig kan det bli ganske fort kjedelig for hun og bare være hjemme med oss. Vi har ikke vært på noens speiell ferie i år og siden jeg enda ikke har klart og ta denna billappen så får jeg heller ikke gjort så veldig mye spennend med hun. Men vi har vært på noen småturer og vi har også kjørt båt med hun. Regner med at ferien neste år blir litt mer spennende, da vil vi nok ha ferie begge to og da drar vi sikkert på tur et eller annet sted.

Men tilbake igjen til barnehagestart igjen. Mie har fått nytt regntøy til barnehagestart og det er helt gult allt sammen. Men har lenge ønsket meg helt gult regntøy til Mie, fordi jeg synes det er utrolig kult. Så når hun skal til barnehagen så er hun helt gul, fra topp til tå. Så i kveld skal jeg merke tøyet hennes og legge det klart til Joakim skal levere hun i morgen.
Jeg er veldig spent på hvordan det skal gå med barnehage start ettersom hun har sluttet bleie i ferien så blir det spennende og se hvordan det går de neste ukene og om det blir mye uhell eller ikke.

Gul sydvest og gule regnvotter fra Didrikson kjøpt på xxl

Gul regnjakke og gul regnbukse fra H&M

Gule støvler fra kavat kjøpt på brandos.no 


Hva synes du om regntøyet?
Hvordan gikk det da ditt barn sluttet med bleie og begynte i barnehagen?

#mammablogg #ungmor #mamma #regntøy #gult #kult 
 

Sommerferien 2014

  • 07.08.2014, 22:36

Hallo.

Nå er det igjen en liten stund siden jeg har blogget her inne. Men sånn går det. I dag fikk jeg en utrolig fin motivasjonsrik telefon som jeg skal fortelle dere om senere. Men nå først tenket jeg at jeg skulle vise dere noen bilder fra sommeren i år. Har jo som sagt ikke blogget på veldig lenge så det er på tiden og oppdatere alle lesere både oldeforeldre, besteforeldre og alle andre som liker og følge med på livet vårt.
Mie har gjort veldig store fremskritt i sommer som jeg også skal skrive litt om i et senere innlegg, men jeg kan jo bare viske helt forsiktig at Mie har sluttet helt med bleie.

Vi har ikke gjort noe spesielt i sommer, det har jo vært helt knall sommer vær her hjemme så vi har kost oss masse på stranda og ellers her hjemme. Vi startet ferien med å dra til mine besteforeldre i noen dager hvor vi koste oss masse. Før vi avsluttet med å dra innom en del av familien Joakim før vi dro hjem. 
Ellers har vi bare vært på noen småturer rundt. Vi hadde egentlig lyst til å dra til dyreparken i sommer men ikke kommet oss dit enda. Men sommern er jo ikke over helt enda. Her kommer ihvertfall noen bilder fra sommern.

Litt diverse fra sommeren.

Hva har dere gjort i sommer?

#mammablogg #ungmor #mamma #sommer14 #sommer #ferie #varmt 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no