Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

HJEMMEDAG OG BESØK

 • 30.08.2013, 22:41

Dagen i dag startet med at Mie var SUR. Hun våkner veldig skjelden og er sur. Det var også en ganske uventet bleie på morgningen så vi bestemte oss for at Mie skulle være hjemme fra barnehagen i dag. Jeg hadde fri fra jobben så da var det jo ikke noe vits i å sende hun i barnehagen når jeg alikevell skulle være hjemme.
Hun har for det meste bare ligget utover på sofaen og sett på tv i dag og hun sov en lur på tretimer og ettkvarter i dag, så hun var tydelig ikke helt i form. Har ikke hatt noe feber eller noen andre tegn enn at hun har vært surtete og sliten. Så var nok godt med en skikkelig hjemmedag. Så er hun i tipptopp stand til mandag

Rundt sekstiden på kvelden kom pappaen min og ei som heter Carine. Carine hadde med en liten gave til Mie, nemmelig en huske som hun kan bruke når hun er litt større, en kjempefin huske.
Mie var litt rolig til å begynne med men ble veldig fort varm i trøya og synes det var veldig moro at de lekte med hun, så da synes hun det var veldig dumt de skulle dra hjem fordi hun skulle legge seg. Men var veldig koselig.
Nå sover Mie og jeg og Joakim ligger på hver vår del av sofaen, Joakim skal nok straks legge seg, for han har jobb helg, mens jeg har jobbhelg neste helg. Så da skal jeg og Mie se om vi finner på noe artig i morgen:)


Tunga rett i munn når hun tegner.


Verdens fineste lille jente.

Hva skal du i helgen?

 

TILBAKE TIL HVERDAGEN

 • 27.08.2013, 21:38

Etter nesten 5 uker med utrolig deilig ferie begynner nå hverdagen igjen. Dette har vært en veldig fin ferie og vi har hatt utrolig mye fint vær, og vi har hatt utrolig mange fine opplevelser. Mie har også vært veldig heldig å fått en veldig rolig og fin start i barnehagen. Hun har ikke måttet bli levert før rundt halvti -ti. Så hun har fått sovet til hun våknet, spist forkost hjemme og kost seg med en rolig morgen. Men det blir nok noen slike fremover likevel.
I morgen skal hun for første gang levers tidlig. Joakim skal levere hun før han drar på jobb, rett og slett for å vende hun til det. For det kan bli noen av de fremover om vi begge to har dagvakter.

Jeg har gruet meg litt til å begynne på et nytt sted, fordi det er et godt stykke unna har det vært litt vanskelig å få det til å gå opp. Om jeg jobbe kvelden så slutter jeg nok rundt ti om kvelden og siste bussen får halv ti, det vil si at jeg har et lite problem når jeg skal hjem. Håper det går opp likevell, så får jeg bare komme i gang med lappen når det passer seg. Gleder meg veldig til dette året er over, for da kan jeg søke jobber som er her i området, det kommer til å gjøre det litt lettere kan man si. 
Men det går seg nok til på et vis håper jeg.

I morgen begynner jeg ikke før klokken er to, så jeg får litt tid alene på formidagen sidne Mie er i barnahgen og Mamma skal kjør med til jobben. Får da forhåpentligvis en turnus og litt info så jeg og Joakim kan begynne å samkjøre litt vakter osv.  Er litt av en kabal som skal gå opp når man er to som jobber turnus og ihvertfall når jeg jobber så langt borte, og ikke har billappen.  

 

Hva jobber du med?

#hverdag #jobb #livet #slitsomt #tøft

OVERNATTING HOS MORMOR - HELGEN

 • 26.08.2013, 18:41

Tenkte jeg skulle komme med en oppdatering fra helgen vår. 
Fra fredag til lørdag jobbet Joakim nattevakt, og siden jeg er så sykt husredd sovnet jeg ikke før langt ut på morgningen en gang. Da Joakim kom hjem våknet Mie. Noe jeg ikke skjønte før jeg våknet noen timer senere. Da hadde han stått opp med Mie for at jeg skulle sove litt lengre.
Da jeg stod opp sendte jeg han i seng så ordnet jeg og Mie oss før jeg trillet ned til byen med Mie, hun skulle nemmelig være med mormoren sin, tantetanteAnne og tremeningsøskenbarnet Andrea på et mormor arrangement i byen, før hun skulle sove over hos mormor etterpå. Tror de koste seg veldig, for de oppdaterte med bilder underveis og det så ut som de koste seg skikkelig. Mie har det jo alltid tipp topp sammen med mormoren sin så det er aldri noe problem.

Mens Mie var på overnatting hos mormor hadde jeg og Joakim mulighet til å finne på noe vi ikke gjør ellers, så da skulle vi ut og spise og vi tenkte vi skulle være spontane så vi bestemte oss for å dra til Drammen. Joakim hadde aldri vært i drammen før til tross for at han realsjoner til denne byen. Men vi dro dit så han fikk sett drammen og vi fikk spist der, der var det også en eller annen festival så vi hørte litt musikk før vi kjørte en tur i drammen før vi dro hjem igjen. Vi ble nok overasket over hvor kort det egentlig er dit, for vi brukte bare 40 minutter.

På søndagen sov jeg og Joakim lenge før vi dro og hentet Mie før Joakim skulle på jobb. Var godt å se igjen lille jenta vår selvom hun helst ville være med mormor hjem igjen når mamma kjørte oss hjem. Hun sovnet ganske raskt i senga si så hun var nok sliten etter en veldig fin helg sammen med mormoren sin. Blir nok ikke så veldig lenge til hun skal sove der igjen tror jeg.


Mormor og Tantetante sendte noen bilder av Mie. hehe. 

Hva har du gjort i helgen?

#helgen #mormor #kos

 

HJEMMELAGET KJOLE

 • 24.08.2013, 13:22

Hei.
Jeg må bare vise dere en utrolig fin kjole som dumpet ned i postkassen her om dagen. Den er bestilt av ei på facebook som lager fantastisk håndarbeid. Så gjennom bildene hennes på facebook, og falt helt for en kjole hun hadde laget. Disse kjolene er veldig inn om dagen og jeg har nok også falt veldig for denne, og siden jeg bare kan en ting når det gjelder håndarbeid, så var det egentlig ikke noe vits en gang at jeg skulle begi meg ut på noe slikt som dette. Og når man kan få noen andre til å lage det uten at det koster så innmari mye så er det jo bare helt supert. Ihvertfall så falt jeg for en som er i litt "jordfarger" jeg er til tider litt lei av at alt skal være så rosa, lille eller rødt. Derfor synes jeg denne var utrolig fin. Har ikke fått noe bilde av Mie med kjolen på. Men viser dere hvordan den ser ut likevel. 


Forran                                                                                    Bak

Hva synes dere om kjolen?
 


 

ØNSKELISTE MIES 2 ÅRSDAG

 • 23.08.2013, 20:12

Tenkte jeg skulle legge ut en ønskeliste her på bloggen for 2 årsdagen til Mie, det er jo faktiks ikke mer enn noen måneder til. Det er ikke sånn at om hun får noe annet enn dette så blir vi skuffet altså, dette er mest som et tips til de som tenker å kjøpe gave men som ikke helt vet hva de skal kjøpe. Det er også helt tilfeldig rekkefølge på listen, det er ikke sånn at det er satt i rekkefølge etter hva hun ønsker seg minst og mest. Bare helt tilfeldig sånn det ble når jeg lagde kollasjen. Skiver under bilde litt mer spesiefisert til hvert punkt:)1. Lego Duplo, helst pakker som inneholder figurer som dyr og mennesker og litt annet enn bare klosser.

2. Strikkadress fra Nameit str 92, og gjerne hjemmestrikka klær, vi ELSKER ull. Så gjerne votter, sokker, luer, heldresser osv som er hjemmestrikket. str 2-4 år

3. Håndklær med diverse mønster, hellokitty, justin bieber, minnie osv.

4. Penger, kommer alltid godt med til vinterdresser, vintersko osv.

5. Dukkeseng fra smalstuff HER (finnes også mange andre steder) men denne hun ønsker seg (jeg ønsker meg til hun) haha. 

6. Høystol til dukkene sine. Helst i hvit tre. Fåes på Br leker blandtannet.

7. Møbler til Lundeby dukkehuset sitt.

8. Perler, store persler helst.

9. Ullundertøy, de har masse fint på sånn som nameit størrelse 98/104. 

10. Tegnesaker, alt fra ark, blyanter, malingssaker, ark osv. 

11. Uteleker, plastsklie som er litt større enn de minste( er ikke sklie på lekeplassen her)

 

Hva synes dere om tipsene, hva ønsket ditt barn seg da det ble 2 år? 

FØRSTE UKEN + MORMOR HELG

 • 22.08.2013, 21:39

Hallo alle sammen.

Blitt noen dager med fravær her på bloggen. Men nå er jeg tilbake igjen håper jeg. Vil egentlig bare oppdatere dere om hvordan det første uka i barnehagen har gått for Mie. For i dag er det en hel uke siden hun begynte der. Men hun har jo vært der alene alle dagene denne uken, og det har gått utrolig bra. Og det er veldig godt.
Når vi leverer hun har hun nesten ikke tid til å si hade til oss. Hun er nemmelig helt besatt av å huske i barnehagen så hun løper ned til huska så fort hun kommer dit, og det har visst vært litt triste perioder også, iogmed at hun må vente på tur innimellom. Det er jo liksom ingen her hjemme hun må dele med og vente på tur med, så hun er ikke så vandt med det. Mne hun lærer nok etterhvert. Hun trives ihvertfall veldig godt og hyler like mye hver dag når vi skal hente hun. Hehe. Hun spiser ikke så veldig mye i barnehagen men Mie spiser generelt veldig lite hjemme også, hun har rett og sleett aldri vært glad i mat så det er noe vi er vandt med. Men hun legger på seg det hun skal så ingen fare.

I dag hadde hun også sovet veldig godt i barnehagen, og det er veldig bra, for i går ville hun nemmelig ikke sove der, og det merket vi etter vi hentet hun. For hun var ikke speislet koselig her hjemme kan du si. Hun var mer eller mindre veldig ukoselig å ha med å gjøre. Da hun ble lagt klokken 19 sovnet hun før jeg var rukket å gå ut av rommet. så det er ingen tvil om at hun trenger å sove på dagen en stund til.

I dag  var min mamma med og hentet Mie i barnehagen og det synes Mie var stas. Eneste var at hun synes det var veldig trist å dra fra huska. Men da vi sa vi skulle hjem til mormor og Theodor(katten til mamma) var det veldig morsomt. Og der koser hun seg jo alltid. Og når mormor i tilegg disket opp med pølser til middage da er det supert da. For pølser er livretten til Mie. 
I morgen er siste dagen i barnehagen før helg og i helgen skal Mie kose seg hos mormor. På lørdag blir hun hentet av mormor og skal vær med på et "mormor arrangement" det er bare for mormorer og barnebarn. Så skal Mie sove hos mormor etter det. Det blir nok veldig koselig tenker jeg.
Mie koser seg jo alltid sammen med mormoren sin.


Litt random bilde fra arkviet mitt, siden jeg ikke har vært så flink med kamera i det siste. Skal prøve å bli flinkere.


Hvordan er deres uke vært? 

ANDRE DAGEN I BARNEHAGEN.

 • 16.08.2013, 20:38

Andre dagen i barnehagen, gikk kjempe fint. Jeg og Mie gikk opp til barnehagen og det var utrolig tungt siden det var veldig lite luft i dekkene på vogna så jeg må huske å fylle de med luft før vogna skal opp i barnehagen. 
Vi var i barnehagen rundt halv ti og da var de andre barna ute enda så da gikk vi inn i garderoben og tok på Mie litt regntøy siden det var vått ute. Så gikk Mie ut og jeg gikk inn og fylte opp kurven hennes på stellerommet med bleier og vårservietter.
Så fik jeg lagt en lue og et par votter i kurven hennes i garderoben, tenker jeg tar med litt skift og utetøy på mandag når hun skal være der hele dagen. Etter at hun var gått ut gikk jeg ut og latet som jeg skulle gå, sa hade og hun vinket til meg. Men egentlig gikk jeg bare opp på avdelingen og satt der, siden jeg skulle være i nærheten. Så jeg satt på avdelingen og heklet mens Mie var ute og lekte. Siden det er en naturbarnehage så er de ute så mye som mulig så da var de ute hele dagen i dag siden det var opphold. De spiste også ute men siden Mie ikke er noe spesielt glad i mat så gikk det ikke så veldig bra. Men håper de finner en tenknik på å få i hun litt mat. Kanskje spiser hun bedre når de spiser inne. Hvem vet. Det gikk ihvertfall veldig bra og hun gråt bare et par tre ganger av småting og sympati for andre unger som gråt. 
Når det var tid for å sove trillet jeg og Mie hjem og hun ble veldig glad for å se meg da jeg kom ut og hentet hun, og hun sovnet rimlig kjapt da hun kom i vogna. Var nok litt vemodig og se ungen sin gå rundt og leke og ikke få leke med hun,men det er nok en vane sak. Jeg tror ihvertfall Mie kommer til å kose seg masse!

Etter barnehagen fikk vi et lite besøk av mamma før Joakim kom hjem og vi spiste middag. Etter det har jeg og Mie lekt litt ute mens Joakim var super husfar og ryddet litt inne. Er ofte greit om en tar med seg ungen og den andre tar seg av leiligheten og rydder den. Nå har Mie spist, dusjet og er lagt i senga og jeg tror hun sovnet gasnke fort. Mye nye inntrykk om dagen og uvandt å være så mye ute.

Tok ikke noe bilder i barnagen i dag men her er litt andre bilder som vi tok ute i stad.


Gøy med dyp vanndam.


Hun løp frem og tilbake i vannet.


Så smakte hun på rips.


Og det var litt surt..


Så husket vi litt. Har lært seg sånn "stor" huske i barnehagen.


Mie tok seg et bad i bassenget sitt også hun likegodt.... hehe


Så dumpa vi litt.


Og spiste litt rips igjen før vi gikk inn.

Hva har du gjort i dag?

NY LYSEKRONE

 • 15.08.2013, 19:59

Den forrige lysekrona vi hadde, var blitt med på flyttelasset fra mitt pikerom hjemme hos mamma. Og den passet nok også best på et jenterom. Den var lite og rett og slett litt stusselig blitt. Men på skeidar fant vi en utrolig fin en som passet veldig bra inn i interiøret vårt. 
Den var satt ned fra 800 kr ( som faktisk er billig for en lysekorne i seg selv) og ned til 299! Så da tok vi den med hjem. Men når vi kom hjem og tok den opp fra esken stod vi der som to spørsmålstegn begge to. Hvordan i alle dager skulle vi få denne opp?
Heldigvis har vi moren min som er tidligere elektriker så vi ringte på hun og hun kom og hjalp oss. Hva skulle jeg gjort uten min supre mamma? Det ble veldig fint men den oppe (når lyse er av) for jeg kjøpte ALT for sterke lyspærer til lampa så vi må enten kjøpe en dimmer som man bare setter i kontakta eller svakrer pærer rett og slett for det er skikkelig opplysnig sånn som det er nå. hehe. Så det er ikke noe fint. Men blir veldig fint med andre pærer.

HVA SYNES DERE?


 

FØRSTE DAG I BARNEHAGEN

 • 15.08.2013, 16:36

I dag har Mie hatt sin første dag i barnehagen og det gikk utrolig bra. Vi møtte opp i barnehagen halv ti som avtalt og ble utrolig godt motatt. Det kom masse ansatte og alle barna kom for å hilse på " den nye jenta". Mie ble veldig sjenert med en gang men etter at vi hadde vært litt inne på avdelingen og lekt litt alene sammen med en liten ny gutt så gikk vi ut og da synes hun det var veldig stas. 
Hun er heldigvis vellig tillitsfull og koste seg veldig sammen med de ansatte i barnehagen, hun tok kjapt tak i hånda dems og skulle ha de med seg dit hun ville, og det var helt greit at de løftet hun eller hjalp hun. Hun skulle også prøve å spise der men Mie synes det var alt for mye spennende som var rundt der så hun fikk ikke til å spise der. Hun er jo generelt ikke glad i mat heller så det kan bli en utfordring at de får i hun nok mat. Er ikke så let med bare to tenner heller.

I morgen skal hun leveres også skal jeg holder meg litt i bakgrund, Regner med at det kommer til å gå veldig bra. Og på mandag skal hun være i barnehagen alene og da skal hun også prøve å sove luren sin der. Regner med at det vil gå bra. Og heldigvis har jeg ferie helt frem til den 28 så da blir det en veldig myk overgang fra å bære være hjemme til å være i barnehagen. Regner med at dette vil gå veldig bra. Jeg synes nok det er mer vemodig enn det Mie synes det er.
Og i morgen skal heller ikke Joakim være med så da er det bare meg og Mie der, og da skal jeg sette meg litt vekk fra henne og gjøre meg litt yselig med likevell være i nærhten.


Klar med sekken på seg. 


Fine store lille jenta mi.


Mie fant fort noe å leke med i barnehagen.


Her er Mie og hun som er hennes primær, det var hun som tok i mot Mie. Mie tok fort hånden hennes og ville ha hun med på lek.


Her hadde hun fått mat, men hun spiste ikke så veldig mye av den. 

Hvordan hadde barnet ditt det i barnehagen?
Og hvor gammelt var det da det begynte? 

 

NYTT SPISEBORD

 • 14.08.2013, 23:07

I går kveld la jeg ut spisebordet vår til salgs på Finn.no og i dag klokken 3 kom det ei og hentet det og da var det solgt. Utrolig deilig når det går så fort.
Vi har lenge ønsket oss et spisebord spm var litt mindre og som hadde noe annet enn hvit bordplate. Og endelig har vi fått kjøpt oss dette. Endelig var gruppa vi hadde ønslet oss på salg og nå står den her i stua vår og pryder den.
Vi har allerede innviet den med et bedre måltid og er veldig fornøyde med den ihvertfall. Er så fornøyd og følte stua ble veldig lun bare av å få byttet ut alt det hvite med noe litt mørkre. Nå er jo begge bordene våre med mørke overflater så da gjør bare det det litt lunere. Er Ihvertfall utrolig fornøyd ihvertfall så gleder meg veldig til å vise dere bilder.

I morgen er det Mie sin første dag i barnehagen også. Hun brukte litt tid på og sovne i kveld så i morgen er hun nok veldig trøtt i morgen vil jeg tro. Kommer bilder og oppdatering i morgen på hvordan det har gått i barnehagen.

Hva synes dere?

 

FERDIG!

 • 11.08.2013, 13:51

Endelig er jeg helt ferdig med stuebordet. For å si det sånn er det en stund til nestegang jeg skal pusse ned noe gjøre dette igjen! haff for en jobb. hehe.
Men ble veeldig fornøyd med resultatet så da er det jo egentlig bar veldig morsomt. Det ble omtrent akkuratt slik jeg hadde sett for meg at det skulle bli. Det bare tok litt mer tid enn jeg trodde det skulle ta. Men jeg hadde et mål om å bli ferdig i løpet av helgen og det har jeg jo blitt så da er jeg fornøyd. Har gledet meg vedig til å vise dere. Så her kommer det masse bilder av bordet sånn det er blitt. Synes ikke så veldig godt med jeg har pusset det litt i noen kanter så det skal se litt " slitt" ut. 


Slik så bordet ut da vi kjøpte det. Veldig langt unna vår stil.


Slik så det ut da vi var kommet et stykke ut i pussingen. 


Slik ble resultatet.


Sett på avstand.

Ble utrolig fornøyd! Hva synes dere? 

KJAPT SALG + MIES SENG

 • 09.08.2013, 21:24

Vi har jo kjøpt et nytt stuebord som vi er i fullgang med å pusse opp, det er bare en smue kjedligere å pusse et bord enn jeg trodde. Men ihvertfall så hadde vi et annet bort som vi også skulle pusse ned og beise før vi skulle selge, rett og slett for å bli kvitt det fortere siden det tok litt plass. Bordplata var nemmelig veldig hakkete på det forrige bordet så vi valgte å pusse det for å bli raskere kvitt det. Og fra jeg la det ut til salgs til det var solgt og hentet tok det under en time og det kaller jeg raskt. I kveld har jeg også fått gitt bort lekegrinda etter Mie og sengen hennes er solgt så det blir hentet i morgen begge deler. Siden vi har så liten plass er det greit å bli kvitt ting som bare står og tar plass. Deilig og bli kvitt det.

Jeg har jo helt glemt å blogge om sengen til Mie og hvordan den ble etter at jeg pusset den opp. Har tatt noen bilder av den nå så skal dere får se. Jeg selv ble veldig fornøyd med den og Mie er så flink til og sove i den. Hun har falt ut av den en gang og der var rett og slett fordi hun feilberegnet skikkelig og vippet over kanten og i gulvet, men det gikk bra. Hun tør ikke og gå ut av den heller så hun sovnet fint om kvelden heldigvis. Er veldig glad i den senga tror jeg. 
(Jeg er ihvertfall det!)

FØR:


ETTER:
Hva synes dere?
 

MIE OG MORMOR

 • 09.08.2013, 15:35

Moren min var ikke den som jublet høyest den dagen jeg som 17 åring fortalte at jeg var gravid. Den gangen husker jeg at jeg ble skuffet og lei meg over reaksjonen hennes. Nå som jeg selv er mamma til en jente ser jeg hennes reaksjon på en helt annen måte. Moren min var aldri skuffet over at Mie skulle komme til verden, hun var redd fordi datteren hennes på 17 år skulle bli mamma. Og jeg kan jo den dag i dag se den. Jeg ønsker jo faktisk ikke at Mie skal bli mamma når hun er 17 år. Jeg ønsker hun skal etablere seg og bli ferdig med deler av utdannelsen sin. 
Men når det er sagt var mamam en utrolig god støtte for meg under svangerskapet, hun trengte bare litt tid på å vende seg til tanken av at datteren skulle bli mamma som 18 åring. Mamma var med på svangerskapskontroller, mamma var med på ordinær ultralyd, mamma kjøpte gaver og kom med gode råd.
Mamma var til og med tilstede da Mie etter en hard og tøff fødsel kom til verden. Jeg var så heldig at jeg hadde mammaen min og kjæresten min med meg da Mie kom tilverden.

  

Og allerede fra den stunden har Mie og Mormor(min mamma) hatt et helt spesielt forhold som jeg er uendelig glad for. For mormor og Mie har en helt egen måte og kommnisre på, de har helt egene og faste rutiner som de gjør når de er sammen. Mie forguder mormoren sin og det merkes veldig.
Tidligere i dag mens Joakim ventet i bilen gikk jeg opp til mamma med Mie for å lever hun der for noen timer. Da Mie satt på armen til mormoren sin etter å ha gitt meg en hadeklem og et hadekyss vinket hun med vekk og skulle lukke døren. Det er utrolig godt å vite at Mie har det så godt hos mormor at mamma/pappa bare må gå.

Jeg tenker ofte over hvor uendelig glad jeg er for at Mie har denen kjemien med mormoren sin. De har på en måte hemmeligheter og egenting som bare er dem imellom.
Når vi snakker om mormor er mie ivrig og løper ofte til gangen fordi hun må ha skoene også skal hun ut, da har hun lyst å dra til mormor. 
Om vi tilstede alle sammen og Mie trenger trøst er mormor ofte førstevalget når hun er der. Og Mie synes det er like trist hver gang hun forstår at mormor skal dra eller at vi skal dra fra mormor.
Hos mormor har Mie egen seng, egene leker, egene klær, egene bleier og egene stoler, også har hun Theodor(mammas katt) Mie og Theodor er som bestevenner og "Todoj" er et at de første tingene Mie kunne si.
Det varmer virkelig inni meg når jeg vet at Mie er hos mormor for der vet jeg hun har det så utrolig godt. Der får hun masse oppmerksomhet og masse trygghet.
Jeg er så glad Mie har mormoren sin i livet sitt. For jeg vet selv hvilken glede det er å ha besteforeldre som du er trygg hos og som du har en spesiell kjemi med.

Mie og mormor Team <3


Har barnet ditt noen de er ekstra trygge på uten om mamma eller pappa?

INSTAGRAM

 • 04.08.2013, 23:26

Tenkte å oppdatere dere litt på noen av de siste instagrambildene min. Husker ikke hvilket som var det siste men begynner der jeg tror det var :)

Ronaas93 heter jeg på
Instagram om noen vil
Følge meg.

Hva synes dere?:)

NYTT DESIGN + SURE UTGIFTER

 • 04.08.2013, 00:10

Hallo.

Først vil jeg begynne med å si at jeg er så heldig å ha fått nytt deign her. Hva synes dere om det? Er søte Andrea som har laget det til meg. Jeg har ansatt hun som personlig deigner på bloggen. hehe. Var kanskje på tide å bytte ut vinterdesignet og ha sommer deign, snart blir jo høst igjen også, så kanskje jeg skal henge en stund etter med alle? Utrolig fornøyd ihvertfall med det nye bordet.

Så over til noe utrolig irriterendes. Her om dagen når vi kjørte hjem fra Sverige så begynte det å regne. Joakim skulle ta sette på vindusviskerne og det gikk veldig trått, så datt den ene ned og den andre ble stående fast på ruta, etter det ville de ikke rikke seg av flekken. Vi måtte så komme oss av e6 og inn på nærmeste parkering et eller annet sted, og vente til det værste regnet ga seg. Fikk så ringt min pappa og spurt om vi kunne komme opp på jobben hans så han fikk sett på det.
Men han fant ikke noen feil. Dagen etter fikk vi kommet oss til en bilverksted som skulle hjelpe oss morgningen etterpå. Og for å bytte det som var ødelagt ble vi hele 5500kr fattigere. UTROLIG sure penger og så teit. Men det er jo veldig veldig viktig å ha vindusviskere, men en så liten del da og så dyrt. æsj. Ikke moro. Men da er det ihvertfall ikke det som ryker nestegang... er så kjipt med biler altså og alt som følger med.

I dag har vi vært i Halden og heiet min pappa inn i mål på grenserittet. Han var ganske sliten når han kom i mål kan du si. Han hadde også vært uheldig å blitt påkjørt av en annen syklist og fikk problemer med gira sine allerede tidlig i løpet. Så det hemmet nok stemningen litt. Men neste år er vi der igjen og heier vi. For du deltar vel da også pappa?;)


Her er deignet. Hva synes dere?

Hva har dere gjort i dag?
hatt problemer med bilen?


 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no