Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

SNART JOBB

 • 31.08.2012, 12:20

God dag!
For øyeblikket ligger jeg og Joakim rett ut på sofaen og ser på frustete fruer, prøver å se ferdig en sesong siden Joakim skal bort å hente fler etterpå. Mie har akktrat våknet opp fra en lur ute i vogna si og senere i dag skal jeg på jobb, mens Joakim skal være her hjemme med Mie. Denne helgen har jeg jobbhelg men fri på mandagen og det skal bli deilig.
Tulle jenta mi!

Hvordan ser din dag ut i dag?
Klar for helg? 

INSTAGRAM BILDER

 • 30.08.2012, 23:12

HVA SYNES DU OM BILDENE?

UTE OG GÅR

 • 30.08.2012, 21:24

I ettermiddagen var jeg og Mie en tur ute for å trille litt på gå vogna til Mie. Det er alltid så deilig å få lufta oss litt ut på kvelden fordi hun da pleier å få veldig liten tolmodighet og veldig gkort lunte. Så det var veldig deilig ute. Mie gikk frem og tilbake i gata her og synes det var veldig morsomt å få gå litt ute og ikke bare inne på den lille stuna våres. Så det må vi nok gjøre fler ganger tenker jeg.
Eller så kom mammaen min en tur og vi var først en tur på butikken før vi dro opp på gravplassen og plantet litt blomster hos besteforeldrene mine sin grav.
I morgen er det jobb før det er jobbhelg, så nå får jeg bare se frem til fri igjen på mandag før jeg skal jobbe noen dager igjn også er det frihelg. Det er veldig deilig. Nå skal jeg begynne på middagen til Joakim kommer hjem fra kveldsvakt.


Plukke litt blomster mens man er ute å går.


Gå videre


Også krabbe litt


også husket vi litt.

Liker ditt barn å være ute?
Hva spiste du til middage i dag? 

 

KALD DAG

 • 27.08.2012, 12:52

Hallo!

Nå sitter jeg og varmer meg i et teppe mens Mie ligger ute i vogna si og sover godt. Vi har akkurat vært ute en tur og trillet til butikken. Ble litt satt ut for jeg trodde det skulle være deilig å varmt ute, men der tok jeg veldig feil ja, fysøren og kaldt det er ute i dag. Det står at det er 12 grader, sola skinner og himmelen er helt blå, men det er ikke deilig ute likevel. Ganske kaldt kjenner jeg.
Er nok ikke så lenge til vi må dra frem voksipose og vintertøt nå tenker jeg. Utrolig syns egentlig, men tanke på at vi omtrent ikke har hatt noe sommer i det hele tatt i år. Men sånn er det nå.
I dag jobber jeg kveldsskift så når Joakim komer hjem klokka to skal jeg dusje før han og Mie skal kjøre meg opp på jobb, så får jeg bare se frem til at på onsdag er det fri igjen før det er laang arbeidshelg. Men det går nok veldig bra. Er så glad jeg har fått hele formidagen med Mie min så nå har jeg ladet opp til jobb i kveld. Denne uka jobber jeg og Joakim "overlapp" to ganger, denne dagen og på torsdag, det er så triste dager når jeg ikke rekker å se kjæresten min i det heletatt omtrent! Men vi får se frem til fridager sammen tenker jeg!
Nå skal jeg legge meg rett ut på sofanen i tre minutter før Mie våkner igjen fra luren sin.
Synes du det begynner å bli kaldt?
Hva skal du i dag? 


 

BEKLAGER

 • 19.08.2012, 18:43

Er det ikke typisk at nå i kveld så bestemte laderen på macen seg for å ikke virke. Så jeg får ikke svart dere i kveld. Jeg begynte å svare i stad men så ladet den seg utog når jeg koblet den inn igjen så virket den ikke! Så jeg må nok komme meg på elkjøp en dag og klaget. For jeg er helt hjelpesløs uten macen. Så frem til det skal jeg prøve å mobilblogge litt til dere. Sånn som jeg gjør nå! Nå skal Mie mates,dusjes og legges! Så skal jeg og joakim begynne på sesong to av frustrerte fruer.

Fler som har oppleve dette med mac?

LEKELAND OG KRABBEFISKE

 • 17.08.2012, 13:15

Jeg prøver igjen jeg for hundrene gang. Jeg har begynt på så mange blogg innlegg i det siste men alle har endt med at jeg bare har lagt bort hele bloggen fordi jeg ikke har hatt tid eller har hatt ei lita jente som trenger mammaen sin. Så da prøver jeg nå mens hun ligger og sover litt.
Det har vel egentlig ikke skjed så veldg mye spennende i det siste, men vi har gjort litt likevel. På søndag kom moren til Joakim på besøk, det ble bestemt ganske spontant da hun hadde vært i nærheten og bestemte seg for å komme hit på besøk. Det mosome var at Joakim ikke vist at hun skulle komme på besøk, så hun mens han lå og sov etter jobb så gikk jeg og Joahanne ned på togastasjonen og hentet hun, og når vi kom tilbake igjen så gikk hun inn på rommet til Joakim og vekket han, og han ble så glad for å se mammaen sin igjen. Mie var litt skeptisk i førsten men ble fort veldig glad for å ha bestemoren sin på bsøk.
Ellers er Johanne på besøk og har vært her siden lørdag, men skal hjem i kveld. Den siste uka har vi vært en tur i sverige og vi har vært en tur på lekeland i saprsborg, der hadde vi ikke vært før, men vi kommer nok heller til å dra til leos lekeland i fredrikstad de nestegangene vi skal på lekeland vil jeg tro, for det einer seg bedre for småbarn enn den vi var på på onsdag. Men sikkert moro for de som ikke har veldig høydeskrekk sånn som jeg har. hehe. Men Mie koste seg veldig i den lille avdelingen for mindre barn. Så hun var fornøyd med dagen.

I går så var Joakim på jobb mens Jeg, Joahnne og Mie var nede på moloen og fisket krabber med Martin, en jeg gikk på ungdomsskolen med og som Johanne kjenner fra tidligere. Så var broren min snill og kjørte oss hjem igjen hit. På kvelden så satt jeg og Joahnne uten på terassen og hørte på Vinni kosnert. Vi er så heldige at vi bor helt nede ved vannet og kanalen i Moss så når det er konserter der så hører vi det veldig godt. Så i går satt vi der og hørte på Vinni da. Og senere på kvelden kom Martin tilbake igjen også kom Joakim hjem etter en liten stund. Så da satt vi ute og koste oss før vi spiste litt og la oss.

Nå skal vi straks rydde litt her, før Joakim skal på jobb og Johanne skal hjem senere i dag. Så i kveld skal jeg og Mie kose oss skikkelig. Er ikke så veldig mange dager igjen før jeg skal jobbe.


Hvordan skal dere nyte de siste dagene i ferien?

MIE - 10 MÅNEDER

 • 11.08.2012, 14:49

Tenk at den lille babyen vår er blitt hele ti måneder. I går var hun det. Og det er bare to små måneder igjen til vi har en ettåring her i huset og det er helt utrolig rart å tenke på. Ble hun ikke akkurat født da? 
Selvom det er litt trist at hun har blitt så stor så er det så utrolig moro å følge utviklingen hennes. Hun har utviklet seg så veldig mye den siste måneden at nå synes jeg nesten hun skal ta seg en liten pause igjen altså. For hvis hun fortsette så fort så må hun nok skrives inn på skolen snart. Hehe, neida. Men ihvertfall den siste måneden har hun lært seg å krabbe, hun har lært seg å reise seg opp etter ting, klarte på alt hun kommer over, drikke av sugerør og innimellom klarer hun å stå helt uten støtte. Så det går i hundreogtyve her hjemme om dagen kan man si, føler ikke jeg sitter rolig i et eneste sekund her, hun er jo overlat hele tiden. hehe. Men det er så moro å se hvor fort hun lærer nå. Hun har også lært seg å gå etter gåbil og gå når vi holder hun i hendene.
Hun har også lært seg en ny grimase som vi bare kaller for kamerafjeset, den klisterer hun på seg hver gang vi tar frem kamera og skal ta bilde av hun, utrolig morsomt egentlig. og uansett hvor sur hun er så kommer hun med den grimasen. Hun har fremdeles ingen tenner og det kjennes ikke ut som om det kommer noen på en stund enda heller, så hun har nok tenkt til å være tannlus en stund hun. Hehe. Hun hermer også veldug mye mer enn før. Men hun sier ikke så mye enda. Det er det jeg kommer på akkurat nå. 

♥ Kravle eller krabbe - Det kan hun, endelig!

 Kaste ting - Ja, hun kaster sutten ut av senga, og det meste ned på gulvet;)

♥ Si noen få ord - Nja, hun sier mamma,pappa, nei og.... tror det er det:P

Kunne forstå ord og uttrykk - Hun forstår hva nei betyr, hade, hvem mamma er og hvem pappa er. HUn forstår også når hun får skryt.

♥ Gå noen skritt med støtte - Ja, hun går etter gåbil og hun går når vi holder hun i hendene.

Når barnet er 10 mnd, har det funnet en måte å komme seg fremover på. Hvordan er veldig individuelt. Noen kravler på magen, noen krabber på knærne, noen aker på rumpa og noen ruller seg rundt. De kommer seg iallefall frem til ting. Nå er leker som for eksempel rullende biler veldig interessante. Noen barn lager brrr lyder når de leker med biler nå.

Barnet elsker å kaste lekene sine rundt, for så å hente de. Det er ekstra gøy om noen henter leken for de. Man kan også rulle ball til de og de ruller den tilbake. - Stemmer

Tenner: 0

Ord: mamma, pappa, nei og innimmelom sier hun " ahde" som betyr hade:)Hvor gammelt er barnet ditt?
Hvordan lå det i utviklingen da det var 10 måneder?
Er barnet ditt ett år eller hvor lenge er til det til de er det eller hvor lenge siden er det det ble det? 


LEKELAND I BILDER

 • 11.08.2012, 13:36

I går var vi jo på lekeland, jeg, Mie og Joakim og vi koste oss kjempemasse og har allerede planlagt en tur til uka igjen, bare at da har vi tenkt oss ne tur til et annet lekeland da, det er så greit å dra i lekeland når det er gratis for voksene og gratis for de under ett år. Så da blir det jo en koselig familie aktivitet uten at vi trenger å betalte så veldig mye for det. Til uka skal vi også ta med oss Johanne siden hun kommer på besøk hit i dag en eller annen gang. Så det gleder vi oss veldig til. 
Mie haddde det ihvertfall veldig morsomt, vi har jo vært der en gang før også, men da kunne ikke Mie krabbe så da var det ikke like moro for hun. Men denne gangen kunne hun jo krabbe, så da var det veldig moro for hun der. Vi koste oss alle sammen, Og det er ingen tvil om at Mie hadde fått brukt kroppen ihvertfall, for når kvelden kom og magen var mett og Mie hadde badet så smilte hun i et jeg la hun ned i sengen og hun la seg over på sidne og sovnte før jeg var kommet meg ut av rommet hennes, så hun var helt klart veldig sliten men fornøyd. Det er ikke hverdagskost her om dagen for å si det sånn, at hun sovnet sånn om kvelden, ofte er vi inne to til tre ganger og legger hun ned før hun sovner.

Liker ditt barn lekeland?
Hva synes du om bildene? 

DÅRLIG DÅRLIG....

 • 09.08.2012, 22:28

Unnskyld for ekstremt dårlig blogging de siste dagene, vet ikke helt hvorfor det har detti litt ut, mend et har desverre gjort det, så jeg må skjerpe meg altså. 
Det er veldig travelt her hjemme om dagen for å si det slik, Mie er høyt og lavt og jeg får ikke et sekund forran pcen på dagen for når hun først sover så må jeg nesten løpe rundt og rydde litt, med støvkosten i den ene hånden og støvsugeren i den andre. Hehe. Jeg jeg skal prøve å få litt tid til bloggen likevel, jeg går faktisk rundt og tenker på bloggen veldig ofte. Men nok om det, tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hva vi har gjort de siste dagene her hjemme og hva som skjer fremover de neste dagene. Så får jeg oppdatert dere litt.

I går var vi så heldige og ha en skikkelig koselig kjæreste dag. Mie ble hentet av samboern til pappaen min rundt elleve og koste seg der hele dagen. Samboern til pappaen min er nemmelig så snill at hun skal passe Mie litt utover høsten de dagene vi jobber begge to, siden vi flyttet hit etter barnehagesøkefristen så har vi ingen barnehageplass til Mie fra høsten av, men håper hun får fra Januar/februar en gang.
Men siden Mie skal være litt der så må hun jo venne seg litt av den mammadaltheten sin. Og det er ingen tivl om at hun koser seg veldig hos Veronica. I går når vi kom å hentet hun merket hun nesten ikke at vi kom en gang og da hun ble hentet satt hun smilende i vogna og vinket hade til oss. hihi. Så tror hun har det veldig veldig fint. Og det er godt å tenke på.
Mens Mie var borte sov jeg og Joakim bort nesten hele dagen, og det var så utrolig deilig, etter det stod vi opp og dro og spiste litt før vi tittet litt rundt på senteret, så dro vi og hentet den lille solstrålen vår som koste seg masse hos morfaren sin og Veronica.

Dagen i dag har vi brukt på å gå en kjempelang og god tur. Tror vi hadde godt av det alle sammen. Mie sov omtrent hele turen så hun hadde nok veldig godt av det vil jeg tro. Vi gikk i oppimot tre timer tror jeg, men da hadde vi selvsagt innlagte drikke og puste pauser, hehe. Vi gikk til moren min og spiste middag der. Før hun kjørte oss hjem på kvelden.
Jeg var så smart da at jeg hadde jo pakket klar en stellebag hvor jeg hadde lagt kamera og alt det nødvendige oppi, og den klarte jeg å glemme igjen hjemme. Heldigvis trengte vi ikke noe viktig oppi der, men synes det var synd jeg ikke hadde men kamera da. Men men. Vi skal nok på fler turer fremover håper jeg.

I morgen skal vi ha en liten familie dag igjen før Joakim har jobb helg og vi får besøk av Johanne, som er Mies tante og Joakims søster. Så da gleder vi oss til besøk på lørdag. Men før det så skal vi kose oss litt i lekeland i morgen. Siden Mie endelig kan krabbe så er det nok mye mer å finne på der for hun nå enn det det var sistgang vi var der. Så i morgen blir den en koselig dag med masse familiekos.
Så jeg får prøve å rive med meg kamera da ihvertfall, hehe.

Men nå skal jeg legge vekk dataen og kose meg med litt tv sammen med min fine samboer før vi skal finne senga, i morgen skal vi til legen med Mie på morgningen før vi skal til lekeland. Så da må vi komme oss opp av køya tenker jeg. Men nå er det litt kjærestekos. Så håper jeg alle får en fin kveld.


Et litt gammelt bilde av Mie. fineste!


Hvordan har dere det for tiden da? 

TUR I PARKEN

 • 04.08.2012, 21:37

Glemte helt å blogge for dere i går kveld  jeg, beklager så mye altså. Men det gikk så fint. Nå skal det sies at det var ikke jeg som la Mie i går, det var pappaen hennes. Jeg hadde en mor og datter ettermiddag med mammaen min hvor vi først var i halden på sparkjøp før vi dro videre til sverige og handlet litt der. Var veldig deilig egentlig å være noen timer uten barn, selvom jeg hele tidne tenkte på Mie siden det varr vært så tøft kvelden før. Men hun hadde hatt det veldig fint sammen med pappaen sin og hun hadde sovnet på underkant av tjueminutter, og helt uten noen som helst skriking. Så hvorfor hun var så redd kvelden før er helt uforklarlig. Men godt det ikke vedvarte for det var helt forferdelig for både meg og Mie og det fortsatte hele natta, tror jeg var oppe femten ganger eller noe den natta og det tok alt fra fem til tredve minutter å roe hun ned. Så det var godt at hun ikke var sånn i natt kan du si. Tror det var godt for Mie også, for hun var pluttselig velddig uthvilt og fornøyd.

I dag ahr Joakim fri og vi har kost oss med en skikkelig familie dag og en tur i parken, etter at vi hade ryddet skikkelig opp her hjemme. Måtte jo nyte det fine været vi hadde i dag, ikke at det var varmt nok til å være på stranda men det var ihvertfall varmt nok til å være ute også var det jo sol. Så alt i alt stor koste vi oss i nesparken i Moss.  Joakim har aldri vært der så da fikk han oppleve mer av Moss også. 
Kjente da at jeg gleder meg masse til mie blir så stor at vi kan løpe litt rundt i parken med hun, selvom det var koselig å leke med hun nå også. Er så moro at hun begynner å bli så stor synes jeg.
Etter vi hadde vært i parken en tur så dro vi på besøk til mamma. Alltid koselig å komme på besøk til mammaen min.

Nå skal jeg og Joakim straks kose oss med enda litt mer film, vi har nemmelig fått låne alle sesongene av frusterte fruer, så det ser vi på hver kveld for tiden. Vi har sett fire episoder og jeg regner med at det blir fire episoder i kveld også om jeg ikke tar helt feil. Etter vi er ferdig skal vi få låne resten av Prison break. Det vet jeg Joakim gleder seg masse til. hihi.


Mie som sover og koser seg i vogna si


Mie koser seg med maiskrok.


Fina


Koser seg enda mer


Og pappa får smake


Hos mormor synes Mie det er høy å se ut sprekkene på verandarekkverket.


Tullefrøken som ikke hadde helt tenkt til å sove i kveld, hehe.

Hvordan har din dag vert?
Er dere ofte på tur i parken?
Hva skal du i kveld? 

TRILLETUR

 • 01.08.2012, 18:04

God dag.
I dag har vi ikke gjort så veldig mye egentlig. Mie sov ganske lenge i dag og da lå vi som vandlig litt i senga vår etterpå og koste oss litt. Er så deilig de dagene Joakim jobber kvelden. Selvom det er veldig kjedlig for meg etter at Mie har lagt seg da. Men i dag skal jeg vaske badet og litt sånn så det gjør ikke noe å ha litt tid for seg selv i kveld tror jeg.
Ihvertfall så kom mamma en tur tidligere i dag med gave til Mie, hun fikk to pysjer og en deilig ulldress, det eneste var at det var et hull i denen dressen så vi må få byttet den, tror kanskje jeg skal sende Jokaim for å gjøre det før han begynner på jobb i morgen. Eller så hjalp moren min meg med litt praktiske ting som burde gjøres her hjemme i stad, det er så deilig å få slike ting i orden, vi hadde blandt annet en skapdør som ikke satt helt fast men nå gjør den det.  Nå skal jeg kle på Mie litt så skal vi ut og trille en liten tur. Både Mie og mamamen hennes trenger litt friskluft før vi skal dusje, spise kvelds og sove. 


Tulle jenta!

Nå får vi kle på oss og komme oss ut på en liten tur.

Hva gjør du i dag? 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no