Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

HYTTETUR I SVERIGE

 • 31.07.2013, 20:09

Siden mandag har vi vært på hyttetut i sverige og det har vært utrolig koselig. Tror det er en av de fineste hyttene jeg vet om. Det en en utrolig koselig liten plass i Sverige som heter Skalhavn. Vi har ihvertfall kost oss skikkelig, vi kom ned dit på mandag ettermiddag og pakket ut av bilen og instalerte oss der vi skulle sove. Jeg, Joakim og Mie skulle sove i Anekset til hytta siden det står en barneseng der, men når vi kom så fant vi ikke nøkkelen der den skulle være, naboen hadde lånt anekset men ikke lagt tilbake nøkkelen og da vi gikk bort dit var de ikke der, men heldigvis kom de etter en stund og vi fikk instalert oss vi også.
Så fyrte vi opp grillen og koste oss med grillmat utover kvelden før Mie skulle sove og vi satt og slappet av i stua før vi tok tidlig kvelden alle sammen. Men Mie hadde ikke helt tenkt til å sove hele natten som hun ellers alltid gjør, hun var våken utrolig mange ganger og synes det var rart at hun sov sammen med mamma og pappa.
Heldigvis sover hun godt om dagen og vi kunne da også legge oss nedpå litt. Før vi dro og handlet litt og grillet igjen.

Denne kvelden ville ikke Mie sove og hun hadde skjønt at hun lå igjen alene mens vi gikk over i den andre hytta når hun skulle sove( Vi hadde vinduer og dører åpne så vi hørte hun godt ca 5-10 m mellom husene) Men hun nektet og sove og ga utrykk for at hun var redd.
Så hun ble lagt i vogna og sovnet raskt der, så stod vogna i gangen mens vi satt å spilte litt. Hun våknet da vi gikk og la oss og hun ble flyttet over i sengen sin der. Men hun sovnet heldigvis raskt igjen, sov greit den natten heldigvis. Dagen i dag har gått med til å rydde og vaske ut av hytta før vi dro hjemover. Vi har hatt en utrolig fin tur og Mie har kost seg på sin første utenlandstur.

På vei hjem så begynte det å regne og da vi skulle starte vindusviskerene så virket de ikke, eller de startet men stoppet ganske raskt igjen og ville sa ikke rikke seg av flekken, med vår flaks begynte det selvsagt å regne veldig så vi måtte bare svinge av veien og vente på at det værste skulle gi seg, Fikk kjørt opp på jobben til pappaen min men han kunne ikke helt se hva som var galt med den, så vi må oppsøke et bilverksted i morgen og håpe det ikke regner frem til vi har fått fikset det. Hater virkelig biler og alle feil de alltid har. Det er virkelig alltid noe med bilen. haff.


Mie og Elise koser seg på gulvet i anekset. Mie synes det var moro med Elise.


Mie og Elise lekser med duplo toget til Mie.


Artig med tog.


Et bilde for å vise hvor lagt det er under taket der, huset er mellom 250 og 300 år gammelt.


Bader i dusjkabinettet.


Her inne sov vi. Er ikke dette et koselig aneks?


Her ser dere hytta men anekset i venstre hjørnet


Joakim og Mie, sitter å ser på duplo i sofaen.


Mie og mormor vasker vinduer på hytta som " takk for låne"


begynner å bli klar for å dra hjemover.

Hva har du gjort så langt denne uken?

 

FERIE OG SPREKE

 • 28.07.2013, 14:23

De siste dagene har jeg tatt en liten pause fra bloggen. Egentlig fordi jeg ikke har hatt så veldig mye å blogge om. Men nå tenkte jeg at jeg skulle komme med en lite oppdatering. Det er ikke så veldig mye kommentarer her inne lenger heller og det er litt trist. Men det er i hovesak ikke det som får meg til å blogge heller men koselig om dere legger igjen en liten hilsen da. Det er jo fremdeles mellom 150 og 500 som daglig er innom og ser her så koselig om noen av dere legger inn en kommentar. Da øker lysten min for blogging enda mer.

Ihvertfall i går begynte vi på et dritkjedlig rydde prosjekt. På Rommet til Mie er det et stort kleskap og det er en krok som det har samlet seg mye rot i. De to stedene har vi nå ryddet. Og det var litt av et mas. Det ble hele to sekker med klær fra meg og Joakim som vi ikke skal ha lenger som vi nå ha bestemt oss for å donere bort til noen som trenger det. Så da har vi kvittet oss med det. Har også sortert ut masse klær som er Mie sitt og som er for lite. Så håper på å bli kvitt det også.
Ellers så er det ikke mye spennende som har hendt i det siste.

Joakim begynner ferien sin når i morgen og den kommende uka skal vi finne på mye gøy. Så da kan det hende det blir dårlig med blogging. Men kommer en opdatering når vi er tilbake igjen da.  
Må bare skryte litt av meg og Joakim for i går var jeg og Mie på sykkeltur til Moren min, masse oppoverbakker dit og jeg var så sliten herregud, jeg skylder kondis altså. Men utrolig godt når vi kom frem, og da kunne jeg har litt god samvittighet. Det var godt. Og i dag har Joakim vært veldig flink og syklet til Jobb. Så det er en vi i riktig retning når det gjelder og blir spreke.

Slenger med noen bilder av Mie fra vi var i Åsmakra:

Hva gjør du om dagen? 

STRAND LØVER

 • 23.07.2013, 22:52

Herregud som vi koser oss om dagen. Det er jo så deilig sommer ute og vi prøver så godt vi kan å bare nyte det til det fulle. I dag hadde Joakim fri fra jobben så vi pakket sammen og dro på stranda. Og der har vi kost oss så masse. Det er jo så varmt og godt og Mie sov så utrolig godt i vogna si på stranda. 
Vi var det i nesten 6 timer og vi ble så overasket når vi kom hjem. Siden jeg er utrolig lite fornøyd med kroppen min satt jeg for det meste under en parasoll med singlet på. Så ble ikke mye brunfarge på meg i dag. Men joakim og Mie har fått litt mer farge enn meg. Mie var heldigvis gansje flink til å både drikke og spise mens vi var på stranda og det er jo veldig viktig. Men hun er ikke spsielt glad i vannet. Hun fikk litt skrekken her for noen uker sidne da det var veldig kaldt så hun vil helst ikke bade. Men vi prøver å vende hun litt til det. For Det er jo vitig med avkjøling.
Heldigvis var vi så lure at vi tok med et lite basseng til hun som vi fylte med vann så det ble varmt. Da fikk hun avkjølt seg litt der.

Etter vi hadde vært på stranda dro vi hjem, dusjet og spsite litt før vi dro på besøk til min pappa. Er en stund siden vi var der sist så vi tenkte vi skulle opp og se på det han hadde pusset opp hos seg og for å besøke han selvsagt. Var veldig koselig. Mie synes morfaen hadde en skikkelig stor og fin terasse hvor hun kunne løoe rundt. Også har han jo to kattepuser som hun synes var veldig morsome.


Mie synes det var så godt å se igjen mormor etter nesten en uke uten. Så hun var veldig mormordalt. Her ligger hun å koser sammen med mormor.


Her ligger hun og koser pappaen sin litt. Er så godt når pappa stryker hun på ryggen.


Sover godt i vogna.


Har du vært på stranda i dag? 

KVELDSBAD UTE

 • 23.07.2013, 18:00

I helgen når vi var på besøk hos foreldrene til Joakim så var det utrolig varmt. Og før jeg og Joakim fikk kjøpt et basseng til Mie så tok hun kveldsbadet ute i hagen den ene dagen. Det var utrolig deilig for hun tror jeg. For det var veldig varmt den dagen og da fikk hun avkjølt seg litt og vært ute enda lenger enn hvis hun skulle ha tatt badet inne. Tror nok Mie synes det var veldig deilig. Selvom det var litt kaldt når sola ble borte og hun var over vann, da grøssa hun veldig og satt seg raskt ned igjen i vannet. 
Tenkte egentlig jeg bare skulle vise dere en del bilder fra hun bdet ute for det ble utrolig mange fine bilder når hun var ute.
Liker ditt barn å bade ute?
 

LILLEPUTTHAMMER

 • 23.07.2013, 10:37

I helgen var jeg, Joakim og Mie en liten tur på Lilleputthammer. Siden svigerfamilien min bor en liten kjøretur unna der fant vi ut at vi skulle ta oss en tur mens vi var i traktene der, og siden det er beregnet mer på de små barna. Det var nok moro for Mie men hadde nok vært enda morsomere for hun om hun hadde ett år til på seg. Hun synes sandkassene og trampolinene var det som var morsomt. Så det var ikke helt verdt pengene kan man si. Men jeg og Joakim synes det var veldig stas da. Jeg husker jeg elsket det stedet da jeg var liten og vi var der omtrent hver eneste sommer i mange år. Og jeg digget det. Det som var litt slitsomt var at det var utrolig varmt der så vi svettet nesten ihjel. Vi fant ut at det nesten hadde vært bedre å være der en dag det var litt overskyet. Men vi koste oss jo da. Mie synes det var veldig spennende å kjøre tog blandtannet og ble ganske sur da vi måtte gå av toget fordi turen var over. Men blir nok en tur dit nesteår også regner jeg med. Mie var ihvertfall sliten etter noen timer i parken og sovnet ganske kjapt i bilen på vei hjem. 

 

Har du vært i Lilleputthammer før?

TANNLEGE TUR NR.2

 • 22.07.2013, 23:16

Har vært på tur i helgen og der er det ganske dårlig nett så jeg ga rett og slett opp hele bloggingen i helgen. Så da kommer jeg med det nå i steden for. Har mange fine ting å blogge om til dere. Men tenkte jeg skulle begynne med å skrive litt om hvordan det gikk når vi var hos tannlegen andre gangen. Det gikk nemmelig slik vi håpet det skulle gå førstegang. Endelig ble vi tatt på alvor av en tannlege. Vi fikk forklart problemet og de ble enige om at de bare måtte klare å ta et bilde inne i munnen hennes. Joakim tviholdt mens tannlegen holdt den "skiva" inne i munnen hennes mens tannpleieren trykket på knappen for å ta bilder. Tannlegen ble ikke sikker på om det ble noen bilder siden han beskrev det som å ta bilder av en bil i høyfart. Men de fikk bilder av de fire øverste tennene hennes. Og de er kommet gjennom tannbeinet og de er rett under slimhuden eller hva tannlegen kalte det. Det er derfor ikke noe poeng med snitting i av tannkjøttet da tennene ligger så tett under huden. Så jeg håper de kommer ut straks. Gleder meg veldig til hun får litt mer tenner, håper det hjelper litt på spisingen hennes. Kanksje hun feirer 2 års dagen sin med litt fler tenner enn hun feiret forrige bursdag?

 Nå skal jeg sove. I morgen har Joakim fri igjen og vi skal kose oss sammen før han skal jobbe resten av uken. Håper været blir like fint i morgen også. 
Så kommer det fler innlegg i morgen om hva vi har gjort i helgen. Har mange fine innlegg på tur til dere. Så skal komme fortløpenede med de. Er så mye mer moro å blogge når jeg har bilder og hendelser og blogge om. Så bare å glde seg for dere lesere. 


Mie og pappa leser donaldblad mens de venter på å komme inn til tannlegen.


Stakar lille, vet ikke hva som venter hun her desverre.


Mie og pappa tester ut tingene på tannlege kontoret mens vi venter på tannlegen.


Måtte få ha sutten sin da hun synes det var veldig trist og kjedlig å vente. Begynte å bli veldig trøtt.

Når fikk ditt barn tenner?


ÅRETS FØRSTE BAD

 • 19.07.2013, 21:09

På Onsdag som var så var vi nede på stranda og koste oss litt på kvelden sammen med besket vårt. Utrolig koselig egentlig. Først synes jeg vannet var utrolig kaldt men etter en liten stund så ble det veldig deilig. Jeg og Joakim var nok de som bada mest av oss tror jeg. Mie badet ikke noe. Hun bare vasset, for hun synes vannet var alt for kaldt. Hun hylte bare vi løftet hun opp fordi hun var redd vi skulle ta hun med ut i vannet.
Det er nok det første og kanksje eller mest sannsynelig det siste badet mitt i havet i år. For jeg tviler på at det blir noe mer bading, jeg er ikke så innmari glad i å bade, synes det bør være ganske varmt før jeg bader. Men det var gøy. Har ikke badet i havet på 3 år snart tror jeg. Så Det er ikke noe jeg gjør ofte.
 


Mie og Andrea koser seg med å se på vannet.


Joakim og Karen kjenner på vannet.


Mie og Andrea


Mie måtte dyppe rumpa si litt etter at hun hadde tissa på seg. Da var det godt å pakke seg inn i håndkle etterpå.


Godt i mammas trygge fang når man sitter i vannkanten.


Andrea og Karen trøster Mie etter at hun snublet og slo seg.


Godt med pappas skulder når man er sliten og lei og bare vil hjem og sove.

Har du bada i år?

Hva synes du ?

 

FORBEREDELSER

 • 17.07.2013, 21:53

Det har liktsom gått opp for meg at Mie straks begynner i barnehagen og at jeg må begynne og forberede litt til det liksom.
Barnehagesekken har vi jo hatt klar en stund, men vi har enda ikke merket noen klær, eller sko osv. Jeg hadde jo ikke en gang navnelapper å bruke. Men etter hendelsen på stranda hvor vi fant et par sko med navn i så jeg viktigheten av det og bestilte merker osv samme dagen. Jeg var også så lur at jeg tenkte å bestille barnehagesutter, det vil altså si at jeg har bestilt smukker med navnet til Mie på så de i barnehagen vet hvilke smukker som er hennes.
Jeg har også fått bestilt navnelapper og skolapper så jeg har allerede fått navnet alle skoene hennes og jakkene hennes. Så skal jeg prøve å bli flinkrere til å merke alt som er nytt. og etterhvert som det blir kjøpt osv. Jeg har bestilt merkelapper som bare klistres på og som ikke strykes, rett og slett fordi jeg er for lat til å stryke. Men jeg har hørt utrolig mye positivt om disse lappene og at de holder vask etter vask. 
Så jeg håper det stemmer. Om noen har noen forslag til mer som må merkes så skrik ut. Har tenkt til å merke vannflaskene hennes. Matbokser trenger hun ikke.


6 sutter med navn på.


Mie likte de ihvertfall


Slik ser merkelappene ut.


Slik ser den ut.


Skolapper

Skolapp i skoen.


Merker du klær og sko?:) Hva mer merker du? 

KARNEVAL?

 • 16.07.2013, 23:42

I dag har vi hatt en fin dag. Jeg begynte med å dra til legenog ble sykemeldt enda lenger, Senebetennelsen har "spred" seg fra vestre arm til skulderen og nakken. Så jeg ble sykemeldt i 10 dager til.
Og satt på en ny kur. Så nå håper jeg det slipper taket snart. I natt sov jeg så dårlig fordi nakken gjorde veldig vondt. Fikk beskjed av legen at jeg ikke skulle løfte eller gjøre noen tunge bevegelser. Fikk ikke lov å styre så veldig med vasking og rydding og oppvaskmaskinen var ikke aktuelt. Så stakkars Joakim må stå på. Får ta igjen for at jeg styra da han ble operert sist.

Eller så hadde vi koselig besøk av Line, Victor og mamma i stad, Det ble ikke så lenge siden de skulle videre men det var veldig koselig da. Etter det gikk vi en tur på butikken og kjøpte jordbær, det var mest fordi vi skulle drøye tiden siden Mie var så veldig trøtt i kveld. Heldigvis gikk det veldig greit å drøye tiden, hjelper veldig med to flinke jenter på besøk som underholder hun til hver en tid.
De var så morsomme at de kledde seg ut her i kveld. Så Mie har god underholdning i disse to. I kveld byttet vi også over til at hun skulle sove i reisesengen sin, og det gikk så lett å legge hun.
HUn sovnet på 2 minutter, så håper hun sover litt lengre i morgen:)


Mie og søteste Karen:) 


Her er dem, hehe. Skulle tro vi hadde hatt karneval:) hehe.

Hva har dere gjort i dag?:)

FÅR BESØK OG FLINK JENTE

 • 15.07.2013, 13:18

God dag.

Mie har akkuratt lagt seg i sengen sin. Hun ble ganske lite sjarmenrende her et øyeblikk og i løpet av 5 minutter hadde hun 3 trass anfall. Det tyder på at lunta hennes er veldig kort og at det var på høyst tid med en liten lur. Tror nok enda det er noen måneder evetuelt år til Mie skal slutte og sove på dagen. Håper bare hun lærer seg til å sove godt i vogna si igjen når hun  begynner i barnegen for der skal de jo sove i vogn ute og det er hun ikke så veldig glad i lenger. Men vi får jo prøve å vende hun til det, hvis ikke sa de i barnehagen at de fleste barn lærer seg å sove i vogna når de begynner der.
Men må bare fortelle dere noe med Mie i dag etter frokosten så pekte Mie på bleia si og sa " Æsj" jeg renget da med at hun hadde bæsjet i bleia men det hadde hun ikke. Da hun var kled av og lå på stellebordet pekte hun på rumpa si og sa "Æsj" tok da frem dosete og satt hun på do. Og joda jenta skulle bæsje på do. Kjente jeg ble stolt da. Kanskje hun er bleiefri i løpet av året?
Jeg tenkte da at jeg må finne noe fint hun kan få som en belønning ihvertfall når hun gjør noe stort på do, men har ikke  funnet ut noe enda. Så om dere har noen gode tips så kom med de. Det kan ikke være noe spiselig, da hun ikke er glad i noe mat/godteri.

Ellers så få vi besøk i dag av Joakim sine søskenbarn Andrea og Karen. De skal være her frem til Torsdag, da skal de være med oss opp til Åsmakra.
På fredag skal jo Mie til tannlegen der, så da drar vi torsdag. Jeg kommer nok til å være sykemeldt ut denne uken også da jeg fremdeles har likevondt i armen. Men vi får  seg hva legen sier i morgen.
Det er ihvertfall ikke noe bedre med armen og jeg har itilegg fått utrolig vondt i ryggen/skulderen på den siden jeg har vondt i amren. Slitsomt. 
Men nå skal jeg prøve å rydde litt med den ene armen som enda virker eller jeg skal legge meg litt ned på senga. Så kommer jeg nok med mer til dere i kveld.


Gammelt bilde fra arkivet. picasa klikka litt. Kommer nyere bilder senere.

Hva skal du i dag?
Når ble ditt barn bleiefritt?


 

MIES SKOSAMLING

 • 11.07.2013, 23:07

Mie har utrolig mye sko. Sikkert fordi jeg synes det er så moro å kjøpe søte små sko. Jeg er også opptatt av at Mie skal bruke sko som er gode. Men noen pyntesko må man jo ha. Jeg elsker sko til småbarn. Det er jo så søtt med mini sko. Jeg har allerede sett meg ut sko til Mie som hun skal få til barnehagestart. Både hverdagssko, støvler og vintersko vil hun trenge når hun begynner i barnehagen, og det blir moro med skoshopping. 
Det er ikke helt tilfeldig at noe av det første Mie lærte seg å si var "KOOO" som betyr sko. Hun sier alltid " ååh Skoo" når hun ser sko i butikken eller når vi er borte hos noen, hun ordner og styrer med sko og det er utrolig moro hos mormor for hun har masse sko med heler på. Hun synes det er så stas å gå med andres sko, samme hvor store de er. Jeg tenkte jeg skulle vise dere bilder av alle skoene Mie har. Det er noen par så det blir nok litt av en bilde serie nedover her. Jeg har telt til 15 par sko. Og det er da uten vintersko siden de er pakket bort med tanke på at hun ikke passer de til vinteren igjen.


Hvite Ponny sandaler, kjøpt på Eurosko


Viking sandaler kjøpt på COOP OBS


Sandaler kjøpt på H&M


PONNY joggesko kjøpt på Skoland


Nike joggesko kjøpt på XXL


"crocs" kjøpt på babybutikk 1


Ekte Crocs kjøpt på Skoland


Hjemmelagde tovede tøfler. Fått i gave:)


Hello kitty tøffler kjøpt på H&M


Ponny tøffler kjøpt på Eurosko


FRIENDS støvler, kjøpt på COOP OBS


Tøysko fått av mormor, kjøpt på Din sko


Converse All Star, kjøpt på Skoland


TOMS, kjøpt på Folk og Røvere


Ponny Bunadsko , kjøpt på Eurosko
Hva synes du?
Hvor mange par med sko har ditt barn?

SOMMERTID

 • 10.07.2013, 22:54

God kveld.

Ble litt dramatisk her i kveld da Mie ramlet ut av senga si med hode først ned i gulvet. Lille hjertet mitt gråt så hun kastet opp. Hun har begynt å sove i "stor jente seng" og skulle nok bare lene seg over kanten og hente opp Bamsen og sutten som hadde detti ut. Og dermed så datt hun nok over sengekanten og i gulvet. Hun får nok den kulen i panna tenker jeg.
Så det bøe en sen kveld på hun i kveld. Noe som er litt dumt iogmed at vi skal avgårde tidlig i morgen. Mie har nemmelig time til tannlegen allerede kollen 08.00 og det er litt i tidligstelaget for denne frøkna som liker og sove til ihvertfall over 09. Så blir spennende å se hvordan humør hun er i imorgen.
Rett etter hun har vært hos tannlegen skal vi til legen min for å se på armen min. Så Mie får nok sove en tidlig lur i morgen tenker jeg.

I dag har vi nok en gang kost oss masse på stranda på ettermiddagen. Jeg har også fått plantet litt fler blomster ute så nå kjenner jeg at jeg er helt nummen i armen, den dunker skikkelig som om jeg har kuttet meg i fingeren, sånn som det dunker da dunker det i hele armen min. Ikke noe godt.  Men fint ble det ute ihvertfall.
Nå skal jeg straks finne senga så jeg også kommer meg opp i morgen.


Mie fant en fin kongle.


Tattoo med sand og vann.

Hva har du gjort i dag?
Hvordan er været hos deg?
 

 

CYBEX SIRONA BILSETE

 • 09.07.2013, 22:21

Hallo.
I dag har jeg også måttet være hjemme med vondt i en hånd. Håper jeg får meg en sykemeldig på torsdag hos legen. Er fremdeles veldig svak i armen og det gjør vondt å bruke den. Jeg som hadde begynt på et nytt hekleprosjekt må nok bare la det vente en stund til. Jeg hater å måtte gi beskjed om at jeg ikke kommer på jobb. Så jeg håper de finner ut hva det er fornoe som er galt.

Men over til hovedpoenget med innlegget. Vi valgte å bytte bilsete for en liten stund siden, fordi vi ønsket et sete som var noe mindre og et sete med isofix. Valget falt på Cybex sirona sitt sete. Det er utrolig fint. Jeg er så fornøyd med at vi valgte dette sete. For det første så tar det utrolig liten plass i bilen. Det har også to forskjellige posisjoner så når barnet sovner i bilen blir de ikke hengende med hode fremover, noe Mie ble med det forrige sete sitt. Jeg er bare utrolig fornøyd med det og det er helt genialt. Det er et combi sete som kan brukes både bakover og fremovervendt. Når man snur barnet fremover så bruker man ikke lenger fempunktselen men en pute som festes over magen på barnet. Dette er fordi det ikke er bra for et barn og sitte fremover med fempunktsele.
Det som også er helt geialt er at når du setter barnet inn i bilen/ tar barnet ut av bilen, så snur du setet mot deg så du setter barnet fra deg med rette armer. Det er noe som er utrolig godt. Det har også to forskjellige stillinger. En Sitte stilling og en ligge stilling. Liggestillingen gjør setet om til en "kopp" så de ligger utrolig godt.


Slik ser sete ut når du setter barnet inn i bilen eller tar det ut  ( må beklage rotet i bilen. Ryddet den når bildene var tatt.


Sånn det det ut når barnet sitter i bilen. 


Slik ser det ut npr man bruker " liggestillingen" 


Slik ser sete ut når man snur det og bruker puten. 

Hva synes du?
Hvordan bilsete har du?  

STUEKOKEN VÅR

 • 09.07.2013, 10:42

Jeg tenke jeg skulle dele noen bilder med dere av stua vår, tror det er 4 eller 5 gangen jeg gjør det nå. Men denne gangen er det jo litt endringer da faktisk. Vi har blandtannet skiftet trekk på sofaen, vi kjøpte nytt trekk for en stund siden, og det gjorde hele stuen vår ny. Ble utrolig fornøyd. Det er så utrolig fint med sofaene fra Ikaa, at når du er lei sofaen din så kan du rett og slett kle den om også få en helt ny sofa. Det er en billig og fin måte og fornye hjemmet på. Når vi skiftet trekk på sofaen så skiftet vi også trekk på pynteputene vi hadde i sofaen. Det gjorde også mye. Etter jeg gjorde det synes jeg sofaen ble litt naken men så var jeg så heldig og dant tre utrolig fine puter på salg som passrt helt perfekt inn i fargene på resten. Så da måtte jeg kjøre på med litt kubbelys som passet inn også.

Eller så har Mie fått seg godsto. Denne kjøpte vi brukt gjennom finn og Mie synes den er utrlig god. Jeg synes egentlig det er litt " tull" med slike skinnstoler osv til barn, men denne var så utrolig fin, og den er jo faktisk dekorativ bare som pynt i stua. Utrolig fornøyd med den ihvertfall.
Eller så har vi kjøpt oss en fin kurv til pledd, var et sett med to kurver, den andre har jeg hekletøyet mitt i. Eller så har vi en ny lykt som henger på veggen. Litt forandringer altså følte det ble en mer sommerstue når vi fikk av det mørke trekket og på med et lyst et.

 


 Sett fra gangen


Sett fra spisestua.


Nye puter i sofaen


Nye trekk på de putene vi hadde fra før.


GodStolen til Mie. 


Ny kruv til pledd og dørmatte til veranda døra


Ny lykt :)


Masse kubbelys på bordet.

Hva synes dere?

ENDELIG!

 • 08.07.2013, 20:50

Hei hei.
Jeg har ENDELIG klart på egenhånd og tømme hele macen for eldre bilder. Så nå ligger de alle sammen trygt inne på en hardisk. Så nå er det plass til masse nye bilder her, og det betyr masse blogging. Håper jeg. Jeg har ihvertfall noen nye bilder jeg vil vise dere nå. Jeg har også gjort om ganske mye her hjemme så det blir nok litt inteeriør blogging også. Og om bare tre små uker så har jeg tre hele uker med ferie og Mie begynner i barnehage den 15 august så da blir det mye spennende å blogge om fremover. Skal bli flink til å bruek kamera også så det blir mer spennende å blogge, og mer spennende for dere å lese det jeg blogger om. Jeg må også beklage om det blir noen skrivefeil her, for jeg sliter så inmari med vondt i den ene hånda/armen min om dagen så jeg skriver ikke så godt med den ene hånden altså. Så da kan det bli litt feil. Skal heldigvis til legen på torsdag for å se på den, for dette er noe jeg har vært plaget med en god stund, noen dager er den nesten helt bra, andre dager er den ille. Så blir godt å kanskje få vite hva som er galt. 

Eller så har vi kost oss litt denne helgen med noen fine dager med sol og varme. I går var vi en tur nede på stranda og mie fikk kjenne litt på vannet. Hun synes det var grusomt kaldt tror jeg.
Eller så Er det ikke så innmari mye spennende å fortelle nå i første omgang. Kan jo dele noen bilder med dere fra den siste tiden ihvertfall.

 

 

Forresten utrolig koselig å se at det er over 100 stykken inne og ser her hver dag enda så lite jeg er her inne. Men håper på bedre tider nå.

Hva synes du om bildene?
Har dere sommer vær? 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no