Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

LEKEPLASSEN KOS

 • 29.07.2012, 22:15

Joakim har jobbet natta og skal jobbe natta så ut på ettermiddagen i dag prøvde han å få seg litt frisk luft sammen med meg og Mie, og da gikk vi en tur til en barnehage i nærheten av Mamma siden vi var på besøk der. Både Mie, jeg og Joakim trengte nok litt friskluft, og det er deilig for Mie å få bevegd seg litt før hun skal sove for kvelden. 
Mie fikk på seg regnbukse og gummistøvler og var klar for en tur til barnehagen. Der var det mye å finne på, som husking, sandkasse,krabbetunnel, osv osv. Masse spennende for en liten jente. Så vi var der en liten stund før hun ga klart tegn på at hun ville hjem og sove. Så da dro vi hjem. Er du ofte på lekeplassen med barna/et dine/ditt?
Liker de det?
Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?


MIE´S YTTERTØY

 • 29.07.2012, 13:00

Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan yttertøy Mie har. Vi har ikke kjøpt inn så veldig mye enda, siden hun ikke skal begynne i barnehage enda. Men hun skal jo forhåpentligvis være ganske mye ute og leke alikevel, så yttertøy må hun jo ha. Vi hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe så dyre ytterklær og var ikke så veldig opptatt av merker osv for de sliter det jo ikke akkurat ut da det første året. Men i går når vi var i strømstad var det et barneoutlet der så da kjøpte vi en reima tec vinterdress på syttiprosent. Uteom om det har hun regntøy fra lindex og parkdress fra coop obs. 
Hun har også en lue fra reima, som vi kjøpte på outleten, også har vi bestilt stonz til hun, siden hun ikke kan gå og sikkert ikke kan det på en god stund enda, så bestemte vi oss for stonz. Hun trenger fremdeles en del ullundertøy, og feestøy osv, votter osv osv. Men det får komme når vi ser at hun trenger det. 


Søtisen i dressen sin


Regntøyet med sydvest

Vinterdressen 

Parkdressen

 

Hvordan yttertøy har du til barna dine?
HVa synes du om det Mie har? 

GRATIS KONSERT OG DAGEN I DAG

 • 27.07.2012, 20:58

Dagen i dag har egentlig vært ganske normal, men veldig fin. Joakim jobbet sent i dag så han var hjemme med oss hele formiddagen. Mie våknet ikke før halv ti og da lå vi i senga alle tre en times tid og koste oss før vi stod opp og spiste frokost ute siden det var veldig fint vær. Må jo benytte sjangsen når det byr seg. Så det gjorde vi da. 
Så krabbet Mie litt rundt her og gjorde hyss noe hun ahr gjort i hele dag, dratt utover blomsterjord fra en gulv plante, dratt utover skoa i gangen, alle lekene på rommet sitt og plukka på alt hun vet er nei. Men det er vel sånn det er å ha krabbe baby. Etter at Joakim dro på jobb skulle egentlig mamma komme på besøk hit på middag, men hun sliter sånn med vond rygg så hun måtte avlyse men det gikk veldig greit. Vi fikk besøk av pappaen min og samboeren hans en times tid istedenfor og det var jo veldig koselig.
Nå er Mie i seng og jeg sitter ute på verandaen og koser meg med potetgull og et brusglass, nede på kanalen her i Moss er det Mokey konsert i dag og siden vi bor veldig veldig nære der så er det skikkelig gratiskonsert her, vi hører det veldig godt for å si det sånn. Så jeg koser meg med musikk og goodis. Og venter på at Joakim skal komme hjem klokken ti. I dag er det skikkelig sommerfølelse, er ikke mange dagene vi har kunnet sitte ute slik som nå og kosa oss. Vi får nyte de få dagene.

DAGEN I DAG I BILDER


Frokosten i dag ble pizza rester fra i går.


Mie har husket masse i dag


Det er noen cm ned til terassen fra verndadøra, og der datt hun ut såå mange ganger i dag. Så i morgen må vi kjøpe en dørgrind der. Så hun ikke slår seg eller rømmer


Rota i blomsterjorda og prøver å rømme før hun fikk kjeft


Tannlausa leker :)


Koste seg med drømmehagen mens hun fikk kveldmat


Også bada hun før sengetid.

Hvordan har dagen deres vert?
Hva synes du om bildene?

 

SPONTAN OSLOTUR

 • 24.07.2012, 17:44

Da satt vi her da, Mie ligger ute og sover i vogna, Joakim har akkurat sovnet siden av meg på sofaen og Jenny har dratt hjem med toget i dag. Blir litt tungvindt uten hjelpen hennes her, var godt med noen som kunne høre etter Mie mens jeg dusjet, eller leke og underholde hun mens jeg vasket og ryddet. Men blir vandt til det igjen tenker jeg. Sitter selv her og er veldig veldig trøtt, tror jeg skal prøve å legge meg tidlig i dag. Men først må vi rydde i noen greiner ute på plenen... kjenner det frister veldig lite nå, men det må gjøres og det er deilig å slippe å tenke på det når vi er ferdige. Skal også tvinge Joakim til å se en film med meg i kveld, om vi orker.

I går hadde vi barnefri hele dagen omtrent. Pappaen min og samboeren hans hadde så lyst til å låne Mie noen timer på dagen og det er jo bare koselig, det er veldig fint for Mie og bli kjent med de også uten mammaen og pappaen sin tilstede. De skulle komme og hente hun ved elleve tiden, men da de banket på døra hadde vi enda ikke stått opp. Mie var våken første gang rundt syv men sovnet ikke igjen før klokken var åtte og da sov hun helt til klokka var elleve, hehe. Skal ikke klage på sovnga til den ungen ihvertfall. Men så dro de da og jeg la meg litt nedpå senga igjen og ventet på at Jenny skulle våkne for vi skulle finne på noe moro med mamma den dagen sidne det var Jenny sin siste dag i Moss.
Vi satt en stund og grublet over hva vi skulle gjøre før vi fant ut at vi skulle ta oss en tur til Oslo. Jenny som kommer fra bygda er ikke vandt med at en Oslotur taes sånn på sparket og ble veldig overasket kan du si. Vi dro inn til Oslo sentrum hvor vi så på "hotel cæsa" og så så vi på regjeringskvartalet og ellers Oslo sentrum før vi spiste på T.G.I Fridays. Veldig veldig koselig dag.


Har du vært i Oslo å sett på blomstene?
Bor du langt unna Oslo?


LEOS LEKELAND

 • 20.07.2012, 19:27

Bråvåknet kvart på ti i dag og fikk litt panikk, Mie sov og vi skulle møte opp på senteret her klokken elleve for å sitte på med ei venninne til lekeland hvor det skulle være barseltreff. Og de som har barn vet at det er ganske mye som skal ordnes når man skal bort sånn, man skal ordne vogn, så skal man pakke stelleveske, så skal man kle på seg selv, og ordne babyen, mate ungen og seg selv. Så det er ganske mye som skal gjøres. Men vi rakk det faktisk. Heldigvis var Joakim så snill at han stod opp sammen meg meg og fikset og matet Mie mens jeg kunne fikse meg selv og pakke ned alt vi skulle ha med oss. 
Vi kom oss ut av døra og jeg klarte til og med å dra med meg kamera i slengen, det er ikke dårlig.
På Leos lekeland var det veldig veldig fint for de litt mindre også, det var et eget "bur" for de som var litt mindre så man kunne sette de der og vite at de ikke ble borte for deg. Det var veldig greit. Ellers var det veldig mye morsomt for barna der, også var det god matservering for voksne. Gratis var det også for voksene og de under ett år. Det var veldig fint.
Jeg og Mie møtte noen andre mammaer og babyer der og vi koste oss kjempe masse. En utrolig fin dag, og noe vi helt sikkert kan finne på senere også bare jeg,Mie og Joakim om vi sitter hjemme og kjeder oss. For Mie stor koste seg.

Har du vært i lekeland emd barna dine før?

ROM FOR ROM: MIE´S ROM

 • 18.07.2012, 21:32


Dette skiltet henger på døra hennes

Grunnen til at vi har en stor seng inne på rommet til Mie, er fordi det er en gjesteseng. Når vi får besøk av en av søstrene til Joakim eller moren hans eller noen skal overnatta alene. Da er det greit å ha den der, og den er veldig deokrativ.

 

HVA SYNES DU OM ROMMET?

EN TUR PÅ STRANDA

 • 16.07.2012, 20:50

Starter dagen med kjempe fint vær i dag og en god frokost. Etter å ha ryddet litt og stelt oss dro vi en tur til moren min, men hun var ikke hjemme. Hehe. Men kom raskt hjem da. Så spiste vi litt der før vi dro ned på stranda for Jenny ville veldig gjerne bade litt i havet siden hun er fra innlandet. Jeg hadde egentlig lovet å bade sammen med hun, men jeg glemte igjen bikinitrusa mi hjemme og jeg synes vannet var forferdelig kalt. Men Jenny var super tøff og badet hun. Hadde hele kroppen under vann. Men Mie var også tøff, for hun var med tanta si ut i vannet, men tror også Mie synes vannet var veldig kaldt, for det tok ikke lang tid før hun hylte til uti vannet. Men da har hun fått sitt aller første bad i havet. Egentlig en skam med tanke på hvor langt ut i sommeren vi er og vi har enda ikke hatt enda en dag på stranda. Det er helt sykt hvor dårlig dette været har vært. Etter vi hadde vært på stranda i en times tid så gikk vi opp til min tante og koste oss litt på verandaen der, utrolig koselig. Tante var også så snill at hun kjørte oss hjem på kvelden. Nå er Mie i seng og jeg kjenner at jeg straks skal spise litt mat. Om en times tid kommer Joakim hjem fra jobb og da er det nok tid for litt Prison Break.


Jenny på vei ut i vannet.


Tante Jenny og Mie


Som dere ser var det ikke så populært å bade synes Mie.

Hvordan har deres dag vært?
Har du vært på stranda i år? 

ROM FOR ROM : KJØKKENET

 • 15.07.2012, 17:03

Da kommer innlegget jeg lovet dere i går. Jeg har nemmelig ryddet og vasket i hele dag føler jeg men det føles veldig godt. Nå har jeg slippe å tenke på det noen få dager, før det må gjøres på nytt igjen. Jippi. 
I morgen står badet og soverommene for tur, da skal det skiftes på senger og vaskes og støvsuges igjen. Men over tild et innlegget ska handle om, siden jeg ryddet kjøkkenet gjorde jeg som jeg lovet å frortet meg å tok noen bilder der inne, for det blir virkelig fort rotete på det lille kjøkkenet vårt, Men det er også raskt å rydde da.
Blir ingen tur på standa for vår del i dag, siden det ble overksyet og ganske kaldt utover kvelden. Så vi får heller finne på noe moro inne i kveld. Aner ikke hva men, vi finner nok på noe. Hva synes dere om kjøkkenet?
Har du stort eller lite kjøkken? 

MAMMA OG MIE

 • 14.07.2012, 11:09

God Morgen. 
Vært en rolig morgen her i dag, Joakim dro på jobb klokka syv så da snek jeg meg inn og ga Mie litt mat så hun sov videre og tror det ikke hun akkurat har våknet? Mens jeg våknet for to timer siden. Typisk meg å våkne tidlig når jeg har muligheten til å sove lenge. Men jeg fikk ihvertfall ligget lenge i senga og våkne før jeg gikk helt ut av senga. Jenny sover fremdeles men våkner sikkert om ikke så lenge, og da får vi ordne oss litt god frokost. Sola skinner i dag også så vi får vel prøve å komme oss en tur ut i dag da, når det først er fint vær liksom.  Men før det må jeg nesten få ryddet og støvsug over her en gang. Ulempen med å bo i første etarse er virkelig det der med at jeg føler all bøss kommer inn på gulvene her. 
Tenkte forresten at jeg skal være flink i kveld/senere i dag og komme med noen fler bilder av leiligheten, det fortjener dere jo nå. Tror kjøkkeneet er nesten prioritet altså, før det blir Mie sitt soverom, så gangen og badet. Badet er liksom ikke så fint at det er noe å vise frem egentlig, men får nesten vise det til dere likevel. Hehe.
Men nå får jeg nesten gi Mie litt mat før jeg rydder og lager frokost her, så får vi komme oss ut i sola. VI har jo snart sovet bort hele dagen her! Så nå er det på tide og komme i gang hvis vi skal rekke å gjøre noe i dag! 

 

Hva skal du i dag?
Hvordan er været hos deg?
 

MIE - 9 MÅNEDER

 • 13.07.2012, 11:08

Dette innlegget skulle kommet for noen dager siden, men bedre sent enn aldri. Vi har hatt besøk av Jenny de siste dagene så hun har sittet en del med pcen. Ikke at jeg skal skylde på hun men, vi ahr gjort litt da så har ikke orket å sitte på pcen. Men her kommer et innlegg om at den lille prinsessa vår er hele 9 måneder allerede. Tenk at det bare er tre små måneder til hun er ett helt år, det er ganske så sykt, på denne tiden i fjord gikk jeg rundt og følte meg enormt stor og var nesten sikker på at jeg skulle skrekke, men enda hadde jeg et helt trimester igjen! Ganske vilt. 
Mie har ikke gjort så veldig mye nytt den siste måneden faktisk, hun prøver og streber fremdeles med denne krabbingen og det med å sette seg opp selv, hun har fått til siste nedvnte noen få ganger den siste uka faktisk og er da såå fornøyd med seg selv. Krabbingen går bedre hun har begynt å bevege på armene men mangler fremdeles at bena skal henge med, men det kommer seg nok med tiden vil jeg tro.
Hun kommer seg ihvertfall lettere opp på alle fire på egenhånd og det er en god fremgang. Den siste uka har mie møtt fire andre babyer som kunne krabbe og det har faktisk gjort litt inntrykk på hun, tror det la litt mer press på hun for å lære seg. Så om en uke skal vi møte mange av de igjen så kanksje hun da lærer noe etter det! hehe. Ellers har hun ingen tenner enda, og det virker ikke som det er noen på vei enda heller. Men det er jo ikke noe å stresse med ihvertfall. Hun har også så vidt det er begynt å reise seg opp og setter seg fint over fra rumpa til å sitte på knærne. På helsestasjonen fikk hun skryt for å ha en veldig god finmotorikk, hun hadde inponerende mange annsiktutrykk og kommuniserte veldig godt sa de, så de kunne merke på hun at hun har blitt snakket mye til fra fødsel og til nå. Og det er jo fint p høre, ellers så kryper hun sakte mot 10 kg. Her om dagen fikk hun forresten et utslett som bare ble verre og verre og i dag var vi en tur hos legen med hun for å se på det, dette var noe helsestasjon ville at en lege skulle se på og de fant ut at det var et virusutslett som visstnok er en av barnesykdommene, aner ikke hvilken men. Hun fikk ihvertfall en krem som skulle hjelpe og etter to smøringer så ser det allerede bedre ut. Så det lover bra.


Barn på 9 mnd skal kunne: (forsatt kopiert fra Litloo.com)

♥ Sitte uten støtte - Ja det har hun kunnet ganske lenge, men det er først nå hun setter seg opp selv.
♥ Stå med støtte - Ja
♥ Kravle seg bortover -Nei...
♥ Si to til tre ord (individuelt) - Hun sier Mamma og Pappa, helt bevisst er det ikke men..Hun sier også andre ting som høres ut som hei, nan, mommo, osv.. hehe

På denne tiden lærer barnet å kravle seg fremover. Det skjer omtrent samtidig med at de kan sitte selv uten støtte. De når dermed nye ting i huset og det er viktig å sikre det FØR ulykken er ute. Holder du barnet oppreist, kan det være det setter den ene foten foran den andre og dermed gjør sitt første vaklende forsøk på å gå.

Barnet utvikler stadig språket. De fleste kan si et par ord nå. Gjerne mamma og pappa. De gurgler mye mer enn før. Man kan se de peke og "forklare" deg ting på sitt eget språk. Sier du "hvor er pappa", vil barnet se etter pappa.

- Mye som stemmer, men hun kryper ikke og kommer seg ikke fremover enda, men er nok ikke lenge til vil jeg tro. Hun er heller ikke så spesielt intresert i å gå enda.

Ord: mamma, pappa

Tenner: 0

Hvordan gammelt er barnet ditt?

ROM FOR ROM: HELE STUA

 • 09.07.2012, 20:56

Da har jeg endelig somlet meg til å ta bilder av hele stua til dere. Den er ikke den største men vi har plass til det vi trnger + litt til. Selv er jeg utrolig fornøyd med stua og liker godt at den er så liten og intim, men samtidig koselig og virker ganske romslig. Tven og bilderamma er også kommet opp på veggen og det er jeg veldig veldig førnøyd med. Skapene vi har hengden på veggen skal jeg male ramma på og legge tapet i bakgrunn på etterhvert. Da tror jeg de blir veldig veldig fine. De er litt fargeløse slik de er nå synes jeg. Men det tar jeg senere. Håper dere liker bildene. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

ROM FOR ROM: SOFAKROKEN

 • 07.07.2012, 12:44

 

Så var det på tide at dere får se litt av stua vår. jeg tenkte å ta litt og litt av stua og vise frem for dere. Så her kommer sofakroken i første omgang, Jeg er veldig fornøyd med denne delen av stua, men egentlig veldigfornøyd med hele stua da. Men begynner med en del stua av gangen.  
Hva synes dere?

INNEDAG

 • 07.07.2012, 10:13

Stod opp til øsepøse regnvær i dag, så i dag holder vi oss inne tror jeg. Egentlig passer det meg veldig bra for jeg hadde tenkt til å vaske litt her uansett. Joakim er også hjemme i dag så da skla ha også være så heldig å få vaske litt her. Senere i dag tror og håper jeg broren min kommer innom og hjelper oss med å henge tven opp på veggen og henger opp bilde jeg lagde i går. 
Så tenkte jeg at jeg kunne vise dere litt bilder av det stoooooooore(not) kjøkkenet vårt. Men selvom det ikke er så stort er det veldig søtt og veldig fint. Så det håper jeg dere gleder dere til.Ellers har vi ingen planer i dag.

Hva skal dere i dag? 
Har du også innevær i dag? 

ROM FOR ROM : SOVEROMMET

 • 06.07.2012, 20:56Her har der noen bilder av soverommet til meg og Joakim. Jeg er ganske fornøyd med synes det er noe som mangler der inne, der er litt "kjedlig" om dere skjønner. Men det blir vel bedre etterhvert tenker jeg. Som dere ser så går det i roser og stjerner på soverommet vårt. Jeg har også planer om å bytte ut nattbordslampa en gang, men ikke helt riktig enda. 
Mend et er veldig fint inttil videre. Vi har også et ganske stort klessap inne på rommet, men det er ikke så spennende å vise bilde av.

Hva synes dere om soveromet våres? 

INTERIØR : BILDERAMME

 • 06.07.2012, 19:50

God kveld.
Husker ikke om om jeg har fortalt dere om den vindusramma vi fant ved søppelsorteringen der vi bodde før. Men jeg kan jo fortelel kort om den. Vi var så heldige at vi fant en et superfint vindu da vi var borte for å kaste plass og metalt. Ved den boksen der man kaster søppelet i stod den lent inntil, og vi var ganske raske med å ta den med oss.  Vi regner jo selvsagt med at noen ville kvitte seg med den siden de hadde satt den ved søppelet. Visste veld egentlig ikke helt hva vi skulle bruke den til der og da, men fant fort ut at vi kunne bruke den som bilde ramme. Vi er jo også så heldige at vi har tatt masse bilder av Mie sidne hun ble født og vi har egentlig hatt lyst til å ha alle på veggen. Men det kan bli veldig vondtsomt kan du si. Så da fikk jo opp 6 bilder på veggen ved å bruke dette vindu som bilderamme. 
Vi leverte det inn i lillehammer for å få de til å legge inn glass fordi det manglet, men vi fikk aldri beskjed om at det var ferdig og vi gadd ikke vente mer så da hentt vi det før de var ferdige med det. På onsdag leverte vi det inn her i Moss og i dag kunne vi komme å hente det. Det var helt supert. Og så ivrig som jeg er så fikset jeg det med en gang, og ble veldig førnøyd egentlig. Så når jeg var ferdig da at jeg hadde plaster noen av bildene lit feil. Men men. Er nok bare jeg som tenker over det.


Slik så den ut da vi fant den, uten noen ting i.


Slik ser den ut etter at jeg var ferdig med den. De tre nederste bildene skulle stått i omvendt rekkefølge... men men.. da går alderen i en sving.

Hva synes dere?

 

INTERNETT

 • 06.07.2012, 17:04

Da har min supersøteelskede samboer og kjæreste fikset så vi har trådløst nett. Så nå blir det ihvertfall blogging på meg, uten at jeg trenger å sitte i en merkelig posisjon og få vondt i ryggen. Jeg har allerede planlagt to innlegg for dere i dag. Så etter at Mie har fått litt mat og vi har ryddet litt her så skal jeg poste to nye innlegg til dere senere i dag. Det ene er et interiørtips og det andre er et rom i leiligheten jeg skal vise dere.. Så håper dere er klare for deeet. Håper dere er klare for det!

Hvilket rom tror dere jeg skal blogge om i kveld? 

DEN NYE VOGNA

 • 05.07.2012, 13:13

Vi kjøpte for en stund siden vogna emmaljunga scooter som en ekstra vogn til Mie. Men desverre så oppfylte den ikke alle ønskene våre med å være en ekstra vogn. Den tok stor plass i bilen og den hadde ikke full liggestilling. Så da bestmte vi oss for å selge den og se etter en vogn som fylte kravene våre litt bedre. Så da gjorde vi det. Vogna ble solgt og jakten på en ny startet. Jeg søkte rundt på nettet og spurte på forskjellige formun hvilken vogn som tok minst plass bak i bilen, men som hadde full lillestilling. Og vi endte da opp med å kjøpe oss en brukt TKF joggster twist. VI har nå hatt vogna siden søndag og så langt er vi veldig fornøyde. Den fyller faktisk de fleste kravene vi hadde for en vogn. Som at den har full liggestilling og er veldig liten sammelangt. Den er samtidig veldig stor og kan brukes veldig lenge. 
Vi har begge vært ute på lenger turer med voga allerede og er veldig fornøyde med kjøpet. Egentlig hadde jeg sagt til meg selv at jeg aldri skulle eie en vogn med bare 3 hjul, forde de ser rare ut. Men selvom jeg nå eier en vogn med 3 hjul synes jeg fremdeles de ser litt rare ut. Det står jeg ved.

PLUSS MED VOGNA

- Justerbart fotbrett

- Låsbart fremhjul

- Myggnetting i kallesjen

- Håndbrems

- justerbar og avtagbar prontbøyle

- Liten sammenlagt

- Solskjerm i kalesjen

- Full liggestilling

- Seler i vogna

MINUS MED VOGNA

- Dyr

- Litt liten kurv under 

- Vanskelig å komme til i kurven under når barnet sover

- Litt tungvindt glidelåssystem når man skal ta opp og ned ryggen

- Bare forovervendt

- Ikke inkludert regntrekk

 

HAR DU TFK VOGN?
ER DETTE EN VOGN DU VILLE PRØVD?
 

VELKOMMEN INN TIL OSS

 • 04.07.2012, 22:30

Jeg tenkte for å bruke litt mer tid at jeg skulle ta litt og litt av leiligheten om gangen når jeg skal vise dere alt. Så da begynner jeg med inngangspartiet når jeg skal vise dere inne hos oss. På enkelte av bildene vil nok ikke alt være helt ferdig sikkert. Men omtrent helt ferdig. Mamma hadde så vondt i ryggen i dag så hun fikk ikke hjulpet meg med de hyllene. Så da tenker jeg at jeg skal få broren min til å komme hit å hjelpe meg istedenfor. Siden mamma skal på jobb de neste dagene. Gleder meg til å få det på plass alt som skal på plass. Vi må også få kjøpt oss veggfeste til tven så den kommer opp på veggen. Det blir også veldig bra. 
Men jeg og mamma fikk gjort litt likevell, jeg fant en skvett med olje i bode her, så da oljet jeg og mamma rett og slett hele plattingen i kveld vi. Og det var akkurat nok til hele gulvet, men jeg ser jo at det egentlig burde vært et strøk til. Men kanskje vi kjøper oss en boks til med litt olje så vi får tatt et strøk til kanskje, mye finere ble det ihvertfall. Vi har bestemt oss for å ikke gjøre spesielt mye der ute i år, men heller pynte litt ekstra neste år. For da har vi kanskje råd til å kjøpe oss noe nytt hagemøblement.
BYTTET UT LYSENE MED NOEN LILLE LYS.

Hva synes dere om inngangen vår?
Gleder du deg til å se fler bidler av leiligheten vår? 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no