Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Barnehagebildene 2014

  • 26.06.2014, 12:24

Mie har for første gang tatt barnehage bilder dette året. Siden de ikke tar bilder på høsten i abrnehagen til Mie så tok de i slutten av mai. Jeg var veldig spent på hvordan de kom til å se ut, men tanke på at hun ikke er så veldig glad i å stå foran kamera om dagen så jeg så ikke akkurat for meg at bildede skulle bli så veldig bra.
Så da vi fikk bildene ble jeg så utrolig overasket. Det er jo utrolig bra. Jeg virkelig elsket de og aner ikke hvilket bilde vi skal velse. Kan hense jeg heller må ha fler små i en ramme enn å ha bare et stort bilde. Det er www.fotoforalle.no som har tatt bildene og de burde få mer enn nok skryt som har fått vår unge til å smile slik på bilder.  

Bildene er bare lånt fra siden dems men skal bestille de ganseke snart. Må bare skryte av den utrolig fine ungen min som jeg er så utrolig stolt av. 
´


Hvordan var barnehagebildene til ditt barn?
Tar de bilder på høsten eller våren?

#bilder #barnehage #mamma 

Interiør : På bordet

  • 25.06.2014, 21:08

Interiør er virkelig noe jeg kunne skiftet ut så og si hele tiden utifra hvilken årstid det er og utifra hvilket humør man er og selvsagt hva som er i butikkene. Det er jo noe fint i butikkene hele tiden og det er virkelig moro og handle nye fine ting. Desverre har jeg verken lommeboka eller plassen til alt det fine. 
Når sommeren kommer har jeg ofte veldig lyst til å rydde bort en del ting og få det mer åpent og mer lyst. Det er veldig deilig. Jeg vil også gjerne bytte ut alle de mørke lune fargene med lyse og friske farger. Og hva er vel ikke mer pent enn deilige frukter? Det enete er jo at det alltid råtner så fort og ikke minst at man spiser det opp så fort.

Jeg har derfor kjøpt inn liksom frukter som jeg har pyntet med både på spisebordet og på stuebordet. Mie har nok smakt på alle fersknene som ligger på stuebordet men hun har enda ikke tatt noen bit at eplene. Samme med eplene har jeg satt et duftlys fra Ikea som lukter grønne epler. Tok bort alle de store tingene jeg hadde på bordet og setter det nok frem igjen når høsten kommer snikende. Da vil man gjerne frem igjen med lune og varme farger.
Tenkte ihvertfall jeg skulle vise dere bilder av hvordan det ser ut på spisebordet og hvordan det ser ut på stuebordet. Ble veldig fornøyd selv ihvertfall. Liker du å bytte ut interiør etter årstider?

#mammablogg #interiør #sommer 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no