Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Bilder fra 16 og 17 Mai

  • 28.05.2014, 23:18

Hallo.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra 16.mai feiringen i barnehagen og 17.mai feiringen dagen etterpå.
Mie virkelig elsket å gå i tog med barnehagen. Hun marserte faktisk hele runden og sang så høyt hun kunne. Selvom hun ble litt skuffet når hun fant ut at hun ikke skulle ned på togstasjonen og ta tog, men bare gå i et tog. Heldigvis snudde det fort og hun synes det var superstas at både mormor og bestefar og mamma og pappa var der og så på at hun gikk i toget. Etter toget spiste vi mat i barnehagen før pappaen til Mie måtte på jobb. En utrolig koselig og fin dag.
Mie sang "singelingelingelinge her kommer vi, trollskogebarnehage det er det er vi" helt til hun sovnet til slutt. Var veldig fornøyd. 

17. Mai.
Startet med at Mie stod opp tiiidlig når Joakim dro på jobb. Jeg og Mie dusjet og ordnet oss sammen, Mie var trøtt og sliten og egentlig veldig sur. Men har fått høre av Mie foreldre og fler andre at det hører med sureunger og stress på morgningen på 17.mai. Så det stemmer nok det da. Vi kom oss ihvertfall til byen etterhvert og der møtte vi pappaen min. Så så vi toget og kjøpte ballong før han dro og jeg og Mie gikk og kjøpte is, pølse i vaffel og sukkerspinn. Så fikk hun enda en ballong og en sånn plastikkleke før vi tok bussen til anna hvor vi skulle spise mat. Der møtte vi mamma også, så kom Joakim dit etter at han var ferdig på jobb. Der var vi i en god stund og hadde de veldig koselig. Ble sent på Mie, men hun koste seg nok veldig. Hadde dere en fin 16 og 17. mai?

#ungmor #mammablogg #barn #feiring 


Bilder

  • 12.05.2014, 13:29

Hallo:)

Tenkte bare jeg skulle vise dere noen av de siste instragram bildene mine :) Håper dere liker de :)


 

 

 

  

 

 

Verdens beste Tantetine.

  • 07.05.2014, 17:42

Hallo.

Jeg har skrevet litt om Martine her før også. Martine har vært min aller aller nærmeste og beste venninne siden 1995, altså fra vi var 2 år gamle. Selvom jeg ikke snakker med Martine hver dag vet jeg at det er hun jeg kan ringe når som helst og om hva som heslt, det er hun jeg deler mine dypeste hemmeligheter med. Det er hun jeg stoler fult og helt på av alle mine venner. Jeg er utrolig taknemmelig for å ha Martine i livet mitt. Martine var den allerførste som kom og besøkte meg på sykehuset da Mie ble født. Hun skulket skolen for å komme og besøke meg. Hun var min aller største støtte under hele graviditeten, den som støttet meg og løftet meg på tunge dager. Martine bor nå i oslo og jeg i Moss og siden vi jobber ganske mye begge to, ser vi hverandre ikke så alt for mye. Men i påsken var hun her på overnatting og det var utrolig koselig. Mie har ikke sett martine så veldig mange ganger, men vi ser ofte på bilder av hun og snakker mye om hun som Tante Martine. Fordi Martine har alltid vært som en søster for meg og derfor blir hun en tante for Mie.

Mie kan si Tante Martine men kaller hun bare Tantetine. Mie ble utrolig glad i Martine og gråt veldig da hun måtte si hade til hun, Det synes hun ikke var noe moro. Hun spurte i mange dager etterpå om når Tantetine kom tilbake. Mie har verdens beste tante i Martine. Martine er en omsorgsfull og god person som er utrolig god og ha i livet sitt, derfor er jeg så utrolig glad for at Mie har Martine i livet sitt og jeg håper de får et godt og sterkt forhold med tiden. Vet ikke helt hvordan jeg skal avslutte dette fordi det er så uendelig mye godt å si om Martine så jeg kunne skrevet i evigheter. Men jeg avslutter med å si Takk, for at du er i livet vårt og Takk fot at du har vært 98% av barndommen min og oppveksten min. Vi er utrolig glad i deg. 

Har dere en helt spesiell person i livet deres?

#mammablogg #mamma #ungmor #bestevenn 

Kakesmaking

  • 03.05.2014, 22:00

Hallo.

Fredag den 25.april fylte Joakim hele 22 år og det måtte jo selvsagt feires med pølser,kaker og brus. Siden vi er i full jobb og har en travel hverdag så ble det ikke så kompliserte kaker. Mamma laget heldigvis en deilig marsipankake, mens jeg og Mie mekket sammen en brownies fra toro. Mie synes det var veldig moro å få være med å lage kake, for hun fikk smake på restene av røra når kaka ble plassert i ovnen.
Jeg tror Joakim ble fornøyd med feiringen selvom ikke det var store greine. Han var så heldig at han fikk et litermål med innbygd vekt og et stavmixer sett av meg og Mie. Snakk om at han er blitt husfar. Men han ble veldig fornøyd da. ellers fikk han penger og sjokolade.

Ellers har vi det bra for tiden, har jo vært et lite opphold på bloggen her, men føler jeg er litt mer tilbake igjen nå. Så håper jeg klarer å holde koken.
Denne uken har jeg ferie, det er utrolig deilig, og Mie har også ferie fra barnehagen, gleder meg veldig til å ha en hel uke sammen med Mie hvor vi skal kose oss masse. På torsdagen skal jeg til oslo på justin timberlake konsert sammen med verdens beste Martine, skal sove hos hun til fredag før jeg drar hjem.  Ei som synes det var veldig godt med kake.

Hva skal du den kommende uka?

#mammablogg #mamma #ungmor 

Lille Mie min

  • 01.05.2014, 22:02

Det å bli mamma er det størte, beste, vanskligste og tøffeste jeg noengang har opplevd i mitt snart 21 år lange liv. Tidlig om morgningen den 10 oktober 2011 kom mitt livsstørste ansvar til verden etter en intens, vondt, grusom om kjempelang fødsel. Hun kom ut så uendelig vakker og så uendelig nydelig. Med masse hår og helt sorte øyne. Det å bli mamma var vanskelig med en gang, jeg ble skuffet over at jeg ikke kjente lykke med en gang hun ko opp på brystet, jeg brukte noen dager på å knytte et skikkelig bånd. Men etter at det fikset seg var det en ubetinget kjærlighet der som aldri forsvinner. Jeg er fremdeles så utrolig forelsket i den lille jenta mi som vokser seg så stor og som bare blir vakrerer for hver enesete dag. 

For meg er dårlig samvittighet desverre en stor del av det å være mamma. Jeg preges ofte av dårlig samvittighet når jeg legger meg. Både fordi jeg er sliten etter jobb, fordi jeg ikke bruker så mye tid med Mie som jeg vil. Fordi jeg enkelte dager bare gleder meg enormt til hun skal legge seg så jeg kan hive med på sofaen. Fordi hun eneklte dager får lange dager i barnehagen, fordi jeg enkte dager bare lengter etter å være litt alene. Når jeg skriver dette knyter det seg nesten i magen fordi jeg føler jeg slem som kan ønske slike ting. Men jeg tror det er mange mødre som føler det slik til tider.

Mie er et utrolig snilt lite barn, hun sover lenge i helgene, hun sover hele natten med mindre hun er syk. Hun legger seg helt uten problemer om kvelden. Hun er flink til å leke selv, hun elsker barnehagen og hun er uendelig snill og lett å ha med å gjøre. Hun er tillitsfull og når hun skal være hos nye mennesker går det alltid veldig bra. 

Mie kan smelte hjertet mitt veldig lett. Ingenting er vel vakrere enn når du ligger sliten på sofaen og hun kommer bort til mammaen sin kysser meg på kinnet, før hun stryker med overkinnet med håneden og sier " Elke deij mamma". Da får man fult opp med energi, motivasjon og alt. Mie er flink til å passe på alle rundt seg. Om hun får drikke eller mat vil hun gjerne at alle skal ha, ellers så deler hun gledelig. Hun elsker å sitte på fanget eller ligge inntil deg i sofaen.

Mie er definitivt det aller beste som noengang har hendt meg i hele mitt liv. Og hver kveld før jeg legger meg og jeg får inn til hun susser hun på pannen og stryker hun over de mye kinnene hennes og brer dyna rundt hun kiler det i magen av forelskelse for den uendelig vakre lille dattern min.


Verdens fineste, vakreste og godeste jente <3

Har du mye dårlig samvittighet ovenfor barna dine?

#mammablogg 
#ungmor


 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no