Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

17.MAI 2013

  • 26.05.2013, 14:56

Har hatt og har litt problemer med pcen om dagen så jeg sliter litt med å få lagt inn bilder osv på den, vet ikke helt hva det er men misstenker at det begynner å bli veldig fullt med bilder inne på macen.
Jeg tror nok jeg bør ta med meg macen til ett eller annet eplehus og få de til å hjelpe med meg å få tatt alle bildene fra macen over på en hardisk, det tørr jeg ikke gjøre selv. For jeg er så redd for å gjøre noe feil å miste alle bildene mine, men denne pcen trenger nok å bli tømt for litt bilder.

Men tenkte jeg skulle skrive litt om vår 17.mai, for nå ser det ut som jeg endelig klarte å lure macen til å legge ut noen bilder ihvertfall. Vi hadde en helt super 17.mai. Mie stod opp skremmelde tidlig, men det var sikkert fordi hun lå i gjesteseng inne på rommet vårt siden tantene hennes lå på hennes rom. Vi hadde som dere sikkert skjønner besøk av Jenny og Johanne fra den 16 til den 19. mai. Og det var nok utrolig moro for Mie og ha begge tantene sine her på besøk samtidig. 
Ihvertfall så startet 17.mai klokken 05.45 for da ville MIe opp. Rundt 07.00 ble tantene hennes vekket og vi hørte korpset gå forbi oppigata her, og vi hørte russen spille musikk. Så var det tid for en god 17.mai frokost og deretter inn i finstasen. Da vi kom til byen ble Mies lunte bare kortere for hvert minutt og hun sovnet i vogna si og gjorde en reprise fra i fjor og sov seg gjennom barnetoget. Så hun har feiret to 17.mai men enda ikke sett noe 17.mai tog.
Mie var veldig fornøyd med å få gassballonger og hun fikk is.  Da vi kom hjem fra byen kom moren og faren min hit for å grille med oss, og siden været var så fint kunne vi til og med sitte ute og spise, og det var utrolig deilig. Mellom mat og kaker var vi nede i byen og så på russetoget mens Mie var hjemme her med mormor og morfar. Tror vi alle la oss slitene men fornøyde på kvelden.  

HADDE DU EN FIN 17.MAI? 
HVA SYNES DU OM BILDENE?
 

BEGYNNER Å LIGNE NOE

  • 20.05.2013, 20:52

Hallo.
Jeg kommer med oppdatering og bilder fra 17.mai så fort jeg får ordnet plass til fler bilder på macen. Men kommer så snart som mulig.

Ellers så tenkte jeg at keg skulle vise dere teppet jeg driver å hekler til Mie. Har holdt på med det en stund men enda ikke kommet så langt. Jeg hekler bare når jeg er på jobb. Så det tar litt tid. Jeg mangler enda 7 rader.
Men tenkte jeg skulle vise dere likevel. Er ganske stolt over st jeg som alltid har vært elendig på håndarbeid har lager dette selv.

Hva synes dere om teppet så langt?:)

MIE OG SKO

  • 08.05.2013, 22:28

Mie har jentegenene godt på plass for hun elsker blandt annet sko. Et av de første ordene hun kunne si var "KO" Som betyr sko. Hun henter stadig skoene sine i skohylla og skal ha de på. 
Etter at hun var ferdig med å bruke vintersko og beynte med å bruke stoffsko så merket jeg at hun går veldig inn med bena. Bestemte oss derfor for å kjøpe et par ordentlige sko med skikkelig støtte i og hun går veldig bra med de. Er litt trist for det er jo så mye fine sko å velge mellom, men for mie sine føtter så er det nok best med de lit "stive" skoene med skikkelig god støtte. Hun kommer nok til å eie sko av både det ene og det andre kjente merket og slike "pynte" sko kommer hun nok til å ha, men de blir nok bare til bruk på korte turer og når man skal bort. Om hun skal leke ute blir det nok skikkelig gode sko hun må bruke. Til tider enda kan hun gå med bena litt innover, så om det ikke retter seg får vi komme i kontakt med en lege og evetuelt bli henvist til noen som kan se på de, er virkig å ta tak i slike ting synes jeg. Må også få med at hun går helt normalt med bena når hun går uten sko. 

Skoene vi har valgt ble vi anbefalt av dama i butikken og er av merket Ponny, etter litt googling ser jeg at de fler ganger har fått skryt for å ha god støtte, og det er veldig bra.  

 

 

Hva synes du om skoa?
Fler barn som går anderledes med slike "tullesko"? 

EN LITEN OPPDATERING

  • 06.05.2013, 13:44

Det har vært lite blogging på meg i det siste og jeg har ingen unnskyldning uten om at jeg har vært lat. Men tenkte jeg skulle komme med en aldri så liten oppdatering til dere her på bloggen så kan dere se hva jeg har gjort den siste tiden.

Jeg kan jo begynne med at den 16.april var jeg med Jenny(joakims søster ) på JUSTIN BIEBER konsert på Telenor Arena. Det ble veldig på sparket, og kom litt kastet på meg. Hun som Jenny skulle dra med var desverre uheldig og ble veldig syk så hun kunne ikke bli med, og da trengte jenny en og dra med så da ble jeg med. Jeg har aldri vært noe spesielt stor fan av Justin Bieber, men etter altfor mange timer i kø uten for arenaen med JB på radioen og en konsert på to hele timer har jeg faktisk hatt en av sangene hans på hode siden, så jeg hører faktisk på de stort sett hele tiden. haha ( Beliber i skjul) haha.
Neida. Men det var en helt sykt opplevelse. Noe jeg vikelig ikke angrer på at jeg ble med på. Det var en helt utrolig stemning der og jeg tror ikke det kan beskrives, det må nok oppleves. Jeg skal helt klart på konsert om han kommer til Norge igjen! Helt klart. hehe. Utrolig opplevelse som trolig bare oppleves en gang. Gikk med øresus i en uke etterpå tror jeg. hehe.

Ellers har jo Mie fått barnehageplass som jeg har skrevet om.

Joakim har hatt bursdag og da hadde jeg og moren hans fikset et lite overaskelsesbesøk bak ryggen hans. Han trodde nemmelig at bare min mor og far skulle komme samt broren min. Og han var stor fornøyd med det. Men på selvste bursdagen hans så ringte det overaskende på døra og jeg ba han åpne og det stor moren hans, bestemorx 2 og bestefaren hans. Tror han ble ganske oerasket. Det bEllersle litt mer gjester enn han hadde trodd skulle komme, og det var veldig koselig. Utrolig at jeg ikke avslørte meg, klarte å hemmeligholde noe for han i en hel uke. Det er ganske utrolig.
Han var heldig og fikk masse penger så da måtte vi shoppe ny jakke og nye sko til han. Og jeg tror han geneselt var veldig fornøyd med dagen. Så nå er Joakim 21 år.
Av meg fikk han barrista sett, så han kan lage deilig kaffe.

Ellers har Mie blitt veldig flink til å gjøre fra seg på do, og det er moro. 

 

Det er en liten oppdatering. Så LOVER jeg dennegangen at jeg skal bli flinkere til å blogge. Kan jo komme med noe av det jeg har tenkt å bloggen om

- Nye hagemøbler

- Ute blomster

- Mies nye sko

- Hva vi skal i sommerferien

- Hvordan mitt lysfat set ut.

- Ønskeliste til bursdagen min.

og litt andre ting.


Slenger med at dritgammelt bilde av meg selv, der jeg bodde hjemme og ike ante at jeg 3 år senre skulle bli mor:P 

Hvordan går det med dere? 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no