Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Bilder

 • 31.05.2011, 23:36Hva syns du om bildene?:)

Må få vedlagt at det er min kjære Joakim Onsum Bjerklien som har tatt bildene!:)

Innkjøp + rykter!

 • 31.05.2011, 22:33

Innimellom så lurer jeg på hva som får folk til å sette ut rykter som ikke stemmer. I dag har jeg fått en del meldinger fra bekjente som har skrevet lignende som: " Er det slutt mellom deg og Joakim?"  Hvor er det egentlig folk får det fra? Jeg har aldri satt ut noe rykte om at det slantrer, at vi ikke har det bra eller at det er slutt. Vi har det veldig fint sammen, og gleder oss veldig til å bli samboere. Så til alle som lurte, så er det langt ifra slutt mellom oss. Vi har det veldig veldig bra sammen!:) <3

Ellers i dag hadde vi en ganske kort og enkel skoledag, hvor det ikke skjedde stort!
Mens jeg ventet på bussen i setrum, så jeg litt rundt i forskjellige butikker og kom over to ting jeg ville ha på kremmerhuset. Så jeg slo til og brukte noen av bursdagspengene mine på dette. Er så utrolig mye fint på kremmerhuset jeg så gjerne skulle hatt! Men det er så dyrt. Så får heller gå å ønske meg ting der, og spare og kunne kjøpe seg når man har litt ekstra!:)

 
Denne kroppen trenkte jeg å ha på benken med frokostblanding i eller noe annet!:)


Denne klokken likte jeg veldig godt! og gleder meg til å finne en fin plass til den i stua vår!:)

Ellers i dag har jeg vært på skikkelig harrytur med mamma og broren min. Jeg kjøpte enormt med smågodt. Det er mange år siden sist jeg kjøpe smågodt fordi jeg var veldig lei, men så ble det veldig fristende og da måtte jeg bare.
Fikk også kjøpt kant til sengehimmelen som prinsessa skal ha over senga si. Også kjøpte mamma en kjempefin boddy med blonder på!:) 

Etter på skal jeg legge ut noen bilder vi tok i helgen! I forsøk på å lage et nytt deign, som jeg ikke har begynt med enda! Så følg med!:)

Hva har du gjort i dag?
Lyst til å se bilder?
Hva syns du om tingene jeg har kjøpt?Svingende form..

 • 26.05.2011, 22:26

Det er utrolig deilig å tenke på at vi faktisk bare har 13 skole dager igjen, Neste uke har vi fri både mandag, torsdag og fredag. Det vil si at det blir veldig lite skole!
De fleste karakterer er satt og vi har bare en prøve igjen før eksamen. Ikke kom jeg opp i noen eksamen skriftlig. Så nå gjenstår bare muntlig. Det eneste jeg vet helt sikkert er at vi har eksamen i yrkesfagene våre den 9 og 10 juni.

I skrivende øyebikk sitter jeg og ser på paradise, skrive ned alt jeg trenger å huske på, og alt vi trenger å kjøpe inn til leiligheten vår og ting vi må ordne før vi flytter sammen. Det er så godt å ha det skrevet ned så man kan stryke ut når man har fått gjor unna kjøpene sine!:)

Formen i dag har vært veldig rar.. har vært så trøtt at jeg nesten ikke har ord for det. Også fikk jeg feber og ble kvalm. Så jeg la meg til å sove. Og da klarte jeg å nærmest svette av meg feberen så nå er formen ganske fin.
Men godt å kjenne at lillemor har det godt ihvertfall! Hun sparker fra seg som aldri før!:)

 Hvordan har din dag vært?
 Har du noen sånne dager?


Bilde tatt i går:) 


 

Bilder

 • 25.05.2011, 21:42
Hva syns du om bildene?
Har du hatt en fin dag?Lei?

 • 25.05.2011, 12:52

Jeg merker at kroppen min virkelig begynner å instille seg på at det snart er ferie. Jeg sliter så grusomt med å motivere meg selv til å stå opp om morgningen. Det er veldig vanskelig å komme seg ut av senga og jeg kjenner kroppen nesten tvinger meg til å bli liggende. Jeg kjenner jege er så utrolig skole lei. Jeg er virkelig klar for sommerferie. Og må virkelig stå på nå for å forbedre alle karakterene mine i allmennfagene mine. Så får ha ekstra kustus på meg selv og motivere meg selv. Har funnet ut i dag at det er kun 18 skole dager igjen på skolen! Og det er motivasjon. Neste uke har vi jo også veldig kort helg. Så jeg må bare se frem til små ting!


Fant et bilde i arkivet fra i fjord sommer. Ser ikke sånn ut denne sommeren for å si det sånn!:)

Begynner du å bli skole lei?
Mangler du motivasjon?


 

Har du det sånn noen ganger?

 • 24.05.2011, 22:31

Dagen i dag har vært ganske opp og ned. Verken fin eller dårlig. Kvalmen har kommet og gått hele dagen og det er ganske slitsomt. Fler ganger jeg har måtte sette meg ned eller stoppe helt opp og tvinge kvalmen vekk. Det er så slitsomt å  være i et sånn form. Så håper den er litt bedre i morgen, og at dette bare var en dårlig dag.

Ellers i dag var vi ferdig på skolen veldig tidlig. Faktisk to og en halv time før vi skulle. Og det er veldig deilig når man har en sånn dag som jeg hadde. Så da kom jeg meg hjem, var faktisk så heldig at broren min hentet meg på skolen og kjørte meg hjem. Godt med brødre som liker å kjøre bil.
Da jeg kom hjem ble jeg med mamma og ei venninde av hun til byen for å se på en snekker bukseshorts. Helt siden jeg var liten har jeg alltid sakt at den dagen jeg blir gravid skal jeg ha snekkerbukse. Og siden jeg går gravid mesteparten av sommeren har jeg da tenkt at en snekekrbukse shorts passet bedre. Og etter å ha prøvd veldig mange fant jeg en som satt fint. Så nå gleder jeg meg bare til det blir varmere og at jeg kan bruke den uten å fryse.

Jeg fikk også kjøpt meg en kjempe fin, kjempe rosa bikini. har kjøpt meg to nye bikinier hittil denne sommeren. Men ser ikke ut til at jeg får brukt de så mye, sånn som været er nå.


Ellers har den lille jenta mi det bra i dag, hun sprker og beveger seg stort set hele dagen:)

Er du noen gang i sånn form?
 

Noen som vet?

 • 24.05.2011, 10:24

Denne dagen begynte ikke spesiellt bra. Hadde en natt med lite søvn, og mye oppvåkninger. Så det var veldig vanskelig å stå opp på morgningen i dag. Måtte sette på "utsett" på vekkerklokka mi minst 4 ganger, og da hadde jeg så dårlig tid når jeg så på klokka at alt gikk i ett. Og en så brå oppvåkning fører skjelden med seg noe godt.
Så da endte det med at jeg satt og så rett i veggen for å prøve å roe ned kvalmen. Før jeg måtte løpe til bussen.

Ellers i dag har jeg hatt utrolig vondt i den ene puppen min. Det liksom svir og gjør vondt. Noen som vet hva det vet?
Håper bare denne dagen blir bedre snart!

Så var det søndag...

 • 22.05.2011, 14:28

Fikk ikke lagt ut noen magebilder i går, fordi minnekortet i kamera ikke vil funke i pcen min. Så må prøve igjen senere i dag når jeg er kommet hjem om det funker på den andre dataen min. Så kommer magebildene fra i går da, håper jeg!:)

For øyeblikket sitter jeg i sofaen og venter på at min kjære skal komme hjem fra jobb. Hadde egentlig tenkt til å bli liggende leeenge i senga i dag i håp om å sove så lenge at jeg nesten ikke rakk å stå opp før min kjære kom hjem.
Men jeg våknet av en melding før det og da fikk jeg ikke sove igjen, men nå er det bare en time til han er hjemme her igjen:)

HVa skal du i dag?
Hva har du gjort sålangt i dag`?
Hatt en fin helg?:)


Atm..

" Du er ikke alene, Mamma"

 • 18.05.2011, 21:32

Fra man er liten gleder man seg stort til den dagen man blir atten år og voksen. Man ser for seg at det blir den beste dagen i hele livet omtrent. Jeg vil nå si at dette har vært en av de verste dagene på ganske lenge.
Våknet til sol og dårlig tid, fikk hevet på meg et par vonde sko før jeg gikk til bussen. Da fikk jeg gnagsår med en gang. Var også heldig at dette var et par ballerina sko også kom regnet. Og siden har det regnet.
Etter en lang og lite givende skoledag, stresset jeg meg først inn på feil buss og måtte sitte på rundt halve byen før jeg kom ned igjen til byen for å så få byttet til riktig buss. Kommer da hjem til en stengt dør og ingen hjemme.
Nøkkelen hadde jeg lånt bort til min bror og ikke fått tilbake igjen så der satt jeg da på trappa ute i regnet. Jeg satt er i nesten tre kvarter i regnet og syntes veldig synd på meg selv.. gråt til og med noen tårer..

Men det var jo en opptur i dag da. Jeg var på jordmorkontroll og alt så bra ut. Prinsessa mi ga meg et stort smil om munnen da jeg fikk høre hjertelyden hennes og da jeg satt ute på trappa laget hun litt liv i magen, for å fortelle mammaen sin at hun ikke er helt alene.
Fikk også et koselig besøk av tanten min, onkelen min og fetteren min da. Så noen oppturer var det helighvis:)

Føler dagen har vært veldig slik..

Hvordan er din dag vært?

 

Hva skal prinsessa hete?

 • 18.05.2011, 20:12

Tenkte jeg skulle avsløre på bloggen hva den lille prinsessa i magen min skal hete. Hadde først tenkt til å ikke fortelle noe før hun ble født, men har bestemt meg for at jeg skal avsløre det likevell... Sååå prinsessa skal hete:


Hva syns du om navnet?
 

JEG HAR BURSDAG.....

 • 17.05.2011, 23:30

....Om en halvtimes tid! 
Blir nok ikke så mye fyll og fanteri på attenårsdagen min. Må jo holde meg unna alkohol, så får ta det igjen ved en senere anledning når prinsessa er ute og ikke kan bli skadet av det ihvertfall! :)

Er så heldig at jeg skal på jordmor kontroll i morgen på selve dagen min, så da får jeg i bursdagsgave å gå høre den vilte lille prinsessa mi i magen! Hun tok helt av på morgningen i dag, og det er første gang jeg har kjent det så godt, og skikkelig, hun våknet tyderlighvis av at det gikk et korps forbi blokka. Kanskje hun blir drillpike? hehe.

 

Random:)Gratulerer med dagen!:)

 • 17.05.2011, 19:00

Gratulerer med dagen!
Har hatt en veldig fin 17.mai. Har feiret sammen med kjæresten min og alle dager sammen med han blir like fine!
Vi feiret ikke med store kosnader. Vi tok på oss finstasen, og dro til byen for å se på barnetoget og spise litt pølse og lignende.
Joakim fikk smakt nationalretten her i Moss for første gang, som er pølse i vaffel og det falt i smak. Høres nok værre ut enn det det er! Men det burde smakes en gang!:)
Vi dro ganske tidlig hjem etter at jeg hadde fåttt trøkket i meg is og tre sukkerspinn, og da vi kom oss hjem begynte det ustabile været også med regn og sol om hverandre. Så vi lå og sov i mange timer før Joakim for en times siden måtte kjøre hjem siden det er skole i morgen og han har en del ting han burde få tatt ut av bilen sin.
Godt det ikke er lenge igjen av skoleåret og snart trenger vi ikke å lengte etter helger og ferier for å kunne se hverandre. Snart er vi samboere og det føles veldig godt!:)


Verdens fineste kjæreste <3


Gutten som gjør livet perfekt!:)


<3<3<3


Koser meg med is:)

Håper alle har hatt en fin dag!
Husk å gratulere meg med dagen i morgen også! Da blir jeg 18 år:) 

 

Meg om 5 minutter!

 • 12.05.2011, 23:17

I dag har jeg vært på farten hele dagen. Kjempet på bikbok for å få en bukse til femti kroner og slitt ut bena mine ved å gå på salg og tittet og shoppet litt i nesten fem timer, etter at jeg hadde vært på praksis, og vært hjemmom og ryddet og ordnet. Så nå blir det ikke lange innlegget, skal komme meg til seng og soooooooove. Tidlig opp i morgen, også er det HELG!


Meg om noen minutter:)

Hvordan har din dag vært?
Liker du salg?


 

Avbrutte avtaler

 • 11.05.2011, 22:52

Jeg hater når jeg får timeavtaler et sted og når man møter opp er de enten overbocket eller så er legen eller den du skal til forsinket eller syk.
I dag opplevde jeg nemmelig å måtte møte opp hos tannlegen min halv fire til et mørkt lokale. Så jeg ringte på om ble møtt av ei som sa de hadde stengt. Så jeg viste hun innkallelsen til timen min og hun syns det virket rart.
Så fant hun ut at tannlegen min var syk i dag, men det hadde ikke jeg fått noen beskjed om.  Så jeg møtte opp da til ikke noe og ble sendt hjem me en ny avtale på mandag. Surt å måtte møte opp kvart på ti på en fri dag hvor jeg kunne sovet lenge. 
Jeg tenkte at det er godt jeg ikke har tannlegeskrekk og har syket meg opp til å gjennomføre dette, for da hadde jeg måtte syke meg opp til en ny time senere. 


Bilde er fra 1.vgs. vi skulle øve på å pusse tenner på hverandre, syns det passet!

Jeg har forresten et spørsmål til dere gravide! Hva er "reglene" for tannlege og gravide? Har hørt så mye forskjellig. At man ikke kan ditt og ikke kan datt. Noen som vet?:)

Har du tannlege skrekk?
Opplevd noe lignene?

 

Blommor

 • 09.05.2011, 17:24

Hva syns du om bildene?
Konfirmasjon!

 • 08.05.2011, 22:50

Er liksom ikke så mye spennende å fortelle om en konformasjon, Men jeg har tatt en del fine bilder jeg vil dele med dere! Så jeg skriver ikke så veldig langt jeg. Det var en veldig lang gudstjeneste og det var veldig deilig når det var ferdig. Etter det satt vi og koste oss med masse god mat og dessert! 

Den vakkre konfirmanten, Elise:)


Meg!


Meg... og..


Meg !


frukt/godteri spyd:) 


Konfirmanten igjen:)


Ungene plukket blomster:)

Hva syns du om bildene?
Har du vært i konfirmasjon?   

Dårlig tid= dårlig dag

 • 05.05.2011, 19:24

Har ikke hatt noen god dag i dag. Hadde litt start vansker på begynnelsen av dagen og kom meg ikke ut av senga før klokka var ti over syv. Da var det mye som måtte gjøres før jeg må være ute av døra senes ti på halv åtte. Og stress er nok det værste jeg kan starte dagen min med. Så har vært mye plaget av kvalmen i dag og en helt ekstrem trøtthet! 
Ble ikke noe bedre av at vi satt halve skoledagen og snakket om eksamens datoene! Hjelp.
Gleder meg bare til det er over og sommerferien begynner. Jeg er så klar for dager uten planer og det å kunne sove lenge!

Etter en slitsom skole dag med alt for høyt støynivå fra en overtrøtt klasse, også fra meg. Så læreren sendte og hjem halvannentime før skole dagen egentlig var slutt. Da er det ganske slitsomt.
Da var det rett til legen for noen blodprøver og høre på hjertelyden! Også rett hjem hvor jeg sovnet på sofaen.
Men nå skal jeg hjelpe mamma med å lage middag til tre sultne karer som arbeider ute på verandaen med å legge nytt gulv!


Bilde tatt forrige helg alltså i uke 18. i morgen er jeg 19 uker på vei!:)

Hvordan har din dag vært?
er du klar for sommerferie?
 

Lyst til å gråte av glede!

 • 04.05.2011, 00:23

I dag skulle jeg egentlig kommet med en ny ukesoppdatering, men det skal jeg ikke i dag.  Fordi terminen min ble flyttet og jeg er ikke 19 uker før til fredag, så på fredag kommer ukesoppdateringen istede for. Lik greit egentlig. For jeg har nesten aldri tid midt i uka uansett! :)
Bare sånn som i dag så har jeg hatt en skikkelig tettpakket timeplan. Først skole hvor vi hadde tentamen eller prøvemuntlig eksamen da. Jeg er som er verdens dårligste på å forberede meg til ting, leste i en og en halv time før jeg skulle høres. Jeg er ikke den beste til å øve på ting, eller forberede meg. Men jeg fikk allikevell en 6'er. Så er veldig fornøyd! Hadde lyst til å gråte av glede!

Etter skolen var jeg rimelig fornøyd kan man si! Og da tok vi turen til Oppegård for å henteseng til den lille jenta. Så nå kan jeg nesten ikke vente med å få et sted å bo og få innredet prinsessrom! Har bestilt liftgardin og sengehimmel av mamma som hun skal sy!

Etter sengen var hentet så dro jeg hjem til min far for å vaske, så jeg fikk litt penger. For da kan jeg hente ut mobilen min i morgen, før jeg skal hjem og rydde rommet mitt og skapet mitt. Huff. for et stresset liv jeg har til tider. Men bedre enn å aldri ha noe å gjøre da! :)Hva har du gjort i dag?
Liker du stramme timeplaner?

 

Summer by Ronja

 • 01.05.2011, 21:13Hva syns du om bildene?
Liker du å ta bilder?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no