Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

30 dager igjen

  • 15.04.2015, 17:24

Hallo.

Nå er det blitt en stund siden jeg blogget igjen. Jeg gjør egentlig ganske lite om dagen og har gjort ganske lite egentlig de siste 30 ukene vil jeg si.
Nå nærmere det seg med stormskritt til at Lillesøster Othilie skal komme til oss. I dag er det faktisk bare 30 dager igjen til termin. Jeg personlig synes de siste dagene har gått enormt sakte. Det er ikke så mye jeg får gjort. Siden jeg som regel bare ligger i senga eller sitter hjemme. Jeg sliter veldig med bekkenet og det gjør også at jeg blir veldig fort sliten. Jeg orker ikke gå spesielt mye, jeg orker heller ikke å stå spesielt mye så aktivitetene  er noe begrenset. Prøver å gjøre klar det jeg kan til Othilie men det er ikke mange ting jeg orker av gangen. Jeg sover også veldig dårlig om natta så jeg sover som regel dagen mens Mie og Joakim er på jobb og i barnehage. Jeg sover sjeldent mer enn 2 timer sammenhengende av gangen, så jeg sover og er våken litt om hverandre. Er jo oppe hundre ganger hver natt for å gå på do, så søvnkvaliteten er ikke så veldig god. 

Ellers så begynner ganske mye å falle på plass, jeg tenkte jeg skulle prøve å pakke fødebaggen til uka, jeg må bare få kjøpt inn en del småting som skal vær med i baggen. Egentlig det meste. Selvom jeg har pakket en slik bag før så er jeg helt blank på hva jeg faktisk skal ha med meg. Men nå skal ikke Joakim sove sammen med meg på sykehuset, siden han skal være sammen med Mie om kvelden natta mens vi er på sykehuset, men regner med at de vil komme innom hver dag, så da kan de jo ta med seg ting til meg om jeg glemmer noe. 

 Se dette nydelige sengetøyet og babynestet jeg bestilte av ei på instagram.

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no