Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

FÅTT BARNEHAGEPLASS

  • 26.04.2013, 22:53

Vi søkte barnehageplass til Mie i mars og fikk i forrige uke beskjed om at vi hadde fått plass. Vi var veldig heldige og fikk den plassen vi hadde håpet mest på. Vi angret nemmelig litt på plasseringene våre på søkelista etter fristen var gått ut, vi ville endret på første og andre plassen. Også var vi heldige og fikk andre plassen, altså den vi faktisk ville ha da. Det var jo veldig moro.
Så den 15.august begynner hun i barnehagen. Vi håpet egentlig at hun fikk plass fra den 1.august. Men vi får det vel til å gå selvom hun får den 15. også.
Ihvertfall, barnehagen hun begynner i er en naturbarnehage så de er utrolig mye ute og på turer osv. Det er derfor veldig viktig at hun har nok klær og klar som er slitesterke, derfor blir det noen rundet på nettet fremover hvor vi kommer til å lete etter kupp osv. Vi går nok for reima dresser og tilbehør osv. Så det blir mye shopping fremover. Jeg er jo helt blank på dette barnehage greine. Så om noen av dere har noen gode tips til hva man trenger når barna går i barnehager. I dag har ihvertfall Mie fått seg barnehagesekk i dag, og det var hun veldig fornøyd med, selvom det var veeeldig mye annet hun også ønsket seg inne på xxl. 

Tenkte jeg skulle legge ut en liste over ting vi trenger til barnehage start, så kan evetuelt dere som har litt erfaring fra barnehage gi meg noen tips. Regner jo med at vi får en slik liste eller noe av barnehagen når det nærmer seg, men jeg liker å være godt ute.
Har dere noen tips til noe mer vi trenger?
Skal ditt barn begynne i banrehage til høsten?

MIN NYE HOBBY

  • 14.04.2013, 11:18

Jeg skrev jo for en stund siden at jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle begyne å hekle eller strikke, jeg prøvde en stund å strikke, men det ble det ikke mye greier ut av, så jeg kjøpte inn til å begynne å hekle og søkte meg frem på youtube til fine videoer som blandt annet skulle vise hvordan man hekler bestemoruter, for jeg ville lære meg å hekle bestemorrute tepper, og det var masse fine filmer ute på nettet som viste det, jeg hadde jo selvsagt kjøpt meg alt for tynt garn og alt for tykk heklenål så det ble ikke så veldig pent det jeg hekle.
Men i går var vi i sverige og da fikk jeg kjøpt meg noen skikkelig fine heklenåler på søstreen grene og jeg fikk kjøpt meg tykkere garn på nille, så nå blir rutene mine mer som de skal og det er så moro. Det eneste jeg ikke kan enda er å feste tråder, men det lærer jeg vel det også renger jeg med.
Men jeg føler meg så revet med, spesielt siden nesten alle på jobben min hekler for tiden. Så nå er jeg skikkelig gira og har hekle omtrent i hele dag.


Dette er fargene det går i.

Driver du med noen hobby?
Hekler du? 

 

MIES ROM

  • 13.04.2013, 22:37

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av rommet til Mie igjen. Jeg vet jeg har vist det til dere sikkert 100 ganger før men nå er det mye som er nytt der inne, som er skjedd så tenkte det var på tide med nytt innlegg om rommet hennes. Håper dere liker det. Det er blandt annet nye møbler der inne, det er også nye gardiner og det er ommøblert litt der. Håper dere vil si deres mening om rommet.
Jeg føler jeg aldri blir fornøyd med rommet til Mie, det er fordi det er rare vinduer der, det er også en gigantisk skyvedørsgarderobe der, og det er vanskelig å plasere ting praktisk og logisk der inne, så det sliter jeg veldig med, det er veldig mye som skulle vært gjort om vi eide her for å si det sånn, men sånn er det med de fleste rommene her. Men jeg pørver å gjøre det beste ut av det, og finner satid ut nye ting som er mer praktiske. Så jeg fornyer det ofte. 
Men her kommer det ihvertfall litt bilder da av hvordan det ser ut nå, synes det gjorde seg veldig med nye gardiner ihvertfall. 

GAMLE BILDER AV ROMMET KAN DU SE HER


De nye gardinene kjøpte jeg i sverige for bare 99 kr stukk, utrolig fornøyd med de:)


MIe har fått kjøkkeneet sitt inn på rommet sitt.


Denne senga skal firhåpentligvis ut  til sommeren og erstattes av en skuvseng.


HUn har også fått bokhylle på rommet sitt.


Og dette er det aller nyeste. Utrolig fornøyd med dette settet, det er så utrolig søtt.HVA SYNES DU OM ROMMET TIL MIE SLIK DET SER UT NÅ?


 

NYE HYLLER I STUA

  • 11.04.2013, 23:27

Det har blitt ett lite bloggfravær i det siste med det skjer noe hver eneste dag, i går hadde vi besøk rett etter jobb, også skulle Mie spise og legge seg så kom mamma og hang opp noen hyller for meg(skal vise bilder) også kom, Joakim hjem og vi ble siitende og snakke før vi la oss, i dag var det bursdagsfeiring for mamma og vi var hjemme ganske sent så Mie måtte rett i seng også kom Joakim hjem og vi har nå begynt å se på Pardise Hotel. I Morgen skal vi til sverige med Mamma rett etter jobb, så kan hende vi blir litt sent hjemme, men tenkte jeg skulle blogge litt bilder av rommet til Mie i morgen for der inne er det mye nytt som er skjedd der inne, så glder meg til å vise dere.

Men nå tenkt jeg at jeg skulle vise dere de nye hyllene jeg har fått i en veldig tidlig bursdagsgave av svigermor, det ble utrolig fint og den hylla som hang der før er nå blitt bokhylle på rommet til Mie. 

 

Hva synes dere?
Har dere slike smale hyller? 

FAMILIEKOS

  • 06.04.2013, 22:51

På torsdag når jeg kom hjem fra jobb lagde vi deilig fiske middag før vi kledde på oss godt og gikk ut på skikkelig tur, det var utrolig deilig. vi tok med oss kako og beremeis og gikk til et sted som heter Rambergtoppen. Det var utrolig morsomt på tur og Mie koste seg super masse. Desverre ble det fort kaldt så vi var der ikke så veldig lenge, men vi koste oss veldig den lille stuenden vi var der. Angret nesten på at vi ikke tok med oss akebrett fordi det var utrolig mye snø der enda og Mie synes det var veldig moro å ake. Jeg meket også veldig godt at neste uke blir det noen turer på treningssenteret for formen min er virkelig ikke bra, og jeg får helt vondt i magen når jeg ser bilder av meg selv, så nå må det gjøres noe. Vi har jo blitt mye flinkere men det treningen må jeg skjerpe meg på. Jeg fikk så vondt i ryggen etter å ha bært Mie på ryggen i bæremeis så Joakim måtte bære hjem igjen. Da fikk jeg så vondt i ryggen at jeg nesten ble redd av det.

Når vi kom hjem igjen måtte jeg bare legge meg ned på senga mens Joakim ordnet og la mie for kveld, og tror det ikke jeg sovnet? Joda, jeg sovnet klokken åtte om kvelden samtidig som Mie. Og japp, jeg sov helt rundt, våknet en gang rundt tolvtiden fordi jeg måtte kle av meg og ordne meg for kvelden før jeg gikk og la meg og sovnet igjen på under fem minutter, utrolig sliten kan man si. Men godt var det.

Nå har jeg frihelg og hittil i dag ahr jeg bare skudd ned en hylle og vasket litt her hjemme, i morgen har både jeg og Joakim fri, så da tenker jeg at vi skal starte dagen med å rydde boden for 12343565 gang i år, det blir såå fort rotete i slike små rom, eller så skal det nok skiftes på litt senger og ryddes litt ute tror jeg. Det er allitd noe å gjøre kan man si. Både mandag og tirsdag har jeg senvakt så det blir to fine formiddager med Mie som begynnelse av neste uke.
Men her kommer det litt bilder fra turen vår. 


ÆÆH, Pappa tok sutten min :O


Koser seg i bæremeisen ho


 

HVa synes du?
Er dere flinke til å gå ut å finne på litt?:)

 

 

HJEMMELAGET STIGE

  • 02.04.2013, 23:09

I dag har jeg og Mie kost oss ute masse i ettermiddag, og jeg var veldig i det kreative hjørnet i dag og bestemte meg for å lage noe med alle kvistene vi har liggende ute her. Jeg har tenkt utroolig lenge på at jeg skulle gjøre dette,men ikke fått somlet meg til det. Men i dag gjorde jeg det endelig, var i byen med Mie i dag etter jobb og da bestemte jeg meg for å kjøpe det jeg trengte til å lage en stige av disse pinnene så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan resultatet ble:)
Jeg har bare brukt hemptråd til å binde de sammen, men om man skal ha den stødigere bør man bruke skruer før man binder:)

HVA SYNES DU?


 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no