Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -
 • Mie
 • SENKET SENGEN

  • 28.04.2012, 13:45

  Synes nesten det er til å gråte av hvor stor Mie begynner å bli. Nå har vi til og med måtte senke senga hennes fordi hun får hele overkroppen over kanten på senga så nå var det på tid å senke bunnen på senga hennes så vi slipper å oppleve at hun skal dette ut av senga. Når vi senket senga så måtte vi også ta bort senge himmelen hun hadde over senga for at hun ikke skal dra i den og løsne den stanga den hang på og få den over seg. Så nå er vet veldig tomt ved senga hennes så jeg tror ejg må finne ett etter annet å henge over senga hennes så det ikke er så tomt der...  Huff, synes akkurat den lille babyen vår ble født og nå er hun blitt så stor allerede. Blir bare mindre og mindre baby for hver dag som går...


  Fineste Mie!

  Når måtte dere senke senga til babyen deres? 
  Har dere opplevd at babyen har detti ut av senga?


 • Mie
 • FORNØYD MED "STORJENTE" STOL

  • 27.04.2012, 23:48

  Endelig har vi byttet ut newbornsetet til tripptrappstolen til Mie med bøyle. Endelig er nok et litt feil ord å bruke, for det er litt vemodig at den lille babyen vår bare blir større og større. Men hun passet jo ikke inn i selene på stolen sin lenger stakkars, så da måtte vi bytte. Selv ble hun veldig førnøyd og synes det var veldig gøy å sitte helt inntil bordet og slå på det. Så nå skal jeg få lagt ut en del baby ting til salgs i morgen. Føler det er så feil å selge unna Mie sine ting, det er liksom det hun har brukt og jeg føler det er helt feil. Men vi kan jo ikke ta vare på alle tingene hennes heller. Så om det er noen leserer her som er intresert i et newborn sete til tripptrappstoler så selger jeg et! Men men, jeg må nok bare innse at Mie blir større og større for hver dag og at hun trenger mindre og mindre baby utstyr. Synes nesten ikke hun bruker noe baby greier lenger, noe som er litt trist. Men kommer nok over det. Er jo samtidig så morsomt å se at hun utvikler seg og blir større også!


  Fornøyd jente i ny stol!

  Har dere beynt med stor stol- i såfall når?
  Hvor lenge brukte dere newborn sete?
  Noen som er intresert i et newborn sete? 

   

 • Mie
 • GØY MED HOPPEHUSKE

  • 27.04.2012, 22:19

  Mie er så heldig at hun har arvet en hoppehuske etter pappaen sin, som han, søstrene hans og søskenbarna hans har brukt som små. Mie er helt vill på å hoppe når hun står på fanget til noen og så fort bena hennes får feste noe sted. Så en hoppehuske var helt midt i blinken for den frøkna. Når hun står oppe i den så er hun faktisk ikke redd for støvsugerern heller, som hun er over alt ellers.. Så det er en vinn vinn situasjon kan man si. Hun sitter selvsagt ikke veldig lenge av gangen fordi det ikke er bra for ryggen osv. Men det er jo veldig greit når jeg skal gjøre litt her så kan hun sitte der og følge med på hele leiligheten.  For hun henger i huska midt på stue gulvet så hun har oversikt over hele leiligheten fra der hun henger.


  Har ditt barn prøvd hoppehuske? - i såfall hva synes de?
   

  BURSDAGSSELSKAP

  • 26.04.2012, 23:42

  I går hadde vi en superfin bursdag for Joakim. Og jeg tror også han synes det selv. Det var ganske mange i familien til Joakim som kom på kaker og det virket som de fleste kakene vi hadde laget var ens tor sukkse også. Så vi hadde ikke igjen så mye kake i dag. Og det er bare deilig å tenke på at man slipper å kaste noe. Men det var veldig koselig at det var så mange som kom til tross for at de fikk en dags forvarsel på at Joakim skulle feire på dagen sin. 
  Joakim fikk fine gaver og Mie synes det var veldig koselig at vi fikk så mye besøk og trodde nok selv at alt besøke var til hun. Hun var også veldig flink når hun skulle sove for kveld og sovnet nesten med en gang hun tble lagt ned i senga. Og glemte helt at stua var fullt av besøk.  


  Hva synes du om bildene?
  Er du glad i å bake? 

  HIPP HIPP HURRA

  • 25.04.2012, 12:58


  Verdens fineste pappa, kjæreste, samboer har bursdag i dag! Dagen skal feires med kaker og familie på besøk så i dag har hele formiddagen gått til å 
  lage marsipankake for første gang. Kan si meg nokså fonøyd med resultatet.
  Så da håper jeg bare Joakim får en super fin og minnerik bursdag så lover jeg og Mie at vi skal være super snille med han hele dagen og han skal til og
  men får lov til å bestemme alt vi skal se på tv i kveld hvis han vil det! 

  Da vil jeg gratulere Joakim med å ha gått over til de voksenes verden og ikke lenger kan kalle seg tennåing for han blir hele  ÅR GAMMEL! JIPPI! 

  Gratulerer med dagen Joakim<3 Jeg og Mie elsker deg super masse!
 • Mie
 • MY PRECIOUS LITTLE BABY

  • 24.04.2012, 23:08

  "My precious little baby 

  I have loved you from the start 

  You are a tiny miracle 

  Laying closely to my heart 

   

  Each day I feel your presence 

  Each day your heart beats softly 

  As only I could know 

   

  So I'll keep this in a special place 

  And remember each year through 

  Of this very special time in my life 

  The moment I carried you"

  OPPKAST

  • 24.04.2012, 22:50

  God kveld alle sammen! 
  Har vært litt stille fra meg di siste dagene nå. Men nå er jeg tilbake for fullt. Har vasket og ryddet hele leiligheten i dag og vi har begynt å bake litt kaker. I morgen har Joakim bursdag og det kommer masse familie som skal feire han med oss. Verdens fineste kjæreste, samboer og pappa er ikke lenger tennåring fra i morgen av. Men hele 20 år. Så håper vi får laget en skikkelig fin dag for han!
  Ellers har vi ikke gjort så mye i dag. Vi har vært en tur på butikken og en liten trilletur her i området. Mie har vært flink til å sove masse i vogna si i dag og lekt masse i lekegrinda si. Hun synes det er mye morsomere å sitte i lekegrinda si når hun kan sitte og ha litt oversikt og ikke ligge rett ut. Så hun var veldig tolmodig oppi der i dag!

  Ellers så var hun veldig flink og sovnet veldig fort i vogna si til tross for at hun har vært borte fra senga si i nesten tre uker, hun sovet med en gang hun havnet i senga. Men våknet etter bare en time og da badet hun i sitt eget spy omtrent i senga si. Så da var det bare opp av senga og dusje hun da. Heldigvis sovet hun igjen etter en flaske med melk. Så håper hun sover natta gjennom og at vi slipper å ha en våken natt. 


  Fine jenta mi!

  Har noen savnet meg de dagene jeg har vært borte?

  TRAVEL HELG

  • 22.04.2012, 23:16

  Helt kort oppsummert her nå. I går var vi ute og spiste med pappaen min og samboern hans før vi hadde en helt umullig natt hvor Mie sov minimalt, i dag har vi vært å vasket bilen til Joakim og ryddet litt her. I morgen skal Joakim på jobb intervju og leverer ut søknader til fler jobber, før vi skal reise oppover igjen. 
  Da blir det nok litt mer blogging, om jeg finner noe å blogge om da. Haha. Heldigvis ikke så veldig lenge til neste gang vi kommer nedover igjen da. Planen er å komme nedover igjen til 4 Mai, men kanskje jeg og Mie drar nedover før Joakim. Vi får se på det.

  Men nå skal jeg legge meg,m, kanskje jeg kommer med et innlegg i morgen, men tviler på at jeg får tid desverre.

  Har dere det bra da? 

 • Mie
 • EN KILO OPP!

  • 20.04.2012, 22:22

  Endelig er vi hjemme, vært på farta i hele dag føles det ut som. Først var vi en tur i banken og satt opp en time til rådgivning angående huslån, før vi dro opp på helsestasjon å veide Mie siden vi egentlig skulle vært på helsestasjon. Hun veier nå 8220 ca.. Ikke så lett å få helt nøyaktig vekt når hun lå å sprella men det er ca hva hun veide. Så den siste måneden har hun gått opp en hel kilo siden vi veide hun på 5 måneders kontrollen, det vsr såååå deilig å se. For sist gang vi var å veide hun hadde hun bare gått opp 90 gram på grunn av matvegnirng på grunn av problemer med magen. Så det var utrolig godt å se at alt går som det skal nå! Hun spiser masse og kroppen funker som den skal!
  Hun sliter fremdeles med at hun kan spise mer enn hun egentlig orker fordi hun koser seg sånn, så hun ender noen ganger opp med å kaste opp. Det er ikke allitd like kult. Men etter en dusj og skift på senga så sovnet hun endelig i senga si.  
  Ellers har vi vært litt rundt og hengt opp lapper om at vi søker dagmamma i dag og har allerede fått en innringer. Så da er det bare å håpe på at vi finner en god og snill person som kan passe på det mest verdifulle vi har. Kjenner det skal blir ganske tungt å la noen andre tilbringe dagene med min lille baby! Heldigvis er det en liten stund igjen til det...


  Her ser dere at det står 8200 men så gikk den helt opp til 8500 en gang og ned igjen.. Men havnet fles ganger på 8220 :)


  God bolla vår!!!

  Hva veide ditt barn ved 6 måneder?
  Hva synes du om bildene?

   

  VÆRT PÅ SYKEHUSET

  • 19.04.2012, 20:44

  Verdens beste kjæreste stod opp med Mie i dag så jeg fikk sovet ekstra lenge. Det var godt. Da jeg stod opp fant vi ut at vi ikke hadde så veldig god tid før vi måtte komme oss avgårde. Joakim skulle nemmelig på Ullevål i dag og ta noen røntgen bilder og snakke med en lege angående en operasjon han skal gjøre i brystet. 
  Vi kom oss fint frem til Sykehuset og vi fikk vært på alt Joakim skulle, ikke at det tok så lag tid, men det ble litt venting likevell. Uansett så var Mie utrolig flink og tålmodig selvom dt var litt venting. VI hadde også med den nye vogna hennes og jammen så sovnet hun i vogna selvom den var veldig ukjent. Hun likte seg godt og likte godt å ha god oversikt over hva som skjedde forran seg. Fineste jenta. <

  Etter vi kom oss hjem igjen fra Oslo dro vi en tur på senterert før vi dro hjem igjen så Mie fikk spist litt og sovet litt. I morgen skal vi en tur på helsestasjonen og Veie Mie mor før vi skal i banken også lvere ut litt søknader så Joakim også får seg en jobb her i Moss. Kjenner jeg blir helt nervevrak av alt som må fikses... synes det er så mye som må gå i orden og så mange brikker som på passe sammen før puslespillet er helt og ferdig. Men vi klarer det vel!


  Fine jenta vår!

  Nå koser vi oss med masse på tv i kveld, bør prøve å komme oss i seng litt tidlig i dag, så vi kommer oss avgårde i god tid i morgen siden vi har litt å gjøre:)

  Hva synes du om bildene?
  Hva har du gjort i dag? 

   

  OSLO I MORGEN

  • 19.04.2012, 00:28

  God kveld!

  Har hatt en utrolig fin dag sammen med Marianne og Leah. Vi var så spreke at vi bestemte oss for å gå helt hjem til moren min fra sentrum. Det er ganske mye oppoverbakker og nedoverbakker og med tunge vogner og tunge unger og i drittvær så var det ganske tungt. Så vi var veldig fornøyde med dagens treningsøkt. Når vi kom hjem til Mamma hadde hun bakt masse godsaker så der hadde vi skukkelig flaks!
  Etter noen timer her dro de hjem og da var det tid for dusj og sove for Mie. Også kom Joakim ut på kvelden.

  I Morgen skal vi til Oslo, siden Joakim skal på Ullevål sykehus, og siden det skjer ganske mye i Oslo om dagen så får vi sette av god tid til å komme oss frem inne i Oslo. Men nå skal vi sove, er nok ikke så alt for mange timene til Mie kommer til å ville opp.

   


  Fiiiningene våre:)  Leah baki der og Mie frempå her!

  Har dere hatt en fin dag?
  Hva synes dere om bildene? 

   

  NY EKSTRA VOGN!

  • 17.04.2012, 14:20

  Jeg virkelig elsker Simo vogna mi og kommer aldri til å erstatte den, Men når vi skal ut på tur og ha med oss en del så tar vogna hele bilen og da er det greit med en vogn som tar litt mindre plass som vi kan ha liggende i bilen nærmest, men også en vogn vi kan bruke senere når Mie skal i barnehage osv osv. 
  Vi var å tittet på vognen i sverige i helgen men synes det var litt mye å gi nesten tretusen kroner for en ekstra vogn. Så jeg etterlyste om noen solgte en brukt og da var vi så heldige at ei i klassen til Joakim skulle selge sin vogn og nå har Joakim hentet den. Jeg har bare sett den på bilde men gleder meg veldig til å prøve den selv.
  Vognen vi kjøpte er en Emmaljunga scooter, i helt sort! Den ser helt ny ut og er veldig fin.
  Dette er nok et ganske tilsvarende bilde av hvordan vogna ser ut! En vedig fin vogn synes jeg! Gleder meg til å prøve den.

   

  Har du denen vognen?
  Hva synes du? 

 • Mie
 • SITTER SELV

  • 17.04.2012, 00:20

  De siste dagene har Mie begynt å sitte helt selv uten noen for for støtte, og hun kan sitte opptil ti minutter før hun detter over til siden. Det er utrolig moro å se hvor fort det går fremover nå, Bare de siste dagene har det skjedd så mye, dytter seg forover og bakover og sitter helt selv. Hun prøver iherdig hele tiden å komme seg opp på kne for hun virker iverig etter å krabbe. Men det er ikke hver gang hun får det helt til som hun kunne ønske. Men hun har kommet seg opp på alle fire noen ganger. Tenkte jeg skulle få kjøpt noen strømpebukser med antiskli på knærne så hun kanskje får det bedre til. 
  Eller så har hun jo begynt å sitte å det er såå praktisk, når jeg skal fikse noe så går det ann å sette hun på gulvet og når hun skal dusjes, går det faktisk ann å sette hun i dusjen, så utrolig praktisk og enkelt. 
  For i stad våknet hun og kastet opp, og da orket jeg ikke begynne med bading siden det var spy over alt... så da satt hun i dusjen når jeg spylte hun. 


  Hihi! Måtte jo sensurere bilde, og da falt valget på en søt liten truse!

  Hvor gammelt var ditt barn da det satt selv?
   

  PRØVD SPORTSDELEN

  • 16.04.2012, 16:41

  I dag skulle jeg egentlig på senteret med ei venninne og jeg byttet da til sportsdelen på vogna så Mie kunne følge med litt når vi var inne på senteret. Men så passet det ikke likevel, fordi hun skulle til tannlegen og hadde glemt det. Så da ble det ikke noe tur på oss likevell. Men vi trillet en tur opp på butiken med mamma og da fikk Mie prøve sportdelen sin. Men jeg synes hun er så veldig liten oppi den, så jeg buttet rakt tilbake igjen til baggen da vi kom hjem igjen. Hun har fortsatt god plass i baggen, så hun skal få bruke den en stund til tenker jeg! Vi har tenkt til å kjøpe oss en litt mindre ekstra vogn, som er en sportsvogn, så da kan hun heller bruke den om vi skal på senter osv osv.

  Når begynte derer med sportsdel til barna deres?- Og hvordan vogn har du?

   

  TV-DAG

  • 16.04.2012, 12:44

  Etter å ha skiftet en inneluktende bleie i dag ble jeg og Mie liggende ganske lenge i senga og følge med på rettsakenetter 22.juli før vi til slutt stod opp og kledde på oss. Skrudde på tven også i stua og fortsatte å se på rettssaken der også. Helt sykt alt som skjer der, helt utrolig å tenke på at det faktisk har skjedd... Hadde egentlig ikke tenket til å se på rettsaken men ble sånn likevel. Så det blir nok litt tid forran tven i dag tenker jeg... 


  Tøffa! Har fått seg vårjakke, men matchende sko og lue!


  Kul med solebriller!

  Ser du på rettsaken i dag?

  MUSEFLETTER

  • 15.04.2012, 19:11

  Har vært litt stille fra meg de siste dagene selvom jeg har hatt litt å blogge om. Blir ofte litt sånn at jeg ikke alltid orker å blogge når kvelden kommer. Men skal prøve å skjerpe meg. I helgen var Joakim her hos oss i Moss og da koste vi oss for det meste på kvelden sammen. Nå har han akkuratt dratt igjen men kommer tilbake på Onsdag. Og da skal vi være her til over helgen før turen går tilbake igjen til Lismarka.  
  Siden sist så har vi feiret Mie´s halvtårsdag og moren min sin bursdag! Og da hadde Mie musefletter og hun hadde på seg en kjole hun hadde arvet etter meg. Utrolig morsomt.


  Fineste jenta mi med musefletter!


  I kjolen hun har arvet etter meg.


  Mie`s halvt års kake! Alle som blir 6 måneder må jo ha en halv marsipan kake.


  Pavlova!


  Hvordan har dere hatt det de siste dagene?
  Hva synes dere om bildene?    

 • Mie
 • FORNØYD MAMMA

  • 11.04.2012, 22:34

  Mie ligger og sover i sengen sin, og på mange dager har hun sovet siden kvart på syv uten å lage en eneste en liten lyd. Grunnen er nok at jeg har fått i hun masse mat i dag. Har klrt å få i hun 3 flasker med 210 ml med MME og til frokost spiste hun en stor posjon med grøt, før hun fikk et beger med frukt. Til middag klarte jeg faktisk å få i hun et helt middagsglass, og hun spiste uten at noe kom ut igjen. Hun fikk også en smoothie til dette og til kvelden spiste hun nok en stor posjon med grøt og et helt glass med frukt igjen. Klarte til og med å lure i hun 100 ml vann til middagen, Og vann liker hun jo faktisk ikke. Har ikke gjort det før. Tror Mie skjønte at mammaen hennes hadde vondt i hode i dag og ikke  helt har vært i hundre. Snille jenta mi. 
  Eller skal mammaen hennes har skryt for å ha trillet en lang tur opp brattebakker og bortover lange strekninger. Har også kjørt rundt å levert ut søknader til lærlingplasser. Så kan legge meg meg god samvittighet i dag. SKal bare få ryddet her så bursdags mammaen min kommer hjem til ryddig hjem i dag.


  "gammelt" bilde av Mie <3

  Har dere hatt en fin dag?

   

  i morgen kommer jeg forresten med en anbefalelse jeg skulle kommet med for lenge siden av noen produkter jeg testet!:) Gled dere!:)


   

  GRATULERER MED DAGEN

  • 11.04.2012, 12:49

  Gratulerer med dagen til verdens beste mamma og mormor! Vi håper du får en super fin dag og gleder oss masse til å feire deg på fredag når du kommer hjem fra jobb.
  Vi er superglad i deg! <3 

 • Mie
 • UT SØKNADER

  • 11.04.2012, 12:34

  Mie sover i vogna og jeg ligger rett ut på sofaen, skulle egentlig ha støvsugd her, men fikk en enorm hodepine. Så får vente med støvsuging til neste lur eller håpe at paracetten hjelper før hun våkner. 
  Vi skulle egentlig fått besøk i dag av Marianne og hennes lille Leah, men Leah var blitt syk så vi får heller ta det igjen en annen dag. Ikke noe moro med sykebarn også hadde det vært trist om MIe skulle blitt smittet og syk igjen, synes hun har vært nok syk i det siste.
  Så planen i dag er å dra med meg boren min så jeg får levert ut litt søknader til lærlingplass.. håper virkelig jeg får plass et sted, hvis ikke så må jeg bare søke meg en jobb ett eller annet sted og ta fag siden avv jobben, så jeg blir ferdig med utdannelsen min en eller annen gang. Hadde vært så godt om jeg fikk vite at jeg fikk en plass, så hadde en bekymring vært ute av verden! Er mye å skulle fikse når man skal flytte og vi skal jo finne et sted å bo, to jobber og en barnehage/dagmamma til Mie. Så mer enn nok som må fikses. Heldigvis ser det ut til at vi har funnet ut hvordan vi skal fikse et bosted! og samtidig slippe å leie. Men det får dere vite mer om senere!

  Bilder av Mie fra middagen i går, hun synes ikke middagsglass er spesielt godt kan man si! Men hun venner seg nok til smaken ettehvert håper jeg!

  Hva skal du i dag?
  Er ditt barn glad i middagsglass? - Evetuelt hvor lang tid tok det fra det fikk smake til de likte det? 

  Ha en fin dag allesammen!:)   

  MIE - 6 MÅNEDER

  • 10.04.2012, 22:09

  Mie ligger og sover søtt i sengen sin etter en halveisbursdagsfeiring med mammaen sin i dag. Når jeg hentet hun ut av sengen på morgningen i dag sang jeg halvebursdagssangen for hun, og da lo hun faktisk av meg. Ellers har vi bare kost oss skikelig i dag, hadde egentlig tenkt til å gå en tur til byen, men været var ikke spesielt fint for tur. Så jeg håper på bedre vær i morgen så vi får trillet litt da.
  Mie sov uansett veldig godt i vogna si når vi var ute på tur og sov mye lenger enn hun pleier å gjøre. Hun rakk faktisk ikke å kjede seg før jeg var feridg og vi ventet på bussen hjem igjen. Siden det var mini bursdag for Mie i dag så fikk hun også litt klær, hadde egentlig bestemt meg gavekortet jeg vant skulle brukes på noen nytt til meg selv, men fant ikke noe jeg likte, så da ble det noe på Mie i stedefor.

  Mie har utviklet seg masse den siste måneden og det har skjedd utrolig mye bare de siste dagene. Fra sist månede har hun gått fra å bare få MME til å  få 3 måltider med fast føde + frukt hver dag. Vi sliter med å få hun til å drikke vann noe som er ganske viktig siden hun får så mye fast føde. Heldigvis er det en del vann i MME og i frukten. Hun får også 4 flasker med 200ml MME i døgnet. Så hun legger bra på seg.
  Når det gjelder utvikling så har Mie også utviklet seg skikkelig, hun snurrer rundt i hele stua, Står helt stødig med støtte, kan sitte opptil fem minutter uten støtte, og hun har klart å komme seg opp på alle fire tre-fire ganger men hun bare har gynga. Jeg har også sett hun noen ganger når hun klarer å dra seg fremover med albuene på gulvet. Så det skjer mye med utviklingen hennes om dagen.

  De siste nettene har hun også laget seg den rutinen at hun gråter og sutrer en del om natta og våkner veldig tidlig. Så jeg håper det er noe tenner eller noe som skjer i munnen hennes og at dette ikke er en ny vane hun har tenkt til å fortsette med. For jeg er skikkelig sombie når klokka er fem på morgningen. Hun sover ikke like mye på dagen lenger heller, og ofte bare små lurer nå og da. Er jeg heldig så kan hun sove i kanksje 3 kvarter. Så da må jeg løpe rundt og gjøre det jeg skal. Ellers leker hun mye for seg selv på gulvet og er veldig opptatt av det rudnt seg. Som her hos mamma har hun oppdaget Theodor(katten) og følger han med blikket. Det som er litt koselig er at han ahr oppdaget Mie også. Så han er aldri langt unna og så fort hun ikke er ved leken sine så prøver han å leke med de.  ♥ Holde flasken sin med begge hender - Ja, det gjør hun, men hun har ikke helt kontrollen da.

  ♥ Bære hele kroppsvekten med føttene - Ja, hun elsker å stå på bena og kan stå helt selv hvis hun holder i noe.

  ♥ Ha teknikker (som rulling) for å komme seg rundt - Jepp,hun ruller og åler seg fremover :)

  ♥ Sitte stødig med støtte - Ja, hun kan sitte i opptil 5 minutter uten støtte.

  Barnet har nå full kontroll over bevegelsene når det ligger på magen. Det kan løfte brystkassen opp med strake armer. Det klarer lett å fulle fra rygg til mage og til rygg igjen. Dette gjør det for å komme seg rundt på gulvet, siden krabbing er litt tidlig. Barn i 6 mnd alder griper aktivt etter alle ting innen rekkevidde, så vær obs på små deler. Det snakker mye til sitt eget speilbilde og til foreldrene. De begynner å bli litt skeptisk til fremmede personer nå. - Her stemmer alt. 

 • Mie
 • ET HALVT ÅR

  • 10.04.2012, 11:27

  Vi koste oss masse i går sammen med Marianne og hennes lille Leah i ski. Utrolig koselig å se de igjen. Heldigvis skal vi møte de igjen allerede i morgen, og da kommer de hit ti oss. 
  I dag skal jeg og Mie ta en liten buss tur til byen og bare titte litt. Hadde egentig tenkt til å gå den ene veien og ta bussen hjem igjen, men været er ikke spesielt fint i dag så jeg tror nok det blir bussen begge veier. Kjenner det er utrolig deilig å kunne finne på noe selvom man er hjemme og uten bil. Det er så deilig å kunne komme seg frem og være selvstednig. Det er nok det jeg gleder meg mest til når vi flytter til Moss. Soialiteten og det å kunne gå dit man skal!

  Senere i dag kommer jeg med månedesoppdatering av Mie, som er ET HALVT ÅR i dag! Tenk det, et helt halvt år siden babyen min ble født! Helt utrolig!
  Men nå skal jeg fikse meg også finne ut når bussen går, også skal vi dra! Hadebra!:)

  Ha en fin dag allesammen!

  Hva skal du i dag?
  Bor du sentralt?

   

  GÒ JENTA

  • 08.04.2012, 21:57

  Er det rart jeg er stolt av den lille finingen min?

  Vi stor koser oss på besøk i Moss, masse trilleturer og soialisering. I natt hadde vi besøk av "tante Martine". Mie synes det var veldig morsomt. 
  I kved har vi hatt besøk av en venninne av mamma og barnebarnet hennes på tre og et halvt år som var veldig opptatt av bæsj, tiss og promp. 
  I morgen skal vi til Ski og besøke ei venninne der og babyen hennes som er likegammel som Mie. Det gleder jeg meg veldig til. 


  Koser dere dere i påsken?
  Hva synes du om bildene?

   

   

  ENDELIG VÅR - BILDER

  • 07.04.2012, 23:13


  Hva synes du om bildene?

   

  FØRSTE PÅSKEEGGET

  • 06.04.2012, 11:57

  I går annkom jeg og Mie Moss med toget. Utrolig deilig å være bladt sivilisasjonen igjen kan man si. Vi skal være her i over en uke. Trist å være borte fra Joakim, men han kommer heldigvis etter oss nestehelg og skal være her sammen med oss over helgen. Så det blir veldig koselig.
  Mie var så heldig da vi kom i går og fikk påskeegg av mormoren sin. Hun skal visst få enda ett på lørdag, den helige lille jenta mi. Mie synes innholdet i påskegget var helt greit, men selve påskegget var veldig fint å leke med. Mammaen hennes synes innholdet i egget var veldig fint. Og gleder meg veldig til jeg får påskegg i morgen og til Mie får sitt andre påskeegg.

  Ellers så synes jeg at det nye oppsettet på blogg.no var litt rotete.. likte det ikke såv eldig godt egentlig. Men blir vel vandt til det også. Jeg er ikke en person som liker så godt forandinger på nettsider, alltid hatet nye ting på facebook også. Men på ett eller annet vis så blir man jo vandt til det også med tiden.


  Så fornøyd da hun fikk egget.


  Se på meg da mamma, se hva jeg fikk!


  Dette fikk hun i egget sitt. En superfin boddy og to smoothies:)

  Har dere fått påskegg?
  Har du gitt påskegg til barna dine?- Eller har de fått av noen andre?
  Hva synes dere om det nye oppsettet på blogg.no?  • Mie
 • SYK BABY IGJEN...

  • 03.04.2012, 16:25

  De siste dagene har ikke vært helt enkle for stakkars lille Mie. Hun har slitt med veldig tett nese og hun ahr tydelig hatt vondt i halsen og kroppen generelt, hun har ikke hatt spesielt mye feber, uten om i går da den var nesten oppe i 40. Etter en paracett gikk det heldigvis ned. Hun bare gråt og gråt i hele går kveld og ingenting var greit. Vandligvis legger hun seg når kloka er senest syv men i går var hun oppe en god stund etter at Joakim kom hjem fra jobb i halv ti tiden. Da sov hun noen få timer før hun startet på igjen med å gråte til hun kastet opp all maten sin. 
  Den ene gangen i går kveld var det faktisk så ille når hun kastet opp at det til og med kom ut av øynene hennes, og hun ble helt fjern etterpå, helt slapp og rar i kroppen hun sovnet inntil brystet mitt og det har hun ikke gjort siden hun ble født omtrent. Så det var egentlig bare veldig skummelt.

  Heldigvis er hun i mye bedre form i dag og virker med kvikk, ikke så veldig tett i nesa og ikke så veldig slapp heller. Litt surterer noe hun veldig skjeldent er og litt dårlig matlyst, men ellers veldig fin i formen.Så nå håper jeg hun kommer seg skikkelig for til torsdag skal vi endelig til Moss igjen. Blir veldig deilig men samtidig litt trist å være borte en hel uke fra Joakim. Det er ikke noe morsomt. Men da er det ekstra godt å se hverandre igjen.


  Jeg har sett at det er en del andre bloggerer som har redigert bildene sine i picknic i det siste, og det er så utrolig fint synes jeg, så jeg skulle gjøre det jeg også.. helt til jeg så at de legger ned 19.april! Det var surt...

  Noen fler som har sykebarn om dagen?
  Noen som vet om noen andre redigeringprogram som kan ligne på picnok som går på mac?

 • Mie
 • NÅR MAN ER PÅ HYTTA......

  • 02.04.2012, 10:59

  ..... Så bader man i det man har!

  Hva synes dere om bildene?

  HYTTETUR

  • 01.04.2012, 18:22

  Har slitt litt med å komme meg inn på blogg.no. Har kommet inn på andre blogger, men jeg kom ikke inn på min egen slik at jeg fikk skrevet innlegg her. Men nå kom jeg meg endelig inn.  
  Har egentlig ikke så mye annet å si enn at vi er på hyttetur og jeg har ikke hatt pcen min her før nå. Ellers er Mie blitt i dårlig form, så vi skal nok hjem i morgen, for hun sover ikke spesielt godt her. Sikkert veldig uvant med en annen seng enn hun er vandt til.  Så i natt var vi oppe hver time om ikke ofterer og det var ingen som sov spesielt godt! 
  Joakim og Mie satt og spilte yatzy  fra 3 til 4 i natt.... Og Mie vant overlegent over Pappaen sin. 
  Mie badet den første dagen på hytta,da hun var litt uheldig å gulvet utover hele seg..


  Finingene min! Dette er i går da Mie var oppe klokken 5... blid Mie... trøtt pappa..


   Vi har kost oss på trilletur og Mie har testet akebrettet sitt!

  Hva gjør dere i påsken?
  Hva synes dere om bildene? 

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no