Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

OPPKAST

 • 24.04.2012, 22:50

God kveld alle sammen! 
Har vært litt stille fra meg di siste dagene nå. Men nå er jeg tilbake for fullt. Har vasket og ryddet hele leiligheten i dag og vi har begynt å bake litt kaker. I morgen har Joakim bursdag og det kommer masse familie som skal feire han med oss. Verdens fineste kjæreste, samboer og pappa er ikke lenger tennåring fra i morgen av. Men hele 20 år. Så håper vi får laget en skikkelig fin dag for han!
Ellers har vi ikke gjort så mye i dag. Vi har vært en tur på butikken og en liten trilletur her i området. Mie har vært flink til å sove masse i vogna si i dag og lekt masse i lekegrinda si. Hun synes det er mye morsomere å sitte i lekegrinda si når hun kan sitte og ha litt oversikt og ikke ligge rett ut. Så hun var veldig tolmodig oppi der i dag!

Ellers så var hun veldig flink og sovnet veldig fort i vogna si til tross for at hun har vært borte fra senga si i nesten tre uker, hun sovet med en gang hun havnet i senga. Men våknet etter bare en time og da badet hun i sitt eget spy omtrent i senga si. Så da var det bare opp av senga og dusje hun da. Heldigvis sovet hun igjen etter en flaske med melk. Så håper hun sover natta gjennom og at vi slipper å ha en våken natt. 


Fine jenta mi!

Har noen savnet meg de dagene jeg har vært borte?

TRAVEL HELG

 • 22.04.2012, 23:16

Helt kort oppsummert her nå. I går var vi ute og spiste med pappaen min og samboern hans før vi hadde en helt umullig natt hvor Mie sov minimalt, i dag har vi vært å vasket bilen til Joakim og ryddet litt her. I morgen skal Joakim på jobb intervju og leverer ut søknader til fler jobber, før vi skal reise oppover igjen. 
Da blir det nok litt mer blogging, om jeg finner noe å blogge om da. Haha. Heldigvis ikke så veldig lenge til neste gang vi kommer nedover igjen da. Planen er å komme nedover igjen til 4 Mai, men kanskje jeg og Mie drar nedover før Joakim. Vi får se på det.

Men nå skal jeg legge meg,m, kanskje jeg kommer med et innlegg i morgen, men tviler på at jeg får tid desverre.

Har dere det bra da? 

VÆRT PÅ SYKEHUSET

 • 19.04.2012, 20:44

Verdens beste kjæreste stod opp med Mie i dag så jeg fikk sovet ekstra lenge. Det var godt. Da jeg stod opp fant vi ut at vi ikke hadde så veldig god tid før vi måtte komme oss avgårde. Joakim skulle nemmelig på Ullevål i dag og ta noen røntgen bilder og snakke med en lege angående en operasjon han skal gjøre i brystet. 
Vi kom oss fint frem til Sykehuset og vi fikk vært på alt Joakim skulle, ikke at det tok så lag tid, men det ble litt venting likevell. Uansett så var Mie utrolig flink og tålmodig selvom dt var litt venting. VI hadde også med den nye vogna hennes og jammen så sovnet hun i vogna selvom den var veldig ukjent. Hun likte seg godt og likte godt å ha god oversikt over hva som skjedde forran seg. Fineste jenta. <

Etter vi kom oss hjem igjen fra Oslo dro vi en tur på senterert før vi dro hjem igjen så Mie fikk spist litt og sovet litt. I morgen skal vi en tur på helsestasjonen og Veie Mie mor før vi skal i banken også lvere ut litt søknader så Joakim også får seg en jobb her i Moss. Kjenner jeg blir helt nervevrak av alt som må fikses... synes det er så mye som må gå i orden og så mange brikker som på passe sammen før puslespillet er helt og ferdig. Men vi klarer det vel!


Fine jenta vår!

Nå koser vi oss med masse på tv i kveld, bør prøve å komme oss i seng litt tidlig i dag, så vi kommer oss avgårde i god tid i morgen siden vi har litt å gjøre:)

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag? 

 

OSLO I MORGEN

 • 19.04.2012, 00:28

God kveld!

Har hatt en utrolig fin dag sammen med Marianne og Leah. Vi var så spreke at vi bestemte oss for å gå helt hjem til moren min fra sentrum. Det er ganske mye oppoverbakker og nedoverbakker og med tunge vogner og tunge unger og i drittvær så var det ganske tungt. Så vi var veldig fornøyde med dagens treningsøkt. Når vi kom hjem til Mamma hadde hun bakt masse godsaker så der hadde vi skukkelig flaks!
Etter noen timer her dro de hjem og da var det tid for dusj og sove for Mie. Også kom Joakim ut på kvelden.

I Morgen skal vi til Oslo, siden Joakim skal på Ullevål sykehus, og siden det skjer ganske mye i Oslo om dagen så får vi sette av god tid til å komme oss frem inne i Oslo. Men nå skal vi sove, er nok ikke så alt for mange timene til Mie kommer til å ville opp.

 


Fiiiningene våre:)  Leah baki der og Mie frempå her!

Har dere hatt en fin dag?
Hva synes dere om bildene? 

 

NY EKSTRA VOGN!

 • 17.04.2012, 14:20

Jeg virkelig elsker Simo vogna mi og kommer aldri til å erstatte den, Men når vi skal ut på tur og ha med oss en del så tar vogna hele bilen og da er det greit med en vogn som tar litt mindre plass som vi kan ha liggende i bilen nærmest, men også en vogn vi kan bruke senere når Mie skal i barnehage osv osv. 
Vi var å tittet på vognen i sverige i helgen men synes det var litt mye å gi nesten tretusen kroner for en ekstra vogn. Så jeg etterlyste om noen solgte en brukt og da var vi så heldige at ei i klassen til Joakim skulle selge sin vogn og nå har Joakim hentet den. Jeg har bare sett den på bilde men gleder meg veldig til å prøve den selv.
Vognen vi kjøpte er en Emmaljunga scooter, i helt sort! Den ser helt ny ut og er veldig fin.
Dette er nok et ganske tilsvarende bilde av hvordan vogna ser ut! En vedig fin vogn synes jeg! Gleder meg til å prøve den.

 

Har du denen vognen?
Hva synes du? 

PRØVD SPORTSDELEN

 • 16.04.2012, 16:41

I dag skulle jeg egentlig på senteret med ei venninne og jeg byttet da til sportsdelen på vogna så Mie kunne følge med litt når vi var inne på senteret. Men så passet det ikke likevel, fordi hun skulle til tannlegen og hadde glemt det. Så da ble det ikke noe tur på oss likevell. Men vi trillet en tur opp på butiken med mamma og da fikk Mie prøve sportdelen sin. Men jeg synes hun er så veldig liten oppi den, så jeg buttet rakt tilbake igjen til baggen da vi kom hjem igjen. Hun har fortsatt god plass i baggen, så hun skal få bruke den en stund til tenker jeg! Vi har tenkt til å kjøpe oss en litt mindre ekstra vogn, som er en sportsvogn, så da kan hun heller bruke den om vi skal på senter osv osv.

Når begynte derer med sportsdel til barna deres?- Og hvordan vogn har du?

 

TV-DAG

 • 16.04.2012, 12:44

Etter å ha skiftet en inneluktende bleie i dag ble jeg og Mie liggende ganske lenge i senga og følge med på rettsakenetter 22.juli før vi til slutt stod opp og kledde på oss. Skrudde på tven også i stua og fortsatte å se på rettssaken der også. Helt sykt alt som skjer der, helt utrolig å tenke på at det faktisk har skjedd... Hadde egentlig ikke tenket til å se på rettsaken men ble sånn likevel. Så det blir nok litt tid forran tven i dag tenker jeg... 


Tøffa! Har fått seg vårjakke, men matchende sko og lue!


Kul med solebriller!

Ser du på rettsaken i dag?

MUSEFLETTER

 • 15.04.2012, 19:11

Har vært litt stille fra meg de siste dagene selvom jeg har hatt litt å blogge om. Blir ofte litt sånn at jeg ikke alltid orker å blogge når kvelden kommer. Men skal prøve å skjerpe meg. I helgen var Joakim her hos oss i Moss og da koste vi oss for det meste på kvelden sammen. Nå har han akkuratt dratt igjen men kommer tilbake på Onsdag. Og da skal vi være her til over helgen før turen går tilbake igjen til Lismarka.  
Siden sist så har vi feiret Mie´s halvtårsdag og moren min sin bursdag! Og da hadde Mie musefletter og hun hadde på seg en kjole hun hadde arvet etter meg. Utrolig morsomt.


Fineste jenta mi med musefletter!


I kjolen hun har arvet etter meg.


Mie`s halvt års kake! Alle som blir 6 måneder må jo ha en halv marsipan kake.


Pavlova!


Hvordan har dere hatt det de siste dagene?
Hva synes dere om bildene?  

GRATULERER MED DAGEN

 • 11.04.2012, 12:49

Gratulerer med dagen til verdens beste mamma og mormor! Vi håper du får en super fin dag og gleder oss masse til å feire deg på fredag når du kommer hjem fra jobb.
Vi er superglad i deg! <3 

MIE - 6 MÅNEDER

 • 10.04.2012, 22:09

Mie ligger og sover søtt i sengen sin etter en halveisbursdagsfeiring med mammaen sin i dag. Når jeg hentet hun ut av sengen på morgningen i dag sang jeg halvebursdagssangen for hun, og da lo hun faktisk av meg. Ellers har vi bare kost oss skikelig i dag, hadde egentlig tenkt til å gå en tur til byen, men været var ikke spesielt fint for tur. Så jeg håper på bedre vær i morgen så vi får trillet litt da.
Mie sov uansett veldig godt i vogna si når vi var ute på tur og sov mye lenger enn hun pleier å gjøre. Hun rakk faktisk ikke å kjede seg før jeg var feridg og vi ventet på bussen hjem igjen. Siden det var mini bursdag for Mie i dag så fikk hun også litt klær, hadde egentlig bestemt meg gavekortet jeg vant skulle brukes på noen nytt til meg selv, men fant ikke noe jeg likte, så da ble det noe på Mie i stedefor.

Mie har utviklet seg masse den siste måneden og det har skjedd utrolig mye bare de siste dagene. Fra sist månede har hun gått fra å bare få MME til å  få 3 måltider med fast føde + frukt hver dag. Vi sliter med å få hun til å drikke vann noe som er ganske viktig siden hun får så mye fast føde. Heldigvis er det en del vann i MME og i frukten. Hun får også 4 flasker med 200ml MME i døgnet. Så hun legger bra på seg.
Når det gjelder utvikling så har Mie også utviklet seg skikkelig, hun snurrer rundt i hele stua, Står helt stødig med støtte, kan sitte opptil fem minutter uten støtte, og hun har klart å komme seg opp på alle fire tre-fire ganger men hun bare har gynga. Jeg har også sett hun noen ganger når hun klarer å dra seg fremover med albuene på gulvet. Så det skjer mye med utviklingen hennes om dagen.

De siste nettene har hun også laget seg den rutinen at hun gråter og sutrer en del om natta og våkner veldig tidlig. Så jeg håper det er noe tenner eller noe som skjer i munnen hennes og at dette ikke er en ny vane hun har tenkt til å fortsette med. For jeg er skikkelig sombie når klokka er fem på morgningen. Hun sover ikke like mye på dagen lenger heller, og ofte bare små lurer nå og da. Er jeg heldig så kan hun sove i kanksje 3 kvarter. Så da må jeg løpe rundt og gjøre det jeg skal. Ellers leker hun mye for seg selv på gulvet og er veldig opptatt av det rudnt seg. Som her hos mamma har hun oppdaget Theodor(katten) og følger han med blikket. Det som er litt koselig er at han ahr oppdaget Mie også. Så han er aldri langt unna og så fort hun ikke er ved leken sine så prøver han å leke med de.♥ Holde flasken sin med begge hender - Ja, det gjør hun, men hun har ikke helt kontrollen da.

♥ Bære hele kroppsvekten med føttene - Ja, hun elsker å stå på bena og kan stå helt selv hvis hun holder i noe.

♥ Ha teknikker (som rulling) for å komme seg rundt - Jepp,hun ruller og åler seg fremover :)

♥ Sitte stødig med støtte - Ja, hun kan sitte i opptil 5 minutter uten støtte.

Barnet har nå full kontroll over bevegelsene når det ligger på magen. Det kan løfte brystkassen opp med strake armer. Det klarer lett å fulle fra rygg til mage og til rygg igjen. Dette gjør det for å komme seg rundt på gulvet, siden krabbing er litt tidlig. Barn i 6 mnd alder griper aktivt etter alle ting innen rekkevidde, så vær obs på små deler. Det snakker mye til sitt eget speilbilde og til foreldrene. De begynner å bli litt skeptisk til fremmede personer nå. - Her stemmer alt. 

ENDELIG VÅR - BILDER

 • 07.04.2012, 23:13


Hva synes du om bildene?

 

HYTTETUR

 • 01.04.2012, 18:22

Har slitt litt med å komme meg inn på blogg.no. Har kommet inn på andre blogger, men jeg kom ikke inn på min egen slik at jeg fikk skrevet innlegg her. Men nå kom jeg meg endelig inn.  
Har egentlig ikke så mye annet å si enn at vi er på hyttetur og jeg har ikke hatt pcen min her før nå. Ellers er Mie blitt i dårlig form, så vi skal nok hjem i morgen, for hun sover ikke spesielt godt her. Sikkert veldig uvant med en annen seng enn hun er vandt til.  Så i natt var vi oppe hver time om ikke ofterer og det var ingen som sov spesielt godt! 
Joakim og Mie satt og spilte yatzy  fra 3 til 4 i natt.... Og Mie vant overlegent over Pappaen sin. 
Mie badet den første dagen på hytta,da hun var litt uheldig å gulvet utover hele seg..


Finingene min! Dette er i går da Mie var oppe klokken 5... blid Mie... trøtt pappa..


 Vi har kost oss på trilletur og Mie har testet akebrettet sitt!

Hva gjør dere i påsken?
Hva synes dere om bildene? 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no