Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Hvor mange ultralydundersøkelser?

  • 29.04.2011, 20:16

Jeg bare lurer på en ting jeg tenkte på. Når det gjleder ultralyd undersøkelser. Hvor mange får man inkallelse til? Jeg har jo vært på en allerede. Men får man fler undersøkelser enn det ene man blir innkalt til? Isåfall når er det vandlig? Jeg syns det hadde vært betryggende å kunne titte innom litt nå og litt da for å vite at alt er bra hele tiden.
Jeg leste litt rundt på nettet og så at man bare få inkallese til en, med mindre jordmor eller lege syns man skal ha fler. Så jeg lurer egentlig bare på en ting. Hvor mange ultralyd undersøkelser er vandlig? Og hvor mange har du vært på? 


Vil gjerne se prinsessa fler ganger før hun blir født:)<3

Bilder av prinsessa

  • 28.04.2011, 23:28

Tenkte jeg skulle vise ultralydbildene av den lille Prinsessa vår. Bildene er litt utydelige fordi jeg har tatt bilde av bilde. 
Kanksje ikke så lett å se hva som er barnet om man ikke er vant med å se ultralydbilder.


Her ser dere hode til høyre og kroppen til venstre.


Her har babyen hode til venstre og kroppen mot høyre, også en arm som vinker over ansiktet^^


Dette kan være vanskelig å forstå, men hode ligger mot høyre og med ansiktet opp, så de to sorte prikkene er øyehulene. Hvis dere skjønte det da.

Hva syns du om bildene?
Skjønte du bildene?


 

Mage bilder

  • 21.04.2011, 21:14

Begynte på et innlegg litt tidligere i dag, men så fikk jeg så enormt vondt i hode så jeg måtte bare legge meg ned litt, og da jeg var kvikk igjen så skulle vi i bursdag til Joakim's bestemor. Og vi er akkurat kommet hjem.
Skulle jo egentlig legge ut bilder av magen i går, men da endte vi opp med å dra til Lillehammer.
Jeg hadde nemmelig prøvd å grine med til kuleis hele dagen, så Joakim var så søt at han lot seg overtale. Jeg er nå litt borskjemt av kjæresten min:)
Etter vi hadde spist is dro vi på kino og var derfor ikke hjemme før klokka var nesten halv ett i natt. Vi så Skrik 4. Den var verken bra eller dårlig, men ikke noe jeg vil anbefale på det sterkeste. Vi lo nok mer enn vi var redde av filmen.

I stad var vi ute og tok noen bilder her ute og på noen av bildene så ser man sånn lit ihvertfall hvordan magen er :) Har liksom ikke falt meg helt inn enda å ha det som vane og ta bilder av magen uke for uke. Kommer sikkert til å gjøre det etterhvert da:) SKal prøve å gjøre det til hver ukes oppdatering fra nå av. Men her kommer noen bilder av magen og noen andre bilder:)


Her syns jeg det synes ganske godt.


Og her kan man se det eldig godt.


Jeg og Harry:)


Fine blomster :D


Verdens beste kjæreste <3

Hva syns du om bildene?
Hva har du gjort i dag?

Hva tenker du egentlig på Theo?

  • 06.04.2011, 21:52

God kveld!

Jeg har akkurat våknet opp på sofaen etter å ha sovet i to timer, det siste jeg husker er vel egentlig at jeg prøvde å ikke tenke på at det gjorde vondt i ribbeina og vips så våknet jeg. Var nok litt sliten i dag da. Var deilig å ikke ha noen lekser og gjøre eller noen ting! Trenger noen ganger å bare slappe heelt av. Har også ryddet litt da så ikke bare sløvet.
Været i dag har forresten vært helt perfekt og det matchet deg helt perfekte formen min også! for en herlig dag når jeg tenker jeg om!

Men det jeg egentlig skulle skrive om eller skryte av da, var den veldig veldig veldig vakkre og herlige katten min Theodor. Knipset noen bilder av han i stad når han satt ute på plassen sin. Og innimellom føler jeg at jeg kan se hva han tenker. Ta en titt på dette:


Hva har jeg gjort?!


Hallo?


Lurer på hva han under her driver med?


Lurer du også på hva under her driver med?`


Vent litt. Tar meg en nærmere titt jeg!


Jeg gir opp jeg....


Hva ser du på egentlig?!


Nå har jeg øye på noe!! Det er en måke!!


Nei nå er jeg sliten, legger meg her litt jeg, så er det ingen som ser meg!

Aww, søte godgutten min! Stakkars Theodor som har en så travel hverdag..<3

Har du dyr?
Lurer du på de tenker innimellom?
Hva syns du om bildene?


 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no