Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Barnebursdag og nyoppusset soverom

  • 09.03.2014, 21:12

Hallo.

I dag har jeg og Mie kost oss i barnebursdag hos Andrea, Mies tremening. Dattern til min kusine. De har flyttet så vi var i den nye leiligheten deres for første gang.
Mie brukte litt tid på å bli varm i trøya før hun virkelig slo seg løs og koste seg skikkelig, da vi skulle hjem ville hun virkelig ikke det. Men var greit når vi først kom oss ned til mormor. Joakim har jobbet kvelden i dag så han kommer hjem om en times tid.

Ellers så tenkte jeg at jeg skulle vise dere bilder av det "nye" soverommet våres. Vi byttet jo rom med Mie for en god stund siden og siden det har det vært veldig ukoselig på rommet våres. Det har liksom vært så rotet og uferdig. Det var veldig mye store hull i veggene blandt annet og ja det var ikke koselig.
Siden vi leier er det begrenset hva vi kan få gjort, men vi bestente oss for å male det i en nøytral og fin farge først sprakelt vi og pusset alle veggene og det ble kjempefint.
Vi har også bygget noen hyller i en "krok" vi har på rommet som vi ikke har fått brukt til noen ting. Hyllene skal males, men det har vi ikke fått gjort enda.

Vi har også kjøpt oss ny seng og vi har kjøpt nye nattbord. Gardine er fra stoff vi kjøpte på Ikea som mamma har sydd, ble også igjen såppas med stoff at hun sydde tre puter.Ble veldig fornøyde, jeg sover så utrolig mye bedre på dette rommet.

Hva synes du? 

Sykdom, Sykehustur og blodprøver

  • 07.03.2014, 15:52

Sykdom. 
I halve januar og februar lå vi rett ut og var syke alle tre. Det var noen utrolig slitsome uker og vi kjente virkelig hva det vil si at være syke når man er småbarnsforeldre og syke. Man må varte opp selvom man ikke vet hvordan man skal klare å stable seg opp på bena en gang. Vi var nok relatitvt dårlige i neste fire uker tror jeg.  Mie er jo fått nye nattlamper, disse gir et utrolig dust og fint lys i rommet hennes og er jo i tilegg utrolig fine.
Jeg og Mie har fått oss en "rutine" at de lørdagene jeg har fri og Joakim jobber drar vi på jentetur med bussen til byen og spiser frokost/lusnj på kafè. Dette er utrolig stas.
Mie har fått litt mødler til dukkehuset sitt og koser seg kjempemasse når hun leker med dette huset.
Jeg fikk en "mamma" kopp til morsdagen så nå kan jeg og joakim kose oss med drikke i hver vår mamam og pappa kopp. 


Joakim hadde en plan om å be meg med ut på valentinsdagen, Men han fant det ut for sent så han fikk ikke noen til å være barnevakt, så da dro vi på date alle sammen. Jeg, Mie og Joakim, vet var så absolutt like koselig.

 

En fredag vi hentet Mie i barnehagen fikk vi beskjed om at hun haded falt en del fordi det venstre benet hennes "sviktet" når hun gikk. Hun hadde også haltet en del så de hadde fulgt godt med. Vi fulgte det godt opp gjennom helgen og det ble egentlig ikke noe bedre. Det endte med en par skrubbsår på knærne og en Mie som ville krabbe eller bæres. Mandag morgen bestilte vi legetime.
Legen ville at vi skulle ta en rtg av det men så ville hun ha en crp. Dette var fint så vi fikk beskjed om å ha en kontroll time noen dager etterpå. Torsdagen var det kontroll time og vi ble da videresendt til Fredrikstad hvor de skulle undersøke litt av hvert. De tok flere utvidede blodprøver osv. VI hadde med oss mamma siden Joakim skulle jobbe, og vi var på sykehuset fra litt før 12 til litt over 5. Utrolig kjedlig og de glemte oss når de skulle ta blodprøver.

Fredagen dro vi inn igjen og da ville de ha en ultralyd av hoftene hennes.Mie var hele tiden kjempeflink og de fant forsåvidt ikke noe galt med hun annet. De konstanterte med at det kunne være en betennelse i hofteleddene, noe som barn ofte kunne få etter at de hadde hatt luftveisinfeksjon. Nå er det gått et par uker og hun er mye bedre allerede så det lover veldig godt. Heldigvis var det ikke noe alvodlig men man blir jo veldig bekymret som froldre.

Litt bilder fra dette 
1. Jeg, joakim og Mie venter på legen første gangen vi var der.
2. Blodprøve taking på fredrikstad.
3. Fikk is som belønning etter at hun var så flink. Så vil jeg bare legge ved noen skryte bilder av Mie fra de siste ukene. Er så uendelig glad i denne prinsessa våres som er så fin. 
Hva synes dere om oppdateringen?

#mamma #ungmor


 

 

Karneval og oppsummering

  • 06.03.2014, 21:36

 Hallo.

Nå er det en god stund siden jeg har blogget og jeg har fått masse forstpørsler fra de rundt meg om jeg ikke snart skal blogge igjen. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å skrive et blogginnlegg nå da. Jeg er mye sliten om dagen. Jeg har begynt som lærling i hjemmesykepleien eller HBT Hjemmebasertetjenester som det heter. Jeg trives veldig godt men dagene er slitsomme og går i ett. Heldigvis har jeg Joakim som lar meg sove litt på ettermiddagen noen dager. Vi har også vært mye syke i det siste og Mie har slitt litt med hoftene. kan skrive et eget innlegg om dette i morgen eller snart.
Vi lå nesten hele januar med lungebetennelse og det har tatt lang tid å komme seg igjen synes jeg. Sist uke malte vi soverommet og kjøpte oss litt nye soveromsmøbler, torsdagen fikk jeg omgangssyke og ja, slik har det gått.

Grunne til at jeg blogger lite er altså rett og slett bare fordi jeg er så utrolig sliten. Men jeg savner det og synes det er koselig at det er andre som også savner bloggeingen min.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av Mie som var på kanrval i midten av februar i barnehagen. Mie var pippi som dere sikkert ser. Vi kjøpte spay på frisørsalong som vi sprayet håret med og hadde ståltråd i flettene. Hun synes selv hun var veldig fin og hun fikk masse fine kommentarer på kostymet.  

Har jeg noen bloggere enda?
Har ditt barn hatt karneval- isåfall hva var det?

#mamma #mammablogg #ungmor 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no