Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Barnebursdag og nyoppusset soverom

  • 09.03.2014, 21:12

Hallo.

I dag har jeg og Mie kost oss i barnebursdag hos Andrea, Mies tremening. Dattern til min kusine. De har flyttet så vi var i den nye leiligheten deres for første gang.
Mie brukte litt tid på å bli varm i trøya før hun virkelig slo seg løs og koste seg skikkelig, da vi skulle hjem ville hun virkelig ikke det. Men var greit når vi først kom oss ned til mormor. Joakim har jobbet kvelden i dag så han kommer hjem om en times tid.

Ellers så tenkte jeg at jeg skulle vise dere bilder av det "nye" soverommet våres. Vi byttet jo rom med Mie for en god stund siden og siden det har det vært veldig ukoselig på rommet våres. Det har liksom vært så rotet og uferdig. Det var veldig mye store hull i veggene blandt annet og ja det var ikke koselig.
Siden vi leier er det begrenset hva vi kan få gjort, men vi bestente oss for å male det i en nøytral og fin farge først sprakelt vi og pusset alle veggene og det ble kjempefint.
Vi har også bygget noen hyller i en "krok" vi har på rommet som vi ikke har fått brukt til noen ting. Hyllene skal males, men det har vi ikke fått gjort enda.

Vi har også kjøpt oss ny seng og vi har kjøpt nye nattbord. Gardine er fra stoff vi kjøpte på Ikea som mamma har sydd, ble også igjen såppas med stoff at hun sydde tre puter.Ble veldig fornøyde, jeg sover så utrolig mye bedre på dette rommet.

Hva synes du? 

Karneval og oppsummering

  • 06.03.2014, 21:36

 Hallo.

Nå er det en god stund siden jeg har blogget og jeg har fått masse forstpørsler fra de rundt meg om jeg ikke snart skal blogge igjen. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å skrive et blogginnlegg nå da. Jeg er mye sliten om dagen. Jeg har begynt som lærling i hjemmesykepleien eller HBT Hjemmebasertetjenester som det heter. Jeg trives veldig godt men dagene er slitsomme og går i ett. Heldigvis har jeg Joakim som lar meg sove litt på ettermiddagen noen dager. Vi har også vært mye syke i det siste og Mie har slitt litt med hoftene. kan skrive et eget innlegg om dette i morgen eller snart.
Vi lå nesten hele januar med lungebetennelse og det har tatt lang tid å komme seg igjen synes jeg. Sist uke malte vi soverommet og kjøpte oss litt nye soveromsmøbler, torsdagen fikk jeg omgangssyke og ja, slik har det gått.

Grunne til at jeg blogger lite er altså rett og slett bare fordi jeg er så utrolig sliten. Men jeg savner det og synes det er koselig at det er andre som også savner bloggeingen min.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av Mie som var på kanrval i midten av februar i barnehagen. Mie var pippi som dere sikkert ser. Vi kjøpte spay på frisørsalong som vi sprayet håret med og hadde ståltråd i flettene. Hun synes selv hun var veldig fin og hun fikk masse fine kommentarer på kostymet.  

Har jeg noen bloggere enda?
Har ditt barn hatt karneval- isåfall hva var det?

#mamma #mammablogg #ungmor 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no