Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

INSTAWEEK

  • 31.03.2013, 09:43

Følg meg på instagram ronaas93 :)

Hva synes du om bildene?:)

SIMO DUKKEVOGN

  • 30.03.2013, 14:15

I går satt jeg å surfet rundt på nettet etter oppbevaringsbokser til å ha på rommet til Mie, jeg vil så gjerne fine noen fine små bokser som kan stables med lokk så vi kan ha en voks med kjøkkenting og en med dukketing osv på rommet til Mie, men jeg finner ingen jeg liker noe sted, så jeg får vel bare fotsette å lete tenker jeg. Er jo ganske kresen på hvordan det skal se ut også så det kan bli vanskelig å finne noe jeg liker.
Men ihvertfall mens jeg satt å sufet rundt på nettet så kom jeg over ei som solgte en simo dukkevogn i rosa på finn til bare 200 kroner! Jeg har lett etter en slik dukkevogn i evigheter til Mie, rett og slett fordi jeg ikke synes de "nymoderne" dukkevognene er like fine. Så jeg ble veldig glad da jeg så at hun som solgte den bodde her i fylket og fikk med meg mamma i stad for å hente den, og den er helt nydelig, lyserosa skinnvogn og Mie synes også den er veldig fin så vi er nok fornøyde begge to, den trenger nok litt smøring her og derog festing av litt skruer osv, men den er utrolig fin, og så billig som den var. Et kupp vil jeg si.

Eller så jobber jeg i helgen så det skjer ikke så veldig mye spennende her hjemme, jeg begynner på jobb nå klokken tre og jobber ferm til klokken 22, også skal jeg på jobb igjen i morgen tidlig, det er så typpisk siden vi skal stille klokka i natt at jeg må jobbe både kveld og dag rundt dette, det vil altså si at jeg egentlig skal møte på jobben i morgen klokken halv syv. Overlver vel, fri på mandag så da får jeg sove ut.

I kveld trekker jeg også vinneren av give-awayen min, Så dere som ikke er meldt på enda får forte dere å meldre dere på.

 

Hva synes dere om vogna?
Har du husket å melde deg på give-away? 

PÅSKESOL OG UTEKOS

  • 26.03.2013, 23:25

Nå er det jo påskeferie og vi har vært ute og kost oss masse i det fine været. På søndag hadde vi besøk av moren til Joakim, som var her fra fredag og frem til mandag. Men på søndag dro vi en tur ut på Alby, det er en veldig fin besøksgård med utrolig fint uteområde, Mie sov litt i vogna si ute i frisk luft og vi gikk en god runde i skogen samt vi var nede på stranda og det var ikke så veldig lurt med Mie fant vi ut. Hun elsker nemmelig vann og hun ble så utrolig sint når hun ikke fikk lov til å løpe ut i vannet med dressen og alt på. Ikke så lett og forstå. Så vi får vente til det er greit å bade før vi drar på stranda igjen.  

I dag har vi vært en tur I gamlebyen i Fredrikstad. Rett og slett fordi vi ikke hadde noe bedre å gjøre. hehe. Men var veldig koselig. Blir nok noen fler turer dit i sommer tenker jeg. Vi spiste litt mat der og kjøpte en bok så i kevld skal jeg lese litt. 

I morgen tenkte jeg at jeg skulle vise dere litt bilder av bunaden til Mie som oldemoren hennes(Else, mormoren til Joakim) har strikket til hun, med egenkomponert jakke. Nå har hun også fått sjorte og sko så nå mangler hun bare en hvit strømpebukse til så blir hun så fin på 17 mai tenker jeg. Hun skal jo faktisk bruke bunaden sin 3 eller 4 ganger i år så det blir morsomt at hun får brukt den når hun oldemoren hennes har lagt så mye jobb i den. 


 

Hva synes du om bildene?

BACK ON TRACK

  • 15.03.2013, 22:55

Har hatt et lite avbrudd fra bloggen, men nå er jeg tilbake. Jeg har nemmelig slitt med at min kjære pc har vært full av bilder og dokumenter, så nå har jeg rydda litt på den, så nå får jeg lagt inn bilder på pcen, så da blir det litt blogging igjen fremover. I helgen har jeg fri så da blir det nok litt utelek med Mie.
Vi har vært så " heldige" at vi har fått SNØ igjen! ArhG! Jeg var helt sikker på at det nå var vår, men nå er det det snødekket igjen ute. utrolig kjedlig, men det går vel bort. Håper det snart er vår igjen og varmegrader!

Deler bare to bilder med dere fra i kveld så kommer jeg sterkere tilbake igjen i morgen. Kom gjerne med innspill til hva dere vil jeg skal blogge om.Hva synes dere om bildene?


 

VOKSI CITY

  • 07.03.2013, 21:51

I og med at vi gikk til innkjøp av en vogn til så bestemte vi oss for å kjøpe en vognpose til også så vi hadde en til hver vogn. Når Mie begynner i barnehagen til høsten er det veldig greit å ha en vogn hjemme og en i barnehagen da jeg regner med at hun fremdeles kommer til å sove på dagen til høresten også. Siden jeg enda ikke har lappen og kanskje ikke har det til høsten heller så er det greit å ha en vogn jeg kan bruke til og fra og en vi kan ha hjemme. For vi jobber du begge turnus og da er det greit å ha en vogn hjemme og bruke også. Så man slipper å dra med seg frem og tilbake hver dag. 

Men ihvertfall så har vi en voksi classic fra før av og er veldig fornøyd med den. den har vi fast i simovogna som også med tiden blir en banrhagevogn siden en er så lun og god. Denne gangen gikk vi for en Voksi city i fargen sort. Grunnen til at vi valgte den er fordi den så best ut å ha i en vogn som tfk og fordi det er mulig å forlenge den, i tillegg er det dun i den så den er veldig god og varm. 

 

Hvilken vognpose har du?
Har du god erfaring med voksi city? 

TFK JOGGSTER TWIST 2013

  • 06.03.2013, 19:31

Vi kjøpte jo i sommer en TFK Joggster twist2008 model, men synes egentlig den var ganske skaranglete og dårlig med tiden. Så vi bestmte oss for litt siden å bestille en ny en fra tyskland siden det er veldig billig for å se om vi synes den var bedre med en ny vogn enn den gamle.
Så vi dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om vår erfaring med vognene både hva som er pluss og hva som er minsu med den. Kan jo hende noen andre står og vipper mellom hvordan vogn de skal velge og da kan det jo hende det hjelper å lese en slik " analyse" hehe. 
Det vi merker godt er at det er veldig stor forskjell på den gamle tfk vogna og den nye tfk vogna. Det er veldig stor forskjell faktisk. Jeg likte ikke den andre i det hele tatt og var veldig negativ til tfk men siden den tar så utrolig liten plass i bilen så valgte vi den likevel fordi det er en solid og lun vogn som tar liten plass, det er liksom noe mer enn en trille bare.
Jeg må si at jeg stadig endrer mening om tfk og synes den er utrolig god å trille faktisk. Det er selvsagt til jeg ikke liker med den også, men man finner nok aldri en vogn man er 100% fornøyd med tenker jeg. Ihvertfall så har vi nå to vogner noe som er fint når Mie til høsten begynner i banrehagen. For da kan vi ha en vogn hjemme og en vogn stående i barnehagen for jeg regner med at hun treger å sove litt på dagen til høsten også.  Ihvertfall så kommer min mening så langt om tfk her:

 
Hvilken vogn har du?
Og har du noen erfaring med tfk? 

 

MIES TIPPOLDEMOR

  • 06.03.2013, 06:57

Som jeg sikkert har nevt her tidligere er Mie så heldig at hun har tre tippoldeforeldre som enda lever. Desverre er alle sammen ganske demente så de vet ikke helt selv at de er tippoldeforeldre og vi har vel ikke vært så veldig flinke til å besøke noen av de heller noe som er en skal fra min og Joakim sin side.
Min oldemor som da er Mies tippoldemor er den eneste vi har besøk, hun har vi vært hos to ganger. Og hun synes det er så utrolig stas å få besøk av Mie og blir helt betatt av hun med en gang. Noe som gir meg veldig dårligsamvittighet for at vi ikke har vært der oftere tidligere.
Hun bor på Lillehammer på et sykehjem der, og vi bodde jo rett i nærheten et helt år men var aldri å besøkte hun da. Jeg kan vel unnskylde meg med at jeg synes det har vært litt vanskelig siden hun ikke kjenner meg igjen og jeg har nok vært litt redd for at jeg ikke skal klare å snakke med hun osv.

Men så har jeg nå selv begynt å jobbe med demente på et sykhjem og jeg er mye flinkere på det med å snakke med eldre osv. Så nå har vi vært å besøkt hun to ganger etter at vi flyttet til Moss. Joakim har jo familien sin ca en halv time unna lillehammer så når vi er på besøk der så er vi innom min oldemor også. Så det får nesten bli en vane tenker jeg, Før det kan være forsent.

Ihvertfall så fikk vi tatt litt bilder sist vi var der, bilder er så virkig og denne gangen fikk jeg filmet litt også. Så jeg tenkete jeg ihvertfall skulle dele noen fine bilder med dere av Mie og tippoldemoren hennes, det var ikke så veldig lett å få med Mie på noen bilder, for hun synes det var mest spennende å se rundt på rommet hennes på de tingne tippoldemoren hennes der. En dag får vi nok prøve å besøke tioppoldeforeldrene til Mie fra Joakim sin side også.

Har ditt barn noen tippoldeforeldre?

Var det fine bilder?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no