Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

KOSER OSS I SOLA

  • 25.03.2012, 18:46

I dag har vi bare kost oss masse ute i sola. Mie har sovet masse i vogna og hun har også fått vært litt oppe av vogna og sett seg litt rundt. Til og med fått vært med tanta si en tur i veikanten og plukket hestehov til mammaen og pappaen sin. 
I dga har vi fått hivd enda mer snø ut fra skyggen og ut i sola så nå håper jeg snart at alt er borte. Hagemøeblene er også montert ute og vi fant fort ut at vi må kjøpe oss en parasol for sola står rett på der vi har uteplassen vår!

Siden været var så deilig i dag satt vi ute og spiste grillpølser til middag i dag. Pølsene måtte vi riktignok grille inne i stekepanna, siden vi ikke har noen grill.. ENDA. Men det smakte supergodt likevel! Mens vi spiste lå Mie i bare en boddy og trømpebukse med en tynn lue på seg og sov i vogna si men bare en dyne!  Herlig at det er blitt vår og nærmer seg sommer!Mie koser seg i sola med tanta si! 

Nå skal vi begynne med kveldstellet for det er ei her som begynner å bli veldig trøtt her. Så før hun blir veldig sur så får vi komme oss i gang med kveldsstellet så hun kommer seg i senga. 
Jeg er så dum at jeg satt faktisk akkurat å tenkte på at det var veldig lyst ut i dag i forhold til hva det var i går da Mie skulle legge seg, også kom jeg på at klokka egentlig bare er seks siden vi har stilt klokka. Dumme meg.


Har du kost deg i sola i dag?
Fler små som ahr kost seg ute?
Har du spist middag ute i dag?

 


 

TIDLIG OPPE

  • 23.03.2012, 11:18

God morgen! 
Her er det en skikkelig effektiv dag i dag! Klokka er faktisk ikke mer enn 11 men Mie har allerede sovet en lur i vogna si, og jeg har ryddet og vasket hele kjellerstua. Tenke jeg snart skulle ta bilder av noen klær vi har tenket il å selge, så jeg snart får lagt de ut og få solgt unna litt. Skal også selge en vippestol Mie ikke synes er spesielt spennende lenger.
Litt trist å skulle selge unna klærne som har vært MIe sine, men jeg må bare tenke at vi ikke kan dra med oss alt hele livet. Og siden vi har tenkt til å flytte til sommerern er det greit å slippe å måtte ha med seg masse unødvendig.

Hva vi skal finne på resten av dagen er litt usikkert. Tenkte ihvertfall jeg skulle ta med meg Mie og gå en tur etterpå, og kanskje prøve å få vekk litt is ute. Kjenner jeg har sååå lyst til å få våren hit også.
Ellers så er det superfint vær i dag så vi får prøve å være litt ute i dag! Nå mens det er faktisk er fint! Hva er dine planer for dagen?

SOMMERLIG INTERIØR

  • 22.03.2012, 19:51

Kjente jeg fikk skikkelig vår/sommer følelse av denne blomsterpotta og blomsterlysene i lyse sommerlige fargene.

Hva synes dere?
Fler som har begynt å tenke på sommer interiør? 

SÅ LEI....

  • 22.03.2012, 13:14

Åh! Nå kjenenr jeg at jeg begynner å bli sååå utrolig lei av alle bakterier,virus og basselusker!
Nå som jeg endelig trodde vi skulle bli friske igjen, så skal jeg begynne på nytt med sykdom. I går kveld rett før vi skulle legge oss ble jeg utrolig kvalm og uvel og kjente at jeg virkelig måtte kaste opp, så jeg løp inn på do, og japp, doen besøkte jeg fire ganger til i natt. Så det var nesten godt Joakim er sykemeldt og kunne stå opp med Mie i dag så jeg fikk sovet litt ekstra.
Nå har vi på veldig kort tid hatt lungebetennelse, lungebetennelse, En blanding, og omgangssyke, og ørebetennelse her i familien og nå håper jeg virkelig vi blir friske for dette er utrolig slitsomt kan man si. Vi får bare håpe Mie ikke blir dårlig. Og frem til vi er friske alle sammen så tror jeg vi bare får holde oss hjemme så vi slipper å stresse. 

Godt vi har denne solstråla til å gjøre dagen fin uansett form:)

Fler som er syke om dagen? 
 

FLASKEPOST

  • 18.03.2012, 12:58

Det er virkelig ikke ofte jeg har flaks, men i går hadde jeg en super dag og en god dose med flaks også.
Dagen startet med at jeg og Mie trillet oss en tur, mens Joakim lå igjen og sov i senga, siden han ikke var helt i form.
Var ikke akkurat så deilig ute i går siden det blåste alle veier. Men Mie fikk seg ihvertfall en lur i vogna og det tror jeg hun hadde godt av.Da jeg kom tilbake gjorde vi oss klare og dro for å bade, og det var utrolig deilig. Mie var som en fisk i vannet denne gangen også, og storkoste seg. Og det gjorde vel både jeg og Joakim også.

Etter vi hadde badet skulle vi dra og hente Martine, bestevenninna mi, som vi skulle tilbringe kvelden med, og da vi var inne på H&M hvor hun jobber så så jeg en flaske som stod gjemt i noen hyller, på flaska stod det " flaskeposten" men jeg turte ikke åpen flaska så jeg spurt om Joakim kunne gjøre det. Og da kom det enn dame og sa " så dere fant flaskeposten derer da?" og inni flaska lå det et gavekort på 500 kroner!
Utrolig morsomt! Jeg har aldri sånn flaks egentlig, men denne gangen hadde jeg tydeligvis det!


MIE - 5 MÅNEDER

  • 11.03.2012, 23:21

Tenk at i går den 10.03.2012 ble min lille engel hele FEM måneder gammel. Husker at når hun ble født fikk jeg høre at jeg skulle nyte tiden mens hun var veldig liten, fordi den gikk så fort. Og jeg merker jo det nå. Synes det går så fort og pluttserlig så er det gått enda en måned. Hun har begynt smått med klær i 74 og alt i 62 er pakket bort. Bare 68 og litt 74 hun bruker nå. Synes det er så trist hvor fort de blir store. Men også veldig morsomt å se hvor fort de utvikler seg og se hvor mange nye ting de lærer seg for hver eneste dag. 

Mie får bare mer og mer personlighet for hver eneste dag som går, og hun blir bare mer og mer tilstede. Den siste tiden har hun slitt veldig med vond hoste og litt dårlig matlyst. 
På tirsdag skal vi på helsestasjonen på 5 måneders kontroll og da er det tid for ny vaksine, håper formen hennes ikke blir dårlig av vaksina og at hun ikke blir alt for lei seg når hun får den.  Men går nok fint denne gangen også.

 

Et barn på 5 mnd skal kunne:

♥ Klare å sitte med støtte - Ja, sitter litt på fanget, men sitter ikke veldig mye
♥ Kunne dra seg selv opp når du drar de i hendene fra liggende stilling - Ja.
♥ Oppdage føttene sine - Ja, men nesten bare på stellebordt
♥ Strekke seg og gripe etter alt som er innen rekkevidde og smake på det - Ja.
♥ Flytte en ting fra ene hånden til den andre - Ja.
♥ Le - Ja, hun er super kilen og hun elsker å leke "borte-titt titt"

Hvor gammel er ditt barn?
Hvordan reagerte ditt barn på 5 månedersvaksina?

FLINK LITEN MIE

  • 08.03.2012, 20:28

God kveld alle sammen!
I kveld var Mie endelig i seng til normaltid, etter nesten 3 uker med soving sammen med mamma og pappa så var det på tide med å sove i sin egen seng, og i kveld sovnet hun klokken syv og i egen seng. Hun har våknet noen ganger av at hun hoster litt, og små sutrere litt. Men med litt stryk på kinnet og sutten i munnen igjen så sovner hun raskt igjen. Så det er veldig bra.

Ellers så var vi jo på fotografering i dag, og det gikk superfint! Veit om ei tante spesiellt som blir veldig stolt når hun får se de fine bildene av Mie i liverpool drakt.
Hun fikk nemmelig en liverpool drakt og en liverpool joggedress av tanta si for ikke så lenge siden, hadde tenkt til å legge ut bilder av hun i det, men ikke fått gjort det enda. I dag hadde vi ihverfall med oss drakta når vi skulle ta bilder hos Thea. Og bildene ble veldig bra.

Men nå skal vi slappe av resten av kvelden også skal Joakim være flink og lage litt mat, egentlig burde vel jeg da være flink og rydde litt. men vet ikke helt om jeg orker. Skal vel få ryddet sammen litt her. Også tror jeg det blir tidlig kvelden i dag på ihvertfall meg. Selvom det er masse bra på tv i kveld så får vi  nok heller ta opp noe av det tenker jeg!

huff, dette ble vel egentlig overkanten uintresant. Men slik ser nå kvelden ut. Hvordan ser din kveld ut? 

Og har du hatt en fin dag? 

 

SYKEMELDT

  • 05.03.2012, 22:24

Japp, jeg sykemelder meg fra bloggen noen dager. Jeg er fremdeles ikke helt i form så det kan godt hende det blir en tur til legen i løpet av uka for meg, for jeg hater å gå rundt på halvt batteri heletiden. Jeg føler jeg aldri får hvilt ut og det er rett og slett bare slitsomt å ligge i senga fordi jeg hoster sånn når jeg ligger. Og cosylanen jeg slet i meg en uka og tømte hele flaska av.... den hjalp ingenting, og det er ingen bedring på hosten. Det hjalp det og da, men så er det like ille igjen litt etterpå. Ganske ugøy egentlig.

Men siden jeg hele tiden er så sliten så går dagene i å ligge i senga og kose med Mie, skifte litt bleier, mate, leke og kose. Og jeg sitter ikke akkurat så mye på pcen da kan man si.
I dag tidlig hadde jeg egentlig tenkt til å skrive dette innlegget, men da jeg våknet var det ikke noe strøm å finne noe sted her, og null strøm er null internett.

Håper formen snart er bedre så jeg kommer fort tilbake igjen og får blogget. Ikke gøy å måtte legge blogen til side, men det jeg må nesten prioritere å bruke krefetene mine riktig å bli fort bra igjen. Ikke at det er noe alvorlig og Mie er ikke noe problem eller slitsom å ha med å gjøre, hun er snill og rolig og sier ikke neitakk til å kose med mammaen sin noen timer i senga så det går veldig bra.
Men jeg har ikke så mye til overs for å si det sånn. Men snart tilbake håper jeg!

 

Husk å meldere dere på konkuransen lenger ned her mens jeg er borte da!  

HARRYHANDEL

  • 02.03.2012, 23:36

Huff, synes denne hosten begynner å bli veldig irriterende, men jeg kan vel egentlig bare skylde på meg selv for jeg er virkelig ikke flink til å ta medisinene mine, jeg helt ærlig, de smaker så forferdelig at jeg blir rett og slett superduper,mega kvalm av det. Det er jo så ekkelt, og smaker så forferdelig. Men det hjelper så jeg får vel bare være flink og fortsette skikkelig nå de neste dagene. Og håpe at det gir seg da. For det er nok så slitsomt å hoste hver gang man legger seg ned for ikke å glemme surklingen i brystet... nei, må bli flink!

Men over til noe litt mer positivt, i dag har vi tatt med oss Om, utvekslingsstudenten hos familien til Joakim en tur til Oslo. Hun er fra Thailand og har aldri vært noe annet sted enn i Thailand før hun kom til Norge, men nå har hun også vært i sverige. Og det er jo litt morsomt å kunne fortelle til de hjemme i Thailand. Vi fikk ihvetfall vist hun hva skikkelig grense harryhandel er og det så ut som hun koste seg i godteributikken!

I morgen skal vi ta oss en tur til Oslo og se på litt atraksjoner der, så vi håper på supert vær! Men hadde nok vært typpisk med skikkelig drittvær nå som det har vært så fint alle de andre dagene. Så Mie får mer enn nok til til å kose seg i vogna si i morgen kan man si! Så blir nok ganske mye frisk luft på oss i morgen, Men det er jo bare deilig. Til søndag skl vi hjem igjen, og da er det tilbake igjen til hverdagen og det vandlige. Blir litt deilig det også kjenner jeg, men også litt kjedlig. Men har mer enn nok å gjøre hjemme så dagene går nok tenker jeg.

Har ingen bilder fra dagen, men har noen fine bilder fra vi gikk tur her om dagen, så slenger med de jeg. 
Litt bilder av meg for en gang skyld også.

MINNER OM AT DET ER KONKURANSE PÅ BLOGGEN HER

HAR DU LYST TIL Å FØLGE BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK GJØR DU DET HER 

 Hva synes du om bildene?

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no