Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

PÅ TV!

 • 23.02.2013, 19:43

Jeg har desverre hatt et lite ufrivillig bloggfravær! Jeg har nemmelig ikke funnet laderen min etter forrige helg. Så derfor et lite bloggfravær. Noe som var litt dumt siden jeg har hatt så mye å blogge om denne uka. Men nå har jeg funnet den igjen, er klar for å blgge litt.
På mandag som var så var jeg jo i oslo storsett hele dagen for da var jeg med som gjest i GodMorgenNorge. Utrolig morsom oplevelse, å få være med på. Har heldigvis fått veldig mange fine tilbakemeldinger etterpå om at jeg var flink. Og det er jo koselig:)
Jeg selv føler kanskje ikke jeg fikk sagt alt jeg ville si, fordi vi bare hadde en visstid på oss når vi snakket og det stresset meg litt egentlig. Men synes lievel det var en fin opplevelse og som sagt veldig koselig at folk synes jeg var flink. Om ikke minst var det utrolig moro at de ville ha med meg fordi de hadde funnet bloggen min og synes jeg virket veldig reflektert til å være 19 år og mamma. Og det gjør meg jo litt stolt.


Bilde 1, der sitter jeg i sminken. BIlde 2, der hadde jeg nettop fått på mikrofonen og satt bare å ventet.ALLE FOTOENE ER TATT AV MARTINE CASPERSEN DINGUM.

Så du meg på tv?
Hva synes du om det jeg sa?
 

 

BARNEFRI OG NAKEN

 • 17.02.2013, 22:10

For øyeblikket er jeg i Oslo hos min aller bestevenn Martine. Jeg skal sove her sidne jeg skal møte på tv2 ganske tidlig i morgen, så da fant jeg ut at det var veldig koselig å sove over her så jeg og Martine fikk litt " venninne tid" bare vi to og jeg hadde kortere vei i morgen. 
VI har kost oss med et lite glass vin hver og vi koser oss for øyeblikket med siste episode av halvbroren og godteri. Jeg har jo lovet meg selv at fra uken av skal jeg bli sunnere og skjerpe inn igjen. Så da får jeg kose meg masse i dag.
Mange har spurt meg om jeg er veldig nervøs for i morgen og helt ærlig så er jeg ikke det altså, jeg har liksom ikke helt fått det inn i hode at jeg skal på riksdekendetv i morgen, men det skal jeg altså. Nervene kommer nok i morgen tenker jeg. hehe.

I stad når jeg satt på toget alene følte jeg meg så naken, uten barnevogn og uten en unge på armen som var urolig og ikke synes stog var spesielt kult. Jeg satt der faktisk men musikk i begge ørene, bare en bagg på fanet og med bena høyt  og tittet ut vinduet, og pluttselig følte jeg meg veldig ungdom igjen. Litt god følelse det egentlig, siden jeg er vedig lite ute på slike ting alene. Men jeg må helt ærlig innnrømme at jeg savner Mie hjertet mitt veldig mye. Skal bli veldig godt å se hun i morgen.  Men nå skal vi kose oss videre før vi sikkert finner senga en eller annen gang, så skal vi opp tidlig i morgen. Da er det tv tid!

Klar for å se meg på tv i morgen?
Føler du deg naken uten barna på slep?


 

HVA ER BEKYMRINGER?

 • 16.02.2013, 19:34

Jeg var helt sikker på at jeg alltid har vist hva bekymringer er. Men den dagen jeg ble gravid så innså jeg at jeg ikke hadde peiling på hva bekymringer var, men det har jeg fått erfare, etter jeg ble gravid består hver eneste dag av bekymringer. Mens jeg gikk gravid bekymret jeg meg hele tiden for om barnet var friskt, om babyen kom til å overleve svangerskapet, om fødselen ville gå greit, om babyen kom til å bli frisk, unngå skader ved fødsel osv.
Da Mie ble født bekymret jeg meg mye, om vi var flinke nok foreldre om hun spiste nok, om hun sov nok, om hun var varm nok, at hun ikke var for varm, at ammingen skulle fungere, at hun la på seg nok, hver natt bekymret jeg meg for krybbedød.
Når Mie ble større og andre barn begynte å rulle osv bekymret jeg meg for at hun skulle utvikle seg riktig, at hun skulle lære alt det andre barn kunne, at hun skulle være sterk nok i kroppen. En stund hadde Mie veldig mye problemer med magen og da bekymret jeg meg veldig mye, spiste hun for lite? Var det noe galt med organene hennes? Hadde jeg gjort noe galt? Drakk hun for lite osv?
Så kom tiden hvor et av barna på Mie sin alder begynte å krabbe, og bekymringen kom igjen, skal hun lære å krabbe? Hvorfor krabber hun ikke? Er det noe galt med musklene? Alt bekymrer man seg for som mor, jeg kan brå våkne om natten og være bekymret fordi Mie ikke har hylt i løpet av natten fordi sutten er borte, da løper jeg inn og finner hun alltid i godt behold med sutten i munn. Mie er heller aldri vært spesiel gald i mat og det har påført meg såå mange bekymringer, vi har gitt alt av mat men ingenting er godt nok, da spør man seg hvorfor spiser hun ikke? Har hun opplevd noe traumatisk ved maten? Har hun vondt for å svelge? Er hun kvalm? Tenk om hun går ned i vekt, legger seg sulten? And the list goes on.

Men man må ikke tro at det bare er selvebarnet som lager bekymringer, det spiller også så utrolig mye andre ting inn, som hva andre synes om deg som mor, noe jeg har bekymret meg mye for siden jeg er så ung som jeg er, jeg har bekymret meg for at andre skal bedømme meg for hvordan jeg kler barnet mitt, hvordan jeg bærer hun, når hun spiser, hvordan jeg snakker til hun osv, om noe skal bedømme hvordan utstyr vi har, om noen sakl bedømme hvordan vogn, bilstol osv. Har vi det beste for vårt barn? Disse bekymringene er jo bare helt unødvendige men man har dem


Her var min livsstørste bekymring bare noen timer gammel.


Så bekymrer man seg for om bilen er sikker nok, er det en bra nok bil? Er barnesete i bilen montert riktig? Sitter hun godt i bilen? Man Bekymrer seg for alt barnet tar i, om det er løse deler hun kan sette i halsen? Om det er skadelig materiale osv. Man bekymrer seg for om det er trygt å sette vogna utenfor stuevinduet så hun kan sove ute. Man bekymrer seg for alt. Absolutt alt.

Jeg bekymrer meg veldig ved tanken på at Mie skal begynne i barnehagen, det det jeg bekymrer meg over er mye. Får hun venner? Vil hun trives? Er de voksne snille med hun? Har hun godt nok utstyr i barnehagen? Får hun i seg nok mat? Har hun det bra? Ler de andre av hun? Savner hun mamma´n og pappa´n sin veldig? Blir hun mobbet? Kommer hun til å ha like fine ting som de andre?Gruer hun seg til å dra i barnehagen?Er hun noengang våt veldig lenge når hun et ute? Fryser hun i vinterdressen sin? OSV


Her hadde Mie vannkopper og jeg kan love at et da blomstret opp med bekymringer i mitt sinn, hadde hun vondt? Kom hun til å få arr? Klødde det? osv osv.
Dette gjelder også når de faller og ihvertfall om de slår hode, tenk om de  tok skade av det? tenkt om hun er skadet for livet? Indreblødniger? osv.

Så kommer tidne hvor hun skal begynne på skolen, får hun venner der? blir hun mobbet der? Er lærerne snille? Trives hun? Er hun flink på skolen? Kanksje hun har konsetrasjonsvansker? Lærer hun å lese? Lærer hun å skrive? Klarer hun å henge med? Har hun gode venner som hun gleder seg til å se? 

Er hun kald?osv osv. Det er så sykt mye man bekymrer seg for etter at man blir foreldre. 

Jeg trodde at bekymringer var " tenk om jeg ikke får den nyeste buksa på bikbok???" " tenk om jeg ikke får iphone til jul?" osv. Det var mine søtrste bekymringer før jeg ble mamma. men nå bekymrer jeg meg for at fra økonomi til sikre leker. For å si det sånn så vokste bekymringene i meg samtidig som Mie vokste i magen min. 

Kjenner du deg igjen som mor eller far?
Hva har vært din største bekymring siden du ble mamma/pappa?  

DÅRLIG SAMVITTIGHET

 • 15.02.2013, 23:12

Åh, de siste dagene har jeg hatt utrolig dårlig samvittighet, dette har vært en utrolig travel uke og jeg synes akkurat det var mandag og nå er det fredag allerede. Jeg har nemmelig ikke funnet tid til å trene de to siste ukene og det gnager veldig på samvittigheten, jeg har lett flere dager etter en mulighet med det har vært så mye å skulle ordne og jeg har rett og slett ikke hatt tid bare. Og det er surt. Jeg vil jo så gjerne komme skikkelig i form så jeg må bare komme med ned for å trene en dag. 
Til uka har jeg tenkt til å få trent. Det som er så kjekt er at det er gå mulighet fra oss og ned til treningsenteret, noe som er kjekt for meg som ikke har lappen på bil.
Jeg hadde egentlig tenkt til å trene litt nå i helgen, men det må i såfall bli trening her hjemme for Joakim jobber omvent av meg i helgen og barnepassen er ikke åpen de tidene jeg kan trene, så jeg får heller gå meg noen turer eller bare løpe rundt ute med Mie.

I kveld har jeg vært på jobb, var utrolig deilig at jeg hadde kort vakt i dag og sluttet klokken 21. Det gjør jeg så skjeldent så det var godt. I morgen er det jobb igjen og det samme på søndag. Etter jobb på søndag drar jeg inn til Martine(min bestevenn) som bor der, og der skal jeg overnatte før det blir GodmorgenNorge på mandag. Er litt surealistisk tror ikke det har gått helt opp for meg at jeg faktisk skal på landsdekkende tv.


Den gangen jeg var tynn:)


Hvordan har din kveld vært? 
Får du dårlig samvittighet om du ikke får trent på en stund? 

TA VARE PÅ KJÆRLIGHETEN

 • 14.02.2013, 22:34

I går var en utrolig fin dag. Vi var i Oslo og møtte Martine og der spiste vi lusnj sammen. Gikk litt rundt og tittet. og ellers bare koste oss veldig. Jeg, Joakim og Mie tok toget inn litt over ti og dro hjem rundt fire tiden, da trodde Joakim at vi måtte hjem fordi vi skulle på familiemiddag hos mamma. Så vi dro hjem og Joakim synes nok at jeg var litt treg da vi var kommet hjem hit før vi skulle dra til Mamma. Han kunne vel egentlig ikke helt skjønne hvorfor Mie skulle spise middag heller.
Men før han visste det var mamma på vei hit og vi skulle ut. Jeg hadde nemmelig planlagt i samarbeid med mamma at jeg skulle ta med Joakim på en liten valetinsdate en dag for tidlig. Mamma kunne ikke være barnevakt i dag så da måtte vi ta det i går. Og for at Joakim ikke skulle sette seg opp til jobb i går kveld måtte jeg "lyve" og si at vi skulle på middag til mamma.
Jeg tok først med meg Joakim ut for å spise på peppespizza siden den er hans yndligsmat, der koste vi oss med pizza og dessert før vi dro videre for å se på Kino. Var ikke så veldig stort utvalg i filmer så vi satset på å se " jakten" en svensk film. Og den var utrolig bra, og veldig trist egentlig. Jeg gråt faktisk litt.
Men det var utrolig koselig å gå ut og bare være kjærester litt uten barn på slep. Så jeg kan vel helt ærlig si at jeg føler at jeg fikk utrolig mye ut av fri dagen min i går.


Mie koste seg på T.G.I Fridays

Hvordan var din dag?
Har du gjort noe spesielt ut av Valentinsdagen? 
 

SKAL PÅ TV!

 • 13.02.2013, 17:49

Nå kjenner jeg at jeg har hatt en litt sånn "ut av deg sjæl opplevelse" i dag! I går kveld sjekket jeg mailen, noe  jeg alltid gjør, og da så jeg at jeg hadde fått en mail som var noe annet enn reklame, gikk inn og så mail fra en journalist som lurte på om jeg ville stille opp på tv.
Så på mandag allerede skal jeg være med på GOD MORGEN NORGE! Det er skikkelig uventet og jeg trodde aldri jeg skulle på tv noen gang! Men nå skal jeg på tv, landsdekkende tv! Det er noe annet enn det intervjuet jeg hadde på TvØstfold da jeg gikk i 9 klasse.  
Det er utrolig kult at jeg skal delta på dette. Det vi skal snakke om er hvordan jeg synes det er å være ung mor og fordeler og ulemper ved det, også skal det komme ei dame som skal snakke om hvordan det er å være " godt voksen mamma". Kjenner jeg er litt nervøs, men det kommer nok til å gå veldig bra, tenker jeg. Jeg kommer tilbake igjen med klokkelslett når jeg vet det.
Har du vært på tv?
Skal du prøve å få med deg at jeg er på? 

DU VET DU ER SMÅBARNSMAMMA....

 • 12.02.2013, 21:37

...Når du til en hver tid går med smokker i lomma
...Når du snur deg så fort du hører et barn gråte

... Du går rett til barneavdelingen i klesbutikker

... Du går innom lekebutikken på de fleste senteret

... Når du ønsker deg ny barnevogn til Bursdag og ny vognpose til morsdag
...Når du bruker mange kvelder på å saumfare nettet for fine barneklær

...Når egentlig alt du ønsker deg handler om barneting

...Når du alltid går innom barneavdelingen på matbutikken for å se om det er noen "nyheter"

... Når du kan alle introsangene til alle programmene på NRKsuper, og de fleste barnefilmer 

...Når du kan alle sangene i "fisherprice appene"

...Når hele sofaen er full av fingeravtrykk

...Når du stadig går med leverpostei flekker på klærne dine
...Når du føler deg naken uten vogn på tur

...Når du skal kjøpe noe til deg selv, men ender opp med å kjøpe klær eller leker til ungen

...Når du sitter og ser på barnetv uten barnet til stede

...Når du vasker klær konstant

... Når du rugger på barnevogna på matbutikken
...Når du alltid er på do med døra åpen

...Når du bare sminker deg en skjelden gang

...Når du har lommeboken full av bleiebonuskort

...Når du egentlig er klar for å legge deg klokken ni en lørdag kveld

...Når du blir helt vill over at du finner hallokitty vårservietter uten noen skumle stoffer i

...Når du har glemt hva man gjør når man har alenetid

 

Så opp til dere.. Du vet du er småbarnsmamma/pappa nååår??

UNG MOR- ØKONOMI

 • 12.02.2013, 13:20

Jeg får veldig ofte spørsmål om hvordan vår økonommi er siden vi er så ung og ingen av oss har noen ferdig utdannelse. Veldig mange andre kommende ungemødre spesielt spør meg om hvordan vi klarer og har klart oss og det kan jeg skrive litt om her, så fler får det med seg. Håper det kommer til nytte for noen, og at det kan være med på å vise hvordan det faktisk er å være ung mor når man bor sammen med barnefaren.

Det førte året vi bodde sammen levde vi på bare Joakim sin inntekt. Han jobbet samtidig som har gikk videregåede. Siden han bare var tilkallingvikar så varierte økonomien litt, men som regel fikk han inn litt penger så det var greit. Han fikk også stipend siden han gikk på videregående, og siden jeg ikke kunne permitere meg fra skolen så fikk han det jeg hadde rett på i stipend. Som forsørgerstienp, borteboerstipend osv+ bo støtte fra husbanken. Men jeg fikk barnetrygden på hele 970 kroner. Det var min inntekt.
Vi hadde altså ikke veldig mye inn i måneden og det er grunnen til at vi måtte bo der vi bodde, for der leide vi en ganske stor leilighet til ikke mer enn 3500 kroner, mens her i moss får man ikke leid for den prisen. Og det var i grunn det vi kunne ut med i måneden for å ha råd til andre ting. Men Mie fikk alt hun trengte, og vi hadde alt vi trengte. Ofte var det veldig lite igjen på konto de siste dagene før lønning men vi fikk det til å gå rundt og gikk aldri i minus. Man må bare tenke litt ekstra før man bruker penger.

Siden i sommer når vi flyttet har vi også fått litt bedre økonomi, noe som gjorde at vi heldigvis kunne flytte til Moss. Joakim jobber fremdeles som tilkallingvikar, men han går ikke noe skole siden av så han tjener ganske godt siden han jobber ganske mye. så bare det han tjener alene nå er mer enn de vi hadde i inntekt før sommeren. 
Jeg har jo også begynt i jogg som lærling, og tjener jo lørlinglønnen min som stiger hver 6 månede. Jeg får også ganske mye i stipend, siden lærlingtiden går under utdanning så får man jo støtte fra lånekassa. i tilegg får jeg kontantstønad siden Mie ikke går i barnehage og jeg får selvsagt barnetrygden enda, den vil jeg få frem til Mie er 18 år. Vi får også bostøtte her vi bor nå, men selvasgt mindre enn vi fikk tidligere fordi vi tjener mer. 

SÅ vi kan vel si det sånn at vi har det mye bedre økonomisk nå enn vi hadde det før. Vi har råd til alt vi trenger i måneden, + litt til. Vi er jo ikke rike, men vi har det vi trenger og om det dukker opp noe uventet så klarer vi å komme oss gjennom det også. 
Så altså, det første året var ganske tungt økonomisk til tider, mens nå blir det jo bedre med tiden, og om halvannet år er jeg ferdig utdannet og håper da på å få meg en stilling et eller annet sted. 


Var det et intereant innlegg?
Fikk dere svar på noe av det dere lurte på?

BILDEREDIGERING PÅ MAC- HJELP?

 • 11.02.2013, 13:12

Jeg har nå vært eier av en mac i over ett år. Men jeg har et aldri så lite problem jeg har hatt en stund, og det er at jeg ikke vet hvilke redigeringprogram som går ann å gruke på mac uten om Picasa og det er jo begrenset hva man får gjort der også. Jeg er ikke noe kløpper på photoshop så det er nok ikke noe for meg. Jeg skjønner meg virkelig ikke på akkurat det. Så jeg lurte egentlig bare på om det er noen av dere søte lesere som er eier av mac som kan tipse meg om noen fine redigeringprogrmaer for bilder på mac? Jeg har ingen peiling på hva jeg kan bruke. Men jeg savner utrolig mye ting man kunne gjøre i andre redigeringprogramer som i photoscape for eksempel. Så jeg håper noen av dere kan hjelpe meg med akkurat dette problemet. 
Hvis dere vet om noen gratis bilderedigeringprogram som funker på mac så legg gjener ut link til hvor jeg kan laste det ned i kommentarfeltet. Det ville hjulpet meg masse.
ARKiV BILDER**

Har du noen forslag til redigeringprogram som kan brukes på mac?

 

SØKT BARNEHAGEPLASS

 • 11.02.2013, 11:11

ÅH hjelpes. Da har jeg søkt barnehageplass for Mie til høsten som kommer. Vi er jo så heldige at vi har hatt muligheten til å ha hun hjemme helt frem til sommeren med god hjelp fra Mies mormor og andre. Men til høsten regner jeg med at hun vil trenge litt mer lek og moro i hverdagen og hun kommer nok til å synes at barnehage er supert. Hun elsker jo andre barn så det blir nok toppen for hun. Litt værre for mammen hennes som helst kunne ønske hun skulle være lille babyen min hele livet. 
Men dette er jo ikke før i August da heldigvis, så det er jo en god stund til enda.(selvom jeg vet tiden kommer til å gå veldig fort)
Jeg har et håp om at jeg skal prøve å få tatt meg tre uker ferie rundt den tiden Mie begynner i barnehage, så hun får en rolig start i barnehagen og en my tilvenning. Det vil jo være noe helt nytt for hun.
Kjenner nesten jeg blir litt småkvalm av tanken på at noen helt fremmede skal passe på mitt barn mens jeg er på jobb, men det vil nok gå veldig greit regner jeg med. De er jo ikke helt tilfeldigemennesker heller og det er kjente gode barnehager vi har søkt på. Så dette blir nok greit.
Kjenner jeg prøver å berolige meg med at dette blir veldig artig for Mie og jeg prøver å tenke på at hun trenger jo ikke å måtte være der hver eneste dag selvom vi har søkt 100% plass til hun. Hun kan jo være hjemme med meg eller Joakim de dagene vi har fri, eller kanskje mormoren hennes vil ha hun en dag innimellom. Så etterhvert nå så må Mie begynne å ønske seg barnehage ting, som barnehage sekk, drikkeplaske, matboks osv. Det blir nok veldig bra og en helt vandelig del av hverdagen vår etterhvert. Bare litt uvant for mammaen hennes det første tiden. Hun kom jo nettopp til verden og nå er hun snart halvannet år alt!

 
Meg og Mie under et døgn etter fødsel <3

Når begynte ditt barn i barnehage?
Hvordan taklet du at barnet ditt begynte i barnehage? 

MIN ANDRE MORSDAG

 • 10.02.2013, 11:58

Mie og Joakim vekket meg i dag med nystekte rundstykker de hadde bakt på morgningen, rundstykkene haddde deilig pålegg og jeg fikk kako og godt å drikke, samt jeg fikk et superfint dikt og tegning av Mie. Jeg er jo så heldig å ha vært mamma gjennom to morsdager nå, til verdens fineste lille Mie. 
Jeg fikk også lov til å sove leenge i dag til tross for at Joakim var oppe med Mie i natt fordi hun skrek, Noe hun forsåvidt aldri gjør. Men i natt var det ett eller annet som plaget hun veldig. Men så snill som Joakim er så var det han som var oppe med hun i to timer eller noe sånt. Så jeg står han i gjeld med at han skal få sove en annen dag.

Senere i dag kommer Martine, min beste venninne hit og skal bli med oss til mamma og spise fastelavensboller. Det er jo både fastelaven og morsdag i dag. Så da skal vi kose oss med boller med krem. Og nyte den siste dagen av helgen før det er klart for en ny uke og denne uka jobber jeg helgen også så det blir en ekstra lang uke.

Hvordan er din morsdag begynt?
Hvor mange morsdager har du feiret? 

HAPPY LIGTS

 • 09.02.2013, 18:24

Endelig har jeg også fått meg Happy lights. Jeg har ønsket meg det såå lenge. Og i dag lå de i postpassa. Har hengt en lengde inne på rommet til Mie, og en i stua. Den som henger på rommet til Mie skal jeg flytte litt på etterhvert. Men først skal jeg få ordnet nye gardiner der inne, men har ike funnet noen fine enda. Var i byen i dag og så etter, men fant ikke noen som var veldig fine, så da får vi lete mer. Det er litt rare vinduer på rommet hennes så er ikke bare bare å finne riktige gardiner heller. Men skal bli finere liftgardiner der inne med tiden. 

Den andre har jeg hengt opp inne på stua over det gamle vinduet med bilder av Mie i. I den delen av stua er det ofte veldig mørkt om kvelden så dette trengte den kroken virkelig. Nå er det så fint lys der, der er ikke for lyst og heller ikke for mørkt. Det er så utrolig behagelig lys i i disse.
Lenka på rommet til Mie er i pasletfarger og Lenka på stua er i hvit. Utrolig fine begge to. 

 

Har du Happyligts?
Var det fint? 

SYKDOM

 • 08.02.2013, 14:46

Æsj, denne uka dro jeg hjem fra jobb på onsdagen med veldig vondt i hode, det sprengte i hode og på jobben er det ikke akkurat så god luft så det ble bare værre og værre utover dagen. Så jeg bestemte meg for å dra hjem og bli bedre. Utover dagen fikk jeg veldig vondt i ørene og det er jo ihvertfall ikke godt. Og det har bare fortsatt så jeg har gått med vondt i ørene noen dager, har ringt legen utallige ganger med kommer jo aldri gjennom og når man endelig kommer gjennom har de pause. Men heldigvis kom jeg gjennom til slutt, men da hadde de ikke mulighet i dag så om jeg ble dårligere måtte jeg kontakte daglegevakten i helgen. Typpisk. Men satser på at det går over i helgen så jeg får jobbet litt igjen neste uke. Får bare klare meg på paracett og ibux i helgen og satse på det beste. 

Joakim skal jobbe i kveld så det blir nok bare en rolig kveld her hjemme for meg og Mie. Akkurat nå ligger hun og sover i senga si mens jeg sitter her å blogger litt.
Hvis jeg finner en god lue så kanskje jeg kler på oss og går uten for en liten tur etterpå. Men akkurat nå kjennes det ikke ut som om det er noe jeg orker. Heldigvis har jeg firhelg så jeg ikke er såå mye borte fra jobben, får alltid så dårlig samvittighet når jeg er mye borte fra jobben, men men. Man kan jo ikke noe for at man er syk heller.

Ellers så er det litt godbiter på vei i posten som jeg kan blogge om når de kommer. Akkurat nå har Mie våknet og fått ny bleie og ligger nå og koser seg med litt melk på sofaen mens hun ser på tv. Er godt å våknet litt rolig etter litt søvn.

Hvordan er din dag?
Er du syk?
Hva skal du i helgen?


 

 • Mie
 • MIES FØRSTE SKI

  • 06.02.2013, 22:07

  Måtte dra hjem fra jobb i dag på grunn av skikkelig hodepine, og følte meg helt ubrukelig på jobben. SÅ da følte jeg at det var bedre å dra hjem også heller få sovet det bort. FIkk sovet en del før Joakim skule på jobb, og da kom mamam og hjalp meg litt med Mie, noe som er utrolig deilig. Hodepinen har sittet der i hele dag, men håper den er borte til i morgen. Er så slitsomt med hodepine. 

  Men tenkt jeg skulle skrive litt om at Mie er så heldig at hun har fått seg sine første ski. Joakim har vært veldig aktiv på ski tidligere så det skal jo selvsagt videre føres til Mie. Hun er ikke veldig flink på ski enda, men øvelse gjør mester og hun lærer nok etterhvert. Hun blir jo faktisk bare flinkere og flinkerer og nå som vi endelig har fått litt snø her igjen så går det jo ann å øve littt også. Hun er ikke akkurat veldig tålmodig, men det har nok noe med alderen.
  Skiene hun har kostet ikke mer enn 199,- på xxl og det var ski, binninger, og staver. Men prinserrer på. Så kan nok hende det blir mer stas med tiden. I påsken har jeg endel fri så jeg håper vi får litt god tid til å øve litt ski da kanskje:)


  Her øver Mie med pappaen sin på fortauet.

  Her begynner Mie og bli virkelig lei.

  Her var hun veldig ferdig med treningen og klar for å inn og legge seg for en liten lur.


  Her er skiene:)

  Når begynte ditt barn å gå på ski?
  Hva synes dere om Mies ski?
   

  NYTT DESIGN

  • 04.02.2013, 18:39

  Jeg er så heldig at snilleste ANDREA har laget nytt deign til meg igjen. Hun er utrolig flink og utrolig snill som lager deign til meg. Jeg synes det ble veldig fint og veldig fint med et vinterdeign for det er jo enda en god stund igjen av vinteren:) Jeg er absolutt ikke flink til sånne ting tå jeg synes det er utrolig greit at det finnes så snille menensker som Andrea som lager det og legger det inn riktig til og med, for det er jeg ihvertfall ikke flink til. 

  I dag har jeg jobbet dagtid og Joakim jobber kvelden. Så vi så hverandre bare en kort stund i stad, så ser vi hverandre i kveld igjen. Det blir mye sånn jobbing på oss siden Mie ikke går i barnehage, men jeg synes det er verdt det med tanke på at Mie kan få være hjemme med oss en god stund til. Men til høsten begynner hun i barnehagen.

  Mie har også vært veldig flink i dag, det skal sies at hun ikke er spesielt glad i mat, spesielt ikke middag, men i dag spiste hun en stor skål med hjemmelaget middag og det re utrolig bra, kjenner det gjør så godt når jeg vet at hun har spist godt til middag. Akkurat nå sitter vi og ser på barnetv, og etter det skal Mie få et godt og varmt bad, før jeg skal rydde litt her  før Mie skal få litt grøt også legge seg.
  Hva synes dere om det nye deignet?
  Hvordan ser din dag ut? 

  TAKK

  • 02.02.2013, 21:38

  Tusen takk for alle kommentarer på det forrige innlegget mitt. Det er utrolig trist å lese at det er så mange mødre som føler det slik etter at de fikk barn. Uansett alder. For det er veldig vondt å ha det sånn. Og ingen fortjenner å miste vennene sine og bli alene bare fordi man får barn. Selvom man blir mamma betyr det ikke at man aldri har noen timer alene. For det har man faktisk. 
  Det som var veldig koselig var at det var noen av mine gamlevenninner som jeg hadde mitet litt kontakt med før jeg ble gravid på grunn av forskjellige linjer på skolen osv som tok kontakt igjen og det synes jeg er veldig koselig. Kanskje blir det litt sosiale aktiviteter på meg etterhvert.

  Startet dagen i dag med å dra å trene litt zumba. Etter det dro jeg og leverte den ene vogna jeg har solgt. Så håper ny eieer blir fornøyd med den. Så dro vi hjem og Joakim dro på jobb. Mens jeg og Mie har kost oss hjemme i dag, tror ikke tulla er helt i form i dag for hun har som regel bare sittet i sofaen hele dagen og kost seg og slappet av, litt blank i øynene og små varm også. Så er nok kanskje noen tenner eller noe som driver å titter frem?

  I morgen skal vi kanskje en tur på lekeland etter at Joakim har vært på jobben. Vi får se hva han orker og hvordan Mie er i formen. Hvis ikke blir det nok bare litt avslappning i morgen. 
  Akkurat nå ligger Mie i senga si og jeg sitter og venter på at Joakim skal komme hjem fra jobb, så vi får spist litt mat, blir nok ikke så veldig sent i kveld heller siden Joakim skal jobbe i morgen.


  Liten slapp frøken ved barntv tider i dag.

  Hvodan har din dag vært? 


   

  Om meg

  Ronja Åsen

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no