Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

INFLUENSA

 • 29.02.2012, 18:49

Kom oss nedover til Moss i går kveld kveld. Vi hadde først bestemt oss for å vente til i dag med å dra siden jeg ikke orket å pakke om samme dagen som vi kom hjem. Men så fant jeg ut at det måtte jo gjøres en eller annen gang uansett, så da fortet vi oss å pakket og dro, og i dag er jeg virkelig glad for det. Formen min er nemmelig ikke noe å skryte av i dag kjenner jeg. Det var den ikke i går kveld da vi kom frem heller. Da kom feberen og hosten ble bare enda værre, rett før jeg skulle legge meg hostet jeg så mye at jeg til slutt kastet opp tre ganger... ikke spesielt deilig. Hadde det ikke vært for at vi ikke ville bry broren min og ikke ville eller orket tanken på å vekke Mie og ta hun med på legevakta hadde vi nok gjort det. 
Så vi tok oss heller en tur på daglegevakten i dag og etter et stikk i fingeren og litt andre undersøkelser som høring på pusten så konkluderte legen med at jeg mest sansyndlig hadde et virus hun sa hun ville kalle Influensa.
Så de neste dagene skal jeg kose meg med paracett og cosylan. Noe som virkelig smaker dritt. huff. Men hva gjør man ikke for å bli frisk? 

Men siden jeg prøver å være positiv likevel til tross for vond hoste så kan jeg jo trøste meg med at jeg har hostet meg helt støl i magen så dette er jo virkelig trenign på høyt nivå. Kan rett og slett sitte i sofaen og hoste på meg magemuskler, det er jo ikke noe man ser negativt på da.

Ellers så må jeg få skryte av den superflinke lille jenta vår som sov på egetrom i natt. Hun sov inne på gjesterommet alene mens jeg og Joakim sov i mammas seng, siden mamma var borte. Og tror det ikke Mie sov hele natta? Joda, hun sov fra halv ti til halv elleve på morgningen i dag i strekk. Det er tretten timer søvn det. Eneste som er synd er jo faktisk at vi bare har ett soverom hjemme og at hun ikke kan sove på eget rom der. Hvis ikke hadde hun nok gjort det.


Gammelt bilde av at hun sover. hehe. Orker ikke redigere noen akkurat nå.

Så om det blir litt lite blogging så er det rett og slett fordi jeg ikke er helt i form om dagen og har mer enn nok med å være mamma, sosial og koselig. Men skal prøve å slenge inn noen innlegg når jeg har tid. I kveld kommer det ihvertfall et innlegg til for da braker det løs med en ny konkuranse, så da må dere melde dere på!! SÅ følg med!

Er du syk?
Fler som synes cosylan smaker HELT foreferdelig?
Klar for konkuranse?

 

ØNSKER DU Å FØLGE BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK GJØR DU DET HER

 

SISTE DAG I VOLDA

 • 26.02.2012, 23:23

Nå sitter vi her, den siste kvelden i Volda. Om en døgn er vi nok enten akkurat kommet hjem eller ganske snart hjemme. Og allerede på tirsdag går turen nedover til Moss igjen. Denne gangen skal jeg og Joakim også ha med oss Om, utvekslingstudentet hos familien til Joakim på tur. VI skal ta hun med på en harrytur til sverige tror jeg og vise hun litt fasiliteter i Oslo. Så håper hun synes det blir morsomt. Også får Joakim også se ting i Oslo han ikke har sett før.
Planen er å være i Moss frem til søndag tror jeg. Og når vi kommer hjem da, så tror jeg ikke vi skal ut på tur på en laang laang stund. Da får nok de som vil se oss heller komme til oss tror jeg. Da har vært hjemme under en uke sammenlagt på nesten 4 uker. 

Men som sagt, i kveld er siste kvelden her, eller natta har jo begynt nå da. Og jeg er på vei til senga snart jeg også. Og kjenner det skal bli godt. Vi har jo nesten hele dagen i morgen også da for flyet går ikke før ganske sendt på kvelden. Så vi er jo ikke hjemme før langt på natt. Håper bare det går greit med Mie. Men regner med det! Hun sover nok uansett vil jeg tro!
Vi ahr ihvertfall hatt en kjempefin uke her i Volda og gleder oss masse til de kommer nedover å besøker oss en gang også!!  Men nå er det senga! 

Har dere hatt en fin uke? 

*ingen bilder da opplasteren bare tuller med meg og jeg e rfor trøtt til å prøve mer*

SLUTTER Å PUSTE

 • 24.02.2012, 23:43

Ligger i senga, og har gjort det en god stund. Kjenner jeg har såå lyst til å sove men får det bare ikke helt til. Svir i øynene når jeg lukker dem og halsen og nesa er ikke så flinke til å hjelpe meg til å puste. Så håper det bedrer seg så jeg snart kan sove. For jeg har veldig vondt i hode og er ganske så sliten i kroppen kan man si. Men det er vel ganske vandelig etter en hel dag inne på et kjøpesenter. Med masse folk.
Jentene våre var veldig flinke mens vi var der helt til bilturen hjem, det er den værste bilturen noen gang tror jeg. De to i baksete skrek omhverandre i over 40 minutter før vi tilslutt måtte stoppe bilen langs veien og ta de frem til oss og roe de helt ned.

Mie stakkars skrek så grusomt og så voldsomt at hun spydde opp allmaten hun hadde spist noen timer tidligere. Og da satt hun i baksete og sluttet nesten å puste. Det var ekkelt det. Så man kan si det var to slitne mammaer og to slitne babyer som var veldig glade for å komme hjem igjen og få bada og lagt de to små.  
Mie er helt ekstrem på å gråte seg helt vekk å nærmest slutte å puste mens hun holder på, noe som er utrolig ekkelt. Så i natt sover hun i mammas armkrok, så mamma får følgt med på det lille kreket. Hun virker veldig utrolig og sover ikke spesielt tung heller, så er nok noe som plager hun.

I morgen skal vi sove så lenge som mulig og bare slappe helt av hele dagen tror jeg. Ingen planer og ihvertfall ikke noe ut i bil. Håper formen min er litt bedre så vi kan trille en tur. men den blir nok bra med litt søvn tenker jeg!


random bilde fra en biltur:)


Noen andre som har opplevd at barna skriker seg helt til de nesten ikke puster? 

ÅLESUND

 • 23.02.2012, 22:33

Er en stund siden jeg har blogget nå ser jeg. Men koser meg på besøk i Volda og her legger vi oss når barna sover. Og hver dag har vi gjort noe koselig. Så er ikke mye tid til blogging mens jeg er her. Men får vel prøve å slenge med et innlegg likevel da, om hvordan vi har det her.

Mie er ganske flink til å sove i reiseseng denne gangen også, men hun må bæres i seng hver  kveld og det merkes veldig påryggen og skuldrene mine for det er ikke bare bare å bære og bysse på den lille bolla. Så Joakim har litt av en maseringsjobb når jeg kommer hjem. For jeg er helt stiv i nakken av dette. Men hun er flink hun sover jo hele natta nesten hver natt. De to siste nettene har hun våknet rundt ti tiden på kvelden bare for å være våken en time for så å sovne igjen.

I morgen går turen til Ålesund for litt shopping. Men for at vi skal rekke å være tilbake igjen til lege tid må vi komme oss av gårde ganske så tidlig i morgen for å rekke alt.  Så jeg skal straks krype under dyna mi og sove kjenner jeg. Sliten etter en dag på farta. I dag har vi nemmelig besøk svigerforeldrene til Lina og da måtte vi kjøre gjennom verdens dypeste undersjøiske tunnel er Eiksundtunnelen. Den er 287 meter under havet. Litt moro å ha gjort det også! Vi var hjemme ganske sent så Mie sovnet for under en time siden, så kan bli tøft for hun å våkne i morgen tidlig. Men de får sove i bilen på vei til Ålesund.


Googlebilde.
 

Har du kjørt i Eiksundtunellen?
Har du vært i Ålesund? 


VI KLARTE DET

 • 20.02.2012, 23:21

Begynte på et innlegg i går også, men orket aldri å fullføre det da, så da tar jeg det nå i stede for jeg. 
Flyturen i går gikk kjempe fint og Mie merket ikke en gang at vi var ute å føy. Hun sovnet allerde ved gaten og sov seg gjennom hele flyturen og våknet ikke før vi hadde landet og skulle gå ut av flyet. Så det gikk veldig fint. Så gruer meg ikke til reisen hjem igjen nå. Og det var jo ikke noe å grue seg til i det hele tatt. Da vi landet på Volda møtte Lina og Unni-Sofie oss ved inngangen og vi fikk bagasjen med en gang. Ikke så rart når det var en så liten og søt flyplass.
Det eneste jeg greuer meg til nå ved hjemreisen er at da må jeg få med meg allbagasjen selv fra bagasjebåndet og til vi møter Joakim. Samtidig som jeg skal klare å bære Mie på magen. Men går nok bra.

Må også si jeg er veldig glad for at Joakim vill kjøre oss til gardermoen og for at han hjalp meg med det meste før vi gikk til gate. Med min flaks da så var min gate lengst unna og nede i kjelleren. Men jeg fant frem, og det uten å bli stressa for at jeg ikke skulle finne frem. Og vi kom frem uten noen problemer.


Mie i babybjørnen på flyplassen


Jenta mi<3


Lå på jakka mi på gulvet før vi skulle gå ombord på flyet.

Vi har bare kost oss httil, og tror vi kommer til å gjøre det de neste dagene også. Mie og Unni-Sofie finner interessen av hverandre innimellom og noen ganger så krangler de litt også. Som i stad da jeg gikk bort til dem fordi Mie skrek og der lå Unni-Sofie og smilte fra øre til øre og Mie skrek, og det var fordi Unni-Sofie lugget Mie. Dro hun i håret. Stakkars Mie. Ellers så spiser de på hverandres leker og har det egentlig ganske fint sammen. Unni-Sofie er flink til å dele på leken sine.

Ellers i dag har vi gått en lag tur på nesten to og en halv time. Og Mie fikk litt nye klær samt en veldig søt lue som hun kan bruke veldig lenge og som er veldig god. Hun fikk også andre ullklær så nå kan hun holde seg varm og god resten av den tiden vi treneger ull.  Ellers så har vi andre koselige planer for uka. Så tror det blir en veldig fin uke her i Volda.


Koser seg i leke grina og holder hender:)


Like fine begge to:)


Mie lever alltid opp til smekkene sine <3 Solstråla vår detta som var oppe over en time lenger enn hun pleier <3

Hva synes du om bildene ?


 Vil du følge bloggen min på facebook så trykk HER

AVREISE

 • 19.02.2012, 13:29

Blir du mobilinnlegg ette da :-) vi sitter nå ved gate klare til å fly til volda. Alt har gått bra så langt. Mie sov litt i stad mens hun hang babybjørnen mister våken og blid nå. Heldigvis hadde jeg med meg Joakim som hjalp meg med all bagasje og hvor jeg skulle levere det. Så nå håper vi bare at vi finner igjen all bagasjen vår også :-)

Her er lille som er klar for tur :-) nå gjenstår det bare å se hvordan hun er inne på flyet og hvordan det går opp og ned ;-) håper jo på at det vil gå veldig bra :-)

VELDIG KLARE

 • 18.02.2012, 21:04

Da sover Mie, jeg har spist litt og skal gjøre siste finishen på pakkingen før vi er klare for tur i morgen. 
I dag har vi øvd litt på å gå med babybjørnen og Mie synes det er veldig moro å sitte i den så håper hun synes det i morgen også, og at hun holder seg blid helt til vi er fremme. Hadde ikke gjort noe om hun sov på flyturen heller for å si det sånn. Da hadde hun vært litt opplangt og blid når vi kom frem også. 

Etter mange forsøk og litt googling fikk jeg til å pakke sammen vogna inn i prampacken også, så nå er vogna trygg på flyreisen også, Hadde vært så kjedlig om den hadde blitt ødelagt. Men nå er den jo ganske sikker kan man si. 
Nei, nå må jeg komme meg opp a sofaen og pakke ferdig, Ikke lenge til Joakim er hjemme igjen og vil helst være ferdig med pakking og rydding til da, slik at vi kan slappe av litt og kose oss litt før jeg skal reise bort en hel uke.

Vi drar forresten i 8 tiden herifra i morgen tidlig så blir nok kanskje et mobilinnlegg eller noe utpå dagen håper jeg! :)

Ønsk oss god tur da!:)
 

HER ER VI...

 • 17.02.2012, 12:40

Og vi ønsker alle sammen en kjempe fin dag i nydeligsolskinn...BABY PÅ FLY

 • 15.02.2012, 23:06

Fikk ikke blogget noe i går siden vi reisete store deler av dagen og fordi jeg ikke fikk logget inn på blogg.no på kvelden da det kom opp at de lå nede. Så der kom dagens unnskyldning. For det.
Ellers så er vi hjemme igjen og koser oss hjemme noen dager før vi drar videre til Volda for å besøke noen der. Gleder meg litt til å ut å fly, men gruer meg til å finne frem alene på gardermoen. Men går nok bra tenker jeg. Da er jeg en erfaring rikere når vi har vært ute å flydd også. Lurer litt på hvordan Mie er på fly, men håper det går greit!

Det eneste er nok at Mie ikke er så flink til å slappe av uten om når hun får ligge i vogna si. Og den må vi levere fra oss sammen med bagasjen. Så får bære hun i bæresele. Og håpe at det går bra! Selve flyturen er jeg ikke redd for i det hele tatt.  Det som er veldig godt er at Joakim skal kjøre meg til flyplassen og hjelpe meg med bagasjen. Og følge meg til sikkerhetskontrollen. Kjenner jeg får litt angst av dette, men prøver hele tiden å berolige meg med at det går bra!

Hvis det er noen som har noen erfaringe rmed babyer på fly, så må dere gjerne dele det. For jeg er helt grønn på det feltet og har aldri reist med en barn. Del dine erfaringer med reising med barn og bar på fly. Får de dotter i ørene?
Hvordan gjør man det med MME? osv osv.


Google bilde i dag.
 

MORSDAG

 • 12.02.2012, 20:56

En fin dag i dag. Enkelte dager er ting bare ekstra vanskelig, og hode fylles med vonde tanker, skuffelser og dumme ting. Men er litt bedre i dag. Heldigvis har jeg gode venner og god familie som stiller opp når det er noe, og med den blide lille bolla mi er det umulig å være synlig sur ihvertfall. Men fremdeles ikke helt bra. Men bedre og det går riktig vei ihvertfall.

Men over til noe litt mer koselig, i dag har nemmelig jeg og Mie fått koselig besøk av Marianne og Leah som hadde med seg morsdagkake, eller morkake som vi kaldte det. Hehe.
Og siden været var så utrolig fint så utnyttet vi det med å gå en lang og deilig tur. Vi gikk i litt over en time og solen skinte, den varmet til og med litt i dag og det var veldig deilig ute. Og ikke minst veldig deilig å være tilbake her hvor jeg har trillemuligheter uten å risikrere livet. Så var veldig koselig å vi fikk snakket masse.

Etter det gikk vi inn og jentene våre lekte litt på gulvet og prata litt sammen. Vi voksne satt å koste oss med kaka Marianne hadde med som hun hadde fått av kjæresten sin i gave. Og siden det er morsdag og jeg ikke fikk noe så var det lov å spise litt kake. Vi hadde det ihvertfall utrolig koselig med besøk.Og jeg trodde Mie hadde mye hår, Leah har enda mer! Gode jentene dette. Håper ikke det er så lenge til neste gang vi ser Marianne og Leah igjen. For vi ahr det alltid så veldig koselig sammen.

Ellers så skal vi kose oss med litt mat akkurat nå. Før jeg bare skal slappe av resten av kvelden. Kjenner jeg er sliten i dag så skal prøve å komme meg i seng litt tidlig. 
I morgen skal jeg koste på meg en klipp som morsgave til meg selv, siden jeg ikke fikk noe fint i dag. Eller, jeg hadde jo fint besøk og fikk jo kake! Så morsdagen var ganske fint.

Hvordan var din morsdag?
Har du vært på playdate med dine barn?


 

VONDT...

 • 12.02.2012, 01:31

En vond kveld i kveld... Ting skal ikke alltid være enkelt. Jeg får komme sterkere tilbake i morgen.. akkurat nå orker jeg ikke tenke på så mye.

 

 

BESØK I DAG OG SPONSING

 • 10.02.2012, 21:08

Enda en veldig koselig dag i dag. To koselige dager på rad. Og ikke bare det, men jeg tror dagen i morgen også blir veldig koselig! Så dette kommer til å bli en veldig vellykket tur til Moss tror jeg.
Men tilbake til hvordan dagen i dag har vært og hvorfor den har vært veldig koselig.

Vi har ihvertfall hatt besøk. Først kom Line og victor også kom Evelyn. Var så herlig å se igjen alle sammen. Er veldig lenge siden jeg så Victor sist. Jeg var veldig mye sammen Victor en stund da han var mindre og jeg satt mye barnevakt. Men siden sist har han sluttet med bleier og blitt skikkelig stor gutt.


Fikk låne brillene til Victor

Evelyn er det ikke så lenge siden jeg har sett men veldig kosleig å se hun igjen også. Vi fikk snakket litt om det siste som har skjedd og snakket litt jentesnakk. Snakk om snill fadder som stiller opp selv på "månedes bursdagen" til Mie. 
Evelyn sposnset meg også med maaaasssse blomster som jeg skal ta med meg hjem, og noen som mamma fikk.
Jeg elsker blomster så jeg gleder meg skikkelig til å komme hjem å pynte med de!

Og siden Evelyn kom med det så må jeg jo være så snill at jeg reklamerer litt for hun også da. Så om du trenger blomster så får du de besteblomstene fra Rosnes gartneri . Som ligger i Rygge i Østfold!! De har masse utvalg, som julestjerner, stemor,  mais, roser osv... masse fint! hihih!  

Hvordan har din dag vært?
Liker du blomster? 

MIE - 4 MÅNEDER

 • 10.02.2012, 20:36

Tenk at det er hele fire måneder til den lille solstråla vår kom til verden. Jeg tror det  er de fire korteste og de fire lengste månedene i mitt liv. Litt vanskelig å sette ord på det. Det føles ut som om Mie alltid har vært her hele livet. 
For hver dag som går synes jeg hun bare får mer og mer personlighet og det er veldig deilig å ha rutiner og vite hva som er galt når hun gråter.  Jeg føler jeg kjenner den lille skapningen mer for hver eneste dag som går.

Den siste måneden har også Mie utviklet seg veldig mye og gjort mye nye ting. Hun har begynt å snu seg fra rygg til mage og tilbake igjen. Enkelte ganger klarer hun å rulle tvers over hele stuegulvet, mens andre ganger klarer hun bare fra rygg til mage. Hun er også veldig sterk og når hun sitter i vippestolen sin så reiser hun ryggen helt opp sånn at hun sitter. Mie ler så vindt det er, og er blitt veldig kilen. Hun har også begynt å ta etter leker og hun er veldig intresert i lekene sine. Også skal jo alt til munnen da. Hun ligger masse på magen og begynner å bli veldig sterk i armer og ben. 

Mie sover også av seg selv om kvelden når hun legges i sengen. Hun sover mye mindre på dagen enn hun pleide og er mer tilstede om dagen.
Mie spiser ca 200 ml til måltider og hun får en skål med grøt på kvelden, i dag har vi også begynt med en flaske velling etter grøtmåltidet. Altså i den siste flaska hun får for dagen. Hun er også i seng mellom 18.30 og 19.30. Og da står vi opp rundt 10.00 eller 11.00 om morgningen. Da er hun vken en times tid før hun sover igjen.
 Et barn på 4 mnd skal kunne:

♥ Løfte hodet når det ligger på mage ved hjelp av hender og armer - Gjort veldig lenge.
♥ Rulle fra mage til rygg  - Japp, det gjorde hun en stund ruller også omvendt.
♥ Åpne hendene sine helt (de har vært knyttet før) - Ja, men fermdeles en del knyttet. 
♥ Utforske ting med hender og munn - Alt hun får i hendene skal i munn

Barnet gurgler igjen når du prater. Det har veldig lyst å sitte og kravle, men klarer det ikke helt enda. Det griper etter leker selv og fører de med en gang til munnen. Barnet snur seg etter lyder og gurgler glad tilbake til den som snakker til det. - Alt stemmer

Hvor gammelt er ditt barn?
Kan du sammenligne ditt barn med Mie da det var så gammelt? 

SUPER DAG

 • 10.02.2012, 00:03

Har blitt en stund siden sist jeg blogget nå. Har skjedd litt i det siste, men ingenting negativt bare masse positivt. 
Jeg og Mie tok toget til Moss på Onsdag morgen og da dro vi ned til tanten min å spiste lunsj der. Veldig koselig.  
Senere på kvelden kom Maya også spiste vi litt mat og snakket masse. Veldig koselig. Mie var også veldig snill til å sove i en seng hun ikke sover ofte i, sovnet av seg selv med en gang.

I dag har jeg hatt den koseligste dagen på utrolig lenge og etter i dag gleder jeg meg bare enda mer til vi flytter nedover til mot sommern. Da blir livet så bra!
Jeg og Mie har nemmelig vært sammen med Marianne og hennes datter Leah som er tre uker yngre enn Mie. Jeg har ikke truffet Marianne før men vi ble kjent gjennom nettet. Og det var så utrolig koselig. En super herlig jente med en baby til å spise opp. Vi trillet rundt og tittet og shoppet litt, før vi gikk på kaffe og spiste deilig lusj.
Der vi var og spiste var det også plass til at Mie og Leah kunne ligge på gulvet og se på hverandre og de nærmest hylte til hverandre,  og prata som bare det.

Etter nesten seks timer i byen og super flinke babyer som ikke klaget en eneste en gang, så ble Marianne hentet av kjæresten sin som var litt forsinket kan man si. Haha. Men veldig veldig koselig har jeg hatt det, og ser veldig frem til å møte hun snart igjen. Og ikke minst til å flytte slik at vi kan se hverandre mye oftere.

Ellers så stortrives jeg i Moss. Er så utrolig deilig å være så sentralt igjen. Helt mimmelskt. Gleder meg så enormt til dette er hverdagen vår igjen. Det eneste som er negativt med å være her er at jeg savner Joakim veldig. Veldig rart å sove i en seng alene på kvelden. Så jeg gleder meg veldig til å se han igjen når jeg kommer hjem.

Men alt i alt, en super duper dag!


Glemte å ta noen bilder da, så dere får et bilde av blidjenta mi.

Hvordan har dagen deres vært?
 


 

MIE'S SMYKKER

 • 06.02.2012, 21:51

Tenkte bare jeg skulle legge ut bilder av de smykkene Mie fikk til dåpen sin. Fordi det ikke er alle som fikk sett så nøye på gavebordet i dåpen og fordi det er noen av leserne mine som vil se på noen av gavene Mie fikk til dåpen.
Hun fikk ihvertfall utrolig mange fine smykker og jeg lurer litt på når hun skal få brukt alle sammen. Jeg får vel bare prøve å være flinkrer til å pynte hun litt. Eller så er alle ganske lange så hun kan bruke de noen år heldigvis. Men amebånedene er så utrolig søre så jeg må få tatt på hun det i morgen og bli flink til å bytte litt på på dem. Og få langt de fint i smykkeskrinet hun fikk til dåpen. Så det er litt orden i det.

Men her er ihvertfall bilder av de smykkene hun har nå! I dette smykkeskrinet har hun smykker hun har arvet etter meg da jeg var liten ;)

Hva synes du?
Har ditt barn mye smykker? 

FØLER MEG NY

 • 04.02.2012, 21:58

Åh, det var så utrolig deilig å være på hudpleie hos verdens flinkeste Sissel i dag. Jeg koste meg skikkelig. Det var så avslappende og behagelig. Jeg følte meg helt ny etterpå og huden min ble så fantastisk myk, og ikke minst ren, følte meg som i en helt annen verden. Jeg fikk også vokset og vikset på brynene mine mens jeg var der, og herlig ansiktmassasje.  Nå føler jeg meg som ny. Jeg fikk også masse gode tips til hvordan jeg bør behandle huden min, pluss at jeg fikk med meg noen prøvepakker jeg skal vurdere når jeg har prøvd dem ut litt. Jeg skal begynne med dem i morgen. Da kommer jeg til å ta et før-bilde, prøve det en ukes tid,  og deretter ta et etter-bilde. Til slutt skal jeg si min mening om produktene jeg fikk med.

Hvis du bor i nærheten av Flisa/Elverum/Våler i Solør, eller vil komme litt langveisfra, så burde du ta deg en tur innom Sissels studio . Hun er superflink. Studioet er fint, helt nyoppusset! Så det er  virkelig verdt en tur  innom om du bor i nærheten og om du skulle trenge massasje,fotpleie,hudpleie, sminke osv. De har masse bra å tilby.


Sissel analyserer huden min
Sissel, meg og Mie.

Mie var forresten verdens mest tålmodige lille baby som ventet på meg i hele 2 timer. Joakim var jo selvsagt med og passet på Mie, men hun var ikke sur en eneste en gang. Hun bare survet litt,  men da sovnet hun med en gang. Ellers var hun kjempe blid. Flinke lille jenta til mammaen sin. Nå ligger Mie og sover i sengen sin etter en giga posjon med grøt, pluss en hel flaske. Da håper jeg hun sover godt i natt. 

Her i stua ser de på MGP, mens jeg sitter på pcen og titter. Jeg tror vi snart skal spille noen runder med yatzi, før det er tid for senga for oss alle. 

Har du tatt hudpleie før?
Spent på hvilke produkter jeg skal teste ut?

                                                      Om du vil følge bloggen min på facebook gjør du det HER


HUDPLEIE

 • 04.02.2012, 13:20

Hallo!

Gjett hvem som sov gjennom hele natten?
Joda, det var verdens flinkeste lille Mie det. Vi var litt lure da vi gikk å la oss, så vi ga henne en flaske mens hun sov. Vanligvis så våkner hun rundt halv-ett - ett tiden hver natt for og få mat, og siden vi la oss rundt tolv var, det greit å bare gi henne en flaske,  så vi slapp å våkne en halv time senere igjen. Mie spiste og sov videre.
Når klokken ble seks synes hun det var på tide å våkne. Noe ikke mamma og pappa helt likte kan man si. Prøvde utallige ganger å få henne til å sove bare litt lenger, men var ikke mulig, så da ble hun sendt ned til oldeforeldrene sine som hadde vært oppe en stund allerede.  Da kunne jeg og Joakim sove videre igjen. Rundt åtte kom Mie opp igjen til oss og da lå hun i armkroken til mamma, og da sov vi til klokka nesten var halv elleve. Deilig.

Nå ligger Mie og sover igjen etter en dusj og morgenstell.
Senere i dag skal vi bort til tanta mi som skal gi meg hudpleie. Noe jeg gleder meg veldig til.  Jeg tror huden min også gleder seg veldig, for den er helt elendig, så den har veldig godt av litt pleie. Det er godt å ha familie som driver med dette. 


Mie i natt da hun fikk mat.

Våkner ditt barn for mat på natten?
Hvordan sover ditt barn i ukjent seng? 

 

FLINKE JENTA

 • 03.02.2012, 22:54

God kveld. 
Kom oss frem til Våler etter en fin tur. Mie sov hele bilturen og var strålende fornøyd når vi kom frem. Koste seg litt på gulvet med leker og masse oppmerksom. Blid og førnøyd hele kvelden. Satt sammen med oss rundt bordet når vi spiste middag. Sjarmerte oldeforeldrene sine helt i senk.

Så var det tid for kveldsstell og siden vi måtte stelle på gulvet så var det litt av en utfordring å få stelt den lille krabaten, Siden hun bare skal snu seg rundt hele tiden. Men blid var hun og etter litt snuing tilbake til å legge hun på ryggen en del ganger så fikk vi tilslutt vasket hun og stelt hun for kvelden. 
Etter å ha vært nede å sagt natta gikk vi opp og hun virket så klar for natta, men det ble litt trist med en gang å legge seng i en ukjent seng. Så måtte bysses i søvn i kveld. Det har jeg ikke gjort på hun siden hun ble født tror jeg. Men når hun først sovnet halv åtte så har hun ikke våknet etter på, så håper hun sover godt gjennom natten.

I morgen er det ingen planer enda, men blir nok en fin dag tenker jeg. 


Også var vi på magen igjen..Det nye er å lage "brrrrrrrrr" lyder mens man blåser bobler..

Hvordan har din dag vært?


Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no