Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

God morgen!

  • 21.01.2011, 07:13

God Morgen alle søte små og store!
I dag våknet jeg av meg selv klokka seks og var lur nok til å ikke legge meg under dyna og "bare" sove en halv time til. for da hadde jeg nok stått opp nå for fem minutter siden. Så i dag hadde jeg faktisk veldig god tid på morgningen og ingenting er bedre enn å slippe å stresse!

I natt fikk jeg faktisk sove også! Selv om jeg sov på dag tid i går. Så i natt fikk jeg hele 6 og en halv time med skjønnhetssøvn. Noe som er litt bedre enn tre timer! Men i morgen kan jeg sove så leenge jeg vil! YEY!

Ha en fin dag alle sammen!

Hva skal du i dag?
Sov du godt i natt?

 

 

-Ronja Åsen

 

Stomi pose på magen!

  • 20.01.2011, 18:03

Nå sitter jeg i sengen min og fryser egentlig veldig. Tviler på at det er veldig kaldt her. Tror nok heller det er det at jeg er veldig trøtt og har bestemt meg for at jeg skal rydde her i dag og at jeg mye heller kunne tenke meg å legge meg under dynen min nå.
Jeg sov ikke så mye i natt for å si det sånn. Jeg var veldig trøtt helt til jeg la ned data-en og skulle sove. Da var jeg ikke trøtt i det hele tatt og så jeg lå våken helt til klokka var nesten tre i natt. så var mektig deprimert da vekkeklokka ringte halv syv i dag morgen. Tre og en halv time med søvn holder ikke akkurat standard.

Skole dagen i dag var faktisk ganske givende. Dagen begynte med at jeg vi hadde noen lærlinger på besøk som fortalte oss om hvordan lærlinger tiden er.  Og nå gleder jeg meg bare enda mer til å bli lærling. 
Det er sikkert ikke så spennende å høre om hele skole dagen min! Men noe er nok gøy! Vi hadde nemlig om STOMI på skolen i dag. Noe som faktisk var ganske spennende. 
Så vi skulle prøve å ha på oss en stomi pose og legge vått papir i den. Det skulle etterligne avføring da. Men vi hadde ikke regnet med at tapen på posen var så sykt sterk. Så da vi hadde fått den på så fikk vi den faktisk ikke av igjen. Så hadde den på meg helt hjem! Naaais.


Slik ser stomi posen ut.


Fikk et skikkelig merke da jeg fikk den av.

Etter skolen i dag var jeg i byen med Maria og vi spiste på kafè. Er faktisk viktig å sosialisere seg med klassevenner. Men litt rart å gå rundt med stomi posen på magen smtidig da. Glad jeg ikke har utlagt tarm. Syns virkelig synd på de som har det. Selv om de nok greier seg veldig bra.

Tok forresten noen bilder av hvor fin himmelen var i stad! ER SÅ DEILIG MED KAMERA!Kjenner du noen med stomi?
Hva syns du om bildene?

-Ronja ÅsenUps! Gjorde det igjen!

  • 19.01.2011, 23:09

Det er helt utrolig hvor trøtt jeg er hele vinteren.Jeg bestemmer meg hver dag for å ikke sovne etter skolen.. men hva gjør jeg? Jeg sovner
I dag sov jeg fra rundt halv åtte til klokka var nesten halv ti. Men er heldigvis trøtt enda da så skal bre oppdatere dere også skal jeg krype til køys:)

Jeg trenger heller ikke sove alene i natt! er så heldig og ha Theodor ved min side(katten vår)!
Sov godt alle sammen!


Han tar over plassen til Joakim når han ikke er her :)

Sovner du etter skolen?

-Ronja ÅsenWater

  • 19.01.2011, 19:36

Endelig er kamera fikset igjen ! Yes!
Så jeg koste meg med å ta litt bider i stad! Så Kan dere få se bildene jeg tok:)Etter på kommer jeg med en praktisk anbefaling. Så følg med!

Hva syns du om bildene?


-Ronja Åsen

Voksne i huset

  • 19.01.2011, 10:19

Dagen i dag startet bedre enn dagen i går. Jeg kom meg ned til bussen uten problemer og uten noen fall. Så jeg slipper fler blåmerker på rumpa. De har endelig funnet ut at det lønner seg å strø når det er veldig glatt ute. Noe som var på tide. Men det var veldig kaldt ute i dag. Jeg vil bare ha sommer og sol!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og skal skrive en tekst om det å ha voksne i huset. Og alle vet vel at det er litt av et problem? Neida. Vi er så glad vi har foreldre som lager middag, og vasker for oss.
Så nå må jeg jobbe! Så jeg rekker å bli ferdig!


//google.no

Er du på skolen?

 

Sterke negler?

  • 16.01.2011, 15:16

Jeg har aldri i hele mitt liv hatt sterke nok neger til å kunne spare til lange negler. Fordi jeg alltid har slitt sånn med utrolig dårlig neglkvalitet. Så jeg hadde egentlig gitt opp hele det forsøket og tenkte at jeg bare fikk leve med å måtte støpe på meg negler om jeg skulle pynte meg eller ville føle meg litt kvinnelig med fine negler.

MEN! Til jul fikk jeg et kjempefint sett fra ACO Som hjelper med å styrke negler! Og det har virkelig hjulpet. har brukt det i rundt to uker og nå tåler neglene mine mye mer og de knekker ikke, og de begynner å bli veldig lange faktisk. Så om du sliter med dårlige negler er det virkelig å anbefale. Tror du får kjøpt det på alle apoteker og vita'butikker.

Det er ihvertfall noe jeg virkelig vil anbefale deg om du ønsker deg lange fine negler og egentig har ganske dårlig neglkvalitet!


// google.no

 

Har du prøvd dette settet før?
Sliter du med dårlige negler`?

 

Well good morgning!

  • 12.01.2011, 07:12

God morgen!
Nå skal jeg straks gjøre meg klar til å dra å ta bussen. Jeg kjenner virkelig at jeg burde legge meg litt tidligere enn  ett hver eneste natt. Tenker nok jeg skal prøve å legge meg litt tidligere i kveld.
Skole dagen i dag er helt klart den kjedligste! allmenn fag hele dagen.. huff. Men kommer meg nok gjennom den dagen også! Ha en fin dag alle sammen!


Bilde fra toget! Webcamet ville ikke funke nåå! (y)

hva skal du i dag?:)
Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no