Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

NISSEKJOLE

  • 23.11.2013, 10:21

Hallo.

Jeg og Mie har akkuratt startet på frokosten. Mie våknet rett etter Joakim gikk ut døra i dag på vei til jobb. Jeg var så utrolig trøtt at jeg bare tok hun med inn i vår seng og la hun siden av meg med ipaden og litt film på den. Utrolig deilig å ligge og halvsove mens hun så på det. Så stod vi opp og kledde på oss og nå sitter Mie og spiser frokost.Joakim er som sagt på jobb så jeg tror det blir en rolig formiddag her i dag. Jeg har egentlig litt lyst til å få tatt julekort bilder i dag, men vi får se hva det blir til. Enda ikke funnet ut et sted det er fint å ta bilder.

Ellers så skal jeg bare vise dere denne søte nissekjolen jeg har kjøpt til Mie. I demseber skal de har nissefest i barnehagen og da synes jeg det er moro å kle hun opp som en nisse også. Så denne gleder jeg meg til å sende hun i barnehagen med en dag. Hun er veldig veldig søt i den. Kommer bilder når hun skal dit. Er ikke før 10.demseber, men det går fort dit. Bare en uke igjen av november. 

Hva skal dere i dag?
Hva synes dere om nissekjolen?

#jul #nisse #kjole #bilder #lørdag #mammablogg #ungmor 

JULEKJOLEN ER I HUS

  • 17.11.2013, 20:56

Viste dere jo for noen dager siden hvilke kjoler jeg stod mellom som julekjole til Mie. Jeg hadde allerede bestemt meg da og bestilte kjolen dagen etterpå. Og etter bare to dager lå den i postkassen. Den var utrolig mye søtere i virkeligheten enn jeg trodde. Også er den i kjempedeilig stoff og den inneholder også ull. Fantastisk deilig og myk så blir ikke noen stivpyntet her til jul i år. Denne kjolen er også så fin at den kan brukes til "hverdags" ellers på vinteren. Men den skal ikke brukes før julaften første gang, evetuelt så brukes den kanskje på julekort fotograferingen. Men har ikke bestemt meg enda. Skal vente litt til med disse bildene fordi jeg har et håp om at det kommer litt snø om noen få dager. Da blir det mer julesteming på bildene. Men gleder meg, sitter og tenke ut hvor jeg kan få tatt bilder for jeg vil ta de ute. Men kommer ikke på noen veldig fine steder. 

Her er ihvertfall julekjolen, og tilbehøret. Hun skal ha sorte lakksko til, men de står inne på rommet hennes tror jeg så jeg fikk ikke tatt bilde av de.


Detaljer på brystet.


Detalj fra venstre arm.


Detaljene nederst på kjolen.


Sløyfen hun skal ha i håret.


Strømpebuksa hun skal ha til.

Hva synes dere om valget?
Er ikke denen kjolen nydelig?


#mamamblogg #julekjole #ungmor #kjole #barn #jente #julekjole #memini

NYE STØVLER TIL MIE

  • 15.11.2013, 22:56

Hallo.

Her om dagen var vi innom Obs for å handle og da kom vi over at det var tilbud på huntersøvler. Jeg synes de er så fine og ikke minst så utrolig søte. Jeg har ønsket meg slike til Mie en stund men ikke tatt meg råd til det fordi jeg synes det er veldig dyrt. Men så var det tilbud på de og jeg klarte ikke å motstå. Egentlig helt unødvendig. Men så moro. Vi kjøpte de i alt for stor størrelse fordi hun allerede har to par med støvler. Så det er en stund til hun kan bruke de enda. Men de er så fine og jeg har nesten helt like så da kan vi være like, jeg må bare bli litt slankere i leggene og Mie må bli litt større i føttene førts. Mie ble veldig glad for støvlene fordi hun elsker sko.
De hadde også støvlene i Lilla, men jeg valgte svarte fordi jeg synes det passer til mer. Veldig fine ihvertfall.


Støvlene i esken og tilhørende "sokker" til:)


Det fulgte også med en skopose til støvlene:)


Støvlene med "sokkene" oppi.


Var de ikke søte?
Har ditt barn hunterstøvler?

#hunter #støvler #mammablogg #ungmor

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no