Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Han spurte og jeg svarte.........

  • 03.09.2015, 21:54

......JA! <3

Siden sist jeg var aktiv blogger, så har jeg og Joakim forlovet oss. I dag er det 2 måneder siden Joakim fridde til meg her hjemme. Jeg har alltid sagt at jeg ikke ønsker noe store greier. Men Joakim fridde på den mest romantiske måten noen sinne <3 
Jeg hadde akkuratt sovet på sofaen og da jeg satt der med sikkel i munnviken, småfett hår og en litt gulpflekkete genser satte han seg ned i stua som var nokså rotet den også og fridde til meg med en postitlapp. Han hadde også Othilie på fanget, mens Mie lå i naborommet og sov for natten. 

For meg er det absolutt den mest romantiske måten han kunne gjort det på, det viser for meg at han liker meg uansett hvordan jeg ser ut og hvordan det ser ut her hjemme. Det er ekte kjærlighet det. Bare det at han vil fri til meg med tanke på hvordan jeg har lagt på meg og endret utssende siden vi traff hverandre, viser meg så tydelig at han elsker meg for den jeg er <3 TA VARE PÅ KJÆRLIGHETEN

  • 14.02.2013, 22:34

I går var en utrolig fin dag. Vi var i Oslo og møtte Martine og der spiste vi lusnj sammen. Gikk litt rundt og tittet. og ellers bare koste oss veldig. Jeg, Joakim og Mie tok toget inn litt over ti og dro hjem rundt fire tiden, da trodde Joakim at vi måtte hjem fordi vi skulle på familiemiddag hos mamma. Så vi dro hjem og Joakim synes nok at jeg var litt treg da vi var kommet hjem hit før vi skulle dra til Mamma. Han kunne vel egentlig ikke helt skjønne hvorfor Mie skulle spise middag heller.
Men før han visste det var mamma på vei hit og vi skulle ut. Jeg hadde nemmelig planlagt i samarbeid med mamma at jeg skulle ta med Joakim på en liten valetinsdate en dag for tidlig. Mamma kunne ikke være barnevakt i dag så da måtte vi ta det i går. Og for at Joakim ikke skulle sette seg opp til jobb i går kveld måtte jeg "lyve" og si at vi skulle på middag til mamma.
Jeg tok først med meg Joakim ut for å spise på peppespizza siden den er hans yndligsmat, der koste vi oss med pizza og dessert før vi dro videre for å se på Kino. Var ikke så veldig stort utvalg i filmer så vi satset på å se " jakten" en svensk film. Og den var utrolig bra, og veldig trist egentlig. Jeg gråt faktisk litt.
Men det var utrolig koselig å gå ut og bare være kjærester litt uten barn på slep. Så jeg kan vel helt ærlig si at jeg føler at jeg fikk utrolig mye ut av fri dagen min i går.


Mie koste seg på T.G.I Fridays

Hvordan var din dag?
Har du gjort noe spesielt ut av Valentinsdagen? 
 

BURSDAGSSELSKAP

  • 26.04.2012, 23:42

I går hadde vi en superfin bursdag for Joakim. Og jeg tror også han synes det selv. Det var ganske mange i familien til Joakim som kom på kaker og det virket som de fleste kakene vi hadde laget var ens tor sukkse også. Så vi hadde ikke igjen så mye kake i dag. Og det er bare deilig å tenke på at man slipper å kaste noe. Men det var veldig koselig at det var så mange som kom til tross for at de fikk en dags forvarsel på at Joakim skulle feire på dagen sin. 
Joakim fikk fine gaver og Mie synes det var veldig koselig at vi fikk så mye besøk og trodde nok selv at alt besøke var til hun. Hun var også veldig flink når hun skulle sove for kveld og sovnet nesten med en gang hun tble lagt ned i senga. Og glemte helt at stua var fullt av besøk.  


Hva synes du om bildene?
Er du glad i å bake? 

HIPP HIPP HURRA

  • 25.04.2012, 12:58


Verdens fineste pappa, kjæreste, samboer har bursdag i dag! Dagen skal feires med kaker og familie på besøk så i dag har hele formiddagen gått til å 
lage marsipankake for første gang. Kan si meg nokså fonøyd med resultatet.
Så da håper jeg bare Joakim får en super fin og minnerik bursdag så lover jeg og Mie at vi skal være super snille med han hele dagen og han skal til og
men får lov til å bestemme alt vi skal se på tv i kveld hvis han vil det! 

Da vil jeg gratulere Joakim med å ha gått over til de voksenes verden og ikke lenger kan kalle seg tennåing for han blir heleÅR GAMMEL! JIPPI! 

Gratulerer med dagen Joakim<3 Jeg og Mie elsker deg super masse!
MIE OG PAPPA BAKER

  • 02.02.2012, 00:36

I dag har jeg vært med min svigermor på "jente kveld" i nabobygda, det var for alle mellom 15 og 115 år. Var vel ingen over 100 der tror jeg men det var mange damer det og et voldsomt lydniva kan man si. Mye prat og latter. Veldig koselig da. Var også med to bitte små babyer der, og da savnet jeg virkelig da Mie var en så liten baby og ikke minst savnet jeg den bittelille babyen min! Var så godt å komme hjem å se både Joakim og gå inn på rommet og se på Mie min!

Men tilbake til jentekveld, det var utrolig koselig og samtidig litt godt å komme meg ut litt å være bland andre enn babyer. Selvom det er det jeg foretrekker. Men ihvertfall så var det skuespill der og det var utrolig morsomt, var selvførgelig damer som spilte da også, og det meste var mest humor, og jeg tror de aller fleste damene der åpnet kofferten helt opp mens de satt der. Det var altså et skuespill om høner og det sier vel sitt.  
Det var også loddtrekning der og jeg var så heldig at jeg vant to biletter til langendrag familiepark, så kanskje det blir tur på meg og Joakim + Mie i august en gang eller noe. Må se det ann tenker jeg.

Da jeg kom hjem var Mie i seng og Joakim hadde bakt rundstykker, jeg tror egentlig Joakim er mer husmor enn det jeg er når det gjelder baking og matlaging for å si det sånn. Mens jeg startet dagen i dag med å skru fra hverandre røra under vasken fordi den var tett, og det er vel også jeg som henger opp ting og skrur og borrer. Vi ahr byttet litt roller der tror jeg.


Venter på grøt


Snart grøt!


Nam Nam


Finingene mine!


Røra til Joakim....


Mie er med å baker


EYYY!


Joakim´s mesterverk!


Har du hatt en fin dag?
Er kjæresten din flink til å lage mat?


 

Gutten min.

  • 07.09.2011, 16:02

Glemte helt å ta den utfordingen i går jeg, så tar to i dag. Men i hvert sitt innlegg:)

Day2: - Fortell om kjæresten din/livet som singel

Da velger jeg å fortelle om kjæresten min. Siden jeg ikke er singel.
Kan starte med å si at jeg tror aldri jeg kunne funnet meg en mer perfekt gutt for meg enn kjæresten min. For å være helt ærlig så er han akkurat den type gutt jeg alltid har ønsket meg. Joakim er en ganske rolig person, noe jeg også er. Vi er ikke de typpiske ungdomene som er ute å fester, og som må ha fart og spenning hele tiden. Men vi setter heller pris på å kunne ha en kveld alene hjemme og bare kose oss sammen. Vi har utrolig mange like interesser, men også veldig mange ulikeinteresser. Vår største utfording kan vel egentlig være å skulle se filmer sammen fordi vi egentlig har veldig ulik film smak. Mens tv programmer er ikke noe problem, jeg er nemmelig så heldig at Joakim synes det er veldig interesant med programmer som "unge mødre" "fødeavdelingen" " ups jeg er gravid" og lignende. Så han er ikke vond å be når det gjelder akkurat det!:) 


Joakim er også en utrolig god samboer, han trenger ikke å bli fortalt at det må ryddes hele tiden. Men han er veldig flink til å ta det helt uten at jeg treger å si noe. Han rydder og vasker og har faktisk de fleste gangene vi har vaske hele leiligheten sammen tatt på seg jobben med å vaske badet. Han er også veldig flink til å hjelpe til med å lage middag, eller som oftest er det faktisk han som lager middagen og jeg som sitter i sofaen. Om han er like flink etter at jeg er ferdig med å gå gravid får vi jo se på, siden vi bare har bodd sammen mens jeg har gått gravid. Men jeg har faktisk troa. 

Joakim er en utrolig god støttespiller under graviditeten og han gjør alt for meg for at jeg skal ha det bra. Han sitter gjerne oppe til sent på natt og masserer, trøster eller bare koser på meg de gangene hvor alt er vondt og grusomt. Han er utrolig engaskjert i graviditeten og den lille i magen, legger hånden på magen min ofte og stråler opp hver gang han opplever et spark. Snakker masse til magen og viser veldig stor interesse for den lille som skal komme. Han er ikke vond å be når det er noe jeg synes er ubehagelig og hiver seg gjerne i bilen for å kjøre en tur på sykehuset på sjekk. Han viser også utrolig stor forståelse for at jeg er veldig hormonell til tider og at det er veldig tung og vanskelig å gå gravid enkelte ganger. Har aldri opplevd at han har blitt sur, eller irritert enda. Og nå er det jo bare tre uker igjen så da håper jeg han overlever. 


Siden Joakim er en av de viktigste personene i livet mitt, og forsåvidt hele livet mitt nå for tiden(frem til lillemor kommer, da blir han jo en av de to viktigste) så kan jeg jo legge ut litt fakta om Joakim. Så dere blir litt bedre kjent med han. Hehe. 
Joakim er født 25.April i 1992, noe som sier at han er 19 og et halvt år snart.. Han er alltså 388 dager eldre enn meg. Joakim er oppvokst i en liten bygd i Ringsaker, på en gård hvor de driver med gris. Så Joakim har jobbet som avløser i fjøset der. Joakim har også en stor flott familie som vi er veldig glad for å ha i nærheten og som ikke er vonde å be om vi trenger hjelp.
Joakim går for tiden andre året på videre gående skole, og går linja Helsefagarbeider. Grunnen til at han ikke er kommet lenger er fordi han gikk første året på drama, også var han i Mexico skole året 09/10 og da han kom tilbake igjen til Norge hadde han mer interesse av en annen linje, så han "henger litt etter" sitt eget kull da. I følge han selv så har han ikke lyst til å bli Helsefagarbeider, men han vil jobbe med mennesker. Tror den største drømmen er å bli fysioterapaut, eller sykepleier. 
Joakim jobber forsåvidt med mennesker, da han jobber på et eldrehjem i Lillehammer. Helt ærlig tror jeg ikke det er noe som passer han bedre enn å jobbe med mennesker, for Joakim er en utrolig god person å snakke med om alt mulig og han er veldig veldig omtenksom.


Alt i alt er jeg utrolig glad for at akkurat jeg er så heldig å få være kjæresten til Joakim. For at akkurat jeg er så heldig å få høre alle de pene tingene han stadivekk sier til meg. For at akkuratt jeg er så heldig å bli skjemt bort av verdens beste kjæreste. Joakim er den herligste, fineste, kjekkeste, peneste og nydeligste gutten jeg kunne ønsket meg. Og aldri har jeg vært så lykkelig som det jeg er når jeg er sammen med Joakim. Jeg er veldig glad for at jeg er i et så trygt og godt forhold som det jeg er i, jeg er aldri redd for å siifra om ting eller fortelle hva jeg mener og føler. Joakim hører alltid etter og tar som regel til seg det jeg sier. Vi er både enige og uenige noe alle er, for alle må jo ha en lite krangel innimellom og vi kan jo ikke være enige om alt hele tiden. Men heldighvis er vi veldig flinke til å klare å snakke med hverandre når det er noe, så vi går ikke ofte og er langsure og bærer på irriteasjon. 

Nå gleder jeg meg bare til vi skal starte vår lille familie sammen, og jeg tror aldri jeg kunne funnet noen som kunne vært en bedre pappa til lillemor i magen enn det Joakim kommer til å bli. Jeg gleder meg utrolig masse til å se han sammen med lillemor i armene. Og til i blir en familie sammen. Den beste familien jeg kunne tenkt meg!
Jeg virkelig elsker gutten min over alt på jord. Og til at vi har vært sammen lenge så kan jeg virkelig ikke si at jeg synes forholdet begynner å dabbe av, jeg er fremdeles like forelsket. Og det kiler fremdeles i magen hver gang jeg ser han, hver gang han kysser meg, holder rundt meg eller bare er der med meg. Jeg elsker måte vi kan tulle og tøyse på og alle kveldene vi ligger i senga og ler så vi gråter av overtrøtthet. Joakim gjør livet mitt helt perfekt! Jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre enn det jeg har det med han.


Er du i et forhold eller er du singel?
  

Min feil sa du?

  • 02.07.2011, 20:52

I går kveld kjørte vi fra Åsmarka til Moss ved ti tiden på kvelden, så vi var fremme når klokka var rundt halvto kart på to, fordi vi måtte kjøre hundre omkjøringer og mye veiarbeid. Men vi kom oss trygt frem, og kom oss i seng etter en stund.
I dag har det meste av dagen gått til sverige tur. Hvor vi shoppet masse vaske midler og lignende man trenger i et hjem når man flytter for seg selv. Er jo greit å hamstre litt når man først har muligheten og det er billigere der.
Etter vi hadde vært i sverige dro vi og kjøpte oss mat før vi dro hjem og pantet flasker og handlet litt på butikken her. Så var det vasking av klær og støvsuging på menyen og bretting av klær. Heldighvis har jeg en kjæreste som er veldig flink til å hjelpe til, så det gikk fort.

Vi fikk pluttserlig en sånn spontan greie over oss at vi skulle leie film, og det var da det store skjedde. Hvor var bilnøkkelen? Nå har det seg sånn at de fleste gutter har en tendens til å trenge oss jenter for å ha en passe kontroll på tingene sine, og kjæresten min er en av de. Kanskje litt mer surrete enn normalt.
Men vi kunne ihvertfall ikke finne denne bilnøkkelen da, og jeg husket at sist jeg så den så la jeg den ned i lommen hans når vi pantetflasker. Men det var han ikke enig i. Og han la faktisk skylden på at det var JEG som hadde rotet den bort!

Så vi dro opp på Kiwi da som hadde stengt og fikk banket på og heldighvis kom det noen å åpnet så vi fikk lov til å komme inn og lete, og lette og lette, fant ingenting. Så vi dro hjem igjen. For å dra opp igjen for å spørre om vi kunne lete i plastposene vi hadde hatt flaskene i. Men fant ingenting. Så da måtte vi gå hjem igjen da. Og jeg tenkte at dette kom til å bli dyrt, og hvem i alle dager skal vi ringe? Og tror dere ikke Joakim mente at mobilen hans lå i bilen? Men da jeg titet inn i blen så jeg ikke noe mobil og spurte om han kunne huske hvor han la mobilen sin, og om han hadde tømt lommene på rommet. Og vi løp opp på rommet for å lete. Og tror dre ikke at DER ligger BILNØKKELEN! Som han så fint mente JEG hadde rotetbort.... Jeg tror kjæresten min begynner å bli veldig senil av jobben sin på eldre hjemmet!:) Huff. Heldighvis kan vi le av det nå da!:)


Men nå skal jeg kose meg med den senile og film:)

Hvordan har din dag vært?
Fler som er kjent med rotete gutter?:)

Skole start og andre godsaker!

  • 23.08.2010, 23:56

Hallo! Det har skjedd masse siden sist. Eller masse har vel kanskje ikke skjedd. Men vi har begynt på skolen igjen og det er vel egentlig ganske greit. Hadde ikke hatt noe imot en måned til eller to med ferie men er greit å få inn rutinene igjen også. Gjør ikke noe det. selv om jeg sliter veldig med å komme meg opp på morgningen, og å huske å ha med meg mat. Sulter halveis hjel hver dag på skolen. Så i dag reddet Marie meg i siste liten. Da jeg kom hjem falt jeg sammen i senga med et blodsukker lavere enn bakken og sovnet en times tid, skvatt noe veldig av at noe falt i gulvet.  Men sånn eller er det veldig greit på skolen. Litt vanskelig å holde øynene oppe enkelt timer. Men kommer meg gjennom det.
Helgen som gikk hadde jeg besøk av Joakim. Og da kan jeg jo fortelle dere som leser denne bloggen at Joakim er kjæresten min. Og det er det andre store som har skjedd siden sist. Og helgen som kommer så skal jeg besøke Joakim i Åsmarka. <3
Har fått igjen kamera av pappa så skal prøve å bli flinkere til å blogge nå, så jeg kan oppdatere med bilder. Er alltid bedre å blogge når man har litt bilder å legge ut. Ellers blir det så kjedlige innlegg.
Men nå må jeg nesten prøve å sove litt, sliter litt med den døgn rytmen min kjenner jeg, vanskelig å få sove selv om jeg legger meg i senga halv ti om kvelden sovner jeg sjeldent før tolv og da er det tøft å stå opp kvart over seks.
Hva har du gjort i det siste?
Skjedd noe spennende i ditt liv?Du er helt fantastisk! Du er verdens beste gutten min<3<3<3

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no