Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

ÅRET 2012

  • 31.12.2012, 17:14

Det har hendt mye det året som hat gått oss forbi. Og det har vært oppturer og nedturer og mye endringer som har hendt. Og jeg kan vel si at jeg alt i alt er veldig fornøyd med det året som har gått. Det har hendt veldig mye bra føler jeg og nå tenkte jeg at jeg skulle skrive opp noen av de opplevelsene vi har fra 2012 som jeg synes er ekstra fine. kan godt hende de kommer i litt rotete rekkefølge, men skal prøve å få de til å komme etter hverandre i riktig rekkefølge. Så slik så mitt 2012 ut.

MIES DÅP 

Årets første store hendelse i 2012 var nok Mis dåp vil jeg tro. Det var den 22.januar at mie ble døpt i Åsmarka kirke, samme kirken som pappaen hennes er døpt i. Etter vi var i kirken var vi oppe på sjusjøen skisenter og hadde selskap der, maten var ikke akkurat god,utrolig kjedlig koldtbor mat som var veldig smakløst. men kakene var veldig gode. 
Ellers var det en fin dåp og Mie fikk kjempemasse fint og masse penger som vi brukte til å kjøpe ny bilstol til hun.VI VAR I VOLDA

Jeg og Mie var på jentetur til Volda hvor vi besøkte Lina og Unni-Sofie. To utrolig koselig jenter og vi hadde en super fin uke. Veldig syns det har kommet noe i veien hver gang vi har snakket om å møtes etter på. Men kanskje en dag vi møtes igjen? Det hadde i så fall vært veldig koselig om vi hadde kunne møttes igjen.MIE´S FØRSTE PÅSKE

Mie feiret sin første påske og fikk to påskeegg av mormoren sin. Vi feiret påskeaften hos min mamma, ikke at vi gjorde noe spesielt stort men jeg og Joakim fikk påskegg sammen og Mie fikk to egne påskeegg. Om jeg ikke husker helt feil så var Joakim hjemme i Lismarka fordi han jobbet en del. så han feiret ikke påsken med oss.JOAKIM FYLTE 20 ÅR

Joakim mistet tittelen som tennåringspappa i april. Og ble heel 20 år gammel. Vi feiret med Joakims familie med kaker og pakker. MIE´S FØRSTE 17.MAI

Mie feiret sin første 17. mai. Vi var i byen med papapne min og Veronica før vi dro hjem til mamma og spiste litt der. Mie hadde pyntet seg med bunad og lakksko. Men hun så ikke noe tog for da sov hun godt i vognen sin.
MIE´S FØRSTE SOMMER

Mie opplevde sin første sommer. Men meget lite sol. Men vi koste oss med varmen som var i pinsen og Mie fikk både prøvd å bade på stranda og kose seg ute i bare boddy/bleie.VI FLYTTET FRA LISMARKA TIL MOSS OG JEG BEGYNTE SOM LÆRLING 

Dette tror jeg var det største som hendte for min del det året som gikk. Og aldri igjen om jeg vil bo i en bygd noe sted, for det er virkelig ikke noe for meg. Jeg er nok ikke den som gidder å basnakke naboen og bry meg med alle andres ting. 

Ihvertfall så flyttet vi til Moss og fikk en superfin leielighet som vi fremdeles leier i og trives veldig godt i.

Jeg begynte som lærling på Ryggeheimen sykehjem og er der fremdles og skal være der frem til August 2013. Trives veldig godt der.
MIE FYLTE ETT ÅR

Mie hadde sin aller første bursdag og den feiret vi med familie og venner og hadde en super fin dag! Og Mie fikk super masse fint, bland annet lekekjøkken.MIE BEGYTE Å GÅ

Mie lærte seg å gå rett etter bursdagen sin og det var stor stas.VI KJØPTE NY BIL

VI kjøpte oss ny bil og vraket den andre. Noe som må ha vært årets investering da den vi hadde var utroig dårlig. Er veldig fornøyd med den og den er hundre ganger bedre enn den vi hadde.MIE HADDE VANNKOPPER

Mie hadde heldigvis vannkopper og er helt ferdig med det heledigvis. Hun var ganske plaget stakkars med en del prikker og endeli feber. Men nå er hun helt ferdig og trenger ikke tenke  på det noe mer.MIE FEIRET SIN ANDRE JUL 

Mie feiret sin andre juaften her hjemme sammen med oss, mormor, morfar og onkel Martin. En utrolig koselig kveld hvor hun forstod litt mer enn det hun gjorde i fjor da hun sovnet under pakke åpningen.

 

Hva synes du om innlegget?:)

JULA

  • 25.12.2012, 22:15

Hei.
Kommer bare innom for å skrive et kjapt innlegg. Jeg er veldig sliten om dagen, så det er først nå etter fem dager at jeg faktisk har orket å hente frem laderen og sette på macen for å skrive et innlegg. Har heldigvis fri fra jobben så håper jeg får ladet batteriene mine litt i jula. Så kanskje jeg kommer stereke tilbake igjen på nyåret. Jeg ble jo så flink en stund følte jeg, men så dabbet det litt av igjen. Men vil bare fortelle dere at vi hadde en veldig fin dag i går og koste oss med god mat og masse pakker. Så håper jeg dere også hadde en fin julaften i går. Kan komme med et innlegg litt senere på hva Mie fikk osv.


Mie på morgningen. 


Mie og morfar ser på putteleken Mie fikk i julestrømpa si! 

Hvordan var deres jul? 

NISSETOG

  • 03.12.2012, 10:24

Mie har endelig blitt bedre i formen de fleste av vannkoppene har fått skorper og hun har sovet godt de siste nettene så det lover bra at formen begynner å bli bedre. Så da blir det jobb til uken. Denne uken har jeg sen vakt to dager også jobber jeg dagen onsdag og torsdag, etter jobb på onsdag er det grøtfest på jobben så da skal jeg tilbake igjen på jobben for å hjelpetil der, før mamma henter meg der også skal vi bake litt julekaker, på torsdag skal vi dra oppover for å besøke min farmor og "farfar" og bli der i helgen. Jeg har langhelg så det skal bli veldig koselig. Har ikke besøkt de på veldig lenge så det gleder vi oss veldig til. Uken etter der tror jeg vi skal en tur på Ikea også er jo pluttselig jul, vi har helt stapp fult med greier før jul. 

I går var vi i byen for å se på nissetoget, det er en tradisjon som vi har vært med på gjennom alleår, hvor vi kjøper godtepose av nissen og ser på traktorer og brannbiler i nissetoget. Noe vi også gjorde i år.
Det var ikke helt som vi trodde, det var utrolig kaldt, og siden det oft er så dårlig med info så var vi der alt for tidlig  så vi ventet i evigheter i byen før noe som helst begynte. Og Mie var allerede da ganske sur og grinete fordi det var kaldt og hun ville så absolutt ikke sitte i vogna si da, Men vi fikk med oss toget og så gikk vi til bilen så vi fikk bare sånn i sideøyet med oss at de tente juletreet. Nesteår blir det forhåpentligvis bedre, og Mie skjønner kanskje da at hun må sitte i vogna for å holde varmen. Men det var veldig kaldt og guffent. Kjente det veldig godt selv når vi kom inn i varmen hjemme.

Vi har jo hatt besøk av Johanne(eldste lillesøsteren til Joakim) i helgen og i går når hun var med oss på nissetoget så ble hun veldig kvalm når vi gikk tilbake til bilen, men vi tenkte at det sikkert bare var kulda og "stresset". Men da vi kom hjem og skulle slappe av litt før hun skulle kjøres til toget så ble hun veldig kvalm og dårlig så hun måtte rett og slett bli her en natt til, for hun orket ikke tanken på å skulle ta toget oppover, ikke så veldig gøy å sitte på toget i over tre timer å være kvalm og dårlig, så hun gikk og la seg før Mie i går kveld.
 

Har dere vært på noe nissetog?
Hva gjorde du første søndag i advent?
Hva synes du om bildene? 

 

 

KLAR FOR NISSETOG

  • 30.11.2012, 14:32

Til søndag er det Julegateåpning her i byen, og det vil si at det er julegateåpning og julegrantenning her. Så søndag blir en skikkelig kickstart på jula,men både julegateåpning, nissetog, julegrantenning og førtesøndag i advent. Da begynner jule skikkelig liksom. Ihvertfall, helt fra jeg var liten kan jeg huske å ha vært på julegateåpning og sett på nissetoget hver eneste år. Jeg var der ikke i fjor for første gang i hele mitt liv. Men i år skal vi, og Mie skal kle seg ut som en liten nisse, men røde roser i kinnene og freiner. Noe jeg alltid hadde når jeg var liten. Så det er veldig moro å drive denne tradisjonene videre, jeg elsker nemmelig tradisjoner. Og har mange tradisjoner fra jeg var liten som jeg satte stor pris på som jeg vil føre videre. 
Ihvertfall så skal vi på julegateåpning på søndag da, og da skal jo Mie kle seg ut som en liten nisse jente, også skal vi kjøpe godtepose av julenissen, den er det ofte klementin og rosiner i også, så Mie får få det sidne hun ikk får godteri enda. Så får hun dele på resten med noen andre. hihi. Ihvertfall så skal jeg vise dere det hun skal ha på seg, mangler fremdeles en bukse til hun da, har ikke ullbukse til hun, så vi må finne på noe annet kreativt.

Hva synes dere om klærne Mie skal ha på seg?
Skal dere på noe lignende i helgen?

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no