Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Søvnvansker

  • 23.06.2017, 17:49

Nå har jeg ligget på sofaen i snart tre timer. Og virkelig prøvd hardt å sovne. Jeg skal nemlig på nattevakt i natt, og jeg trenger virkelig å sove litt før jeg skal dit. 
Hadde jeg ikke skullet på jobb kan jeg nesten garantere at jeg hadde sovnet som en stein for lengst. Men når man virkelig må, nei, da får man det ikke til.
Othilie er hos mamma, Joakim er på jobb og Mie er jo også borte. Så jeg har i tillegg fred og ro. Jeg har flyttet meg rundt i hele sofaen snart, prøvd å ligge alle veier. Men tankene er hundre andre steder, og jo mer klokka blir, jo mer stressa blir jeg for at jeg ikke sovner.

Jeg skulle jo tro at jeg var sliten etter å ha stått opp tidlig, pendlet til og fra skolen og vært der i tilegg. Men neida, jeg er så våken som det går ann å bli tydeligvis.
Aller helst skulle jeg ønske jeg hadde fri og sat været var fint slik at man kunne feiret Santhans, men så heldig er jeg ikke i dag, og været er jo også så grått, så det hadde nok ikke blitt noe feiring ute uansett tenker jeg. Men nok småprat, nå skal jeg forsøke å legge meg nedpå litt igjen. Random bilde fra jeg ventet på toget i dag tidlig

Hva jobber du med?

 

FØRSTE DAG I NY JOBB

  • 18.11.2013, 21:41

Hallo.

I dag var jeg veldig spent når jeg skulle stå opp. Jeg skulle nemmelig ha min første dag på ny jobb i dag.
Jeg har byttet lærlingplass fordi det var fler ting ved den forrige lærlingplassen som ikke gikk helt. Det var blandt annet at det var et godt stykke unna her, og det var veldig vanskelig å få til avstanden og turnusen når jeg ikke har billappen og Joakim også jobber turnus. Det var ikke akkurat gode bussforbindelser dit og i helgene gikk det ikke buss. Og om kvelden var det også veldig vanskelig. Heldigvis var Opplærlingskontoret veldig behjelplige og fikset meg en plass som lærling på et dagsenter for psykiskutviklingshemmede. Det er et godt stykke nærmere der og det går mye mer buss der. Det er jeg veldig glad for. Jeg skal da bare jobbe på dagtid og har fri alle helger. Det vil gjøre det mye lettere for oss og Joakim trenger ikke å måtte tenke på hvilke vakter han kan ta og ikke. Det er veldig godt. Jeg synes den første dagen har virket utrolig fin, var veldig koselige kollegaer der også. Gleder meg til å bli mer kjent der.

Og dere, tusen tusen takk for at dere er så mange som leser bloggen min. I dag ligger jeg på plass nr 97!!!! 97!! på topplisten! Så herlig, veldig moro. Takk alle søte lesere.


Slenger med et gammelt bilde av meg selv og håper jeg våknr opp så slank som dette i morgen.

Ha en fin kveld.


Hva har du gjort i dag?#mammablogg #ungmor #slank #nyjobb#topplista
 

TIDLIG OPP

  • 03.09.2012, 20:46

Jeg og Mie var jo ute og gikk en tur på en time i stad, og vet dere hva jeg klarte? Jeg klarte selvsagt å miste nøkklene mine på turen, så når jeg var helt utslitt og bare gledet meg til å sette meg ned så måtte jeg gå halveturen en gang til, før jeg heldigvis fant dem. Når jeg stod utenfor her og skjønte hva som hadde skjedd så hadde jeg lyst til å bare legge meg ned å dø eller gråte. Men var ikke så mye annet å gjøre enn å begynne å lete, heldigvis sov Mie veldig godt i vogna si så hun koste seg veldig. Jeg har veldig god samvittighet når da når jeg har gått så langt og slitt så mye. Så nå sitter jeg i sofaen og koser meg med... vann. hehe. Bare halvannen time igjen til Joakim kommer hjem fra jobb, og da rekker vi nok bare å se litt på tv og snakke litt før vi må legge oss. I morgen skal Mie leveres hos Veronica halv syv så vi må dra ganske tidlig herifra i morgen. Da skal Mie kose seg på babysang med Veronica så hun skal få kose seg masse mens mamamen og papapen hennes må jobbe litt. Til helgen har jeg fri og det skal bli så deilig. 

Vi prøver forresten å være mye ute med Mie om dagen, fordi hun ofte blir veldig urolig på kveldene og kjeder seg lett, og da er det så deilig å kle på hun og sette hun ut. Så vi har funnet ut at når vi får lønning skal hun få seg et par sko så hun kan være ute å gå med gåbilen sin. Da blir hun nok veldig fornøyd tenker jeg. Hun synes det er så moro å gå frem og tilbake utenfor her og kan gjøre det i evigheter uten å gå lei. Lille hjertet mitt. I går var vi ute å lekte i en barnehage som ligger et stykke borteigata her. Og hun synes det var så moro.


Vakreste babyen min!

Er du mye ute med barnet ditt?
Står du opp tidlig om morgningen?


 

KALD DAG

  • 27.08.2012, 12:52

Hallo!

Nå sitter jeg og varmer meg i et teppe mens Mie ligger ute i vogna si og sover godt. Vi har akkurat vært ute en tur og trillet til butikken. Ble litt satt ut for jeg trodde det skulle være deilig å varmt ute, men der tok jeg veldig feil ja, fysøren og kaldt det er ute i dag. Det står at det er 12 grader, sola skinner og himmelen er helt blå, men det er ikke deilig ute likevel. Ganske kaldt kjenner jeg.
Er nok ikke så lenge til vi må dra frem voksipose og vintertøt nå tenker jeg. Utrolig syns egentlig, men tanke på at vi omtrent ikke har hatt noe sommer i det hele tatt i år. Men sånn er det nå.
I dag jobber jeg kveldsskift så når Joakim komer hjem klokka to skal jeg dusje før han og Mie skal kjøre meg opp på jobb, så får jeg bare se frem til at på onsdag er det fri igjen før det er laang arbeidshelg. Men det går nok veldig bra. Er så glad jeg har fått hele formidagen med Mie min så nå har jeg ladet opp til jobb i kveld. Denne uka jobber jeg og Joakim "overlapp" to ganger, denne dagen og på torsdag, det er så triste dager når jeg ikke rekker å se kjæresten min i det heletatt omtrent! Men vi får se frem til fridager sammen tenker jeg!
Nå skal jeg legge meg rett ut på sofanen i tre minutter før Mie våkner igjen fra luren sin.
Synes du det begynner å bli kaldt?
Hva skal du i dag? 


 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no