Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Nytt i stua

 • 09.07.2017, 00:41

Er det en ting jeg elsker så er det interiør, jeg elsker å pynte opp i hjemmet mitt, og jeg elsker å gå rundt i interiør butikker og titte, og ikke minst å kjøpe nytt interiør. Når det er rotete hjemme, eller jeg vet det er noe jeg skulle gjort litt skikkelig pleier jeg å kjøpe meg en ny interiør ting til det rommet, for da får jeg så enormt lyst til å gjøre masse der. 
Her om dagen fikk jeg et innfall av at jeg ville følge den " blå trenden" som har pågått en stund nå. Så da ble det litt blå lys, noen blå putetrekk og noen blå blomster. Ble veldig fornøyd selv, så da ble jeg også inspirert til å male sjenken min, eller jeg grunnet den, så nå mangler den bare noen strøk med maling før jeg kan se det prosjektet ferdig. 

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av det nye i stua, når det er blått. 

Hva synes du?
 

Interiør : På bordet

 • 25.06.2014, 21:08

Interiør er virkelig noe jeg kunne skiftet ut så og si hele tiden utifra hvilken årstid det er og utifra hvilket humør man er og selvsagt hva som er i butikkene. Det er jo noe fint i butikkene hele tiden og det er virkelig moro og handle nye fine ting. Desverre har jeg verken lommeboka eller plassen til alt det fine. 
Når sommeren kommer har jeg ofte veldig lyst til å rydde bort en del ting og få det mer åpent og mer lyst. Det er veldig deilig. Jeg vil også gjerne bytte ut alle de mørke lune fargene med lyse og friske farger. Og hva er vel ikke mer pent enn deilige frukter? Det enete er jo at det alltid råtner så fort og ikke minst at man spiser det opp så fort.

Jeg har derfor kjøpt inn liksom frukter som jeg har pyntet med både på spisebordet og på stuebordet. Mie har nok smakt på alle fersknene som ligger på stuebordet men hun har enda ikke tatt noen bit at eplene. Samme med eplene har jeg satt et duftlys fra Ikea som lukter grønne epler. Tok bort alle de store tingene jeg hadde på bordet og setter det nok frem igjen når høsten kommer snikende. Da vil man gjerne frem igjen med lune og varme farger.
Tenkte ihvertfall jeg skulle vise dere bilder av hvordan det ser ut på spisebordet og hvordan det ser ut på stuebordet. Ble veldig fornøyd selv ihvertfall. Liker du å bytte ut interiør etter årstider?

#mammablogg #interiør #sommer 

Barnebursdag og nyoppusset soverom

 • 09.03.2014, 21:12

Hallo.

I dag har jeg og Mie kost oss i barnebursdag hos Andrea, Mies tremening. Dattern til min kusine. De har flyttet så vi var i den nye leiligheten deres for første gang.
Mie brukte litt tid på å bli varm i trøya før hun virkelig slo seg løs og koste seg skikkelig, da vi skulle hjem ville hun virkelig ikke det. Men var greit når vi først kom oss ned til mormor. Joakim har jobbet kvelden i dag så han kommer hjem om en times tid.

Ellers så tenkte jeg at jeg skulle vise dere bilder av det "nye" soverommet våres. Vi byttet jo rom med Mie for en god stund siden og siden det har det vært veldig ukoselig på rommet våres. Det har liksom vært så rotet og uferdig. Det var veldig mye store hull i veggene blandt annet og ja det var ikke koselig.
Siden vi leier er det begrenset hva vi kan få gjort, men vi bestente oss for å male det i en nøytral og fin farge først sprakelt vi og pusset alle veggene og det ble kjempefint.
Vi har også bygget noen hyller i en "krok" vi har på rommet som vi ikke har fått brukt til noen ting. Hyllene skal males, men det har vi ikke fått gjort enda.

Vi har også kjøpt oss ny seng og vi har kjøpt nye nattbord. Gardine er fra stoff vi kjøpte på Ikea som mamma har sydd, ble også igjen såppas med stoff at hun sydde tre puter.Ble veldig fornøyde, jeg sover så utrolig mye bedre på dette rommet.

Hva synes du? 

Sofaputene

 • 24.01.2014, 21:31

Hallo.

Fredagkveld da. Og jeg og Joakim sitter og ser på norsketalenter. Mie har lagt seg og lader opp til helgen. Formen min er kommet seg vedlig utover kvelden og det er godt. Ikke helt tipp topp, men veldig mye bedre enn jeg trodde den skulle være. Det positive er ihvertfall at jeg kommer meg til mandag igjen tror jeg så jeg kommer meg på jobb igjen. Utrolig kjedlig og måtte være hjemme en hel uke etter bare noen dager i ny jobb, Det er ingen god følelse og ikke noe godt første inntrykk Heldigvis skal jeg være der helt frem til august så jeg håper jeg kan vise en annen side av meg selv også enn at jeg er syk. 

I dag har jeg orket og rydde litt her. Er ikke helt ryddig her enda, men det kommer seg. Er koselig at det ser greit ut her når man får besøk av en del forskjellige gjennom helgen som skal hente forskjellige ting. Da er det litt koseligere og åpne ytter døra også. Skal bli veldig deilig og bli kvitt litt ting kjenner jeg. Om jeg orker skal jeg prøve å rydde kjøkkenet i helgen og gjerne ting vi aldri bruker og ting som bare er overflod. Men få se ann formen.

Men tenkte jeg skulle vise dere sofaputene nå når de ikke er kledd i juletrekket sitt. Synes det er så lunt og koselig med jordfarger i interiøret. Ble veldig fornøyd selv.Hva synes du?
Er du glad i puter i sofaen?

#interiør #interiørblogg #mammablogg #mamma

Lene Bjerre lys

 • 23.01.2014, 18:33

Jeg har lenge siklet på lys på Lene Bjerre. De er utrolig fine og veldig praktiske med at de har denne plasten rundt som gjør at de brenner rett ned og ikke flyter ut. 
Jeg har i det siste fått velig sansen for ting lavet av kurv. Og da jeg så at Lene Bjerre lysene kom med kurv design, kunne jeg ikke stoppe og tenke på de før jeg hadde et par av de. Og jeg er utrolig fornøyd med de. De har lang brennetid og er jo super dekorative både når de brenner og når de ikke brenner. Blir definitvit ikke sistegangen jeg kjøper lys fra LeneBjerre.

Jeg kjøpte også to av de minste lysene fra Lenebjerre men de har jeg ikke tatt bilde av. De er utrolig søte. 

 Er de ikke fine?
Har du noen lys fra Lene Bjerre?

#interiørblogg #mammablogg 

Nye lamper

 • 23.01.2014, 12:02

Jeg har lenge vært missfornøyd med lampen vi hadde i stuevinduet over sofaen. jeg synes den gir et for sterkt lys også synes jeg den har et litt soveromspreg over seg. Så jeg bestemte jeg for at jeg kunne tenke meg. noen lamper som gir et godt lys samtidig som de gir et lunt og koselig lys. 
Så kom jeg over lamper med kurvskjerm, Og det skal sies at jeg virkelig har fått sansen for kurv. Og jeg falt helt for disse lampeskjermene her og synes de er helt nydelige. Jeg gikk derifra fra å ha en lampe i det ene viduet som ga et sterkt lys til å ha en lampe i hvert vindu med lunt lys Og ble veldig fornøyd. Synes de er helt nydelige. Desverre har lampeføtene sorte ledninger. Det er jo ikke alltid likepent mot lyse vegger. Men sånn ble det bare.

Det øverste bilde ble litt mørkt. Men dere ser hvordan lampene er i vinduet ihvertfall. 

 Hva synes dere?
Har du lamper i vinduet? 

#mammablogg #mamma #ungmor #interiør #interiørblogg

 

Interiør : Diverse pynt

 • 08.01.2014, 20:18

Hallo.

Jeg har egentlig ikke så veldig mye å skrive om i dag kjenner jeg. Men tenkte jeg skulle vise dere litt bilder av litt diverse interiør her hjemme. Jeg fikk disse store lyktene av Joakim til jul også kjøpte jeg meg oliventreet for julepengene mine. Ble veldig fornøyd med det. Ellers så har jeg pyntet opp med litt falske planter. Alle plantene dere ser på bildene er falske. Jeg er rett og slett helt eleding på å holde blomster og planter i live. Så da har jeg funnet ut at jeg heller invisterer i falske blomster som ser ekete og fine ut. Jeg har en ekte grønn plante og det er det. Alle de andre har dødd med tiden. 

Håper dere har en fin dag alle sammen og får en fin kveld. Hva synes dere?

#mammablogg #interiør


Interiør : På spisebordet

 • 07.01.2014, 21:30

Hei.

Til jul fikk jeg en del penger og bestemte meg for å kjøpe litt interiør for det. Jeg har lenge lett etter et skikkelig stort fat i kurv som jeg kunne ha på spisebordet for å samle interiøret der litt. Jeg synes også det lager et litt lunt og koselig inntrykk ved at det ståt samlet og det gjør det ryddig.
Jeg har også sett etter noe jeg kunne ha i vinkjøleren på bordet, har hatt en del forskjellige blomster oppi der, men jeg synes de dør så enormt fort. Jeg er ganske sær på falskeplanter så jeg lette ganske lenge etter den rette. Ente opp med en fra kremmerhuset og la steiner rundt. Selv er jeg veldig fornøyd med resultatet og synes det ble veldig fint. Så nå skal jeg vise dere litt bilder så kan dere bedømme selv.
Jeg har forresten flyttet lysene fra adventsoppsettet rundt i stua. Synes disse lysene er så fine så de fortjener å få stå litt rundt. Interiøret er fremdeles vinter sinspirert synes jeg. Er jo faktisk enda en stund til våren.
 Hva synes du?

#interiørblogg #mammablogg #interiør #spisebord #lysfat #koselig 

Nye gardiner

 • 05.01.2014, 17:20

Hallo.

Nyttårsforsettet med å blogge gjenvlig følger jeg ikke helt opp merker jeg. Men jeg prøver så godt jeg kan når jeg har tid.
Nå er helgen på veid ende og jeg føler egentlig ikke at hverdagen begynner skikkelig før nå i morgen, ble liksom en litt kort uke den forrige uken føler jeg. Så det skal bli godt å komme skikkelig i gang igjen med det meste til uka.
Nå er jula helt ute av hjemmet, har bare igjen noen rødekubbelys ute, men de ryker snart de også. Uansett, da jeg tok ned de vandlige gardinene for å henge opp julegardinene i begynnelsen av desember var jeg helt bestemt på at jeg ikke ville henge opp igjen de samme gardinene etter jul. Vi har hatt de samme gardinene siden vi flyttet sammen for straks 3 år siden, så jeg kjente jeg var temmelig lei av de nå. Og det er utrolig deilig med noe nytt. Jeg tittet gjennom utallige butikker men fant liksom ikke "de rette" jeg er ganske kresen både på utseende og pris og synes ikke noe om og betale for mye for slikt heller.

Da vi var på besøk hos Evelyn, synes jeg hun hadde så utrolig fine gardiner og lurte på hvor de var fra. Hun ba meg titte på jotex der hun hadde kjøpt. Hun hadde hvite og grå, men siden vi kjører en brun og beige stil synes jeg ikke grått passet inn, dessuten ville jeg har noe annet enn hvit, men jeg endte opp med de samme gardinen bare at disse var i brune med hvite detaljer. Utrolig lekre gardiner og akkurat slik jeg ønsket meg. De hadde ikke de riktige lengdene inne så to av gardinene ble litt korte, men det går nok helt greit. Jeg synes det ble veldig fint og en skikkelig forandring.


Ser at ledningen til lysekrona henger så "pent" ned her. Den mangler jeg å feste. Ups!


Synes emblemet på gardinene er utrolig elegant og fint. Helt min stil.


Den ene gardina må strykes, den har en brett som gjør den kortere. De ser også litt grå ut. Men det midterste bilde viser fargen best.

hva synes dere? 
Hvor ofte skifter dere ut gardiner?

#interiør #mammablogg #ungmor #mamma #nyttinteriør 
 

Nye Happylights

 • 27.12.2013, 20:23

Hallo.

Jeg har jo tidligere i år lagt ut et innlegg hvor jeg viste dere at jeg hadde fått meg happylights. De ble desverre ødelagt byttet pærer og alt men ingenting funket så jeg klagde på de og fikk nye. God service. Nå er det en stund siden jeg fikk disse nye og i dag røk faktisk de jeg hadde på rommet til Mie også. Har tatt vare på alle de "ballene" som er på så jeg tenker at jeg bare kjøper meg en ny lyslenke til de. Veldig greit. Gidder ikke kalge en gang til.
Ihvertfall de nye jeg fikk valgte jeg i en annen farge denne gangen. Så de ble i brun og beige. Synes disse var veldig fine og det ble veldig koselig der de henger.  Så jeg tenke jeg skulle vise dere de. 
Hva synes du om fargene?
Hvordan syes du de ble?

#happylights #mammablogg #interiør #fint #nytt
 

VINTER INTERIØR

 • 23.11.2013, 19:10

Hallo.

Vi fikk tatt litt julekort bilder i dag og jeg har itillegg fått bestilt julekortene. Så da kan enda en ting krysses av på "gjøre til jul" lista. Hehe. Det er virkelig ikke lett å ta bilder av den lille skøyeren vår lenger. En aktiv 2åring som helt bare vil løpe rundt er ikke bare bare å ta bilder av. Men jeg skal vise dere bilder senere i dag eller i morgen tenke jeg. Ble veldig fornøyd med de få som ble brukbare da. Gleder meg ihvertflal til å vise dere bildene.

Ellers så tenket jeg at jeg skulle vise der hvordan jeg veldig enkelt har gjort litt av interiøret mitt litt mer "vinter" Jeg har nemelig kjøpt litt "pyntesnø" som jeg har "drysset" over litt sånn "granbar" jeg har inne. Jeg synes det gjorde det veldig koselig og veldig mer vinter. Pyntesnøen kjøpte jeg på Nille og jeg har nesten bare brukt det som lå i toppen. Så den holder ihvertfall til veldig mye. Og så koselig som det ble.Hva synes du?

#snø #interiør #mammablogg #ungmor #pynt  

NYTT PÅ BARNEROMMET

 • 12.11.2013, 14:41

Hallo.

Vi var på Ikea for en liten stund siden, vi var bare innom og handlet nesten ikke noen ting. Men jeg tenkte jeg skulle vise dere noe av det lille vi handlet. Jeg kjøpte nemmelig en pakke med slike "papirballer" egentlig julepynt, men jeg synes de var veldig fine. Tror jeg betalte ti kroner for syv slike små papirballer. Jeg har hengt de opp i taket over sengen til Mie og synes det ble veldig koselig. Mie er nemmelig i den alderen at alt skal rives ned eller ødelagges så jeg har ikke kunnet ha noe over sengen hennes. Men jeg synes disse ble veldig fine og de henger så høyt at hun ikke når de. De frisket opp kroken over sengen hennes som har irritert meg fordi det var så tomt. Men nå ble jeg veldig fornøyd. Også så billig.
Jeg synes ihvertfall det ble veldig kreativt.

Hva synes du?

#DIY #barnerommet #mammablogg #ungmor #rosa 

NYE SOFAPUTER

 • 01.11.2013, 15:56

Jeg har i langtid ønsket meg nye puter til sofaen fordi de vi hadde var veldig sommerlige. Jeg har lenge sett for meg hvilke puter jeg skulle ha, men ikke funnet de jeg ønsket meg. I går var jeg en tur på senteret her og kjøpte noen nye trekk til noen puter og noen puter ektra. Kan aldri få for mange puter i sofaen. 
Jeg har ønsket meg en pute med fels på men synes de er alt for dyre, derfor ble jeg så glad da jeg fant en på kremmerhuset i går som ikkevar så veldig dyr. Velig moro.
Desverre fant jeg ikke noe trekk til den største puta jeg har i sofaen så da tenkte jeg at jeg skal ta en pledd jeg har og sy et eget trekk(evetuelt få mamma til å hjelpe meg)

Forresten så blir jeg så "julesyk" av å gå i butikkene om dagen, er så mye lekker julepynt å få tak i, så gleder meg ekstremt til å pynte til jul kjenner jeg. Det blir veldig moro. Kunne egentlig ønske vi var kommet til 1.desember i dag og ikke november for da kunne man begynt så smått. 


De hvite trekket er nytt, det var mintgrønne jeg hadde på før. 


Den fremste puten er fra Kremmerhuset og den bak er fra Princess.


Her ser dere helheten.

Hva synes du?

#interiør #mammablogg #puter #sofa #høst 

NY BILDERAMME

 • 18.10.2013, 07:57

MÅ bare vise dere den nye bilderammen jeg har kjøpt meg i dag. Den var overaskende billig da den er kjøpt brukt med ubrukt på en gang, alltid moro med slikekupp. Synes den passer veldig godt til den "nye" stilen vi har her hjemme. Men jeg vet ikke helt hvor jeg skal ha den enda. Men jeg blir gira på å få skrevet ut noen bilder av oss alle tre her hjemme som kan være i denne rammen. Gleder meg til den kommer på plass her et sted. Den er jo skikkelig fin. Og helt min smak, har siklet på en ligende en på kremmerhuset mange mange ganger, men denne er jo mye mye finere enn den jeg har sett på der. Synes jeg da.


Ser ut som jeg fant en fin plass til den nye ramma mi.


Hva synes du?

#interiør #ramme #bilder #fornøyd #glad  

NY SkJENK?

 • 06.10.2013, 12:38

Vi har jo byttet litt stil eller hva jeg skal si i stuen vår om dagen, og det neste vi kunne tenke oss å bytte ut i stuen er nok tvbenken vår. Den vi har nå er fra Ikea, den er fin men vi er litt lei av den. Jeg kunne egentlig ønske å klare å plassere den inne på rommet til Mie til å ha leker i. Så det kan godt hende den havner der når vi får kjøpt oss ny sjenk etterhvert. Det er jo utrolig mange fine sjenker der ute som vi kunne tenke oss, men det blir nok ikke aktuelt å bytte ut noe før etter nyttår en gang. 
Men jeg tenkte jeg kunne vise dere de vi har sett på som er favorittene hittil. Vi er jo veldig inne i den stilen om dagen med drivved og litt ubehandlet tremateriale osv. Jeg har ihvertfall helt klart tre favoritter, og jeg aner egentlig ikke hvilke jeg synes er finest.

Her er de tre det evetuelt står mellom:


Hvem synes du er finest?
Hvem ville du valgt?

 

MIES NYE ROM

 • 18.09.2013, 22:09

God kveld.

Nå har jeg jobbet to kvelder på rad så jeg har nesten ikke sett Mie det siste døgnet, så nå er det utrolig deilig å endelig se hun igjen. I dag har Mie vært på dans og det gikk veldig bra igjen. På slutten var nok blodsukkeret litt lavt så hun satt bare å så på den siste dansen før hun var overlykkelig over å komme hjem for å spise litt mat.

Men jeg jeg tenkte egentlig jeg bare skulle vise dere bilder av det nye rommet til Mie, etter at vi byttet om rommene. Er ikke så lett å få bilder av rommet, men her er ivertfall noen av de. Mie har helt klart begynt å bruke rommet sitt enda mer nå som hun har fått det nærmere stua. 


I Vinduet på rommet


Bokhylla. Den var et mareritt å henge opp.

Hva synes du om rommet?
 

#mammablogg #jenterom #jente #rom #blogg #rosa 

HØST I STUEN

 • 15.09.2013, 14:16

Høsten kommer jo snikende og her i huset er det allerede blitt fylt opp med litt ullundertøy i skuffene til Mie og vi har fylt yttergarderoben med bobledress, boblebukse og vinterjakke. Men ikke bare i klesveien er det blitt gjort klart til høst her hjemme. Jeg har nemmelig allerede byttet ut de grønneplantene mine på spisebordet med en stor lyngkvast. Stod lenge og lurte på om jeg skulle velge rød eller hvit lyng, men jeg endte opp med en rød fordi jeg synes den er mesthøst og jeg liker veldig godt den varmefargen. Det gjorde seg veldig og jeg synes det ble veldig koselig. Gleder meg veldig til det blir tid for fyring i peisen og litt fler høstfarger i interiøret. Har du begynt å forbedrede høsten?
Hva synes du om lyng inne?

#interiør #høst #lyng #lunt #hyggelig #kos 

FALSKE PLANTER

 • 28.08.2013, 09:19

Det er bare noen steder i leigheten hvor det aldri funker med grønne planter, som høyt oppe på en hylle i stua. Der synes jeg det nesten må være noe grønt , ellers ser det velidg lett litt stusselig ut. Jeg har hatt ca 3-4 eføyer der, men etter et par uker blir de brune og dør, enda så mye eller lite jeg vanner de, og gjør akkuratt det som de i blomsternutikken sier jeg skal gjøre. Men det blir aldri bra. Sist jeg kastet den siste kjent jeg at jeg var veldig lei og bestemte meg for at det neste planta som skal være der må være kunstig Men så er det det å finne en kustig plante som ikke ser så veldig kunstig ut da, for et er jo litt jalla med en plante som lyser av kunstighet. 
Heldigvis fant jeg en ganske raskt på Plantasjen etter råd fra mammaen min. Synes den var litt dyr men når jeg begynte å regene på hvor mange ekte jeg har pleid å kjøre var det ikke så veldig dyrt likevel. Den er litt voldsom, men jeg har ikke dandert den helt riktig enda, har ikke tatt med bryet med det, men skal nok gjøre det.
Ble ihvertfall utrolig fornøyd, og den er virkelig verdt de 199kr den kostet. For den varer jo faktisk evig om den ikke bli falmet. Men den får veldig lite lys der den står så den holder seg nok i mange år vil jeg tro.

Hva synes du?
Har du noen falske blomster?

#blomster #interior #interiør #hjem #fint #falsk
 

VINSTATIV

 • 17.08.2013, 20:49

Vi har egentlig ikke noe mer veggplass igjen her til å henge opp noe, også har vi utrolig lite benkplass på det lille kjøkkenet vårt så vi har hatt et lite problem med hvor vi skal oppbevare vinflasker, selvom vi ikke har så mye av det eller drikker så inmari mye vin er det jo alltid koselig å ha hvis man får besøk så man man servere vin.
Men så var det jo det problemet med at vi ikke helt visste hvor vi skulle ha disse, er ikke alle stedene i stua det har einet seg å sette de heller siden Mie enten bærer rundt på de eller det bare ikke har passet seg sånn.
Men for en stund siden så fant en utrolig fin og dekorativ sak som vi tenkte passet oss helt yppelig. nemmelig en kasse med plass til seks vinflasker i. Tror aldri vi har hatt så mange vinflakser på en gang men noen har vi som regel. Denne kassen var også utrolig fin og dekorativ og passet inn i stuen som en interiørdel. Så da fikk den stå på " tvbenken". Det ble veldig fint og Mie får heller ikke ta i flaskene.  Hva synes dere?

HOUSE RULES

 • 17.08.2013, 10:31

Kjøpte noen bilder for en stund siden som har gått en fin plass i stua. Synes de hadde så fin teks og noe å tenke over. Så de ble byttet ut med to mindre bilder i stuen. Synes det ble veldig fint og virkelig noe å tenke over som sagt. Bildene er kjøpt på princess men husker ikke prisen på de.
Teksen på dise bildene er altså de nye " husreglene" her i huset og noe vi kan se på når vi er uenige eller noe. Også er de jo også utrolig fine og se på og veldig kreative. De gjorde litt mer ut av seg enn de forritge bildene som hang der.

Hva synes du om bildene?


 

 

NY PUTE MED BART

 • 16.08.2013, 18:21

Jeg har siden i vårest hatt en greie for "Barter" ikke at jeg liker de med bart eller ønsker at Joakim skal ha bart. Men ting med bart på synes jeg er så harry og utrolig artig at jeg bare elsker det. Her om dagen så fant jeg en pute på kremmerhuset med en " bart" på. Og jeg bare måtte ha den. Nå er den fint på plass i sofaen min. Heldigvis gikk den i de samme fargene som jeg allerede har i sofaen da så det ble ikke så ille med puta i sofaen. Det ble bare utrolig artig.
Joakim synes også den var veldig fin heldigvis. Og Mie sier hele tidne at hun skal " kose bart" hehe. Mie har vært så heldig at hun har arvet en genser med masse barter på og den er utrolig stilig. Her om dagen hadde hun den på under et olaseleskjørt og da ble det veldig kult siden det ble jentete og kult på en gang. Ja, jeg har rett og slett fått en greie for "barter" hehe.

Hva synes du?
Hva synes du om barter? 

NY LYSEKRONE

 • 15.08.2013, 19:59

Den forrige lysekrona vi hadde, var blitt med på flyttelasset fra mitt pikerom hjemme hos mamma. Og den passet nok også best på et jenterom. Den var lite og rett og slett litt stusselig blitt. Men på skeidar fant vi en utrolig fin en som passet veldig bra inn i interiøret vårt. 
Den var satt ned fra 800 kr ( som faktisk er billig for en lysekorne i seg selv) og ned til 299! Så da tok vi den med hjem. Men når vi kom hjem og tok den opp fra esken stod vi der som to spørsmålstegn begge to. Hvordan i alle dager skulle vi få denne opp?
Heldigvis har vi moren min som er tidligere elektriker så vi ringte på hun og hun kom og hjalp oss. Hva skulle jeg gjort uten min supre mamma? Det ble veldig fint men den oppe (når lyse er av) for jeg kjøpte ALT for sterke lyspærer til lampa så vi må enten kjøpe en dimmer som man bare setter i kontakta eller svakrer pærer rett og slett for det er skikkelig opplysnig sånn som det er nå. hehe. Så det er ikke noe fint. Men blir veldig fint med andre pærer.

HVA SYNES DERE?


 

NYTT SPISEBORD

 • 14.08.2013, 23:07

I går kveld la jeg ut spisebordet vår til salgs på Finn.no og i dag klokken 3 kom det ei og hentet det og da var det solgt. Utrolig deilig når det går så fort.
Vi har lenge ønsket oss et spisebord spm var litt mindre og som hadde noe annet enn hvit bordplate. Og endelig har vi fått kjøpt oss dette. Endelig var gruppa vi hadde ønslet oss på salg og nå står den her i stua vår og pryder den.
Vi har allerede innviet den med et bedre måltid og er veldig fornøyde med den ihvertfall. Er så fornøyd og følte stua ble veldig lun bare av å få byttet ut alt det hvite med noe litt mørkre. Nå er jo begge bordene våre med mørke overflater så da gjør bare det det litt lunere. Er Ihvertfall utrolig fornøyd ihvertfall så gleder meg veldig til å vise dere bilder.

I morgen er det Mie sin første dag i barnehagen også. Hun brukte litt tid på og sovne i kveld så i morgen er hun nok veldig trøtt i morgen vil jeg tro. Kommer bilder og oppdatering i morgen på hvordan det har gått i barnehagen.

Hva synes dere?

 

FERDIG!

 • 11.08.2013, 13:51

Endelig er jeg helt ferdig med stuebordet. For å si det sånn er det en stund til nestegang jeg skal pusse ned noe gjøre dette igjen! haff for en jobb. hehe.
Men ble veeldig fornøyd med resultatet så da er det jo egentlig bar veldig morsomt. Det ble omtrent akkuratt slik jeg hadde sett for meg at det skulle bli. Det bare tok litt mer tid enn jeg trodde det skulle ta. Men jeg hadde et mål om å bli ferdig i løpet av helgen og det har jeg jo blitt så da er jeg fornøyd. Har gledet meg vedig til å vise dere. Så her kommer det masse bilder av bordet sånn det er blitt. Synes ikke så veldig godt med jeg har pusset det litt i noen kanter så det skal se litt " slitt" ut. 


Slik så bordet ut da vi kjøpte det. Veldig langt unna vår stil.


Slik så det ut da vi var kommet et stykke ut i pussingen. 


Slik ble resultatet.


Sett på avstand.

Ble utrolig fornøyd! Hva synes dere? 

KJAPT SALG + MIES SENG

 • 09.08.2013, 21:24

Vi har jo kjøpt et nytt stuebord som vi er i fullgang med å pusse opp, det er bare en smue kjedligere å pusse et bord enn jeg trodde. Men ihvertfall så hadde vi et annet bort som vi også skulle pusse ned og beise før vi skulle selge, rett og slett for å bli kvitt det fortere siden det tok litt plass. Bordplata var nemmelig veldig hakkete på det forrige bordet så vi valgte å pusse det for å bli raskere kvitt det. Og fra jeg la det ut til salgs til det var solgt og hentet tok det under en time og det kaller jeg raskt. I kveld har jeg også fått gitt bort lekegrinda etter Mie og sengen hennes er solgt så det blir hentet i morgen begge deler. Siden vi har så liten plass er det greit å bli kvitt ting som bare står og tar plass. Deilig og bli kvitt det.

Jeg har jo helt glemt å blogge om sengen til Mie og hvordan den ble etter at jeg pusset den opp. Har tatt noen bilder av den nå så skal dere får se. Jeg selv ble veldig fornøyd med den og Mie er så flink til og sove i den. Hun har falt ut av den en gang og der var rett og slett fordi hun feilberegnet skikkelig og vippet over kanten og i gulvet, men det gikk bra. Hun tør ikke og gå ut av den heller så hun sovnet fint om kvelden heldigvis. Er veldig glad i den senga tror jeg. 
(Jeg er ihvertfall det!)

FØR:


ETTER:
Hva synes dere?
 

NYTT PROSJEKT

 • 08.08.2013, 21:06

Hallo:)

Blitt noen dager siden sist nå ja. Men nå er jeg her igjen. I dag har vi brukt dagen på litt av hvert. På starten av dagen var vi en tur på en butikk som selger brukte ting her i byen og der gjorde vi et skikkelig kupp. Kjøpte et heltre stuebord for bare 300kr. Nå har jeg og Joakim nesten pusset ned hele bordet allerede så gleder meg veldig til å få det helt ferdig. Da skal dere få se før og etter bilde. Har sett på drømme stuebordet gføer steder men det er jo utrolig dyrt for stuebord. Det som virkelig er drømmebordet koster hele 6000 kr og det er helt kriminellt mye for et stuebord. Bedre å kjøpe brukt og billig og pusse opp selv. Da blir det litt mer moro også.

Ellers så kjørte vi Mie til mamma så hun kunne kose seg der mens jeg og Joakim ryddet og sorterte i boden her hjemme. Var utrooolig rotete der inne og helt fullt av tomflasker og dritt. Så da ble vi en sekk med klær fattigere, en sekk med søppel fattigere og tre sekker med tomflasker "rikere".
Deilig å få ting unnagjort. Har laget en "todo" liste på kjøleskapet som skal hjelpe oss i å fullføre slike oppgaver som må gjøres og nå er vi snart i mål. Heldigvis.
Mie koste seg ihvertfall veldig hos mormor istedenfor her hjemme mens vi rydda, det synes hun er utrolig kjedlig så da er det moro med mormor som kunne ha hun litt.

Nå ligger Mie og sover jeg og Joakim har pusset litt til på bordet og sett litt på tv.

(fikk ikke til å legge ved bilder)

Hva gjør du i kveld?:) 

FØR OG ETTER - BARNEMØBLER

 • 14.07.2013, 13:14

Det er helt utrolig hvor mye gøy man kan ha det med en malingsspann på 3 liter til 179 kroner. For en månedes tid siden kjøpte jeg et malingspann på Obs til 179 kr med hvit egentlig veggmaling.
Den malingen har kommet så godt med og jeg har malt så mye at man skulle nesten ikke tro det var mulig.
Jeg har malt så mye med den malingen og det er så moro.  Et strøk maling kan jo gjøre om utrolig mye av interiøret og det har jeg virkelig merket. Jeg kjøpte egentlig dette spannet med maling fordi jeg skulle male mies seng. Men etter jeg hadde malt den med 3 strøk hadde jeg fremdeles igjen ganke mye maling. Så da har jeg malt utrolig mye mer også blandtannet :

- Skapdører( kommer bilder)
-Krakk
-Speil
-Utekrakk
- Ognå barnemøbler

Utrolig mye moro altså for 179 kroner. Selvom man skal male interiør MÅ det ikke hele interiør maling. Det er utrolig mye dyrer og helt unødvendig eter min mening.

Disse møblene fikk vi også av huseieren. Fordi hans barn er for store. De har stått ute i sikkert mange år så de er ikke så veldig fine lenger. Jeg satte de inn i boden så de skulle tørke også har jeg Måtte lime den ene stolen fordi skruen og skruehullet var ødelagt. De er litt skjeve og litt underlige, men de tåler Mies lille rumpe og de kan ikke falle fra hverandre. Så da pusset jeg de ned så godt jeg kunne også har jeg malt de med litt hvit maling. Synes ikke de var så veldig pene før.

 


Slik ble det med litt maling og liming. Nå har mie en egen liten tegne eller " Tene" (som hun sier ) krok i stua. Ble veldig fornøyd selv. 

Hva synes du?

FØR OG ETTTER + EN GOD GJERNING

 • 13.07.2013, 19:05

Hallo.
I natt har Mie sovet over hos mormoren sin. Jeg og Joakim skulle egentlig jobbe kvelden samtidlig i går, men siden jeg er sykemeldt så kunne jeg egentlig ha hun hos meg. Men jeg og Mie ble værende hos mamma og spise der. Vi var en tur nede på stranda og der fant vi et par med barnesko som så veldig lite brukt ut, heldivis var de merket med både navn og nummer så vi fik ringt de som eide skoene og de ble så glade, skoene var nesten helt nye og de hadde lett etter de i tre dager. Så da gjorde vi en veldig god gjerning + at vi lærte hvor viktig det er å merke barnas ting som man er redd for selvom de ikke går i barnehage. Så i kveld skal jeg se om jeg får bestilt noen merkelapper til Mie både til klær og til sko.

Eller skal jeg vise dere bilder av en picknick benk vi har ute som jeg har pusset opp litt. Den stod her da vi flyttet inn og huseieren sa vi bare måtte bruke den om vi ville det. Så da har jeg pusset den ned og malt den så den er litt finere og nå man Mie sitte på den uten å få flis i rumpa si også. Så om det er fint vær i morgen kanskje hun får spise frokost der ute eller middag. 

STUEKOKEN VÅR

 • 09.07.2013, 10:42

Jeg tenke jeg skulle dele noen bilder med dere av stua vår, tror det er 4 eller 5 gangen jeg gjør det nå. Men denne gangen er det jo litt endringer da faktisk. Vi har blandtannet skiftet trekk på sofaen, vi kjøpte nytt trekk for en stund siden, og det gjorde hele stuen vår ny. Ble utrolig fornøyd. Det er så utrolig fint med sofaene fra Ikaa, at når du er lei sofaen din så kan du rett og slett kle den om også få en helt ny sofa. Det er en billig og fin måte og fornye hjemmet på. Når vi skiftet trekk på sofaen så skiftet vi også trekk på pynteputene vi hadde i sofaen. Det gjorde også mye. Etter jeg gjorde det synes jeg sofaen ble litt naken men så var jeg så heldig og dant tre utrolig fine puter på salg som passrt helt perfekt inn i fargene på resten. Så da måtte jeg kjøre på med litt kubbelys som passet inn også.

Eller så har Mie fått seg godsto. Denne kjøpte vi brukt gjennom finn og Mie synes den er utrlig god. Jeg synes egentlig det er litt " tull" med slike skinnstoler osv til barn, men denne var så utrolig fin, og den er jo faktisk dekorativ bare som pynt i stua. Utrolig fornøyd med den ihvertfall.
Eller så har vi kjøpt oss en fin kurv til pledd, var et sett med to kurver, den andre har jeg hekletøyet mitt i. Eller så har vi en ny lykt som henger på veggen. Litt forandringer altså følte det ble en mer sommerstue når vi fikk av det mørke trekket og på med et lyst et.

 


 Sett fra gangen


Sett fra spisestua.


Nye puter i sofaen


Nye trekk på de putene vi hadde fra før.


GodStolen til Mie. 


Ny kruv til pledd og dørmatte til veranda døra


Ny lykt :)


Masse kubbelys på bordet.

Hva synes dere?

MIES ROM

 • 13.04.2013, 22:37

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av rommet til Mie igjen. Jeg vet jeg har vist det til dere sikkert 100 ganger før men nå er det mye som er nytt der inne, som er skjedd så tenkte det var på tide med nytt innlegg om rommet hennes. Håper dere liker det. Det er blandt annet nye møbler der inne, det er også nye gardiner og det er ommøblert litt der. Håper dere vil si deres mening om rommet.
Jeg føler jeg aldri blir fornøyd med rommet til Mie, det er fordi det er rare vinduer der, det er også en gigantisk skyvedørsgarderobe der, og det er vanskelig å plasere ting praktisk og logisk der inne, så det sliter jeg veldig med, det er veldig mye som skulle vært gjort om vi eide her for å si det sånn, men sånn er det med de fleste rommene her. Men jeg pørver å gjøre det beste ut av det, og finner satid ut nye ting som er mer praktiske. Så jeg fornyer det ofte. 
Men her kommer det ihvertfall litt bilder da av hvordan det ser ut nå, synes det gjorde seg veldig med nye gardiner ihvertfall. 

GAMLE BILDER AV ROMMET KAN DU SE HER


De nye gardinene kjøpte jeg i sverige for bare 99 kr stukk, utrolig fornøyd med de:)


MIe har fått kjøkkeneet sitt inn på rommet sitt.


Denne senga skal firhåpentligvis ut  til sommeren og erstattes av en skuvseng.


HUn har også fått bokhylle på rommet sitt.


Og dette er det aller nyeste. Utrolig fornøyd med dette settet, det er så utrolig søtt.HVA SYNES DU OM ROMMET TIL MIE SLIK DET SER UT NÅ?


 

NYE HYLLER I STUA

 • 11.04.2013, 23:27

Det har blitt ett lite bloggfravær i det siste med det skjer noe hver eneste dag, i går hadde vi besøk rett etter jobb, også skulle Mie spise og legge seg så kom mamma og hang opp noen hyller for meg(skal vise bilder) også kom, Joakim hjem og vi ble siitende og snakke før vi la oss, i dag var det bursdagsfeiring for mamma og vi var hjemme ganske sent så Mie måtte rett i seng også kom Joakim hjem og vi har nå begynt å se på Pardise Hotel. I Morgen skal vi til sverige med Mamma rett etter jobb, så kan hende vi blir litt sent hjemme, men tenkte jeg skulle blogge litt bilder av rommet til Mie i morgen for der inne er det mye nytt som er skjedd der inne, så glder meg til å vise dere.

Men nå tenkt jeg at jeg skulle vise dere de nye hyllene jeg har fått i en veldig tidlig bursdagsgave av svigermor, det ble utrolig fint og den hylla som hang der før er nå blitt bokhylle på rommet til Mie. 

 

Hva synes dere?
Har dere slike smale hyller? 

HJEMMELAGET STIGE

 • 02.04.2013, 23:09

I dag har jeg og Mie kost oss ute masse i ettermiddag, og jeg var veldig i det kreative hjørnet i dag og bestemte meg for å lage noe med alle kvistene vi har liggende ute her. Jeg har tenkt utroolig lenge på at jeg skulle gjøre dette,men ikke fått somlet meg til det. Men i dag gjorde jeg det endelig, var i byen med Mie i dag etter jobb og da bestemte jeg meg for å kjøpe det jeg trengte til å lage en stige av disse pinnene så nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan resultatet ble:)
Jeg har bare brukt hemptråd til å binde de sammen, men om man skal ha den stødigere bør man bruke skruer før man binder:)

HVA SYNES DU?


 

HAPPY LIGTS

 • 09.02.2013, 18:24

Endelig har jeg også fått meg Happy lights. Jeg har ønsket meg det såå lenge. Og i dag lå de i postpassa. Har hengt en lengde inne på rommet til Mie, og en i stua. Den som henger på rommet til Mie skal jeg flytte litt på etterhvert. Men først skal jeg få ordnet nye gardiner der inne, men har ike funnet noen fine enda. Var i byen i dag og så etter, men fant ikke noen som var veldig fine, så da får vi lete mer. Det er litt rare vinduer på rommet hennes så er ikke bare bare å finne riktige gardiner heller. Men skal bli finere liftgardiner der inne med tiden. 

Den andre har jeg hengt opp inne på stua over det gamle vinduet med bilder av Mie i. I den delen av stua er det ofte veldig mørkt om kvelden så dette trengte den kroken virkelig. Nå er det så fint lys der, der er ikke for lyst og heller ikke for mørkt. Det er så utrolig behagelig lys i i disse.
Lenka på rommet til Mie er i pasletfarger og Lenka på stua er i hvit. Utrolig fine begge to. 

 

Har du Happyligts?
Var det fint? 

ROMMET TIL MIE

 • 11.01.2013, 21:27

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder av rommet til Mie siden vi har gjort om litt der inne også med ny komode osv. Dette er sikert 5 gangen jeg legger ut bilde av rommet hennes men, det er mye jeg fremdeles vi gjøre der inne, føler aldri ejg blir helt fornøyd liksom! Slitsomt! Det neste jeg har lyst til å gjøre noe med inne på romemt hennes er nok gardinene, de er utrolig kjedlige inne på rommet hennes og jeg har veldig lyst på liftgardiner der inne til hun i steden for. Så det blir nok nye gardiner der med tid og stunder, jeg er bare så veldig kresen på gardiner så det tar nok litt tid før jeg finner de jeg vil ha, kanskje jeg til og med ender opp med å be min mor sy? Det er så vedlig rare vinduer på rommet hennes så det er ikke bare bare å finne gardiner som passer der inne heller føler jeg. Men en dag blir jeg nok fornøyd tenker jeg. 
Tror også at til våren/sommeren når hun får ny(gammel) seng så tar vi ut den store senga som står der og kjøper en enkel gjesteseng. For da blir det nok ganske trangt der inne.
Så går hun over igjen til den store senga som står der inne nå når hun ikke skal ligge i utskyvningsenga mer. Hehe. Godt vi har senger klart til hun i lang til fremvoer. hehe.  Men jeg får bare oppdatere dere underveis:)


Nye kles komoden til Mie:)


De hengerne i rosa er nye. Også ser dere de triste gardinene som henger der midlertidig. Der har jeg lyst opå liftgardiner.
Og det er denne sengen vi tar ut når hun skal ha ny seng:) For da blir det veldig trangt der inne, også er det greit å ha litt større plass for hun når hun blir eldre:)

Hva synes dere? 


 

NYE BILDER GANGEN

 • 11.01.2013, 16:53

VI har gjort om litt i gangen vår her hjemme så jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan det ser ut nå. Det er jo ofte slik at man må bo seg inn litt liksom. Og det har vi altså gjort her føler jeg. For nå har vi endelig funnet ut noe som passer for gangen vår. Vi har fått opp masse sko hyller, vi har også fått opp knagger med mer plass på og vi har byttet ut det bordet vi hadde i gangen med en komode. Komoden er den Mie har hatt på rommet sitt tidligere, den har vi altså flyttet ut i gangen også har Mie fått ny komode. Dette ble veldig bra for oss, for endelig har Mie god plass til klærne sine, og vi har en egenplass til luer og yttertøy i gangen. Så nå kjenner jeg at jeg begynner å bli veldig fornøyd med gangen ihvertfall. Spielet som henger over komoden i gangen har jeg lyst til å spraye i sølv til våren når jeg kan gjøre det ute. Det blir nok veldig bra. 
Jeg har egentlig masse interiør greier å blogge om for tiden så jeg må bare skjerpe meg litt føler jeg så skal jeg blogge masse interiør fremvoer skjønner dere!:)SÅ bare å følge med så kommer det nok masse i tiden fremvoer, også mye av Mie da selvsagt. Vi har vært så dårlige på å ta bilder i det siste med nå de to siste dagene har jeg vært flinkt til å ta frem kamera og ta litt bilder. Bilder er jo så dyrebart så det er jo veldig viktig å ta bilder synes jeg for å bevare minner osv. Men ihvertfall, skal prøve å komme med litt mer interiørblogging og generelt mer blogging i tiden fremover så håper jeg at jeg klarer det i den litt tressende hverdagen. Nå i helgen ahr jeg ihvertfall fri da. 

 

 SLIK SÅ GANGEN UT FØR : TRYKK HER

Sånn ser den ut nå:

 

Hva synes du om gangen?:)
 

RESTAURERING AV BARNESENG

 • 29.11.2012, 12:29

Denne sengen som er en uttrekksseng har vært i familien til moren min i mange år, og nå er det snart Mie sin tur til å sove i den. Men først må hun bli litt eldre, så vi tenker nok rundt 2-2 1/2 år før hun begynner å bruke den. Så til våren/sommeren har jeg tenkt til å male den og gjøre noe fint med den, er ikke helt sikker på hva enda, men vil gjøre den veldig fin ihvertfall. 
Gleder meg masse til Mie er stor nok til å kunne sove i den, da skal jeg også prøve å få tak i en liten krakk hun kan ha siden av senga som hun kan bruke når hun skal klatre ut av senga. Tror den kan bli veldig fin når det får litt maling og litt kreativitet.

Hva synes du?
Har ditt barn noe "speislet" som er arvet?
 

ROMMET TIL MIE-NYE BILDER

 • 20.10.2012, 22:07

Mie er sendt bort på overnatting i natt så jeg har sittet her i hele kveld og tvinnet tommelrotter, skulle egentlig komme en venninne på besøk, men hun kunne ikke likevel, så da har jeg sittet her da uten stort å gjøre. Har prøvd å rydde litt også har jeg laget ferdig maten til meg og min kjære, så nå venter jeg bare på at han skal ringe eller sende meling når jeg får satt det i ovnen. 
Jeg har forresten tatt noen nye bilder til dere i dag av rommet til Mie, hun har fått litt nye småting også har vi gjort om litt der inne, så nå tenkte jeg å vise dere litt bilder av det. Jeg er liksom ikke helt fornøyd der inne, men vet heller ikke hva jeg vil gjøre andreleses, men finner vel ut noe etterhvert tenker jeg. Vi får se . Her komer ihvertfall litt bilder til dere.

 

Hva synes du? 

HØSTPLANTER

 • 10.09.2012, 13:41

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og ordne meg før det er tid for jobb. I dag har vi vært super effektive her hjemme og vi har vært å handlet både litt klær til Mie, mat og noen høstplanter som jeg allerede har plantet over i potter og hent opp på veggen. Ble veldig fornøyd. Nå ønsker jeg mer bare en litt annen plante i den store krokka våres, siden den vi har har død.. Men finner vel noe jeg vil ha i den også med tiden. Kanskje det blir litt lyng der også. Jeg elsker å pynte med lyng når høsten kommer, synes det gjør det så koselig med inngangspartier og jeg ble veldig fornøyd med plantene jeg nå finn hent opp på veggen. 
Nå har jeg ihvertfall gjort det litt våraktig der ute så får jeg se hva mer jeg gjør etterhvert. Jeg er veldig opptatt av at inngangspariet skal være koselig, jeg vil likosm at folk som går forbi skal tenke at " der så det koselig ut" hehe. Her er ihvertfall litt bilder!


Har du plantet noen høstblomster enda?
Hva synes du?

 

MITT LYSFAT

 • 26.08.2012, 12:24

Jeg elsker å endre litt på interiøret her hjemme og lage nye dekorasjoner osv. Nå har jeg gjort om litt på et lysfat her hjemme som jeg tenke jeg skulle vise dere.  Jeg var så heldig og fikk roser av min kjære for noen dager siden og de står midt på lysfatet. Kunne ønske jeg hadde råd til å kjøpe meg roser hele tiden jeg, det er såå vakker.
Hva synes du?
Liker du roser?

ROM FOR ROM: MIE´S ROM

 • 18.07.2012, 21:32


Dette skiltet henger på døra hennes

Grunnen til at vi har en stor seng inne på rommet til Mie, er fordi det er en gjesteseng. Når vi får besøk av en av søstrene til Joakim eller moren hans eller noen skal overnatta alene. Da er det greit å ha den der, og den er veldig deokrativ.

 

HVA SYNES DU OM ROMMET?

ROM FOR ROM : KJØKKENET

 • 15.07.2012, 17:03

Da kommer innlegget jeg lovet dere i går. Jeg har nemmelig ryddet og vasket i hele dag føler jeg men det føles veldig godt. Nå har jeg slippe å tenke på det noen få dager, før det må gjøres på nytt igjen. Jippi. 
I morgen står badet og soverommene for tur, da skal det skiftes på senger og vaskes og støvsuges igjen. Men over tild et innlegget ska handle om, siden jeg ryddet kjøkkenet gjorde jeg som jeg lovet å frortet meg å tok noen bilder der inne, for det blir virkelig fort rotete på det lille kjøkkenet vårt, Men det er også raskt å rydde da.
Blir ingen tur på standa for vår del i dag, siden det ble overksyet og ganske kaldt utover kvelden. Så vi får heller finne på noe moro inne i kveld. Aner ikke hva men, vi finner nok på noe. Hva synes dere om kjøkkenet?
Har du stort eller lite kjøkken? 

ROM FOR ROM: HELE STUA

 • 09.07.2012, 20:56

Da har jeg endelig somlet meg til å ta bilder av hele stua til dere. Den er ikke den største men vi har plass til det vi trnger + litt til. Selv er jeg utrolig fornøyd med stua og liker godt at den er så liten og intim, men samtidig koselig og virker ganske romslig. Tven og bilderamma er også kommet opp på veggen og det er jeg veldig veldig førnøyd med. Skapene vi har hengden på veggen skal jeg male ramma på og legge tapet i bakgrunn på etterhvert. Da tror jeg de blir veldig veldig fine. De er litt fargeløse slik de er nå synes jeg. Men det tar jeg senere. Håper dere liker bildene. HVA SYNES DERE OM BILDENE?

ROM FOR ROM: SOFAKROKEN

 • 07.07.2012, 12:44

 

Så var det på tide at dere får se litt av stua vår. jeg tenkte å ta litt og litt av stua og vise frem for dere. Så her kommer sofakroken i første omgang, Jeg er veldig fornøyd med denne delen av stua, men egentlig veldigfornøyd med hele stua da. Men begynner med en del stua av gangen.  
Hva synes dere?

ROM FOR ROM : SOVEROMMET

 • 06.07.2012, 20:56Her har der noen bilder av soverommet til meg og Joakim. Jeg er ganske fornøyd med synes det er noe som mangler der inne, der er litt "kjedlig" om dere skjønner. Men det blir vel bedre etterhvert tenker jeg. Som dere ser så går det i roser og stjerner på soverommet vårt. Jeg har også planer om å bytte ut nattbordslampa en gang, men ikke helt riktig enda. 
Mend et er veldig fint inttil videre. Vi har også et ganske stort klessap inne på rommet, men det er ikke så spennende å vise bilde av.

Hva synes dere om soveromet våres? 

INTERIØR : BILDERAMME

 • 06.07.2012, 19:50

God kveld.
Husker ikke om om jeg har fortalt dere om den vindusramma vi fant ved søppelsorteringen der vi bodde før. Men jeg kan jo fortelel kort om den. Vi var så heldige at vi fant en et superfint vindu da vi var borte for å kaste plass og metalt. Ved den boksen der man kaster søppelet i stod den lent inntil, og vi var ganske raske med å ta den med oss.  Vi regner jo selvsagt med at noen ville kvitte seg med den siden de hadde satt den ved søppelet. Visste veld egentlig ikke helt hva vi skulle bruke den til der og da, men fant fort ut at vi kunne bruke den som bilde ramme. Vi er jo også så heldige at vi har tatt masse bilder av Mie sidne hun ble født og vi har egentlig hatt lyst til å ha alle på veggen. Men det kan bli veldig vondtsomt kan du si. Så da fikk jo opp 6 bilder på veggen ved å bruke dette vindu som bilderamme. 
Vi leverte det inn i lillehammer for å få de til å legge inn glass fordi det manglet, men vi fikk aldri beskjed om at det var ferdig og vi gadd ikke vente mer så da hentt vi det før de var ferdige med det. På onsdag leverte vi det inn her i Moss og i dag kunne vi komme å hente det. Det var helt supert. Og så ivrig som jeg er så fikset jeg det med en gang, og ble veldig førnøyd egentlig. Så når jeg var ferdig da at jeg hadde plaster noen av bildene lit feil. Men men. Er nok bare jeg som tenker over det.


Slik så den ut da vi fant den, uten noen ting i.


Slik ser den ut etter at jeg var ferdig med den. De tre nederste bildene skulle stått i omvendt rekkefølge... men men.. da går alderen i en sving.

Hva synes dere?

 

VELKOMMEN INN TIL OSS

 • 04.07.2012, 22:30

Jeg tenkte for å bruke litt mer tid at jeg skulle ta litt og litt av leiligheten om gangen når jeg skal vise dere alt. Så da begynner jeg med inngangspartiet når jeg skal vise dere inne hos oss. På enkelte av bildene vil nok ikke alt være helt ferdig sikkert. Men omtrent helt ferdig. Mamma hadde så vondt i ryggen i dag så hun fikk ikke hjulpet meg med de hyllene. Så da tenker jeg at jeg skal få broren min til å komme hit å hjelpe meg istedenfor. Siden mamma skal på jobb de neste dagene. Gleder meg til å få det på plass alt som skal på plass. Vi må også få kjøpt oss veggfeste til tven så den kommer opp på veggen. Det blir også veldig bra. 
Men jeg og mamma fikk gjort litt likevell, jeg fant en skvett med olje i bode her, så da oljet jeg og mamma rett og slett hele plattingen i kveld vi. Og det var akkurat nok til hele gulvet, men jeg ser jo at det egentlig burde vært et strøk til. Men kanskje vi kjøper oss en boks til med litt olje så vi får tatt et strøk til kanskje, mye finere ble det ihvertfall. Vi har bestemt oss for å ikke gjøre spesielt mye der ute i år, men heller pynte litt ekstra neste år. For da har vi kanskje råd til å kjøpe oss noe nytt hagemøblement.
BYTTET UT LYSENE MED NOEN LILLE LYS.

Hva synes dere om inngangen vår?
Gleder du deg til å se fler bidler av leiligheten vår? 

INTERIØR -VÅR

 • 09.05.2012, 16:46

Endelig ser det ut til at våren er kommet hit til Hedmark også. Og endelig spirer og blomsterer det ute i hagen her. Og her om dagen var jeg ute i hagen en tur med saksa og hentet inn noen blomster til å pynte på stue bordet med. Synes det ble veldig vårsteming inne av det! Og utrolig fint! Og hva er vel bedre enn det?
Det ble ihvertfallv veldig fint, og jeg kjenenr jeg gleder meg veldig til det blir masse fler blomster å hente ute! Det blir så bra!


Hva synes du?
Har du gjort om interiøret ditt til litt mer sommerlig?  

KOMPLETT STUE

 • 24.03.2012, 19:03

Da er vi kommet hjem etter å ha vært en tur hos besteforeldrene til Joakim. Bestefaren til Joakim var så snill og hjalp oss med å fikse klokka vår. Så nå er den endelig oppe på veggen igjen og gjør stua helt komplett. Så nå slipper vi å være helt tidsforvirra. 
Skulle jo egentlig reaprerer den selv, men det klarte jeg ikke. Prøvde men jeg ga fort opp fordi jeg var sliten og ble egentlig bare sur. Så det er godt noen andre gjorde det for oss! Og nå håper jeg den blir hengende også, nå som jeg har hengt den opp på bedre fester også.

Mie ligger for øyeblikker og sover i vogna si, hun sovnet i bilen på vei hjem og var egentlig veldig overtrøtt, så da vi skulle trille fra bilen (5 meter) så sov hun så godt at jeg ikke klarte å vekke hun. Så da får hun ligge der litt før hun får kvelddstell og kveldsmat. Så får hun heller legge seg litt senere. Skader ikke det så lenge det er helg og vi ikke har noen planer i morgen. 
Ellers i dag har vi vært veldig flinke og måka masse snø ute, er såå deilig å se at det blir vår her oppe på fjellet også.  
I morgen håper jeg vi får plassert ut hagemøblene våre og gjort det litt vår ute. Vi får nok ikke plantet noe ute på en stund enda, siden det kan bli minus på natta. Og da tror jeg det er mye som kan dø. Så det vår vi vente litt med, men jeg gleder meg skikkelig til vi kan gjøre det! 

SOMMERLIG INTERIØR

 • 22.03.2012, 19:51

Kjente jeg fikk skikkelig vår/sommer følelse av denne blomsterpotta og blomsterlysene i lyse sommerlige fargene.

Hva synes dere?
Fler som har begynt å tenke på sommer interiør? 

HJEMMET VÅRT

 • 15.01.2012, 23:25

Hallo!
Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av leiligheten vår, siden det er noen som har spurt om jeg kan gjøre det. Har gjort det en gang før, men har blitt litt forandringer siden den gangen, så da kommer det nye bilder nå. Blir nok et litt langt innlegg, men håper dere liker å se bilder for det er det det blir mest av!

GANGEN


BADET
SOVEROM


KJØKKENSTUE / SPISESTUEVi har en kjellerstue også, men den bruker vi bare til gjesterom, står bare to senger der nede så er ikke så spennende!

Hva synes du om hjemmet vårt?
 

LYSFAT

 • 12.01.2012, 20:22

Hallo!
I dag har Joakim vært hjemme nesten hele dagen fordi han hadde prøveeksamen tidlig på dagen! Så da kom han hjem igjen før vi hadde stått opp, så vi fikk skikkelig familie dag i dag. Joakim har også fri i morgen siden de andre har eksamen da. Så da får vi enda en hel dag sammen! Så vi kommer til å kose oss masse!:)

Men over til hovedpoenget med inlegget jeg kjøpte et veldig fint fat til jul da jeg laget adventskreasjonen min, også ville jeg så veldig bruke det til mer enn bare jul, så jeg tenkte lenge over hva jeg kunne gjøre med det. Også kom jeg opp med en idè, så tenkte jeg skulle vise dere det. Ble veldig fornøyd! 
De jeg har stearinlys i er fra kremmerhuset
Telysholderne er fra Kid og Nille
Fatet er fra kremmerhuset
Miniblomsten og blomsterpotta er fra Floris
Diamanten er fra Pytt og panne
Hjertet er fra Kremmerhuset

I dag har vi også forresten kjøpt oss alt i et skriver, har lenge tenkt på det og lenge ønsket oss det, fordi det er så ofte man må skrive ut noe og da er det så slitsomt å måtte dra et annet sted å gjøre det! Så det var en god inivstering!

Hva synes du om fatet?

 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no