Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

NY TELEFON

  • 07.11.2013, 13:20

 Hallo.

Jeg var så uheldig at jeg mistet telefonen min i en vanndam utenfor her i begynnelsen av august. Jeg trodde den hadde overlevd det hele og var seg selv. Helt til jeg oppdaget at når jeg ringte noen eller noen ringte meg så kunne jeg høre den som ringte/jeg ringte men ingen hørte meg. Så mikrofonene i min telefon var altså ødelagt.
Det har jeg nå gått med i mange måneder og på en måte har det vært veldig fint fordi jeg har veldig telefonskrekk og har da med gyldig grunn bedt Joakim ta de fleste telefoner. Men det har også vært ganske mange ganger du MÅ ha tak i noen hvor du ikke får tak i de fordi de ikke får med seg at jeg sender en melding. Da kunne du vært greit å ringt de. Batteri tiden på den jeg hadde var heller ikke veldig bra kan man si. Om den var fulladet da jeg dro hjemmefra kl 06.30 holdet den aldri ut arbeidsdagen. 

Men i går fikk jeg endelig min lille gullklump (bokstaveligtalt) i posten. Jeg bestilte den dagen de kom ut, men fordi det var endel som bestilte samtidig som meg tok det litt lengre tid før den kom fordi de ikke hadde nok å sende ut.
Men nå er ventetiden over og jeg har endelig en telefon som kan ringes med og en jeg kan bruke mer enn en halvtime før den er utladet. Også er den jo sinnsykt fin da.  Hvordan telefon har du?

#ungmor #mammablogger #iphone5s #telefon #iphone 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no