Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

17.MAI 2013

  • 26.05.2013, 14:56

Har hatt og har litt problemer med pcen om dagen så jeg sliter litt med å få lagt inn bilder osv på den, vet ikke helt hva det er men misstenker at det begynner å bli veldig fullt med bilder inne på macen.
Jeg tror nok jeg bør ta med meg macen til ett eller annet eplehus og få de til å hjelpe med meg å få tatt alle bildene fra macen over på en hardisk, det tørr jeg ikke gjøre selv. For jeg er så redd for å gjøre noe feil å miste alle bildene mine, men denne pcen trenger nok å bli tømt for litt bilder.

Men tenkte jeg skulle skrive litt om vår 17.mai, for nå ser det ut som jeg endelig klarte å lure macen til å legge ut noen bilder ihvertfall. Vi hadde en helt super 17.mai. Mie stod opp skremmelde tidlig, men det var sikkert fordi hun lå i gjesteseng inne på rommet vårt siden tantene hennes lå på hennes rom. Vi hadde som dere sikkert skjønner besøk av Jenny og Johanne fra den 16 til den 19. mai. Og det var nok utrolig moro for Mie og ha begge tantene sine her på besøk samtidig. 
Ihvertfall så startet 17.mai klokken 05.45 for da ville MIe opp. Rundt 07.00 ble tantene hennes vekket og vi hørte korpset gå forbi oppigata her, og vi hørte russen spille musikk. Så var det tid for en god 17.mai frokost og deretter inn i finstasen. Da vi kom til byen ble Mies lunte bare kortere for hvert minutt og hun sovnet i vogna si og gjorde en reprise fra i fjor og sov seg gjennom barnetoget. Så hun har feiret to 17.mai men enda ikke sett noe 17.mai tog.
Mie var veldig fornøyd med å få gassballonger og hun fikk is.  Da vi kom hjem fra byen kom moren og faren min hit for å grille med oss, og siden været var så fint kunne vi til og med sitte ute og spise, og det var utrolig deilig. Mellom mat og kaker var vi nede i byen og så på russetoget mens Mie var hjemme her med mormor og morfar. Tror vi alle la oss slitene men fornøyde på kvelden.  

HADDE DU EN FIN 17.MAI? 
HVA SYNES DU OM BILDENE?
 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no