Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Kakesmaking

  • 03.05.2014, 22:00

Hallo.

Fredag den 25.april fylte Joakim hele 22 år og det måtte jo selvsagt feires med pølser,kaker og brus. Siden vi er i full jobb og har en travel hverdag så ble det ikke så kompliserte kaker. Mamma laget heldigvis en deilig marsipankake, mens jeg og Mie mekket sammen en brownies fra toro. Mie synes det var veldig moro å få være med å lage kake, for hun fikk smake på restene av røra når kaka ble plassert i ovnen.
Jeg tror Joakim ble fornøyd med feiringen selvom ikke det var store greine. Han var så heldig at han fikk et litermål med innbygd vekt og et stavmixer sett av meg og Mie. Snakk om at han er blitt husfar. Men han ble veldig fornøyd da. ellers fikk han penger og sjokolade.

Ellers har vi det bra for tiden, har jo vært et lite opphold på bloggen her, men føler jeg er litt mer tilbake igjen nå. Så håper jeg klarer å holde koken.
Denne uken har jeg ferie, det er utrolig deilig, og Mie har også ferie fra barnehagen, gleder meg veldig til å ha en hel uke sammen med Mie hvor vi skal kose oss masse. På torsdagen skal jeg til oslo på justin timberlake konsert sammen med verdens beste Martine, skal sove hos hun til fredag før jeg drar hjem.  Ei som synes det var veldig godt med kake.

Hva skal du den kommende uka?

#mammablogg #mamma #ungmor 

HJEMMEDAG OG BESØK

  • 30.08.2013, 22:41

Dagen i dag startet med at Mie var SUR. Hun våkner veldig skjelden og er sur. Det var også en ganske uventet bleie på morgningen så vi bestemte oss for at Mie skulle være hjemme fra barnehagen i dag. Jeg hadde fri fra jobben så da var det jo ikke noe vits i å sende hun i barnehagen når jeg alikevell skulle være hjemme.
Hun har for det meste bare ligget utover på sofaen og sett på tv i dag og hun sov en lur på tretimer og ettkvarter i dag, så hun var tydelig ikke helt i form. Har ikke hatt noe feber eller noen andre tegn enn at hun har vært surtete og sliten. Så var nok godt med en skikkelig hjemmedag. Så er hun i tipptopp stand til mandag

Rundt sekstiden på kvelden kom pappaen min og ei som heter Carine. Carine hadde med en liten gave til Mie, nemmelig en huske som hun kan bruke når hun er litt større, en kjempefin huske.
Mie var litt rolig til å begynne med men ble veldig fort varm i trøya og synes det var veldig moro at de lekte med hun, så da synes hun det var veldig dumt de skulle dra hjem fordi hun skulle legge seg. Men var veldig koselig.
Nå sover Mie og jeg og Joakim ligger på hver vår del av sofaen, Joakim skal nok straks legge seg, for han har jobb helg, mens jeg har jobbhelg neste helg. Så da skal jeg og Mie se om vi finner på noe artig i morgen:)


Tunga rett i munn når hun tegner.


Verdens fineste lille jente.

Hva skal du i helgen?

 

TILBAKE TIL HVERDAGEN

  • 27.08.2013, 21:38

Etter nesten 5 uker med utrolig deilig ferie begynner nå hverdagen igjen. Dette har vært en veldig fin ferie og vi har hatt utrolig mye fint vær, og vi har hatt utrolig mange fine opplevelser. Mie har også vært veldig heldig å fått en veldig rolig og fin start i barnehagen. Hun har ikke måttet bli levert før rundt halvti -ti. Så hun har fått sovet til hun våknet, spist forkost hjemme og kost seg med en rolig morgen. Men det blir nok noen slike fremover likevel.
I morgen skal hun for første gang levers tidlig. Joakim skal levere hun før han drar på jobb, rett og slett for å vende hun til det. For det kan bli noen av de fremover om vi begge to har dagvakter.

Jeg har gruet meg litt til å begynne på et nytt sted, fordi det er et godt stykke unna har det vært litt vanskelig å få det til å gå opp. Om jeg jobbe kvelden så slutter jeg nok rundt ti om kvelden og siste bussen får halv ti, det vil si at jeg har et lite problem når jeg skal hjem. Håper det går opp likevell, så får jeg bare komme i gang med lappen når det passer seg. Gleder meg veldig til dette året er over, for da kan jeg søke jobber som er her i området, det kommer til å gjøre det litt lettere kan man si. 
Men det går seg nok til på et vis håper jeg.

I morgen begynner jeg ikke før klokken er to, så jeg får litt tid alene på formidagen sidne Mie er i barnahgen og Mamma skal kjør med til jobben. Får da forhåpentligvis en turnus og litt info så jeg og Joakim kan begynne å samkjøre litt vakter osv.  Er litt av en kabal som skal gå opp når man er to som jobber turnus og ihvertfall når jeg jobber så langt borte, og ikke har billappen.  

 

Hva jobber du med?

#hverdag #jobb #livet #slitsomt #tøft

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no