Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

Kunstner Mie

  • 06.12.2013, 23:07

God kveld

Formen har heldigvis blitt bedre utover kvelden og jeg tror nok jeg spiste litt lite dagen før og sov litt for lite og derfor hadde ikke kroppen noe å virke på. Så da hr jeg lært det også. Viktig å spise og sove nok.
Ellers har det vært en stille og rolig dag, Joakim har jobbet kvelden og akkuratt kommet hjem, men jeg og Mie har kost oss alene i ettermiddag. Vi spiste lapskaus til middag siden Joakim ikke er noe glad i det har vi benyttet sjangsen til spise det når han ikke er hjemme.
Ellers så har vi malt litt med fingermalingen Mie fikk i kalenderen sin, det synes hun var veldig moro.  Så det må vi nok gjøre igjen:) 

I morgen får vi besøk av Mia og Dennis:) De vi var og besøkte for en stund siden så det blir nok veldig koselig:) Gleder oss til å se dem. 


Moro å male på seg selv synes Mie.

Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere i helgen?

#ungmor #mammablogg #mamma #male #koselig 

SELVLAGET TEPPE

  • 21.09.2013, 20:42

Nå skal jeg skryte litt av meg selv, fordi jeg er skikkelig stolt av meg selv. Jeg har nemmelig laget noe selv og gjort det helt ferdig. Jeg har nemmelig heklet et teppe til Mie og jeg har gjort det helt ferdig. Jeg begynte med dette i midten av juni og først i går var det helt ferdig. Først så ble det jo stoppet opp av at jeg fikk skikkelig senebetennelse i armen og ikke klarte å hekle, også er det ikke alltid jeg har tid eller ork til å drive med det.
Men jeg må si jeg er veldig fornøyd med resultatet og det er veldig moro å ha gjort noe helt ferdig og bli fornøyd ititllegg. Jeg har alltid vært helt amatør når det gjelder hådarbeid, har prøvd meg på strikking utallig mange ganger uten å få det til. Men så etter litt strev lærte jeg altså å hekle. Kan riktignok BARE hekle akkurat slik som dette men det er jo noe. hehe. 


Det er 50 runder på teppet og er altså bare en kjempestor rute. Hva synes du?
Har du laget noe selv?

#teppe #lagetselv #hekle #mammablogg #stolt #skryt #fornøyd 

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no